Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II haalt oude bekende en ‘puntenpakker’ terug naar Nederland

Laatste update:

Timon Wellenreuther keert tijdelijk terug bij Willem II. De keeper wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Anderlecht, waar hij ruim een jaar geleden een contract tekende. Willem II was op zoek naar een keeper omdat Robbin Ruiter geen al te zekere indruk maakte tijdens de voorbereiding en in de eerste competitiewedstrijd. Tweede doelman Jorn Brondeel en derde keeper Connor van den Berg worden door Fred Grim en zijn staf nog niet geschikt geacht voor het grote werk.

Wellenreuther, 25, jaar zat afgelopen zondag op de tribune bij het thuisduel met Feyenoord (0-4 verlies) en werd ook dinsdag in het Koning Willem II Stadion gesignaleerd. “Het voelt fantastisch om weer hier te zijn. Ik ken de weg, de mensen en heb een heel goed gevoel bij de club en deze deal. Ik was zondag als toeschouwer aanwezig en kreeg echt een speciaal gevoel toen ik de KingSide en de andere supporters weer massaal zag springen en zingen. Dat heb ik echt gemist”, zegt Wellenreuther op de clubsite.

Bij Anderlecht kwam Wellenreuther vorig seizoen tot 27 wedstrijden. Voor zijn vertrek naar België keepte hij in drie seizoenen 77 wedstrijden voor Willem II. “Vooral in zijn laatste jaar was Wellenreuther met regelmaat uitblinker en puntenpakker”, benadrukt de Tilburgse club woensdagochtend. Veertien maanden na zijn vertrek is Wellenreuther terug op het oude nest. Hij hoopt oude tijden te doen herleven. "In mijn laatste jaar haalden we Europees voetbal. Europa halen is niet direct mijn verwachting van komend seizoen, maar de manier waarop we toen speelden en resultaat haalden, zou mooi zijn om na te streven.’

“We kennen Timon en zijn keeperskwaliteiten uiteraard goed. Met die kwaliteiten en zijn ervaring is hij een meerwaarde voor onze selectie. We heten Timon van harte welkom terug bij Willem II en wensen hem veel succes”, benadrukt technisch directeur Joris Mathijsen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede deal voor Willem II. Heeft het in het verleden goed gedaan. Ik dacht dat Ruiter zou uitgroeien tot een stabiele vaste keep, maar is vorig jaar te vaak geblesseerd geweest en nooit in zijn beste vorm gekomen. Zonde voor hem, maar logisch dat Willem II op zoek is gegaan naar een alternatief.

Goede zaak denk ik. Ik zag Ruiter zondag keepen tegen Feyenoord, bij de eerste 2 goals die ik gezien heb, zag hij er niet heel lekker uit. Als je als Willem2 al zo'n matig jaar achter de rug hebt, en je beste spelers hebt verkocht, moet je in ieder geval een betrouwbare keeper hebben.

18 augustus 2021 om 12:36

Beide goals gewoon kansloos. 1e goal plaatst Linssen hem perfect met een boog om de verdediger heen en de 2e schiet Sinisterra hem tegendraads in. Je kan bij beide goals je beter afvragen wat de verdedigers daar doen.

18 augustus 2021 om 12:45

Kansloos was hij ook weer niet, noem het ongelukkig...

18 augustus 2021 om 15:17

Zeker niet kansloos, ik wil het geen grote blunders noemen. Maar hij gaat bij de eerste goal behoorlijk traag naar de grond. Bij de tweede goal compleet op het verkeerde been. En uiteraard zijn de verdedigers daar ook beroerd bezig, maar als hij zo het hele seizoen gaat keepen, is het allesbehalve een puntenpakker.

18 augustus 2021 om 13:13

Wellenreuther was anders ook echt wel niet goed bij Anderlecht. Dus hopelijk kan hij zijn niveau van weleer halen.

Goede keus, was toch een stabiele keeper de vorige periode en volgens mij wel populair onder de fans. Daarnaast pakt Ruiter nog geen skippybal in een telefooncel dus je gaat er sowieso op vooruit.

Dat is duidelijk voor Ruiter...
Inpakken en wegwezen.
Wellicht nog ergens in de KKD een club pakken of bij een AZ, Feyenoord, Vitesse 2e a 3e keeper worden.

18 augustus 2021 om 11:24

Het probleem is dat er iemand bij Willem II 2 jaar geleden zo intelligent is geweest om Ruiter een gigantisch salaris te geven. Dat gaat niemand hem meer geven. Als je zijn contract niet ontbindt ben ik bang dat hij zijn contract op het gemakske gaat uitzitten.

Lijkt mij een hele degelijke keeper voor Willem II. Ruiter maakte toch geen beste indruk tegen Feyenoord; die ging bij drie van de vier doelpunten toch niet vrijuit.

Wat is er met Ruiter gebeurd joh? Leek destijds bij Utrecht een keeper voor oranje te worden in de toekomst en nu zelfs niet goed genoeg bij Willem II?

Een beetje goede keeper kan er echt voor zorgen dat je niet degradeert. Emmen had het in de 2de seizoenshelft ook en toen toch aardig wat punten gepakt. Willem 2 is er in ieder geval vroeg bij, Feyenoord kan je altijd wel verliezen.

Nou sponsoren van Willem II hou je vrouw en of dochter goed in de gate onze casanova is weer terug

Timon is ook geen top keeper maar wel een klasse beter dan de drie die we nu hebben rondlopen. Nu Ruiter zn contract nog afkopen want die kan het betaald voetbal niet meer aan. Lekker met een stel vrienden bij het 6de van FC Bal Op Het Dak gaan spelen vrees dat ook de top amateurs te hoog gegrepen is voor hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren