Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stoke City onderhandelt ‘volop’ over transfer van Bruno Martins Indi

Laatste update:

Bruno Martins Indi kan zijn loopbaan nieuw leven inblazen bij Besiktas, zo meldt Voetbal International zondagavond in navolging van diverse Turkse media, waaronder TRT Spor. De Turkse topclub is 'volop' in onderhandeling met Stoke City, de werkgever van de Nederlandse verdediger.

Besiktas wil de 27-jarige Martins Indi naar verluidt eerst een seizoen huren, met daarbij een optie tot koop. Martins Indi was het afgelopen seizoen basisspeler bij Stoke City op het tweede Engelse niveau en speelde 37 competitieduels, waarin hij 1 keer scoorde. Stoke nam de 34-voudig international in 2017 definitief over van FC Porto, nadat hij eerst een jaar gehuurd werd.

Bij Besiktas zou Martins Indi de ploeggenoot kunnen worden van voormalig PSV'ers Jeremain Lens, Nicolas Isimat-Mirin en Atiba Hutchinson, net als van Aras Özbiliz en Oguzhan Özyakup. Zaterdag pikten Kara Kartallar rechtsback Douglas op, die tot deze zomer onder contract stond bij Barcelona.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima speler voor Besiktas. Ik zou het alleen maar toe juichen mocht Indi komen.

28 juli 2019 om 21:39

Daarna aub een extra linksback. Kan het niet vaak genoeg zeggen.

28 juli 2019 om 21:57

Jullie gaan denk ik dit jaar ook geen hoge ogen gooien. Tot op heden matige aankopen bovenop een oude, niet dynamische selectie. Boyd en Douglas had Kasimpasa ook kunnen halen bij wijze van. Net als die Sener en Adem aankopen van ons.

28 juli 2019 om 22:17

Alle teams van de superlig moeten het doen met B garnituur. Helaas is dit de realiteit en verwacht dan ook geen hoogstaand voetbal. Verwacht eigenlijk kwa veldspel het meest van Trabzonspor. En dat als de supporters van die club hun team blijven steunen.

29 juli 2019 om 01:44

Vind dat Galatasaray anders wel goede aankopen doet, Fener ook niet slecht. Alleen Beşiktaş vind ik matig terwijl ze de laatste jaren juist goede aankopen hadden

29 juli 2019 om 12:33

Arnavut. Met alle respect, maar Douglas en Boyd zijn C-garnituur. Jullie moeten verjongen. Atiba, Q7, Gokhan, Medel, Burak zijn allemaal rond de 34 of ouder. Meer Dorukhan's please !

Niet iets voor Feyenoord?

28 juli 2019 om 21:43

Als ze hem kunnen huren is dat prima, al hoop ik zelf eerlijk gezegd op Janmaat.

28 juli 2019 om 21:44

Waarom zou hij naar Feyenoord gaan als hij voor Besiktas kan voetballen? Begrijp dat je hier een statement wilt maken dat Feyenoord liefst alle oude spelers terug wilt halen gezien hun transferbeleid maar Martins Indi kan nog bij eer clubs voetballen wat hoger is aangeschreven dan Feyenoord.

28 juli 2019 om 22:12

Staat besiktas dan zoveel hoger aangeven dan Feyenoord? Salaris technisch het zeker wel een stukje beter zijn (mocht je je salaris ontvangen), maar sportief gezien is het toch niet zoveel beter?

28 juli 2019 om 22:18

Nog voer jaar terug zowel uit als thuis in de CL gewonnen. Je verdiend er zwz veel meer en denk de selectie van Besiktas nog altijd op elke positie sterker is dan die van Feyenoord. Zelfa Karius

28 juli 2019 om 22:25

Ja en Heracles pakte vorig seizoen nog 4 punten tegen Ajax, dus is dat sportief dan een vooruitgang? Ik zeg niet dat Feyenoord beter is of gelijkwaardig, maar het is ook niet een flinke stap die je maakt als je van Feyenoord naar Besiktas gaat. Je gaat van de nummer 3 van Nederland, naar de nummer 3 van Turkije.

28 juli 2019 om 21:45

Slechter dan Van Beek kan niet

28 juli 2019 om 22:05

Hij verdient meer dan 3 miljoen bij Stoke. Denk niet dat Feyenoord daar maar in de buurt kan komen van dat salaris

Bruno, Come to Besiktas

Misschien gek, maar als ik PSV was had ik werk gemaakt van Indi. Net als Ajax jongens als Blind, Tadic en Promes op een nog goede leeftijd heeft gehaald om de groep volwassener te maken, zou Indi dat bij PSV kunnen doen. Dan was er ook weer wat concurrentie achterin. Nu is dat er nauwelijks echt bij PSV. Dumfries, Viergever en die nieuwe aanwinst hebben al gegarandeerd een basisplaats. Lato waarschijnlijk ook als hij goed acclimatiseert.. Daarachter wat talentjes of iemand als Sainsbury... Dat is natuurlijk geen luxe..

28 juli 2019 om 23:52

Ik lees hierboven drie miljoen salaris in Engeland, dat is ook in Eindhoven een probleem.. maar snap je idee. Dit soort jongens die een beetje zweven in hun carriere zouden mooi de Eredivisie vooruit kunnen helpen. Mja.. die salarissen..

Voor Bjk een prima speler. Fysiek sterk en gaat altijd door het vuur maar een Centrum Isimat en Indi is denk ik voor Turkse begripoen ook te slecht.

28 juli 2019 om 22:35

Martins Indi heeft gewoon een leider langs zich nodig. Iemand die hem aanwijzingen geeft. Dan is hij best wel een goede aanwinst voor Besiktas. Ook kan hij in geval van nood ook als Lb spelen.

Tweede divisie in Engeland. Waarom zou PSV of Feijenoord zo’n speler halen. Die is afgeschreven.

Zit helemaal op het gebruikelijke niveau en heeft ook de ervaring.
Moet echt naar Feyenoord.

No thanks!

Dit is echt geen upgrade tov mirin. We hebben nood aan een verdediger die het spel kan maken en kan opbouwen vanuit de verdediging. Dat is wat avci wilt. Laten we maar hopen dat dit niet waar is, maar de journalist die deze transfer meldt is redelijk betrouwbaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren