Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wijnaldum heeft vlak voor de transferzomer slecht nieuws voor Feyenoord en PSV

Laatste update:

Georginio Wijnaldum ziet een terugkeer in de Eredivisie niet als zijn belangrijkste transferoptie voor de komende zomer. Dat heeft de middenvelder na afloop van de met 3-2 verloren troostfinale van de Nations League tegen Italië laten weten aan Voetbal International. Wijnaldum zegt ook niets te weten van eventuele interesse van PSV en Feyenoord.

De afgelopen dagen werd Wijnaldum veelvuldig gelinkt aan een terugkeer naar Nederland. PSV zou het aantrekken van de ervaren middenvelder als optie beschouwen en ook Feyenoord heeft naar verluidt interesse in het binnenhengelen van de Rotterdammer. In gesprek met VI zegt Wijnaldum van niets te weten. "Ik lees de laatste dagen van alles over PSV en Feyenoord, maar dat is nu niet aan de orde", zo laat hij optekenen.

Wijnaldum, die het afgelopen seizoen door Paris Saint-Germain werd verhuurd aan AS Roma maar niet definitief wordt overgenomen door de Italianen, geeft ook aan dat een Nederlandse topclub niet zijn voorkeur heeft. "Ik ga deze zomer alle opties openhouden, maar een terugkeer naar Nederland is niet mijn eerste optie. Of er zich nu al clubs bij mij hebben gemeld? Dat weet ik niet, daarvoor moet je bij mijn zaakwaarnemer zijn. We hebben nu de tijd om alles op een rijtje te zetten."

Eerder gaf hij in gesprek met het Algemeen Dagblad nog aan dat een comeback op de Nederlandse velden wel tot de serieuze mogelijkheden behoort. "De onzekerheid is wel vervelend, ook voor mijn familie. Het liefst zou je duidelijkheid willen. Of ik volgend seizoen in de Eredivisie te bewonderen kan zijn? Ik maak mijn keuzes op gevoel. Als ik vind dat ik naar Nederland moet of wil, dan zou ik die keuze maken. Maar die heb ik nu nog niet gemaakt. Je moet kijken welke opties je krijgt gedurende de transferperiode."

Wijnaldum meldde zich begin augustus in de Italiaanse hoofdstad, debuteerde namens Roma in de Serie A en brak vervolgens tijdens een training zijn scheenbeen. Als gevolg daarvan moest de rechtspoot maar liefst zes maanden revalideren, waardoor hij ook het WK in Qatar aan zich voorbij moest laten gaan. Uiteindelijk speelde Wijnaldum dit seizoen 23 officiële wedstrijden voor Roma, waarin hij goed was voor twee doelpunten en een assist. Tijdens de verloren Europa League-finale tegen Sevilla kwam Wijnaldum als invaller 52 minuten in actie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Niks slecht nieuws, scheelt weer een tegenvaller mocht PSV hem gehaald hebben!

18 juni 2023 om 18:58

Tegenvaller denk ik niet. Wel een grootverdiener zonder restwaarde. Pakt bij PSG volgens mij 8-9 mil. Die gaat niet akkoord ineens met 1 a 2 miljoen.

18 juni 2023 om 18:58

Wijnaldum zou zeker een versterking zijn voor PSV hoor. Afgelopen twee wedstrijden vond ik hem ook goed invallen. Zou perfect kunnen spelen samen met Veerman op het middenveld.

18 juni 2023 om 19:14

Dit is goed nieuws voor zowel Feyenoord als PSV. Is al 1-2 jaar niet meer de speler die hij was, als beide ploegen hem konden halen en hij zou voor de camera enthousiast zijn, prima versterking. Maar met deze mentaliteit zijn beide ploegen de winnaar als hij nog even zijn zakken wil vullen, neem aan dat hij zelf ook wel inziet dat hij geen Europese top meer is.

18 juni 2023 om 19:19

Natuurlijk is dit geen goed nieuws. Die jongen komt terug van een zware blessure. Kan met zijn ervaring en met z'n kwaliteiten makkelijk van meerwaarde zijn in de eredivisie, bij zowel psv als feyenoord. Nu nog, over twee jaar is dat anders. Was voor zowel beide clubs als Wijnaldum een goede zaak geweest.

18 juni 2023 om 20:35

Serieus 😧 man is een wandelaar heeft ze beste tijd gehad leuk
Voor een middenmoot ergens Spanje Italië, nee hartstikke goed dat hij niet me NL terug komt, psv of
Feyenoord kan beter nogmaals analyseren en concluderen dat een topclub een top speler nodig heeft laat hem lekker na zandbak gaan

18 juni 2023 om 21:04

We zijn er heel goed in spelers die in buitenlandse topcompetities spelen te onderschatten en jongens van hier te overschatten...

Dat is toch juist goed nieuws voor Psv en Feyenoord? Deze uitgerangeerde, ouwe wandelaar gaat die clubs echt niet verder brengen.

18 juni 2023 om 19:09

Precies! Alleen qua ervaring misschien handig voor feyenoord maar denk dat hij vooral op de bank moest gaan zitten!

18 juni 2023 om 19:10

Eens! Geen toegevoegde waarde!

Ach ... het spelletje ...

Wijnaldum houdt zijn opties naar Nederland open...

Journalisten slaan weer op hol met -al dan niet verzonnen- interesse van PSV e/o Feyenoord...

Wijnaldum vindt wat beters in het buitenland (€) en blijft nog even weg...

18 juni 2023 om 19:14

Prima toch. Ik zit ook niet op Gini te wachten bij Feyenoord. Voegt denk ik weinig toe en heeft ook geen restwaarde.

18 juni 2023 om 20:44

Haha het stijgt de Feyenoord-fans ook wel naar hun hoofd he. Geen CL-ervaring in hun selectie en Wijnaldum is echt wel beter dan iedere speler op het middenveld, zelfs op 50% van zijn oorspronkelijke vorm. Het is geen Europese top meer maar werd Feyenoord niet uitgeschakeld door het Roma van Wijnaldum? Zullen we niet doorslaan en doen alsof hij er niks meer van kan?

18 juni 2023 om 21:00

Er zijn ook meer dan genoeg Feyenoorders die Wijnaldum wel graag zien komen. Ik denk alleen dat het wel afhangt van een eventuele transfersom, het gewenste salaris en bovenal het soort rol dat die Wijnaldum wil hebben. Ik denk dat zowel PSV als Feyenoord hem namelijk geen gegarandeerde basisplaats kunnen bieden.

ik gok dat hij naar een middenmotor in engeland gaat oid.

Vandaag opeens wel de beste aan onze kant. Misschien was hij door zn blessure minder moe dan de rest.

18 juni 2023 om 22:50

In mijn optiek is dat ook wel een beetje bias vanwege zijn goal. Daarvoor was hij compleet onzichtbaar en een vertragende factor in het spel. Na zijn goal had hij een goede 5 minuten, maar dat was het ook... In mijn boekje als je invalt en van de 54 minuten er 40 onzichtbaar bent c.q. slecht speelt, dan ben je niet de "beste aan onze kant".

Graag of niet, op leeftijd wat zouden we ermee winnen buiten hoog salaris.
Goede speler maar uitmelken die carrière.

Lekker wegblijven! Wijnaldum hebben wij niet nodig. Saaie voetballer om naar te kijken.

Kan zeker wel van meerwaarde zijn, hij brengt zoveel ervaring en rust mee in z'n spel. Komt net terug van een zware blessure, mist ritme. Laat hem maar een paar wedstrijden op rij starten. Zeker een meerwaarde

Ergens zonde, want volgend jaar is de kans denk ik wel voorgoed verlopen, terwijl je nu misschien jezelf nog drie jaar kan binden aan een club. Goed, in zijn geval had ik dit moment ook aangenomen om nog een mooi land uit te zoeken waar je mogelijk kan spelen, geld / sportief succes daargelaten, maar gewoon voor de ervaring. Jaartje Zweden, jaartje Japan, jaartje Sydney. Klinkt toch wel stukken verleidelijker dan wonen in Eindhoven of in Rotterdam.

Wat zouden PSV en Feyenorod met Wijnaldum moeten dan? Veel blessureleed heeft al tijden geen vol seizoen meer gespeeld om een gelouterde routinier te zijn. Volgens mij alleen maar goed dat hij niet terugkeert toch?1

"of er zich nu al clubs voor mij hebben gemeld ? Dat weet ik niet. Daarvoor moet je bij mijn zaakwaarnemer zijn."
Wat een belachelijk antwoord.

Viel vandaag tegen mijn verwachting in goed in. Natuurlijk houd hij de optie open, maar ze betalen in Nederland natuurlijk niet het geld wat hij nu verdient.

Eerst kijken of je in het buitenland nog een mooie optie hebt, terug naar Nederland kan altijd nog.

Wij willen jou ook niet .. lekker weg blijven !
Voelt zich te groot voor de Eredivisie zeker , pfff hij mag dankbaar zijn als er überhaupt interesse in hem is .

Lekker naar de zandbak joh, dan heeft Koeman echt geen enkele reden meer om hem op te roepen.

19 juni 2023 om 07:36

Zeker niet. Al zouden hij en Blind in de hoofdklasse van Nederland gaan voetballen, verzint Koeman alsnog wel een plausibele reden om deze bejaarden op te roepen...

Ik denk eerlijk gezegd dat de toekomst van Wijnaldum afhangt van z'n volgende stap. In een grote competitie wordt een basisplaats wel onwaarschijnlijker en in een middelgrote competitie kan hij nog een rol spelen. Of hij gaat ergens cashen, dat kan natuurlijk ook. Echter kan hij Oranje dan wel vaarwel zeggen.

Wijnaldum vindt zichzelf wat beter dan hij is. Haalt zijn neus in feite op voor championsleague

Das toch juist goed nieuws.

Nadat Wijnaldum weigerde bij Liverpool t blijven heeft hij nog nauwelijks gepresteerd. Daarom verhuurde PSG hem aan Roma, dat hem vervolgens ook bedankte. Maar even goed heft hij nog een contract voor en jaar bij PSG dat hem afhankelijk van prestaties 8 tot 10 miljoen oplevert. Daar hoeft geen enkele Nederlandse club over na te denken.

Misschien iets voor een club uit Saudie Arabië (€)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren