Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dilrosun moet zich verantwoorden voor doelpuntenviering: ‘Wat is dit?!’

Laatste update:

Javairô Dilrosun is erg blij dat hij het vertrouwen van trainer Arne Slot heeft terugbetaald met een doelpunt. Zondagmiddag kreeg de buitenspeler van Feyenoord in het duel met NEC (2-2) de voorkeur boven onder meer Luka Ivanusec en hij tekende in de zeventiende minuut de openingstreffer aan. Na afloop moet Dilrosun overigens voor de camera van ESPN nog wel lachend verantwoording afleggen bij Hans Kraay junior voor zijn doelpuntenviering.

Feyenoord heeft zondagmiddag niet weten te winnen van NEC. De Nijmegenaren hadden in de eerste helft niets te vertellen in De Kuip, maar boekten uiteindelijk, mede door een blunderende Justin Bijlow, toch een resultaat: 2-2.

Dilrosun kende wel een persoonlijk succesje. Hij kreeg de bal na ruim een kwartier spelen na een chaotische situatie op randje zestien voor zijn voeten. De rechtsbuiten aarzelde niet en krulde de bal heerlijk in de verre hoek: 1-0.

“Ik vond dat ik niet sterk begon, maar die goal gaf me zelfvertrouwen”, vertelt Dilrosun na afloop. “Een echte ‘Dilrosun-goal? Haha, misschien. Hij zat er in ieder geval lekker in. Ik raakte hem heerlijk.”

Kraay merkt op dat Dilrosun een opvallende manier van juichen had, daar hij zijn linkerhand voor zijn ogen hield en de rechterhand voor zijn oren. De aanvaller geeft aan dat hij niets bijzonders wil zeggen met zijn doelpuntenviering.

“Wat is dit? Is dit omdat je boos bent?”, vraagt Kraay jr. zich af. “Het is niets nieuws. Ik juich al zo sinds ik hier ben aangekomen”, geeft Dilrosun aan. “Het is gewoon een celebration die ik met mijn dochter heb verzonnen, haha.”

“Ik heb wel een moeilijke periode gekend en de club zou zelfs akkoord gaan met mijn vertrek als er een aanbieding zou komen. Ik koos er echter voor om te blijven en te vechten voor mijn plek. Ik heb weer wat kansen gekregen en ik denk dat ik die heb benut. Ik moet deze vorm behouden”, aldus de vleugelspits van Feyenoord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op dit moment de beste flankspeler die we hebben, heeft mij (en ik denk velen) enorm verrast. Speelt enorm sterk sinds die in de basis is gekomen.

14 januari 2024 om 21:15

Meen je dit? Hij doet steeds t zelfde, kapt teruf en gooit hem bij de 2e paal, soms vliegt ie binnen of soms loopt er iemand tegen aan, maar ik vind t wel erg matig allemaal hoor, hier horen we niet blij mee te zijn. Een sini, of de vorm van paxiao vorig seizoen, of een ivanusec van dynamo tijd, dat moeten we hebben, niet dit

Best apart dat je dochter denkt dat juichen zo hoort, tenzij je uitgelegd hebt dat je in de manier van juichen een soort van raar statement mag maken.
Ik kom nog uit de tijd van v.Basten en Thomas brolin, wat die jongens deden was juichen.
Ik heb helemaal niets met al die gasten die het nodig vinden om allemaal rare gebaartjes maken als ze blij zijn.
Ach, eigenlijk interesseerd het mij ook geen bal het ziet er alleen zo ongemakkelijk uit al die poespas, ik voel meer medelijden dan blijdschap voor een doelpuntenmaker als ze zo doen.
Het zal wel iets "straats" zijn, want ik heb Luuk de Jong, Gimenez, Pavlidis of Sem Steyn nog nooit zo zien staan.

14 januari 2024 om 20:11

Mag het nog zuurder? Ik vind het persoonlijk wel mooi, dat je iets doet wat je dochter heeft verzonnen. Weinig “straats” aan…

14 januari 2024 om 21:06

Als je uit die tijd komt, weet je ook dat het leuk kan zijn om met je kind iets te verzinnen en in zijn geval is het een juich omdat haar papa een profvoetballer is.
Nogal zure reactie en heel weinig straats aan

14 januari 2024 om 21:19

Hahaha, Gimenez gaat eerst als de Messias zelf voor het publiek staan, dan gaat hij met christelijke medespelers naar God wijzen en vervolgens doet hij het dat in z'n eentje nog dunnetjes over. OT: Ik vond het mooi en leuk! Fijn als een voetballer het een keer over de kinderen heeft.

14 januari 2024 om 22:33

'ach, eigenlijk interesseerd het mij ook geen bal het ziet er alleen zo ongemakkelijk uit al die poespas,'

Waarom reageer je dan überhaupt, ga ergens anders zuur doen man.

Enige winger die momenteel aanspraak maakt op een basisplaats. Vandaag ook weer bij beide doelpunten betrokken.

Links zou ik Ivanusec eens vijf wedstrijden laten staan. Speelde zijn laatste drie wedstrijden voor de winterstop eindelijk weer goed en dan wordt hij tegen Utrecht ineens gebankt. Tot overmaat van ramp scoort Paixao dan ook nog (waar Slot ook weer fijntjes aan refereerde vandaag als een punt van onderbouwing voor de opstelling) en dan weet je het wel: die krijgt de komende 10 wedstrijden de voorkeur op links, terwijl hij op rechts zijn beste wedstrijden heeft gespeeld.

Sauer op links moet echt nog rijpen, die is er simpelweg niet klaar voor. Blinkt in de YL ook vaker niet dan wel uit, zelfde bij de O21. Zo’n Zechiël is dan echt een stapje verder.

Dilrosun is de zoveelste in een ondertussen enorme lange rij voetballers die na het maken van een doelpunt niet meer gewoon blij kan zijn met de medespelers en het publiek, maar liever ingestudeerde idioterie willen laten zien. Het is maar waar je voorkeur naar uit gaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren