Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Woedende Kieran Trippier zoekt ruzie met fan; steward grijpt in

Laatste update:

De gemoederen liepen zaterdag hoog op na Bournemouth – Newcastle United (2-0). The Magpies verloren voor de tweede maal op rij en daar waren de meegereisde fans niet van gediend. Toen Kieran Trippier er één wees op de vele blessures bij de ploeg, liep het bijna uit op ruzie.

Newcastle ging er zaterdag met 2-0 af door een dubbelslag van Dominic Solanke. De ploeg van Eddie Howe was echter zwaar gehavend. Naast Sven Botman zaten ook onder meer Alexander Isak, Callum Wilson, Dan Burn en Matt Targett in de lappenmand. Bruno Guimarães en Sandro Tonali ontbraken bovendien wegens een schorsing.

Tot overmaat van ramp viel Miguel Almirón tijdens het duel nog uit. Trippier vond het dus ook logisch dat Newcastle minder voor de dag kwam. Een meegereisde fan vond dat niet, en de rechtsback kwam naar hem toe om hem van repliek te dienen.

"Geven de jongens niet alles? Hoeveel blessures hebben wij?", schreeuwde een duidelijk geïrriteerde Trippier. Daarop besloot een Bournemouth-steward in te grijpen.

Trippier stond vervolgens 'gewoon' de pers te woord, net als trainer Eddie Howe. Die begreep wel dat zijn vice-captain in de emoties schoot.

"Het gaat goed met Kieran", zei Howe. "Emoties lopen soms hoog op, dat hebben we allemaal wel eens. We danken iedereen die mee is gereisd, het was pittig voor ze vandaag."

Door de nederlaag kon Manchester United over Newcastle heen kruipen. Daardoor staat de ploeg van Erik ten Hag nu zesde en die van Howe zevende. Ook in de Champions League gaat het Newcastle niet voor de wind. In de zogenoemde Poule des Doods met Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain en AC Milan staan the Magpies laatste.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Trippier vind ik wel gelijk hebben hoor. Ze missen echt onzettend veel spelers met Isak, Wilson, Barnes, Tonali (geschorst), Bruno Guimaeres, Botman en Burn. Dat zijn al 7 spelers waarvan er 6 minimaal in de basis staan. En dan valt Almiron er vandaag ook nog is uit. Logisch dat ze het nu heel moeilijk hebben. Tuurlijk is het frustrerend voor de fans maar Newcastle doet een enorme jas uit zonder al die spelers.

Paar jaar geleden nog vechten tegen degradatie en die supporters van Newcastle denken dat ze nu een topclub zijn

Ik vind het wel mooi. Beiden mannen zijn duidelijk gepassioneerd voor de club. Beetje schreeuwen over en weer kan geen kwaad.

12 november 2023 om 08:28

Ik kan dit ook goed hebben.
Supporters denken vaak dat hun club beter is dan dat het daadwerkelijk is.

Als je dan ook nog eens 3-kwart van je basiself mist, kun je in de PL gewoon van iedereen verliezen.

En als je vice-aanvoerder bent, mag je het best voor je teamgenoten opnemen.

Zo n supporter van zo n club moet toch ook gewoon zijn muil houden en beseffen dat Newcastle vrij weinig meer voorstelde en nu dankzij een bodemloze put aan geld prima presteren? Niks eervols aan en niks om trots op te zijn als supporter

12 november 2023 om 10:13

Dus clubs die geld uitgeven kunnen nooit trots zijn? Dat is behoorlijk "mad" Marcel. Als je kijkt wat Newcastle vorig jaar met grotendeels subtop + middelmaat materiaal heeft gepresteerd sinds Howe. En dan wetende dat er veel clubs zijn meer een betere en duurdere selectie die het slechter deden. Dat doen ze goed hoor. Als je daar al niet trots op mag zijn, dan mag een Ajax, Juventus of Real ook niet trots zijn als ze kampioen worden

Zien hun club die al jaren onderin meedraait dit jaar PSG een pak rammel geven en nu het even wat minder gaat, gaan zo zeuren? Das snel gegaan daar zeg 😅

Newcastle is ook een overschat elftal.
Daar moet nog heel veel geld ingepompt om echt een rol van betekenis te kunnen spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren