Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II stunt met naderende terugkeer van Özbiliz in Eredivisie

Laatste update:

Aras Özbiliz staat voor een transfer naar Willem II. De club uit Tilburg is bezig om de rechtsbuiten van Besiktas te huren en Özbiliz staat maandag al op het trainingsveld van De Tricolores, zo communiceren zij via Twitter. De 28-jarige Özbiliz staat bij de club uit Istanbul nog tot de zomer van 2020 onder contract.

De 35-voudig international van Armenië komt uit de jeugdopleiding van Ajax en speelde 37 wedstrijden in het eerste elftal, alvorens hij naar Rusland vertrok. Hij leverde de Amsterdammers een transfersom van drie miljoen euro op. Özbiliz speelde in de Premjer Liga voor Kuban Krasnodar en Spartak Moskou en verkaste in januari 2016 naar Besiktas.

De Zwarte Adelaars namen Özbiliz voor 1,3 miljoen euro over van Spartak en stalden hem vervolgens bij Rayo Vallecano in Spanje en bij Sheriff Tiraspol in Moldavië. In dienst van Besiktas kwam de linkspoot nog maar tot vijf officiële wedstrijden en één doelpunt. Onder trainer Senol Günes lijkt hij voorlopig geen toekomst te hebben.

Özbiliz pakte diverse prijzen in zijn carrière. Hij werd met Ajax tweemaal landskampioen en won daarnaast de KNVB-Beker en met Besiktas sleepte hij de Süper Lig-titel in de wacht. In 2009 werd hij binnen de jeugdopleiding van Ajax verkozen tot Talent van de Toekomst.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nice! Was ooit een enorm trote talent bij Ajax, net als Edgar Manucharyan.. helaas heeft Aras zijn potentie niet kunnen waarmaken door kwetsuren, maar deed het toch goed voor de nationale elftal en bij Krasnodar destijds. Ben benieuwd wat hij nu nog kan!

6 augustus 2018 om 10:09

Enorm talent is een beetje overdreven. Er liep bij Ajax op dat moment niet zoveel bijzonder talent rond. Lukoki, Jozefszoon, Ebecilio, Donald en Castillion zaten bij de selectie, maar nooit goed genoeg bevonden. Dan is Ozbilliz nog een fraaie speler om naar te kijken, maar daar hield het bij op.

6 augustus 2018 om 10:33

Hij was wel degelijk een enorm talent, alleen is dat potentieel er nooit uitgekomen. Hij rolt vanaf de jeugd van de ene in de andere blessure, en dat heeft zijn ontwikkeling geschaad.

6 augustus 2018 om 10:42

Nja werd wel verkozen tot talent van de toekomst.. en was enorm geliefd en populair. Werd vergeleken met Messi etc.. maar het is zoals DonCoxxx het zegt, het is er nooit uitgekomen.

6 augustus 2018 om 11:18

Ik neem aan dat dat als mensen hem vergeleken met messi dat de conclusie was dat hij nooit in de buurt zal komen?

6 augustus 2018 om 11:18

Ik neem aan dat dat als mensen hem vergeleken met messi dat de conclusie was dat hij nooit in de buurt zal komen?

6 augustus 2018 om 11:58

Nee, dat had voornamelijk te maken met het feit dat hij qua fysiek heel erg op Messi leek. Hij liep, net als Messi, met de bal een beetje voorover gebogen en hield de bal heel kort bij zich.

Zou leuk zijn hem weer in Nederland te kunnen zien. Stond bij Ajax toch altijd bekend als een groot talent. Het kwam er eigenlijk pas uit bij Kuban Krasnodar, waarmee hji een transfer naar Spartak Moskou verdiende. Daarna ben ik hem een beetje uit het ook verloren... apart dat hij dan nu weer bij Willem II komt te spelen, zal zeker een aanwinst voor ze zijn!

6 augustus 2018 om 11:28

Bij krasnodar werd hij zelfs verkozen tot russisch vleugelspeler van het jaar en scoorde hij 9 keer... Was toen erg verrassend en daarmee verdiende hij een transfer naar spartak. Vanaf toen ging het bergafwaarts...

Mooie transfer voor Willem II. Natuurlijk voor de Eredivisie een meer dan prima spelers, als hij zijn vorm te pakken heeft kan die zo mee in de (sub)top.

Mooie speler voor Willem II. Is toch mooi dat willem II zo'n speler binnen kan halen.

Knap gehandeld van Willem II dan, benieuwd hoe hij het gaat doen!

Speelde zeer goed in Rusland maar door blessures is het echt veel minder al. Was bij Besiktas niet meer dan de 5e of 6e buitenspeler. Zeker wel een goede speler voor Willem ll zeker als hij zn vorm terug kan vinden.

Heb deze man niet meer gevolgd sinds zijn vertrek bij Ajax, is hij eigenlijk nog steeds een vleugelspeler? Zo ja, was dit dan geen geschikte back-up geweest voor Neres?

6 augustus 2018 om 10:03

Nee, hij is in mijn ogen veel te langzaam voor die positie bij Ajax.

6 augustus 2018 om 10:15

Ozbiliz is niet meer goed genoeg voor Ajax. Tijdens zijn tijd bij Krasnodar had hij misschien nog wel een versterking kunnen zijn, maar nu niet meer. Daarnaast, met spelers zoals Cerny, Johnsen, Bande en Labyad heb je genoeg spelers van het zelfde, of zelfs een hoger niveau.

Ik ben overigens wel benieuwd hoe hij het gaat doen bij Willem II.

Mooie club, dat Ajax van het Zuiden.
Vorig jaar ook al met die mooie Spaanse spits.

Speelde vorig seizoen op huurbasis in Moldavie en zelfs daar kon die geen potten breken. Ben benieuwd welk percentage van zijn salaris Willem 2 gaat betalen. Bij ons krijgt hij rond de 1.5 miljoen euro. Als ze 5 ton meebetalen ben ik al heel blij.

6 augustus 2018 om 10:05

Willem II die 5 ton gaat ophoesten? Lijkt mij iig heel sterk.

6 augustus 2018 om 10:20

Blijven dromen. Met 2 ton per jaar mag je heel erg in je handjes wrijven

6 augustus 2018 om 10:28

Daar lijkt het inderdaad meer op. Laten we er dan maar 3 ton van maken. :D

Goede speler voor Willem 2, alleen geen idee of ie fit is. Hij heeft zo weinig gespeeld de afgelopen jaren. Moet wel in staat zijn om Sol te voorzien van een goede voorzet.

Geweldig voor de eredivisie! Ging helaas te vroeg web bij Ajax, had hem graag nog enkele jaren bij Ajax gezien. Technisch een geweldige speler. heeft ook de jaren na zijn Ajax tijd perfect gepresteerd.

6 augustus 2018 om 10:16

Hij heeft in zijn hele carrière 1 jaar leuk gepresteerd bij Krasnodar, waarmee hij een transfer naar Spartak Moskou verdiende. Daarna heeft ie nog maar heel weinig gepresteerd tussen zijn blessures door. Geen idee waar jij het over hebt dat hij ook de jaren na zijn Ajax tijd perfect gepresteerd heeft. Hij heeft bijna net zoveel kaarten als doelpunten gescoord.

Ach ja Ozbiliz. Dat zogenaamde grote talent. Heb het nooit gezien. Een heerlijke buitenspeler voor een back. Je kan hem gerust 3 of 4 keer laten lopen want er komt toch zelden iets uit. Ben benieuwd hoe fit ie nog is, want hij is wel vaak geblesseerd geweest.

Mijn hemel, als je naar het CV kijkt van die gast dan is zijn carriere de laatste 3 jaar echt als een nachtkaars uitgegaan. Maar heeft hij ook niet een zware blessure opgelopen?

6 augustus 2018 om 10:55

Ja, na zijn eerste seizoen bij Spartak, waarin hij best veel speelde (27 wedstrijden) scheurde hij zijn kruisband tijdens een oefeninterland met Armenie (juni 2014). Toen lag hij er een seizoen uit. Sindsdien heeft hij nog maar een handvol wedstrijden gespeeld in de afgelopen 4 jaar.

Wanneer gaan we afkomen van aras? We hebben gewoon geld weg gesmeten aan een speler die bijna geen enkele minuut heeft gemaakt bij ons.

Dit mag je inderdaad een stunt noemen. Deze jongen heeft een erg goede dribbel en een geweldige techniek. Ik denk dat Willem II hier heel veel plezier aan gaat beleven.

Wordt een beetje de zomer van de terugkerende spelers zo. Wel erg leuk, van Özbiliz kan Willem II alleen maar beter worden. Vond hem bij Ajax een fijne speler om naar te kijken.

Hij heeft al 3 jaar amper een wedstrijd gespeeld. Geen idee waarom dat een versterking voor Willem II zou zijn...

7 augustus 2018 om 09:59

Clubs als Willem II moeten het hebben van spelers met een krasje (nou ja je??) Een fitte Aris in vorm is niet betaalbaar voor Willem II. Door zijn vele blessure leed gaat deze jongen een flinke stap terug doen en dan is Willem II interessant. en laten we eerlijk zijn Niveau eredivisie is wel een heel stuk minder en langzamer dan de Turkse liga. Wellicht blijft hij op dit niveau wel fit en is het niet de man van glas. We gaan het zien, huur constructie is redelijk veilig voor Willem II en ik verwacht dat Besiktas hem heel graag kwijt wil dus elke euro is meegenomen. Hopelijk optie tot koop zodat wij hem kunnen behouden als ie voldoet. Geloof nooit dat Besiktas ooit nog een beroep op deze jongen gaat doen, dit is weggegooid geld vrees ik.

Leuk om hem weer in Nederland te zien

Leuk spelertje, hoop dat hij blessurevrij blijft

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren