Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Woedende NEC-fans wachten spelersbus op; Van Schaik reageert

Laatste update:

Tientallen boze fans van NEC hebben vrijdagavond de spelersbus opgewacht na de nederlaag van hun club bij Heracles Almelo, zo schrijft de Gelderlander. De Nijmegenaren kwamen op Erve Asito nog wel op voorsprong, maar moesten uiteindelijk met 2-1 buigen. Vorige week verloor de ploeg de seizoensouverture al in eigen huis met 3-4 van Excelsior.

Volgens de Gelderlander ging het om een groep van zo'n vijftig fans die zich na middernacht verzamelde bij stadion De Goffert om het gesprek aan te gaan. Lasse Schöne en Bram Nuytinck namen het woord en ook technisch directeur Carlos Aalbers stond de groep te woord. Laatstgenoemde gaf tekst en uitleg over het aankoopbeleid. Het was echter Rogier Meijer die het het meest moest ontgelden bij de fans.

De supporters eisten het vertrek van de hoofdtrainer van NEC, maar zowel Schöne als Nuytinck nam het op voor hun coach. Ook Meijer zelf liet zich kort zien, maar ging niet in gesprek met de fans. De meegereisde supporters lieten vrijdagavond na afloop al hun onvrede blijken door 'Meijer rot op' en 'schaam je kapot' te zingen vanuit het uitvak. Verder waren er wegwerpgebaren en klonk er gefluit.

In het seizoen 2013/14 kwam het voor het laatst voor dat NEC de eerste twee Eredivisie-duels verloren zag gaan. De Nijmegenaren eindigden dat seizoen als zeventiende en degradeerden na twintig jaar naar de toenmalige Jupiler League door in de nacompetitie over twee wedstrijden te verliezen van Sparta Rotterdam. Volgende week zaterdag neemt de ploeg van Meijer het in eigen huis op tegen RKC Waalwijk.

Reactie Wilco van Schaik
Algemeen directeur Wilco van Schaik van NEC begrijpt de emoties bij de fans. "Het was alweer jaren geleden dat zo iets gebeurde. Nu hebben we dat ook weer eens mee gemaakt", vertelt hij in gesprek met ESPN. "Het hoort bij de club die we zijn geworden. We willen zo graag, maar ik zeg altijd: ‘We kennen ook groeistuipen, naar boven en naar beneden’. Hoort erbij. Het geeft aan dat het bij een deel van onze fans hoog zit. Dat mag ook."

De frustratie bij de fans heerst al langer en gaat terug naar het einde van vorig seizoen, toen NEC vijf punten pakte uit de laatste acht wedstrijden. "Voetbal is emotie en dat mag op momenten echt geuit worden", gaat Van Schaik verder. "Gisteren ging dat in een normale en nette sfeer. Dit is de maatschappij nu eenmaal en is ook onderdeel van een voetbalbedrijf als het tegen zit. Zo lang er geen agressie of handgemeen aan te pas komt en normale bewoordingen gebruikt worden is er altijd ruimte voor de dialoog."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waar gaat dit dan over, bizar dat dit nog kan gebeuren in 2023. Fans die verhaal denken te halen bij trainer en spelers die hun best doen. Alsof ze bewust verliezen.
Moedig dat nuytinck en schone in gesprek zijn gegaan. Daar had ook cillese aanwezig moeten zijn, waar was hij nu weer?
Tijd dat spelersbussen worden gepatrouilleerd met een politie konvooi, de huidige tijd maakt helaas dat we voorzichtig moeten zijn

19 augustus 2023 om 10:20

Tja, dit gebeurt bij elke club weleens. Kan me nog de gênante situatie bij PSV herinneren waarbij Rutten de supporters te woord moest staan.

Dieptepunt was een keer bij Ajax, toen Ziyech zelfs een beuk kreeg van een supporter.

Supporters die zichzelf te belangrijk zijn gaan vinden. Hier heeft uiteindelijk niemand wat aan.

19 augustus 2023 om 10:28

Maar wat hadden deze jongens gedacht dan? Dat NEC wel even wedstrijden gemakkelijk gaat winnen?
Sommige dachten wellicht dat NEC voor de titel kon gaan dit seizoen

19 augustus 2023 om 10:36

Nee, maar van excelsior en heracles horen ze gewoon te winnen. Kijkende naar selectie. Alleen nu viel het kwartje de verkeerde kant op,

19 augustus 2023 om 10:56

Vreemd dat voor jou het dieptepunt bij Ajax was. Of toch niet? Ouwe Ajaxstalker

19 augustus 2023 om 11:00

fcdbn1, niemand verwacht zoiets absurds. Wat we wel verwachten is dat onze club de grote mond waarmaakt, aangezien onze AD uitspreekt voor de playoffs te willen gaan (nu blijkt dat achteraf tegen degradatie😂). Die grote mond is namelijk ook de reden dat de prijzen van de seizoenskaarten fors verhoogd zijn. Ook geeft N.E.C ontiegelijk veel geld uit aan salarissen in verhouding tot de clubs om ons heen. Dan mag er wel naar gestreden, gevoetbald en gepresteerd worden.

19 augustus 2023 om 11:53

Spelers blijf je gewoon van af. Niet zo vreemd om dit een dieptepunt te noemen.

19 augustus 2023 om 15:11

Hahaha zoals die ene dude ja. “Wij zijn de club, de supporters, ik heb m’n huis verkocht voor de club, m’n wijf is bij me weg gegaan.”

19 augustus 2023 om 15:41

Zielig volk daar aan de Waal.

19 augustus 2023 om 10:30

Ik snap je opmerking niet helemaal. Ik ben het met je eens dat het bizar is dat dit nog kan gebeuren anno 2023, maar vervolgens stel je dat ook Cillessen de supporters te woord had moeten staan? Ja inderdaad moedig van Nuytinck en Schone om toch in gesprek te gaan maar geen enkele speler hoeft zich gedwongen te voelen om met dit soort randdebielen in gesprek te gaan. Ook Jasper Cillessen niet. Dat je kritiek hebt op zijn keeperswerk is prima, maar dit vind ik onterecht.

19 augustus 2023 om 10:34

Sneu dat je nog een reden vind om Cillessen te bashen. Vind het volstrekt logisch dat die geen zin heeft om de discussie aan te gaan met een stel kansloze figuren.

19 augustus 2023 om 10:39

Hoezo had Cillessen daar bij aanwezig moeten zijn? Nogal een vreemde suggestie… Fijn juist dat hij zich afzijdig houdt, anders wordt hij opnieuw het pispaaltje van de media. Heeft genoeg shit over zich heen gehad, en jij gaat er gewoon vrolijk mee verder.

19 augustus 2023 om 10:58

Bochherief zoekt elk moment om op Cillessen te bashen. Vooral ook om hem altijd cillese te blijven noemen..

19 augustus 2023 om 11:02

Die Bocherief heeft er altijd wel een frisse kijk op. Begrijp niet waarom hij vaak zo verguisd wordt.

19 augustus 2023 om 11:30

Dan heeft het ook geen nut om dat uit te leggen.

19 augustus 2023 om 11:49

Degebetenhond, dat komt omdat een aantal leden van je eisen dat je in hun straatje moet passen. Doe je dat niet, heb je een afwijkende en onderbouwde mening, dan ben je in hun ogen een hater/provocateur en weet ik veel wat voor gal ze nog meer spuwen.
Nog triester is dat vervolgens ik een tik op de vingers krijg en leden die persoonlijk naar mij worden helemaal niets horen.
Maar goed, ik blijf vechten voor het vrije woord.
Dank voor je support

19 augustus 2023 om 12:02

Bocherief,

Opnieuw ben ik het met je eens dat Cillissen er best bij had moeten zijn. Maar misschien moet je het even onderbouwen. Dan snappen andere lezers misschien ook dat het geen bashen is.

Naar mijn idee is hij net als Schone en Nuitinck een van de meest ervaren spelers en een echte NEC’er. Juist dat soort mensen kunnen supporters sussen. Aan de andere kant is het natuurlijk wel een onzeker mannetje

19 augustus 2023 om 12:10

Burdym, ik snap je punt, maar ik ga er ook vanuit dat sommige leden iets verder kunnen nadenken dan hun neus lang is.
Je punt is helder, dank

19 augustus 2023 om 12:15

Bochherief, ik hoor graag je onderbouwende mening waarom je vindt dat Cillessen aanwezig had moeten zijn. Vooral ook omdat je aangeeft dat het opwachten van een spelersbus in 2023 bizar is en die bussen gepatrouilleerd moeten worden. Ik vind dat vrij tegenstrijdig met elkaar. Derhalve hoor ik graag je ‘vrije woord’ waarom Cillessen dan toch aanwezig had moeten zijn in jouw ogen. Bij voorbaat dank.

19 augustus 2023 om 12:20

Nog 1x dan. Een bus opwachten is niet normaal, dat hoort niet. Die spelers zijn zulke fans ook niets verschuldigd.
Maar als je besluit de bus uit te stappen om met deze gasten te praten, dan zie je de belangrijkste, meest ervaren mensen in gesprek gaan (nuytinck, schone, de trainer) en ontbreekt nummer 4: cillese.
Met zijn status, ervaring en nijmeegse achtergrond had ie daar tussen moeten staan.
Als je toch besluit als team de bus uit te stappen

19 augustus 2023 om 12:20

Wat is jouw onderbouwde mening dan? “Spelers moeten geen boze supportersgroepen te woord staan maar wel zwak dat Cillessen er niet bij stond om de boze supportersgroep te woord te staan”???
Lachwekkend.

19 augustus 2023 om 12:22

Wie is cillese? En als er 2 besluiten om de bus uit te stappen hoeft hij die mening toch niet te delen? Misschien was hij juist verstandig en volgde hij jouw advies op om die confrontatie niet aan te gaan.

19 augustus 2023 om 12:34

Bochhebrief. Dank voor je toelichting, ik ben het er beslist niet mee eens, maar zo heeft ieder zijn eigen standpunt en daar is niks mis mee natuurlijk. Mijn inziens mag ieder individu voor zichzelf bepalen of hij wel of niet met boze supporters gaat praten ook al heeft in dit geval Cillessen een bepaalde status, ervaring en Nijmeegse achtergrond. Cillessen is geen enkele supporter een uitleg verschuldigd en heeft de ‘vrije beweging’ om niet het gesprek aan te gaan.

19 augustus 2023 om 12:45

Vechten voor het vrije woord. Alsof je een soort Cicero, Spinoza of Milton bent. Verdiep je eens in het vrije woord. Je hebt mogen zeggen wat je wil, niemand heeft je opgepakt of vastgezet. Het is alleen onze vrijheid om jou te vertellen dat we het onzin vinden. Dat is het echte vrije woord.

19 augustus 2023 om 13:18

Suarez7, neem een kijkje in mijn inbox welke normale onderbouwde reacties zijn verwijderd, neem een kijkje hier welke tav mij kunnen staan, en zeg dan nog eens doodleuk wat je hierboven neerkwakt. Maar hey, some are more equal than others

19 augustus 2023 om 13:23

Want je zit in de cel nu. Toch? Dit typ je vanuit de cel, omdat de overheid je heeft opgepakt vanwege jouw mening. Het is echt niet zo dat je bepaalde gedragsregels hebt overtreden op een privaat platform, dat met vrijwilligers handhavend optreed en dus onmogelijk altijd consistent kan zijn...

19 augustus 2023 om 13:32

Kerel, een forum als deze is in feite gewoon een mini staat. Ook je werk is een mini staat. Macro meso en microniveau, dat snap je toch wel denk ik

19 augustus 2023 om 13:38

Een discussieforum is een platform, gehost door een private entiteit waarbij vrijwilligers content moderaten om te ontsnappen aan civiel- en strafrechtelijke aansprakelijkheid en uit hobbyisme. Als je echt bang en bezorgd bent over de handhaving door die vrijwilligers, waarom geef je je niet op? Als jij echt vind dat de vrijheid van meningsuiting in het gedrang is doordat jij Voetbalzone een mini-staat vind, geef je op, word moderator en maak impact. Zo makkelijk is het. Anders vind ik het nogal makkelijk om te "strijden voor het vrije woord", terwijl wat vrijwilligers hier op basis van private gedragsregels wat filteren.

19 augustus 2023 om 15:53

Onzin Bochherief, als Cillessen er moet staan dan moeten daar ook Van Rooij en Proper staan volgens jouw uitleg. Je kan moeilijk met 11 man daar staan. Je bent aan het zoeken om het zoeken om Cillessen zwart te maken.

19 augustus 2023 om 11:04

Vind toch wel dat Cillesen excuses moet maken op de nationale televisie.

19 augustus 2023 om 11:27

Je hebt gelijk! Maar het gaat niet om die laatste 2 wedstrijden. NEC speelt onder Meijer enkel angsthazen voetbal en wisselt nooit logisch. Vorig jaar werd al geroepen om een nieuwe trainer maar hij bleef aan. Dan krijg je de eerste 2 wedstrijden wéér zaaddodend voetbal te zien en verlies je van je directe concurrenten.
Dan is de maat vol en mag je als supporter best boos zijn en je verhaal halen. Dit moet uiteraard altijd met respect gebeuren en schelden of erger is nooit goed te praten!

19 augustus 2023 om 12:55

Laat duidelijk zijn dat een voetbalclub van de fans is, dus als deze ontevreden zijn en zoals gisteren op een normale manier hun ongenoegen willen uiten dan is daar toch niets mis mee?Het lijkt ook vroeg, maar dit komt ook door het einde van vorig seizoen en het is beter om nu iedereen wakker te schudden dan je ogen te sluiten en einde seizoen te degraderen.

19 augustus 2023 om 14:13

Waarom is een voetbalclub van de fans? Dat vind ik altijd zo'n over-romantiserende uitspraak. Fans hebben invloed op een club, dat wel. Echter wil je supporters niet te veel macht geven. Bestuursleden zijn soms niet geschikt, maar supporters zijn zeker niet geschikt om het reilen en zeilen van een club te bepalen.

19 augustus 2023 om 13:29

Waarom zou dat niet kunnen? Fans betalen een hoop. Reizen door het hele land. Mits het normaal verloopt zie ik geen reden waarom dit niet zou kunnen anno 2023

19 augustus 2023 om 14:26

Dit gebeurt zover ik weet echt alleen in het voetbal, ik volg The Rolling Stones al sinds begin jaren 70 door heel Europa, zie je het al voor je dat het publiek na een paar slechte concerten (bijna onmogelijk 😉) van The Rolling Stones de leden opwachten om het ontslag van de stage director te eisen.

19 augustus 2023 om 13:36

Ik kan me hier wel iets bij voorstellen. Ik zelf denk namelijk dat NEC bij de onderste 5 gaat eindigen. En wellicht wel 16e wordt. Er zit te weinig kwaliteit in dit team en jongens als Schöne zijn te oud. De nederlaag van vorige week en de 2-1 van gisteren kwam dan ook niet als onverwachts. Met een Tanane had je wellicht wel 6 punten gepakt nu valt het kwartje net de andere kant op. Gisteren de laatste 15 minuten gekeken, maar wat een gatenkaas niemand die mee loopt naar voren. Er moet echt wel wat kwaliteit bij komen. Wellicht is een Dost van Utrecht wel een een goede.

19 augustus 2023 om 14:11

Zo'n gesprek is niet erg, zolang dat op een nette manier gaat. Supporters zijn weliswaar te emotioneel betrokken, maar bestuursleden proberen vaak hun hachje te redden door bepaalde beslissingen uit te stellen of niet te maken, terwijl ze snel gemaakt moeten worden. Het is een soort wisselwerking en als supporters zich gaan roeren, is er bijna altijd wel iets mis binnen een club.

Dat laatste is overigens een lachwekkende oplossing, sorry. Handhaving heeft al te kampen met een hevig personeelstekort en je kunt niet zomaar Jan en alleman optrommelen om politieagent te worden. Daar horen strenge tests en trainingen bij. Anders krijg je Amerikaanse capriolen. Dan wil jij een half politiekorps per club op pad sturen zodat supporters geen verhaal meer kunnen halen bij spelers en staf? Dat gaat natuurlijk nooit(!) gebeuren.

Er zijn 2 rondes geweest lol waar slaat dit op. Onvrede kan er zeker zijn na zo'n zwakke start maar de bus opwachten is weer te veel imo.

19 augustus 2023 om 10:09

Dit gaat niet over 2 rondes. Vorig jaar werden de playoffs met een absurd slecht einde weggegooid. Daarnaast zijn 6 thuisoverwinningen in 2 seizoenen tijd ook gewoon waardeloze cijfers. De koek is gewoon op met Meijer.

19 augustus 2023 om 10:11

Dat kan wel zo zijn maar geen enkele club gooit de trainer er na 2 rondes uit. Lijkt me dan ook 0.0 effect te hebben deze onzin.

19 augustus 2023 om 10:17

Oh ik denk ook dat het 0,0 effect heeft, en vind het opwachten van een spelersbus gewoonweg verwerpelijk. Desondanks begrijp ik de onvrede wel heel goed.

19 augustus 2023 om 10:24

Gast, het is NEC. Ze mogen op hun blote knietjes dankbaar zijn dat er Eredivisie wordt gespeeld, niet rellen na 2 nederlagen. Bizar.

19 augustus 2023 om 10:30

Precies dit haha. Sommige dachten dat NEC voor de eerste 2 plaatsen moet gaan dit seizoen ivm hogere CL inkomsten komend seizoen.
Dan is twee nederlagen uiteraard slikken

19 augustus 2023 om 10:35

Ajaxf1, Pastoor werd er ook jaren geleden na drie wedstrijden uitgegooid. Geloof mij, in Nijmegen kan alles hoor…

19 augustus 2023 om 10:43

Bongiorno. NEC is een Eredivisieclub, wij moeten en verwachten dat we Eredivisie spelen. Daarbij is er niet gereld, dat weet je zelf ook.

19 augustus 2023 om 10:44

fcdbn1, dat dacht helemaal niemand. Wat we wel denken is dat we mogen verwachten dat er thuis gewonnen wordt van Excelsior en dat er vaker dan 3 keer per seizoen thuis gewonnen wordt. Ik verwachtte een plek 12, 13 of 14 dit seizoen en zelfs de meest optimistische fan ging hooguit voor een plek 6.

19 augustus 2023 om 10:55

Bongiorno, lees je mijn reacties überhaupt wel? Hierboven geef ik nog aan dat het niet alleen om deze 2 nederlagen gaat. En daarbij is er niet eens gereld. Schandalig dat je dat hier durft te beweren. Daarbij ben ik hartstikke dankbaar dat we Eredivisie spelen en daar ben ik Meijer ook hartstikke dankbaar voor, want voor mij was de promotie drie jaar terug echt fantastisch. Dat betekent niet dat we tevreden moeten zijn met 6 thuisoverwinningen in 2 seizoenen tijd.

19 augustus 2023 om 10:58

Dat nec nog aan het einde van het seizoen nog mee deed om de play-offs plekken zou ik juist zien als een groot compliment voor Meijer, jammer dat het op het eind is 'weggegooid', maar als die het wel had gehaald was dat ook gewoon echt een super resultaat geweest. Zo goed is de selectie van nec nou ook weer niet, dan die trainer die nog zolang mee deed voor die plekken nu al weer weg willen hebben kan ik echt niet begrijpen.

19 augustus 2023 om 11:00

Bongiorno, met de begroting van NEC zitten ze gewoon in het linkerrijtje. Waarom moeten ze zo enorm dankbaar zijn om Eredivisie te spelen volgens jou? Volgens mij heb jij niet door hoe vermogend NEC tegenwoordig is.

19 augustus 2023 om 11:10

@hafcahaas: zoals Buongiorno het ene uiterste opzoekt, zoek jij het andere uiterste op. De enige reden dat NEC qua begroting in het linker rijtje van de Eredivisie zou staan (als dat al klopt), is meneer Boekhoorn. De club is niet bepaald een voorbeeld van hoe je goed beleid maakt, jeugd opleidt, etc... Anders had NEC de afgelopen decennia wel meer gepresteerd dan het nu heeft gedaan.

19 augustus 2023 om 11:28

“ Dat nec nog aan het einde van het seizoen nog mee deed om de play-offs plekken zou ik juist zien als een groot compliment voor Meijer”Hier ben ik het echt totaal niet mee eens. Vorig jaar stond er, voor NEC-begrippen, echt een heel goed elftal. Cillessen, Sandler, Marquez, Schone, Proper, Tannane om maar wat te noemen. Talentvolle buitenspelers zoals Tavsan en Cissoko. Daarachter nog bruikbare krachten zoals Van Rooij, El Karouani, Bruijn, Kramer, Matsson. Enige wat je kan zeggen is dat het ontbrak aan een echte goalgetter voorin al legde Dimata er desondanks toch nog 10 in. Wat dat betreft was dit naar mijn mening echt het beste NEC sinds het succeselftal van 2008. Als je er kritisch naar kijkt had dat NEC ten alle tijden in het linkerrijtje moeten eindigen en eigenlijk de play-offs moeten halen. Wat dat betreft onderschatten mensen denk ik echt de financiële mogelijkheden van de club. Handhaving is de doelstelling ook helemaal niet, men wil richting de play-offs om Europees voetbal, daar had je vorig jaar alle kansen toe maar als je dan 12e wordt presteer je gewoon onder. En dat zet zich nu allemaal voort.

19 augustus 2023 om 14:22

Nec heeft veel te besteden inderdaad. Twente bijvoorbeeld kon met alle moeite net 1 speler van buiten de EU contracteren (Ugalde), NEC haalt gewoon 2 Japanners op in 1 zomer. Net als Utrecht heeft NEC een suikeroom die hoge ogen wil gooien.

19 augustus 2023 om 11:54

Ik verdedig niet het opwachten van de bus, maar de onvrede is goed te snappen en gaat over veel meer dan alleen de eerste 2 wedstrijden. Vorig seizoen deed je in principe volop mee voor de play-offs, maar liet de selectie het gevoelsmatig lopen met een heel slecht einde van het seizoen tot gevolg. Daarnaast wordt er al 2 jaar simpelweg slecht gevoetbald, waarbij de angst om te verliezen vaak groter lijkt dan de wens om te winnen en is het aantal thuisoverwinning ronduit droevig. Ik denk dat er in Nijmegen niet veel wordt gevraagd, maar NEC zakt nu echt al geruime tijd door de ondergrens en dat is erg zorgwekkend.

Mooie reden om even bij de vrouw weg te zijn. “Schat, ik ga even de spelersbus van de lokale voetbalclub opwachten, tot straks!” Haha wat een kanslozen

19 augustus 2023 om 10:37

Er zit volgens mij ook nog wat frustratie over het einde van vorig seizoen, maar de dames en heren zijn er wel vrij vroeg bij. Komt volgens mij ook niet echt vaak voor dat een club “adieu” zegt tegen een trainer na twee speelronden. Komende twee potjes RKC en Sparta, misschien kunnen ze daarna nog een poging wagen..

19 augustus 2023 om 10:44

Als daar geen overwinningen gepakt worden in de komende twee wedstrijden is er denk ik wel stront aan de knikker…

19 augustus 2023 om 14:17

-NEC- - Het oogt natuurlijk altijd ook wel een beetje sneu als supporters de spelersbus opwachten, maar als dat gebeurt, weet je als club vaak wel dat er iets niet goed zit. Supporters doen dat niet om de kleine dingetjes. Zolang supporters zich niet misdragen, zie ik het probleem niet.

Los daarvan vind ik het sowieso verstandig als clubs mensen laten afvaardigen vanuit supportersverenigingen voor openbare vergaderingen. Dan komen club en supporters vaak al dichter bij elkaar en weten de partijen hoe de boel ervoor staat.

19 augustus 2023 om 10:38

Komt bij iedere club voor dus iedereen is in jou ogen een kansloze.

19 augustus 2023 om 11:04

Natuurlijk is iedereen die een spelersbus gaat opwachten hartstikke kansloos. Dit zijn volwassen mensen die officieel niks met de organisatie te maken hebben. Als ze echt iets willen betekenen moeten ze in dienst gaan bij de club.

19 augustus 2023 om 11:40

Er zijn clubs waar dit niet gebeurt. Denk zelfs wel de meeste clubs. Maar dit is niet de eerste keer dat het bij NEC gebeurt idd. Ook wel heel vroeg, na twee wedstrijden, terwijl het voetbal niet eens zo heel slecht was.

19 augustus 2023 om 11:18

Deze kansloze gasten hebben vaak geen vrouw of vriendin. Het zijn, anonieme, sneue en onzekere mannetjes die stoer doen in een groepasapp en met gelijkgestemden afspreken de bus op te wachten.

Ha, ha, triest dit. Zou mijn frustratie eerder op ervaren spelers als Cillessen, Schöne en Nuytinck richten dan op de trainer. Lijken wel volgevreten vedettes. Die Nuytinck is zo traag als een slak en legt alle ballen breed.

19 augustus 2023 om 10:12

Ik heb alleen Excelsior-NEC gezien en niet deze pot, maar ook ik schrok enorm van Nuytinck. Die is echt langzaam man, de tandjes. Doet me denken aan Westermann.

19 augustus 2023 om 10:36

Ik dacht ook dat Nuytink wel een versterking zou zijn maar mijn god zeg. Telkens te laat en inderdaad zo sloom als een slak. Vraag me toch af hoe hij dat in Italië heeft volgehouden.

19 augustus 2023 om 10:46

In Italië wordt laag verdedigd en niet hoog, tja dan ben je als vis in het water daar als je een trage verdediger bent

19 augustus 2023 om 10:46

Hetgene waar ik het ergste van schrok was het gebrek aan daadkracht en het totaal niet ingrijpen en maar achteruit lopen. Inderdaad bijzonder om dit te zien en te bedenken dat hij in Italië heeft gespeeld, afgelopen seizoen nog. Er zit werkelijk waar niks in.

Dit vind ik toch een beetje apart, maar ik heb de voorbereiding en de eerste twee wedstrijden van NEC niet gezien. Maar NEC heeft afgelopen seizoen toch een prima seizoen doorgemaakt? Beetje apart dat ze dan gaan zeuren na twee nederlagen aan het begin van het seizoen.

19 augustus 2023 om 10:10

Dat heeft meer te maken met dat de dalende lijn van het einde van vorig seizoen is doorgetrokken. Tel daar 6 thuisoverwinningen in 2 seizoenen bij op en de meeste supporters zijn echt helemaal klaar met Meijer.

19 augustus 2023 om 10:24

En vergeet niet het laffe, defensieve, trage en zeer voorspelbare voetbal. Dat is wat mij persoonlijk misschien nog wel het meeste irriteert. De uitgangssituatie is niet verliezen, bij een gelijke stand is het terugtrekken en vanuit daar risicoloos rondtikken. NEC is wat dat betreft net een hond die bij de eerste de beste chiwawa al op de rug gaat liggen.

19 augustus 2023 om 10:25

Chiwawa? Serieus?

19 augustus 2023 om 10:58

@ Keizerstad. Dus het feit dat Cillessen houdbare ballen doorlaat, Nuytinck als een bejaarde over het veld wandelt en Schã¶ne totaal onzichtbaar is, is allemaal de schuld van de trainer?

19 augustus 2023 om 11:13

Het is zeker de schuld van de trainer dat er slecht en defensief wordt gevoetbald, er totaal geen automatismen in het spel zitten, er thuis nauwelijks wordt gewonnen, spelers niet beter worden en dat de resultaten al sinds april waardeloos zijn. Kan je het wel over individuele spelers gaan hebben maar dat raakt de kern totaal niet.

19 augustus 2023 om 11:25

Je mag van ervaren spelers als Cillessen, Schone en Nuytinck verwachten dat zij het team op sleeptouw nemen. Rogier Meijer heeft het de afgelopen jaren prima gedaan en wordt nu na 2 wedstrijden geslachtofferd omdat zijn ervaren spelers hem in de steek laten. Zo’n Nuytinck kan toch echt niet. Zowel tegen Excelsior als Heracles was hij van een bedroevend laag niveau.

19 augustus 2023 om 12:10

Rogier Meijer heeft het helemaal niet ‘prima’ gedaan, tenminste het afgelopen jaar niet. Ik vraag me echt af in hoeverre jij NEC de afgelopen pak m beet 1,5 jaar volgt want dat men er in Nijmegen nu klaar mee lijkt te zijn is ook niet voor niets en gaat veel verder dan de individuele prestaties van spelers. Het is gewoon totaal geen team en dat is het al sinds april niet. Dan kan de club het ene na het andere excuus opvoeren maar dat telt allemaal niet. Verliezers hebben excuses, winnaars hebben plannen. Ik ben het echt spuug- en spuugzat om naar een NEC te kijken wat zo slap, laf en ongeïnspireerd speelt. En daarin is de trainer gewoon de hoofdverantwoordelijke. Moven, en heel gauw.

19 augustus 2023 om 15:21

Ik volg NEC redelijk intensief sinds onze oud TD Ted van Leeuwen in Nijmegen aan de slag ging. NEC was jarenlang een kerkhof voor trainers. De jonge en frisse Rogier Meijer kreeg het vertrouwen. Er was eindelijk rust in de tent en Meijer behaalde uitstekende resultaten in lijn met de financiële mogelijkheden van de club. NEC is een stabiele eredivisie club. Uiteraard zijn de resultaten aan het einde van vorig seizoen en het begin van dit seizoen teleurstellend. Het is nu echter zaak om de rust te bewaren. Het ontslaan van een trainer gedurende het seizoen heeft zelden effect. Het valt mij op dat jij geen enkele kritiek hebt op de spelers waarvan je meer mag verwachten. Het is te makkelijk om de schuld van hun falen alleen maar bij de trainer neer te leggen.

19 augustus 2023 om 11:58



Het seizoen was helemaal niet prima. Het begin was veelbelovend, maar uiteindelijk eindig je grijs in de middenmoot met slechts een minimaal aantal thuisoverwinningen en enorm slecht voetbal daar waar veel meer mogelijk leek.

Het opwachten van een bus vind ikzelf niet de manier om je onvrede duidelijk te maken, maar dat supporters oprecht ongerust zijn agv het afgelopen seizoen en het begin van dit seizoen is invoelbaar. NEC start met een relatief makkelijk programma, maar de kans bestaat dat ze straks stijf onderaan staan en dat is lastig te repareren later in het seizoen.

19 augustus 2023 om 13:34

8 wedstrijden voor het einde 8e staan en dan nog maar 5 punten halen met dramtisch voetbal en 12e worden nog onder Vitesse heeft niet geholpen.

Serieus, wat zijn dat voor droeftoeters die dan de spelersbus opwachten? Hebben die niks beters te doen? Boehoe, de club verliest 2 keer. Lekker boeiend. Volgende keer beter.

Ik snap echt niet dat mensen hun hele leven inrichten op een voetbalploegje.

Ze verliezen 2x een wedstrijd met 1 doelpunt verschil in attractieve wedstrijden. Dit kan toch gewoon gebeuren.

Ongekend het gedrag van deze supporters

19 augustus 2023 om 10:41



Heeft niet alleen met die 2 wedstrijden te maken..vorig seizoen laatste 8 of 9 wedstrijden 5 punten..en jij zegt dat het kan gebeuren..het kan eigenlijk niet gebeuren thuis tegen Excelsior en uit tegen Heracles het gaat er ook om de manier waarop.

Supporters van NEC verwachten niets anders dan de landstitel! Ze hebben toch kampioen Schone aan boord??😏

Ongelooflijk wat een sneuneuzen. Aan de andere kant leven we ook in een maatschappij waar steeds meer mensen moeite hebben met 'verliezen'. Als een JO8 ploegje 2 keer verliest beginnen de ouders ook al te zeuren.

Dit is toch wel triest na 2 speelrondes. Dat het begin niet goed is klopt, maar het is nou ook geen schande. Wat verwachten deze mensen, top 3 dit seizoen?

19 augustus 2023 om 11:17

Ik hoor iedereen maar door blijven gaan over die 2 speelrondes maar dat is veel te kortzichtig want het gaat om veel meer. Sinds half maart maar 1 wedstrijd gewonnen, 6 overwinningen in 35 thuiswedstrijden, defensief en slecht voetbal, spelers die niet beter worden en prestaties die achterblijven bij de door de club zelf (!) uitgesproken ambities. Het houdt gewoon een keer op. Meijer is niet de trainer die NEC verder helpt, sterker nog als dit zo doorgaat speel je gewoon het hele seizoen tegen degradatie.

Dat is al vroeg in het seizoen. Snap dat de supporters niet tevreden zijn, alleen om dan voor een stadion te gaan staan snap ik niet echt.

19 augustus 2023 om 11:58

Ach primitievelingen hou je altijd alsof NEC Heracles zo maar even oprolt , 2 wedstrijden verloren en ja hoor dan ga je gewoon de bus opwachten en om uitleg vragen pff

Geen aandacht geven aan die cappuchonnetjes. Nep supporters die alleen op onderbuikgevoel handelen. NEC komt er vast wel weer bovenop..

hier kan ik tegenwoordig alleen maar om lachen.
stel je voor je ben 25-30 jaar, en je gaat savonds een spelersbus opwachten omdat ze eeen potje voetbal hebben verloren.... zeg dat maar eens hardop tegen jezelf in de spiegel.
dan staan de tranen toch in je ogen van hoe triest dat is?

en ja ik snap dat veel van dit soort supporters, hun hele leven draait om het groeps gevoel en denken ergens bij te horen door een club te supporten.
in het "normale leven" hebben ze een kut baan (of bijstand oid) en geen andere hobby

Zielloze gasten. Hebben ze echt niets beters te doen. Begrijp dat zulk volk echt niet.

Wat voor illusie hebben die supporters, zijn simpele middenmoter als ze geluk hebben. Die kunnen echt van iedereen verliezen. Al paniek na 2 wedstrijden, Meijer verdient echt beter, die doet echt zijn stinkende best hoor en moet roeien met de riempjes die hij heeft.
Dus ik zou rustig het seizoen afwachten.

Hoppa, 2 wedstrijden verloren en de fans staan op de stoep. Dat kan maar 1 ding betekenen, NEC wordt dit seizoen kampioen!

Op voorhand rekent een NEC supporter zich rijk als je zo'n makkelijk programma hebt. Ik kan mij de teleurstelling goed voorstellen. Alleen schreeuwen om het hoofd van de trainer en de spelersbus opwachten heeft natuurlijk weinig zin.

Toch best knap dat na 10 wedstrijden Eredivisie van de 306 de eerste spelersbus is opgewacht. Dit moet toch wel een record zijn?
Vrijdagavond in speelronde 2.

Ik snap wel de frustratie bij NEC, de laatste speelronde afgelopen seizoen die niet lekker liepen en dan begin je tegen twee clubs die voor handhaving gaan en dan verlies je 2x. De druk staat er meteen vol op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren