Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II weet mede dankzij beauty van Meerveld weer wat winnen is

Laatste update:

Willem II heeft na drie gelijke spelen op rij weer eens een overwinning geboekt in de Keuken Kampioen Divisie. De koploper kwam al vroeg aan de leiding op De Vijverberg, en wist de marge in de tweede helft te verdubbelen: 0-2. Daardoor komt Willem II weer acht punten los van nummer twee ADO Den Haag, dat zondag pas in actie komt. De Graafschap blijft voorlopig vierde.

Willem II ging voor de jaarwisseling fier aan kop in de KKD, maar zag de voorsprong vanaf half januari steeds meer slinken. De Tricolores morsten achtereenvolgens punten tegen Jong Ajax, Jong PSV én SC Cambuur (allen 1-1); een overwinning op De Vijverberg was dus zeer welkom.

Wat dat betreft ging Willem II goed van start. Al na negen minuten stond de 0-1 op het bord: Thijs Oosting scoorde uit de rebound van een verwoestende uithaal van Nick Doodeman.

De Graafschap stelde daar enkel speldenprikjes tegenover. De volgende grote kans heugde dan ook aan de andere kant: Jansen haalde opgelucht adem nadat Jeredy Hilterman zijn schot ternauwernood voorlangs het doel zag gaan.

Willem II bleef de betere en zag het overwicht vlak na rust voor de tweede maal beloond worden. En wat een goal was het: Ringo Meerveld speelde zich knap vrij op links en krulde de bal al even fraai in de verre kruising langs Jansen.

'Perfectie werd benaderd', aldus commentator Koert Westerman, die het hoogtepunt van de avond op dat moment al had beleefd. Willem II ging nog op jacht naar meer, maar moest zich gelukkig prijzen met de al bestaande stand.

De ploeg van Peter Maes kijkt nu met argusogen naar ADO, dat zaterdag tegen nummer achttien FC Den Bosch in actie komt. Dan kunnen Darije Kalezic en zijn manschappen de marge weer naar 'slechts' vijf punten verkleinen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vraag mij wel echt af waar de Graafschap vandaag zat met de gedachte. Leuk dat balbezit maar ik heb geen fatsoenlijk gecreëerde kans gezien. Willem2 ontzettend effectief en niet in de problemen gekomen. Na de wissels werd het bij de Graafschap alleen maar slechter.Erg jammer. Had wel een vermakelijke wedstrijd verwacht met véél meer strijd vooral.

9 februari 2024 om 22:10

Het is uiteindelijk ook allemaal niet goed genoeg om echt mee te doen voor de bovenste twee plekken. Je gaat de winterstop in met een doelsaldo dat net positief is, dat zegt ook al veel denk ik.

Maar er worden genoeg wedstrijden gewonnen, en ik denk dat ze dat ook wel voort gaan zetten en de play-offs gaan halen. Daar ben ik al meer dan blij mee na de laatste twee vreselijke jaren. Een goede serie neerzetten richting het einde van het seizoen en je gaat positief de nacompetitie in, en wie weet wat er dan kan gebeuren. Ik heb veel goeie herinneringen aan De Graafschap als KKD-club in de play-offs in ieder geval.

9 februari 2024 om 22:37

Klopt wat je zegt, het is niet goed genoeg om echt mee te doen om plek 1 en plek 2, daar zullen vooral Willem2, ADO en Groningen om gaan strijden. Maar in zo'n wedstrijd verwacht je toch wel strijd vanuit de Graafschap, het was allemaal zo slap vandaag.

En zeker, het is al stukken beter dan de afgelopen 2 jaar met Hofstede, die de club gewoon heeft vedronken.

10 februari 2024 om 05:02

Roda JC strijdt ook mee gewoon mee om de bovenste plekken hoor. Nog eerder dan FC Groningen

10 februari 2024 om 10:37

Roda staat er inderdaad ook bij, maar zie Roda, net als de Graafschap nu, de aansluiting uiteindelijk ook nog wel verliezen. Oogt allemaal veel minder stabiel.

Fijne wedstrijd, volledig gecontroleerd. Deze concentratie de rest van het seizoen vasthouden en we gaan promoveren. Hoop eigenlijk dat De Graafschap mee gaat dan. Die sfeeracties zowel thuis als uit zijn geweldig. Prachtige club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren