Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wijziging op komst in basiself Feyenoord? ‘Hij is gestegen in de pikorde’

Laatste update:

Hoewel Javairô Dilrosun hevig wordt gelinkt aan een transfer naar US Lecce, is de 25-jarige aanvaller van Feyenoord volgens Martijn Krabbendam juist bezig aan een opmars in de selectie van trainer Arne Slot. Dat zegt de journalist van Voetbal International in een korte update van de Dick Voormekaar Podcast. Krabbendam sluit zelfs niet uit dat Dilrosun momenteel basisspeler is bij Feyenoord.

Krabbendam stelt dat de basisspelers van Feyenoord in Marbella alweer aardig in vorm zijn, maar ziet ook dat Slot op de flanken nog zoekende is. “Daar hebben ze natuurlijk een probleem omdat Jahanbakhsh en Minteh weg zijn. Het valt toch wel op dat Dilrosun een beetje gestegen is in de pikorde.”

Ook Luka Ivanusec laat een goede indruk achter. “Hij had moeite in het begin, maar je ziet dat hij in kleine partijtjes en ruimtes heel goed kan voetballen. Dat is voor een speler met zijn techniek natuurlijk lekker, als die ruimtes klein zijn. Nu zal hij in grotere ruimtes wat meer capaciteit moeten krijgen. Net wat sneller, fitter, sterker en robuuster, zoals ze dat bij Feyenoord noemen. Daar wordt hard aan gewerkt.”

De journalist denkt te weten wie de grootste kans hebben om naast Santiago Gimenez in de voorhoede te starten. “Als ik nu kijk zou Ivanusec op links spelen en Dilrosun op rechts. Zo wordt er veel getraind. Paixão lijkt een beetje buiten de basis te vallen, al wisselt Slot tijdens partijtjes heel veel. Maar zo ziet het er nu wel naar uit”, aldus Krabbendam.

Transfer
Krabbendam verwacht niet dat Feyenoord gaat meewerken aan een vertrek van Dilrosun. “Over Dilrosun gaan verhalen over Lecce, maar dat speelde een aantal weken geleden. Ze hebben voorzichtig geïnformeerd of hij te huur was, maar dat is voor Feyenoord geen enkele optie. Ze willen hem absoluut niet kwijt. Waarom zouden ze ook als je niet dik in je spelers zit?”

“Feyenoord kan al zijn spelers goed gebruiken, dus op dit moment staat de club niet te popelen om spelers makkelijk te laten gaan”, gaat Krabbendam verder. “Lecce speelde een aantal weken geleden, zoals ik net al zei. Als je dan bij Feyenoord informeert, dan hebben ze daar een aantal woorden voor nodig om het te omschrijven: het is niet serieus.”

Dilrosun ligt bij Feyenoord nog tot medio 2026 vast. Volgens 1908.nl heeft de Rotterdamse club een eerste bod van Lecce resoluut van tafel geveegd. Lecce wilde Dilrosun in eerste instantie huren zonder obligatie. Feyenoord zag daar absoluut geen heil in en heeft een nieuw voorstel, huren met optie tot koop, resoluut afgewezen. De Italianen zouden bereid zijn om minimaal 2,4 miljoen euro over te maken aanstaande zomer, als zij de optie zouden lichten. Feyenoord werkt echter niet mee.

Moet Feyenoord de begeerde Dilrosun behouden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeker in de eredivisie lijkt me Ivanusec een betere keuze op links. Zoals hierboven al staat kan hij goed voetballen in de kleine ruimte en dat heb je tegen de nummers 8 t/m 18 gewoon nodig. Heeft het een paar wedstrijden wat minder gedaan maar ook al laten zien dat hij zeker kwaliteit heeft. Dilrosun kun je er ook prima bij hebben maar die heeft het al wat langer niet laten zien. Denk dat gezien de minuten die hij heeft gemaakt dat je open moet staan voor een transfer. Misschien proberen te rekken tot eind januari met het oog op de bezetting tijdens de Afrika en Azie cup.

6 januari 2024 om 08:40

Ik vind die Ivanusec maar een tegenvaller voor Feyenoord. Moest de verlossende linksbuiten worden echter is het hem gewoon niet. Snap sowieso niet dat Dilrosun niet uit de voeten komt bij Feyenoord. Is gewoon een goede speler alleen absoluut geen 10.

6 januari 2024 om 09:49

Geef hem de tijd. In de ideale situatie staat hij er meteen maar tegelijkertijd komt hij uit een kleine competitie, sloot laat aan en raakte geblesseerd en moest meer inhoud kweken.Ik begrijp niet dat een speler als Dilrosun niet keihard heeft gewerkt een het ontwikkelen van zn rechterbeen. Dan had hij goud waard geweest. Nu is het hetzelfde trucje als Robben. Buitenom dreigen en dan alsnog binnendoor. Maar Robben doet dat op snelheid met dodelijke precisie. Dilrosun rent heel hard op zn man af, schakelt terug naar zn 2 en gaat linksaf en weet het daarna niet meer.

6 januari 2024 om 11:22

Klein beetje wat Ijsmuts ook al zegt maar je ziet aan Ivanusec dat hij heel goed kan voetballen. Makkelijke aanname, altijd met het het hoofd omhoog en een goede strakke pass.
Alleen moet het in de eredivisie allemaal net wat sneller als in Kroatië en daar moet hij aan wennen. Misschien als men hem zag als verlosser op linksbuiten dat hij dan wat tegenvalt maar van wat ik gezien heb denk ik wel dat hij een goede aankoop is.

6 januari 2024 om 12:50

Wat is dat nou met spelers binnen een (half) jaar al afschrijven of soms al voordat hij überhaupt een wedstrijd gespeeld heeft. Volgens mij is dit feyenoord en de voorgaande 2 seizoenen wel een erg duidelijk teken dat dat nergens op slaat.
Tuurlijk valt ivanusec tot nu toe wat tegen, maar hij werd ook wel heel erg gehyped voordat hij kwam, en dan daarna gelijk geblesseerd. Dan word het allemaal erg lastig, er is met het dubbele programma en het reizen gewoon weinig tijd om te trainen. Geeft die jongen wat tijd om top fit te worden en goed ingespeeld te raken en dan zien we wel, maar om nu al te zeggen, 'dat is hem niet' gaat mij te ver

Leuk voor Dilrosun, helaas betekend het dat de overige basisspelers het laten afweten.. Dilrosun komt ook gewoon te kort voor het niveau dat je als club wil halen.

Net als afgelopen seizoen kom je aan de flanken veel te kort op Europees niveau ook in topwedstrijden in de ED trouwens, had toch graag gezien dat Paixao en Ivanusec dat beetje extra stukje kwaliteit zouden leveren..

vind dilrosum beetje zelfde als Narsingh, soms is het super goed maar je kan er niet op bouwen Te vaak niet thuis geven, en dan lijkt het ook direct dat ze er niets van kunnen. Zijn dan ook niet de types ala Til die veel lopen en er heel veel energie in gooien. Te wisselvallig als je mij vraagt

Tja het liefst in vorm zie je Paixao op rechts en Ivanusec op links. Alleen zijn beide al een tijdje niet in vorm.

Voor links heb je Sauer als prima back-up en voor rechts heb je nu Minteh en dalijk Slory.

Dilrosun is simpelweg te duur voor een backup en niet goed genoeg voor de basis

6 januari 2024 om 18:30

Ik zou dilrosun aanhouden en Minteh lekker laten banken. Hij is retesnel, maar ik vind hem niet echt veel beter dan Dilrosun en Minteh wordt nog gehuurd ook.

Hij laat al anderhalf jaar veel te weinig zien. Ik snap dat ook niet dat ze nog hopen dat het er uit komt en ik snap ook de uitkomst van de poll niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren