Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wijnaldum benoemt voordeel van Koeman ten opzichte van Van Gaal

Laatste update:

Georginio Wijnaldum ziet zijn terugkeer in het Nederlands elftal als 'een nieuwe start'. De 32-jarige middenvelder van AS Roma werd direct weer bij de selectie gehaald door Ronald Koeman, die het stokje overnam van Louis van Gaal. "Bij Koeman voel je je wel wat vrijer, maar hij laat het wel merken als hij er moet zijn", zegt Wijnaldum in een interview met De Telegraaf.

Wijnaldum miste door een scheenbeenbreuk het WK in Qatar, maar werd in de interlandperiode in september al niet uitgenodigd door Louis van Gaal. Wijnaldum had daarvoor een uiterst moeizaam seizoen beleefd bij Paris Saint-Germain en wist Van Gaal met zijn eerdere optredens in Oranje niet te overtuigen. Voor Wijnaldum kwam de wisseling van de wacht bij de KNVB niet ongelegen, want Koeman riep de pas net herstelde middenvelder, uitgeleend aan AS Roma, direct op. "Ik vind niet dat Koeman veranderd is", zegt Wijnaldum, die in de basis stond tegen Frankrijk (4-0 verlies) en Gibraltar (3-0 winst).

"Hij is nog steeds een trainer die veel vrijheid geeft en wat relaxter is, maar ook heel hard kan zijn. Na de wedstrijd tegen Frankrijk was hij hard en ook na het duel met Gibraltar. Van Gaal is heel strikt met de regels, al was hij wel relaxter dan in 2014." Tijdens het WK in Brazilië speelde Wijnaldum een belangrijke rol op het middenveld. "Bij Koeman voel je je wel wat vrijer, maar hij laat het wel merken als hij er moet zijn."

Wijnaldum maakte begin februari zijn rentree bij Roma en voelt zich nog niet topfit. "Ik herstel wel en alles, maar ik moet nog meer wedstrijden spelen om topfit te zijn. Maar dat is normaal na zo’n lange afwezigheid. Eigenlijk is het heel snel gegaan. Ook deze maand. Er zijn zoveel wedstrijden geweest in een maand, dat je soms vergeet, dat je pas weer een maand speelt en met het team traint."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een voordeel voor Wijnaldum, een nadeel voor het Nederlands elftal.

OT: Ik stoor me dood aan de analisten, columnisten en mediamensen. Als Louis van Gaal 4-0 had verloren van Frankrijk en slechts 3-0 van Gibraltar had gewonnen met superslecht spel hadden 50 analisten hem de grond ingeboord en stonden er hier 10 artikelen over. Maar Koeman lijkt niemand aan te durven vallen op de een of andere manier.

28 maart 2023 om 19:20

Heb al meerdere keren voorbij zien komen dat het koeman zijn schuld was?

28 maart 2023 om 19:21

Ja en wie is er aantoonbaar beter dan Wijnaldum in de rol naast Frenkie?

Alle andere jongens hard door de mand gevallen tijdens het WK. Iedere duel posteerde LvG weer een andere speler naast Frenkie.

28 maart 2023 om 19:47

Wijnaldum is in ieder geval nog slechter. Daarnaast hebben al die andere jongens buiten De Roon nog toekomst perspectief. Wijnaldum heb je bar weinig aan want in balbezit is die beperkt en meestal wil die de bal niet eens hebben...

28 maart 2023 om 19:54

Wijnaldum had idd een kutjaar bij PSG en kwam geblesseerd binnen bij Roma. Geef hem eens een kans om fit te worden en enigszins in de buurt te komen van zijn niveau tijdens Koemans laatste periode.

De Roon is zo een non-voetballer en leuk om mee te nemen in de selectie. En Wijnaldum is helemaal niet slechter dan al die andere jongens!

28 maart 2023 om 20:18

Wijnaldum heeft al 2 jaar geen knikker geraakt. Ook in het laatste seizoen bij Liverpool was die slecht als die speelde bij Oranje. En op het EK als aanvoerder al een regelrechte schande. Nee ik geef liever kansen aan jongens zoals Koopmeiners, Wieffer, Taylor, Gravenberch etc dan Wijnaldum. Als die nu al niks toevoegt wat wil je met hem als die al 34 is op het EK. Daarnaast is De Roon een nummer 6 en dus niet echt een concurrent van Wijnaldum...

28 maart 2023 om 20:33

Niemand was geweldig op het EK onder Frank de Boer, maar had Wijnaldum niet veel goals en assists tijdens de groepsfase? Die jongen die je opnoemt hebben al mogen ruiken aan het NL elftal en waren SLECHTER dan Wijnaldum.

28 maart 2023 om 19:26

Louis van Gaal de grond ingeboord? De beste man heeft geestdodend voetbal gespeeld met NL op het wk, deed interessant met Noppert die wel de penaltys even zou stoppen. Er is juist veel te weinig kritiek geweest op Van Gaal. Je bedoelt als het F de Boer was geweest, was hij afgemaakt.

28 maart 2023 om 19:47

LvG had volgens de media voor weinig progressie gezorgd in oranje sinds zijn komst, het spel was saai en de resultaten waren mager. De reden was onder andere het 532 systeem dat hij hanteerde. Bijna alle analisten vielen hem daarop aan. Oranje heeft zijn periode geen wedstrijd verloren, dat wil zeggen dat hij iig goed resultaat boekte. Koeman denkt met 433 mooi voetbal te kunnen spelen en resultaat te boeken. Nou, ik heb het nog niet gezien. Wil niet zeggen dat het 100% koeman z’n schuld is, de spelers zijn kwalitatief gezien gewoon niet genoeg voor dit systeem (tegen grote landen). De media zegt helaas niets over 433 of koeman.

28 maart 2023 om 19:52

Van gaal heeft gespeeld tegen wit Rusland, Turkije, Noorwegen, qatar en Amerika. Die win ik ook wel.

28 maart 2023 om 20:08

Eens met Mickey. Naar mijn mening waren de media juist veel en veel te soft voor Van Gaal. Alleen gepresteerd tegen zeer dubieuze landen en de meest gekke streken uitgehaald. Met als klap op de vuurpijl dat ontzettend amateuristische circus rondom die penaltyclinic met de keepers. 'Wetenschappelijk onderzoek'. Laat me niet lachen. Ze moesten allemaal op een trainingsveldje proberen om vijf strafschoppen te stoppen voor een camera. Zo'n onderzoekje kan een kind van 6 nog bedenken. En maar hoog van de toren blazen hoe geniaal hij en Frans Hoek waren dat ze zoiets intelligents verzonnen hadden.

28 maart 2023 om 19:45

Volgens mij is er best wat kritiek geweest. En er zijn natuurlijk ook wel verzachtende omstandigheden. Afgezien van al het gedoe de afgelopen week en ontbrekende spelers, is het ook gewoon zo dat er nauwelijks spelers in goeden doen zijn bij hun clubs. Daar kan Koeman weinig aan doen.

28 maart 2023 om 19:51

Het verschil is dat met Louis je nooit met 4-0 zou zijn afgegaan. Je kan van Louis vinden wat je wil, maar de man is gewoon realistisch om in te zien dat het materiaal dat beschikbaar is, niet geschikt is om het totaal voetbal te spelen volgens de Nederlandse mythes.

Wat Koeman doet en de klaarblijkelijk ook de rest van Nederland predikt, is het Hollandse school voetbal spelen met spelers die kwalitatief slechts in de buurt zitten van hoe het daadwerkelijk gewenst is.

Maar ja dat is alsof je een huis wil bouwen van baksteen maar omdat je geen bakstenen hebt compenseer je het maar met hout. Resultaat en kwaliteit is gewoon niet hetzelfde.

28 maart 2023 om 19:57

Van gaal kreeg 2 goals tegen Van wales, Montenegro, Polen en argentinie en jij denkt dat lvg met cillese op goal niet 4 goals van het beste land ter wereld had gekregen, mooi man

28 maart 2023 om 22:13

Van gaal had dat ook nooit cilessen op goal gezet

28 maart 2023 om 21:19

De man is 1 week coach. Met een diarree selectie en blessures. Goed idee om hem dan maar direct af te branden. Geef hem een paar wedstrijden. Lijkt me wel zo eerlijk.

Blijf maar strooien met complimenten voor Koeman, misschien ook nog even onder z'n bureau kruipen. Wijnaldum heeft echt niets te zoeken in het NL elftal, bij Liverpool een prima speler maar dat niveau heeft hij sinds z'n vertrek ook geen moment meer gehaald.

Maarja een acceptabel niveau halen is geen vereiste bij Koeman dat is wel duidelijk.

28 maart 2023 om 19:20

Wijnaldum is over z'n top, maar wat zijn de alternatieven dan? We hebben niet erg veel lopen op die positie dat aanzienlijk beter is volgens mij. Clasie?

28 maart 2023 om 19:24

Precies mijn gedachten. Ik zou blijven kiezen voor Wijnaldum totdat (hopelijk) een van de jongeren eg Gravenberch of AZ jochies zich ontwikkelen tot betere spelers.

28 maart 2023 om 19:21

Inderdaad, bij Liverpool een prima speler, maar hij heeft al twee jaar niks laten zien. Hij heeft mijn inziens in zijn huidige vorm niks te zoeken bij het Nederlands elftal.

28 maart 2023 om 19:25

Als je lieveling van gaal spelers als taylor en Blind durft mee te nemen naar het wk, dan kun je alleen maar zwijgen over wijnaldum en blij zijn dat zo'n relatieve topspeler bij ons rondloopt

28 maart 2023 om 19:27

Oh ja joh. Laten we blij zijn met iemand die 90 minutenlang verstoppertje speelt en grossiert un balverlies. Kun je net zo goed met Davy Klaassen spelen, ook zo een armoede speler.

28 maart 2023 om 19:30

Nieuws voor jou: van gaal speelde ook met klaassen.
Wijnaldum is het beste wat we rond hebben lopen. Op dit moment niet erg veel maar het is zoals het is

28 maart 2023 om 19:39

Je kan met frenkie- koopmeiners/ wiefer - Simons spelen. Wijnaldum is klaar.

28 maart 2023 om 19:43

Laat koopmeiners en wieffers zich maar eens langdurig bewijzen. Wees blij met gini

28 maart 2023 om 19:57

Haha Koopmeiners die een dramatisch WK had en lekker meedoet bij Atlanta in de slakkentempo Serie A? Wiefers die net komt kijken?

Nee als Wijnaldum 50% van zijn Liverpool niveau haalt issie al beter dan deze jongens.

28 maart 2023 om 21:43

Waarom moeten we blij zijn met iemand die er geen fuck van kan

28 maart 2023 om 20:00

Het afgelopen jaar zonder Wijnaldum was er geen een speler die het wel heeft laten zien, sterker nog ze werden allemaal afgebrand, dus ja dat oneindig gezeik over Gini is niet helemaal terecht. Er zijn geen betere opties.

Zelfde geld voor Memphis en Weghorst. Ben daar ook geen fan van, en je merkt overduidelijk dat Weghorst te kort komt. Maar ja, er is gewoon niks beters.

28 maart 2023 om 20:15

Lekker makkelijk, maar welk alternatief komt eigenlijk in de buurt van het niveau van Wijnaldum? Totdat er betere middenvelders doorstromen of tot er middenvelders zijn die zich daadwerkelijk ontwikkelen tot gewaardeerde krachten, moet Wijnaldum er gewoon in staan.

Jongens als Taylor, Veerman, Gravenberch en zelfs Koopmeiners halen dat niveau niet eens in Oranje, terwijl spelers als Wieffer een andere rol hebben en alles nog te bewijzen hebben. Ik vind dit veel te makkelijk gedacht.

Laten wij het hopen dat die snel weer zijn vorm krijgt en ook weer helemaal fit kan worden (want dat is nog maar de vraag). Want onder Koeman zal hij hoe dan ook verzekerd zijn van een basisplaats.

Als ze een populariteitstest zouden doen dan zou Koeman ruimschoots winnen. Nu nog hopen dat het voetbal ook goed is. Ik denk dat Koeman tactisch veel minder is dan van Gaal. En dat is nogal belangrijk in landenvoetbal.

28 maart 2023 om 20:00

Eeeh, ik denk dat Van Gaal meer fans heeft dan Koeman hoor. Verschil is dat Van Gaal wat meer polariseert. Je houdt van em of je vindt em vreselijk.

Ik ben van beiden geen uitgesproken fan,maar ik vind Louis wel vermakelijker dan Koeman.

Nou fijn dat het zo gezellig is bij koeman, maar gaan ze nog wat presteren of komen ze alleen voor t kaarten bij elkaar

Grootste voordeel voor Wijnaldum is dat hij niet hoeft te presteren om een plek bij de selectie te hebben.

Vreselijk hoe al die overschatte spelers direct in de reet van Koeman proberen te kruipen. En ik vrees dat Koeman dat maar al te lekker vind en deze oude garde op blijft roepen.

28 maart 2023 om 19:25

We zitten gewoon met een matige coach. Is een paar keer kampioen geworden met een topclub, maar heeft mijn inziens nog nooit wat bijzonders gepresteerd. Komt gewoon snel in aanmerking door zijn verleden.

28 maart 2023 om 19:35

Kwartfinale CL met benfica, copa del rey met valencia, en ook met barca, goed gepresteerd met feyenoord en southampton. Je moet kijken naar wat die clubs eigenlijk hoorden te bereiken en hoe koeman de verwachtingen heeft overtroffen. Een topcoach voor NL begrippen

28 maart 2023 om 19:56

Vergeet vooral niet te melden dat hij bijna degradeerde met Valencia en de beste spelers uit de selectie gooide.

OT: Koeman is een waardeloze coach, bijna overal ontslagen, nu Frimpong niet selecteren omdat hij wingback speelt en geen rechtsback, maar in z'n eerste interland Timber als rechtsback opstelt (die dus nooit rechtsback bij Ajax speelt).

28 maart 2023 om 19:58

Lekker kralingen, vergeet je niet alle feiten te melden. Koeman kreeg de opdracht bij tekenen van de voorzitter om de oude garde te saneren. Dat deed hij, degradatie was nooit in gevaar en hij haalde Europees voetbal door de copa te winnen. Valencia had lange tijd niets gewonnen

28 maart 2023 om 20:03

Hier vind ik dat je zijn prestaties veel te rooskleurig voorstelt. Met Feyenoord kansloos voor kampioenschap en Europees werd er altijd geblameerd onder Koeman. Je had letterlijk internationals als Clasie, de Vrij, Janmaat, Martins Indi, een toen nog goed spelende Boetius en Vilhena. Om nog maar te zwijgen over Pelle die toen alles binnenschoot. Uit dat Feyenoord viel zo veel meer te halen. Copa del Rey met Valencia? Op papier wel ja, maar er zijn genoeg interviews te lezen waarin de spelers aangaven dat ze het tactisch plan van Koeman volkomen negeerden en zelf hun eigen plan trokken. Koeman werd ook gewoon door spelers en fans uitgekotst hetgeen ook snel resulteerde in ontslag. Met Barca met vijf achterin was ook gewoon om je echt kapot te schamen. Kijk wat Xavi later met enkel Aubameyang en Ferran erbij voor elkaar kreeg. Bovendien had Koeman ook nog Messi en Griezmann tot zijn beschikking. Enkel Southampton is en blijft een geweldige prestatie die niet snel overtroffen zal worden. Daar mag hij idd credits voor krijgen. Toch wist uiteindelijk niet de groepsfase van de EL te bereiken met dat team.

28 maart 2023 om 20:05



Dat gebeuren bij Valencia was in de beginperiode van zijn carriere en heeft daar duidelijk van geleerd. Hoe hij met veteranen omgaat is nu goed te zien bij het NL elftal.
Koeman heeft van alle NLse managers die actief zijn de beste CV en heeft het ook allemaal gezien en meegemaakt als speler en manager in de top.

En om nog even toe te voegen aan wat Bochherief zei over zijn prestaties. Bij Everton eerste seizoen gewoon uitstekend gedaan. Geen andere manager die dat voor elkaar heeft gekregen sindsdien.

28 maart 2023 om 20:06

Ik reageer alleen op barca. Daar kreeg koeman het team dat met 8-2 was vernederd door bayern. Messi wilde weg, tot december zwaar gedemotiveerd op t veld stilgestaan. Suarez moest verkocht worden van de voorzitter. Geld voor aankopen was er niet. Barca was failliet. Tot 1/2 speelronden meegedaan om de titel. De copa gewonnen na jaren geen prijs. Ondertussen een voorzitter die hem stelselmatig tegenwerkte

28 maart 2023 om 20:08

Je hebt gelijk Drenthe, die was ik vergeten. Dank voor het toevoegen. Gewoon een topcoach voor Nederlandse begrippen

28 maart 2023 om 20:10

Als ik me goed herinner was dat Feyenoord skeer? Als in ze hadden geen geld? Dan vind ik het nog best knap wat hij gepresteerd heeft. Nu we nog op Eredivisie zitten, is toch ook kampioen geworden met PSV en Ajax? Beker met subtop AZ?

28 maart 2023 om 20:15

Feyenoord was jaren daarvoor stelselmatig 6 en 7e ofzo. Volgens mij ook 10-0 van psv verloren onder been. Dat was de kwaliteit van feyenoord toen. Toen kwam koeman en haalde structureel 3e plek, spelers ontwikkeld die een uitstekend wk speelden, maar dat was allemaal normaal en logisch. Tja wat moet ik nou met dat soort meningen, volg het voetbal zou ik zeggen

28 maart 2023 om 20:33

@boch

Even Koemans prestaties bij Valencia op een rijtje voor je:

- Toen hij werd aangesteld in november 2007 heeft Valencia geen enkel doelpunt meer gemaakt in de CL, waardoor ze 4e in de groep eindigde.
- Heeft 18 wedstrijden op rij niet gewonnen
- Ook stonden ze maar 4 punten van de koppositie af, op het moment van ontslaan 4 punten van de degradatiestreep.
- David Villa, Juan Mata en David Silva zaten in z'n selectie.
- Ja, hij kreeg de opdracht om de oude garde eruit te werken bij Valencia, maar deed dat op een dusdanige manier dat hij de hele kleedkamer tegen zich kreeg. Deed precies hetzelfde bij Everton met Niasse.

Als je serieus beweert dat Koeman het niet slecht heeft gedaan ben je echt compleet wereldvreemd, óf gewoon een door VZ beheerd troll account.

28 maart 2023 om 20:51

Het jaar erop werd valencia 6e in de liga, kansloos in de kwartfinale van de copa uitgeknikkerd en kansloos in de 1e ronde van de uefa eruit geknikkerd. Nee het ging aantoonbaar beter na koeman.Je zal wel een persoonlijke vendetta hebben tegen koeman, maar feitelijk is hij een topcoach voor Nederlandse begrippen. Zie meerdere feiten in de eerdere reacties

29 maart 2023 om 00:17

2010-2011: Feyenoord 10e

Daarna kwam Koeman (en vertrokken de talenten Wijnaldum en Fer) en die werd 2e. Wereldprestatie.

30 maart 2023 om 09:38

We kunnen wel wijzen op die dramatische jaren, maar dat doet niks af van het feit dat Koeman gewoon hele goede spelers tot zijn beschikking had. PSV en Ajax waren toen kwalitatief echt niet beter. Zijn we bovendien ook vergeten dat bij het WK 2014 het NL elftal grotendeels leunde op Feyenoordspelers? Als je daar Slot voor had gezet, dan was dat Feyenoord gewoon kampioen geworden. En dat is dus het verschil tussen Koeman en Slot. Laatsgenoemde brengt net dat extra waardoor een club als Feyenoord prijzen kan winnen. Koeman is tevreden met plek 2 en 3 en niet de groepsfase van de EL halen.

30 maart 2023 om 09:42

@bocherief, dat kan wel kloppen en in zijn eerste jaar wil ik dit wel als excuus accepteren. Maar als je kijkt wat voor een selectie hij in zijn laatste jaar had, dan moet je toch concluderen dat dat Feyenoord echt gewoon kampioen had moeten worden. De selectie van oranje op WK 2014 leunde zwaar op Feyenoorders. Ik ben ervan overtuigd dat als Arne Slot voor die selectie had gestaan, ze kampioen waren geworden en ook nog eens ver in de EL waren gekomen. Want laten we ook niet vergeten dat Koeman zich gewoon niet voor de groepsfase van de EL wist te plaatsen. Dus zonder die Europese wedstrijden alsnog niet meedoen voor kampioensschap of KNVB Beker? Ben je dan wel echt een toptrainer?

30 maart 2023 om 09:46

@boch, jaren geen prijs? 1,5 jaar daarvoor nog kampioen geworden haha. Die 8-2 was bovendien zwaar geflateerd. Of zijn we vergeten hoe Suarez en Messi nog 1 op 1 kansen hebben gemist. Die blamage zei helemaal niks over de kwaliteit van de spelers, wel de mentaliteit. Ook die titelstrijd werd door Koeman zelf helemaal verprutst met zijn 5-3-2 opstelling. En zonder Messi speelde hij uiteindelijk helemaal niks meer klaar. Nu kan je zeggen dat Xavi meteen Auba en Ferran tot zijn beschikking kreeg, maar zijn dat echt toppers? Ik denk dat de keuze voor Xavi zo goed heeft uitgepakt omdat hij het tactisch allemaal veel beter neerzette. Ja dit seizoen heeft hij idd versterkingen gekregen waar Koeman alleen maar van kon dromen, maar het eerste halfjaar van Xavi laat mij zien dat hij kwalitatief gewoon een betere coach is voor Barca.

28 maart 2023 om 20:44

Zolang er geen betere spelers op hun positie zijn heb ik liever wat jongens met ervaring in het elftal.

28 maart 2023 om 20:48

Deze oude spelers worden nooit meer beter. Heb liever dat we met een jong talentvol elftal een keertje op onze bek gaan. Daar leren ze van en daar zit nog veel rek in.

Zoveel geslijm in 1 week kan ik als lezer niet hebben, laat staan Koeman zelf. Mag hopen dat dit een staartje krijgt:-p Daarnaast vind ik het persoonlijk een sneer naar van Gaal! Die ondanks het steenkolen voetbal altijd weer de neusjes (dit is een uitdrukking, dus geen verwijzing naar Ajax) dezelfde kant op kreeg ondanks zijn wat onbegrijpelijke keuzen(volgens 17 miljoen coaches)

Grootste nadeel is dat Wijnaldum weer bij de selectie zit. Lekker weer ouderwets verstoppertje spelen tegen zowel Frankrijk als Gibraltar. Je hebt nu al niks aan Wijnaldum dus moet je nagaan als die volgend jaar 34 is tijdens het EK. Van Gaal had gewoon gelijk dat Wijnaldum gewoon niet presteert. Jammer dat Koeman hem dan een special status geeft terwijl die al 2 jaar geen knikker meer raakt...

"ik word nu wel opgeroepen"

Wijnaldum, van Dijk en Depay zijn wel heel blij met Koeman. Vraag me af of Wijnaldum vergeljkingsmateriaal heeft met van Gaal omdat hij het grootste gedeelte niet gespeeld heeft. LvG had ook dik verloren van Frankrijk en Koeman komt ook niet verder met deze groep. Deze groep is opvulling op het EK van volgdend jaar en met een beetje mazzel speel je de finale van de Nations League.De honger is uit deze selectie. De ego's van van Dijk, Wijnaldum en Depay zijn belangrijker dan het landsbelang. Deze jongens zijn bij hun clubs hopeloos uit vorm bij hun clubs en zijn niet minder dan hun concurrenten. Wat Koeman moet doen is een nieuw team bouwen met Ake, Frenkie en de Ligt als nieuwe steunpilaren. Uitgerangeerde spelers als Blind, de Roon, Klaassen, Wijnaldum niet meer selecteren. Jonge jongens met potentie belangrijk maken zoals Wieffer, Gakpo, Simons, Gravenberch en Brobbey belangrijk maken. Alleen de laatste 2 komen niet tot spelen. Dta zijn de jongens die de potentie hebben en waarmee je aan de gang moet. Niet die drie verongelijkte egootjes die niet tegen kritiek kunnen.

Wijnaldum en van Dijk presteerden het weer om helemaal niets te presteren! Die kunnen al niets meer iets toevoegen tegen Gibraltar. Nul verantwoordelijkheid nemen en alle ballen direct inleveren bij Wieffer. En niet dat die de redder van Oranje is, maar die nam gewoon een taak op zich. In tegenstelling tot Depay, van Dijk en Wijnaldum….

Ik vind dat Koeman echt heel makkelijk er vanaf komen na dit weekend. Louis die was volgens mij allang gekielhaald.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren