Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Wie is Knutsen, de Noor die topkandidaat is om trainer van Ajax te worden?

Zondag, 11 juni 2023 om 11:15Jordi Tomasowa • Laatste update: 11:17

Kjetil Knutsen is de voornaamste kandidaat om de nieuwe trainer van Ajax te worden, zo concludeerden clubwatchers Freek Jansen en Mike Verweij begin juni. De 54-jarige trainer is de architect van de geoliede voetbalmachine FK Bodø/Glimt. Voetbalzone sprak over de Noorse oefenmeester met Trond Olsen, die zelf meer dan driehonderd duels voor Bodø/Glimt speelde en de club tegenwoordig op de voet volgt voor de lokale Noorse krant Avisa Nordland.

Door Jordi Tomasowa

Bodø/Glimt speelde in 2017 nog op het tweede niveau, maar kroonde zich in 2021 voor het eerst in de clubhistorie tot kampioen van Noorwegen, prolongeerde de landstitel vervolgens en vestigde zijn naam in Europa door in de Conference League met 6-1 van het AS Roma van José Mourinho te winnen. Met hyperaanvallend, agressief en daarmee ook uiterst attractief voetbal maakte Bodø/Glimt grote indruk in heel Noorwegen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Knutsen na het uitduel met AS Roma (2-2) in de Conference League in november 2021.

Voor Olsen komt het succesverhaal van zijn oude club niet bepaald uit de lucht vallen. “In de laatste tien jaar heeft Bodø/Glimt enorme stappen gemaakt als het gaat om de jeugdopleiding. Met onder anderen Patrick Berg, Jens Petter Hauge en Frederik Bjørkan braken er goede jeugdspelers door. Door alle succes en inkomsten uit Europa is de begroting de laatste jaren omhoog gegaan. Daardoor kan de club tegenwoordig spelers aantrekken die enkele seizoenen geleden onbetaalbaar waren.”

Knutsen is de grote architect van Bodø/Glimt. Hij werkte op een lager niveau voor Fyllingsdalen en Asane, voor hij aanvankelijk als assistent-trainer bij de club terechtkwam. Nadat Bodø/Glimt in zijn eerste seizoen promoveerde, ging trainer Aasmund Bjørkan verder als sportief directeur én assistent. Knutsen eindigde in zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van Bodø/Glimt op een ietwat teleurstellende elfde plaats in de Eliteserien. Daarop volgde eerst een tweede plaats, waarna twee keer op rij de Noorse landstitel werd veroverd.

Olsen omschrijft Knutsen als ‘een harde werker’. “Als hij zich ergens toe zet, doet hij dat altijd met de volle honderd procent. Knutsen komt ‘s ochtends altijd als eerste op de club en hij vertrekt ‘s avonds ook altijd als laatste. Je zou kunnen zeggen dat hij 24/7 bezig is met het beter maken van het elftal. Hij weet precies wat hij wil met zijn filosofie. Bodø/Glimt en Knutsen zijn dan ook een uitstekende match gebleken.” De clubwatcher is ook lovend over het karakter van Knutsen. "Hij is kalm en een zeer bedreven vakman. Op persconferenties verschijnt Knutsen met de nodige autoriteit en komt hij zeer correct over. Hij weet zich altijd goed uit te drukken en zijn analyses zijn professioneel."

De trainer laat zijn ploeg vrijwel altijd vanuit een 4-3-3-formatie spelen. Onder hem heeft Bodø/Glimt de afgelopen seizoenen een bepaalde ontwikkeling doorgemaakt, zo legt Olsen uit. “In zijn eerste jaar als hoofdtrainer van de club koos Knutsen voor een meer defensieve speelstijl, loerend op de counter. Op tactisch niveau zijn de spelers de afgelopen jaren onder Knutsen enorm gegroeid. Bodø/Glimt zet hoger op het veld druk en is daardoor vrijwel altijd de dominante ploeg. De vergelijking met Jürgen Klopp wordt vaak gemaakt, ik denk inderdaad dat hij een van de grootste inspirators voor Knutsen is geweest.”

Knutsen werd in de afgelopen drie seizoenen tweemaal kampioen met Bodø/Glimt.

Het hard werken ligt volgens Olsen ook ten grondslag aan het succes van Bodø/Glimt. “Alle geledingen binnen de club zijn veel professioneler geworden. Als er het gevoel is dat de club op een bepaald gebied progressie kan boeken, dan zet men daar ook vol op in. De staf is bijvoorbeeld enorm bezig met de fitheid en de voeding van de spelers. Zowel op als buiten de training wordt door iedereen hard gewerkt. Knutsen is voor een groot deel verantwoordelijk voor het succes van Bodø/Glimt, maar uiteindelijk leveren ze natuurlijk met z’n allen.”

Mocht Knutsen de nieuwe trainer van Ajax worden, sluit Olsen niet uit dat hij ook enkele spelers van Bodø/Glimt mee zal nemen. De clubwatcher licht onder anderen de 21-jarige middenvelder Albert Grönbaeck en Brice Wembangamo uit. “Brice is een extreem snelle en fitte rechtsback, die de hele rechterflank kan bestrijken. Het blijft natuurlijk wel lastig inschatten of zij de stap naar een club als Ajax daadwerkelijk kunnen maken.” De clubwatcher benadrukt daarnaast dat Knutsen niet bang is om jonge spelers vertrouwen en speeltijd te geven. "Als je goed genoeg bent, ben je oud genoeg. Maar je moet bij hem je kansen grijpen en je hele ziel en zaligheid geven."

Knutsen zelf wil vooralsnog niet reageren op de geruchten omtrent zijn persoon. Waar de fans en media uit Bodø bang zijn dat de oefenmeester naar Ajax zal vertrekken, heerst er in Nederland juist ook scepsis over zijn mogelijke komst. Zo werd er gekscherend gezegd dat Knutsen 'tussen de ijsberen' traint. Olsen vindt het te makkelijk om aan te halen dat Knutsen nog nooit coach van een club buiten Noorwegen is geweest én nimmer een club op normaal gras heeft getraind. “Dat Knutsen enkel clubs op kunstgras heeft getraind, mag geen reden zijn om hem niet aan te stellen. Het wordt voor hem echt geen probleem om bij Ajax op normaal gras te trainen. Als je in Noord-Noorwegen woont, is er simpelweg geen natuurgras te vinden. Het is hier nu juni en slechts twee graden...”

Ook over Bjørn Mannsverk, de voormalig gevechtspiloot in Knutsens huidige staf, werd enigszins lacherig gedaan. Volgens Olsen is Mannsverk bij Bodø/Glimt enkel een mental coach. “Twee jaar geleden werd er heel veel over hem geschreven. Hij begeleidt een deel van de selectie door middel van mindfulness en mental training. Een deel van de selectie heeft er zeker baat bij. Sommige jongens niet en zij maken geen gebruik van zijn diensten.”

De meest noordelijke kampioen ter wereld, voor wie Haaland de tv aanzet

Voetbalzone sprak eind 2021 uitgebreid met Joshua Smits over de successen van Bodø/Glimt. De inmiddels dertigjarige Nederlander was op dat moment tweede doelman bij de Noorse topclub.Lees artikel

Knutsen liet zich in het verleden tegenover Nettavisen eens uit over de open cultuur bij Bodø/Glimt, waar de nadruk ligt op het samen bouwen aan iets moois en iedereen mag doen waarin hij goed is. “Ik denk dat iedereen weleens een beetje worstelt met dingen, maar het verschil is misschien dat wij bij Bodø/Glimt erover praten. Ik denk dat je door erover te praten, de tools krijgt om dingen aan te pakken. Dat doen wij al heel lang.”

“Ik besteed heel weinig energie en tijd aan dingen waaraan ik niets kan doen”, vervolgde de trainer. “Ik voel me een teamspeler en weet wat mijn sterke en zwakke punten zijn. Je moet getalenteerde mensen om je heen verzamelen, die je vertrouwt en die jouw plek kunnen innemen. Als leider moet je ruimte geven aan anderen die dicht bij je staan, zodat ook zij op hun best kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen. Met elkaar, als team, moet het potentieel in de groep naar boven worden gehaald.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

66 reacties (laatste reactie door homelander)

Tja ik stel mezelf eerder de vraag, waarom duurt het zo lang? Waarom is deze man nog niet gecontracteerd als ze hem willen hebben. Whats the hold up?

9 juni 2023 om 15:45

Het zou natuurlijk kunnen dat ze willen wachten op de interlandbreak (volgens mij speelt Bodo nog 1 pot, maar corrigeer me als ik er naast zit) zodat Bodo ook de tijd heeft om een oplossing te regelen. Er zijn best wat redenen te verzinnen, het blijft afwachten.

9 juni 2023 om 15:48

Afkoopsom, contractonderhandelingen, bepaalde beloftes. Het kan ook zijn dat Bodo eerst zelf een vervanger op de korrel wil hebben. Het is seizoensstop in Nederland maar niet in Noorwegen, dus het kan een kwestie van timing zijn.

Mijn vermoeden is dat het tijdens de interlandbreak (dus na de wedstrijden op 11 Juni in Noorwegen) bekend zal worden gemaakt.

9 juni 2023 om 15:48

Zeker met het oog op een voorbereiding die over +/- 3 weken begint. Een trainer wilt zelf natuurlijk toch wat inspraak hebben in welke profielen hij nodig heeft om zijn spel te spelen en spelers zijn meestal geen Amazon pakketjes met de volgende dag levering. Daar gaat meestal ook nog wat weken overheen.

9 juni 2023 om 18:36

Heeft hij toch dikke pech. Mislintat is daar verdomd duidelijk in geweest. Hij gaat over de spelers, de trainer maakt er een team van dat overpresteert. Geloof er dus ook niet veel van dat er spelers van Bodo overkomen, tenzij Mislintat deze al op de korrel had. Wat betreft tijdsduur, liever rustig en zorgvuldig dam snel snel. Schreuder was er in no time, inclusief de sterkte wensen van de Twente fans....

10 juni 2023 om 10:04

Beslissen wil niet zeggen dat je andere hun voorkeur niet geeft. Als iemand argumenten heeft en jij acht het niet onverantwoord, kun je prima beslissen hem zijn zin te geven.

10 juni 2023 om 19:49

Dan heb je niet goed gehoord wat Mislintat zei. Het gaat wel in overleg maar hij maakt de uiteindelijke beslissing.

9 juni 2023 om 16:01

Er wordt ook niks meer gelekt, dus er zullen langere periodes zonder nieuws zijn.

10 juni 2023 om 13:57

Misschien wil hij het even overdenken en thuis bespreken? En is sws nogal een beslissing. Klinkt alsof hij daar iets moois opgebouwd heeft. Dan naar een club gaan waar de vorige trainer een paar maandjes de tijd kreeg. Daar zou ik ook meer dan een paar dagen voor nodig hebben.

10 juni 2023 om 19:48

Waarom duurt het zo lang? Misschien het nieuws volgen en dan weet je dat die man nog verplichtingen met zn club heeft nog dit weekend. Daar ligt de competitie nog niet stil. Niet overal lopen de competities gelijk met nederland he.

Laat maar komen! Op een of andere manier heel goed gevoel over hem. Beetje de Slot van Noorwegen . Ja dat is een compliment voor Slot ja

9 juni 2023 om 16:11

Ja, mee eens, lijkt me een profiel wat goed bij Ajax past, aanvallend 4-3-3, goede fysieke staat van het team (ook erg welkom) en die mental coach is ook prima (omdat het niet zo’n zweverige is, maar een resultaatgerichte doorpakker). En Scandinavische nuchterheid. Snel afhandelen en beginnen!

9 juni 2023 om 17:06

Helemaal mee eens 👍.wat me vooral aanspreekt is de frisse en moderne visie op topsport die Knutsen doorvoert.

De mentale begeleiding binnen het voetbal staat nog in de kinderschoen en waar het heel vaak mis gaat is het mentale aspect. Hoe vaak hebben we de spelers niet met gebogen hoofd, inspiratieloos en zonder enig geloof in een goed resultaat in het veld zien staan?

Laat maar snel komen! Zo veel beter dan onze sjonnie

10 juni 2023 om 09:34

Grote verschil en mijn grote probleem zit hem in het feit dat hij alleen maar gepresteerd heeft bij Bodo. Een club die hij al heel goed en heel lang kent. Daar zit hij op z'n plek. Elders hetzelfde doen is veel moeilijker.

Hoop dat er snel een coach woed aangesteld, toch wel prettig zo voor de voorbereiding

Waarom zou kunstgras in vredesnaam een probleem zijn? Het meest stompzinnige argument ooit om een coach niet te nemen.

9 juni 2023 om 15:37

Omdat zijn teams veel voordeel eruit halen misschien? Is toch een wereld van verschil met gewoon gras.

9 juni 2023 om 15:47

Halen zijn teams er veel voordeel uit dan? Ik had niet het idee dat Bodo onderpresteert op echt gras in vergelijking met kunstgras, maar ik volg de club niet heel intensief.

9 juni 2023 om 16:25

In eigen competitie speelt iedereen op kunstgras, dus dan heb je het alleen over Europa?

Ik zie het wel zitten in Knutsen. Iemand met veel potentie die een kans nodig heeft op een hoger niveau om zich te kunnen profileren.
Toen ten Hag werd gehaald van Utrecht was er vanuit de media (en vooral vanuit de Telegraaf) heel veel scepsis. Ten Hag was een tukker, geen Ajacied, had nog nooit iets bewezen op een verdienstelijk niveau. Allemaal kul argumenten. Nu is het weer hetzelfde riedeltje: Knutsen is een kunstgras trainer met ex-militairen in z'n staf, hij is een buitenlander en geen Ajacied. Nog meer kul-argumenten die niks met de werkelijke competenties te maken hebben van een trainer.
Ok, het is makkelijk als je al jaren rond hebt gelopen bij Ajax om trainer van het eerste te worden. Maar als hij een hele voorbereiding kan meelopen en de spelers leert kennen dan is hij zo gewend.
Beoordeel iemand op zijn prestaties en luister vooral naar spelers die onder hem hebben getraind.

9 juni 2023 om 15:56

Ondanks dat Ten Hag het goed gedaan heeft kun je toch ook niet ontkennen dat hij jaren met afstand de beste selectie van Nederland had. En op het moment dat het niet goed liep kreeg hij in de winterstop er weer belangrijke spelers bij (o.a. Haller en Brobbey).

9 juni 2023 om 15:58

Het succes van Ajax kun je niet alleen toekennen aan ten Hag uiteraard, dan doe je Overmars flink te kort. Maar ten Hag heeft wel alles uit de selectie gehaald wat er in zit. Jonge spelers beter gemaakt, ervaren spelers laten renderen en een hecht team gesmeed wat voor elkaar door het vuur ging. Ten Hag is sinds van Gaal de beste trainer die ik bij Ajax heb gezien, zonder twijfel.

9 juni 2023 om 16:00

Maar de beste selectie van Nederland hebben en die selectie als een tierelier laten draaien zijn toch wel twee losse zaken.

9 juni 2023 om 16:20

Draaide het als een tierelier ? zoals gezegd had ten Hag geluk met het aantrekken van Haller, daarvoor draaide het dat jaar niet echt. En het laatste half jaar onder ten Hag was ook geen geweldige tijd.

Zoals ik al zei heeft Ten Hag het goed gedaan, maar werd dit heel erg goed mogelijk gemaakt door de voorsprong die ajax financieel had. Je kunt je afvragen of een nieuwe coach deze voorsprong ook nog heeft.

9 juni 2023 om 18:53

Die financiële voorsprong was er met de teams uit Europa toch niet? Daar werd toch ook (misschien wel bovengemiddeld) gespresteerd?

Daarnaast zal de nieuwe trainer deze voorsprong ook nog steeds hebben, al zijn de verschillen volgend seizoen zeker kleiner.

10 juni 2023 om 08:28

Onzin. Ten Hag was gewoon een verdomd goede coach en bewijst dat nu bij United opnieuw. Zelfs van Gaal kreeg het daar niet aan de praat en Ten Hag heeft het binnen een seizoen aardig op de rit staan. Wat jij doet is gewoon downplayen van de prestatie van Ten Hag. Die zogenaamd financiële voorsprong bestaat nauwelijks. Ja je kan iets eerder schakelen en spelers iets langer houden, maar dat laatste lukte feyenoord ook al bij Kokcu zonder financiële voorsprong. Het verloop bij Ajax onder Ten Hag was nauwelijks minder dan bij andere eredivisie teams. Elk seizoen was het weer teealen van de speelstijl en inpassen van nieuwe spelers. Dat maakt het scouten makkelijker, maar de taak van de trainer blijft hetzelfde. Sterker nog, de meeste geslaagde aankopen, waren voor de top in de eredivisie betaalbaar geweest. Tagliafico, Martinez, Pasveer. Dat heeft weinig met financiële voorsprong te maken. Een Ziyech, Tadic en Antony was idd wat moeilijker geweest. Al kwamen de eerste twee voornamelijk door binding met de club.

10 juni 2023 om 14:16

ninjakai aardig op de rit vind ik wel wat overdreven. Maar het gaat wel aanzienlijk beter dan voordat hij kwam, en zeker ook beter dan onder van gaal.

Nogal stereotyperend, om achter een Noor, wat Pinguins te fotoshoppen. We hangen toch ook geen klompen achter meneer Koeman?

#maar ik bemoei niet.

(Er staat inmiddels een nieuwe foto, bedankt VZ)9 juni 2023 om 15:36

Pinguins leven alleen op de zuidpool dus de vergelijking is helemaal krom. Dan zouden we bij Koeman ook Panda beren moeten fotoshoppen...

9 juni 2023 om 15:40

zuidelijk haflrond; ze wonen ook in Argentinië, Zuid-Afrika, Australië, etc. Maar je punt staat.

9 juni 2023 om 15:44

Er is wel een pinguin die de de hoogste militair is in het Noorse leger.
Grappig verhaal om even op te zoeken op google

9 juni 2023 om 15:39

En ook nogal vreemd gezien pinguïns enkel op het zuidelijk halfrond voorkomen. Doe dan een ijsbeer. Om deze trend vast te houden, kunnen we bij Koeman misschien een komodo varaan doen, of een ander dier wat aan de andere kant van de planeet woont ;-)

9 juni 2023 om 16:10

Ja idd een ijsbeer was wel toepasselijker geweest en een hommage aan werelds bekendste ijsbeer Knut.

9 juni 2023 om 15:54

Even los van alles: is het beledigend? En wat maakt het uit als we klompen achter Koeman zouden hangen?

9 juni 2023 om 17:55

Ze hebben er Ijsberen achter geplaatst nu

Beste Vz,

Twee dingetjes, niet om te mierenneuken overigens maar:

- Bjorn Mannsverk heet de beste man, niet Sven
- Die foto is niet van het thuisduel (Zie Olimpico op achtergrond) noch werd het 1-1. Uit werd het 4-0 en 2-2. Thuis 6-1 en 2-1

9 juni 2023 om 15:50

Ik dacht altijd dat ie Sven Bonnmjark heette eerlijk gezegd

10 juni 2023 om 03:18

Als je sven of bjorn gokt zit je 3/4 keer wel goed inderdaad

10 juni 2023 om 14:14

Dat kan niet maar ik snap wat je bedoelt.

Ben erg benieuwd naar hem, geruchten gaan dat het al rond is, en hij kort na zondag (laatste wedstrijd Bodo voor een korte break) gepresenteerd zal worden.

10 juni 2023 om 19:46

We houden gewoon komende week aan. Denk niet dat het meteen kort na zondag gaat gebeuren. Die man hoeft niet meteen vanuit dat stadion hierheen te vliegen.

Mooi stuk.
Grappige dat ik er uithaal is dat de trainer die voor promotie zorgde daarna verder ging als assistent (en sportief directeur). De reden dat Mislintat Heitinga niet meer bij het eerste wil hebben is omdat hij nog nooit gezien heeft dat de hoofdcoach een stapje terug als assistent doet. Zijn beoogde nieuwe trainer heeft het echter al eens meegemaakt.

10 juni 2023 om 08:32

@scummyman
Rare vergelijking. De hoofdtrainer maakte als het ware promotie en hielp de nieuwe trainer nog. En dan benader ik het positief, want die assistent is gewoon zijn baas. Dat is echt een hele rare verhouding. Heitinga zou echt degraderen naar assistent.

Goh ... het modewoord "op poleposition" wordt eindelijk weer verlaten.

De eerste buitenlandse trainer voor Ajax sinds Morten Olsen?
Goede credentials, maar ben benieuwd of hij dat ook in A'dam kan laten zien.

9 juni 2023 om 16:05

Vind het vooral ook een spannende keuze en op basis van de verhalen waaronder die van hierboven ben ik wel enthousiast.

Hij heeft natuurlijk nog geen grote club gecoacht dat is wel een risico maar dat is te overzien.

Maar zelfs als je Slot, Ten Hag, Klopp of Ancelotti haalt heb je geen garantie

Ik hoop dat Ajax hem haalt. Dit soort berichten stemt mij tevreden. Mental coaching kan de ploeg inderdaad wel gebruiken, vooral gasten als Brobbey en Bergwijn. Werk ethiek ook zeer belangrijk en valt te vergelijken met ETH. Die was ook als een bezetene met het spelletje bezig. Enige vraagteken is of hij het niveau aan kan.

Knutsen is op poolposition maar blijft ijskoud onder alle aandacht

Puur qua trainersprofiel past hij vast bij Ajax. Zeker gezien zijn Cruijffiaanse spelopvattingen met o.a. de steevaste 4-3-3 formatie en attractief voetbal. Verder weet ik niet wat voor een persoonlijkheid Kjetil is. Ik denk dat dit laatste namelijk een belangrijke factor is om jezelf overeind te kunnen houden bij een club als Ajax.

Geweldige coach. Zie hem graag komen, zijn prestaties zijn bijzonder. Zowel qua resultaten als het spel. Zondag is hun laatste wedstrijd tot de interlandbreak, dan verwacht ik wel wat nieuws. Totaal ander kaliber dan Heitinga en Schreudertje. Hopelijk kunnen we de deal snel rond maken.

9 juni 2023 om 17:12

Ja precies, een heel ander niveau. Knutsen is communicatief heel sterk. Straalt rust en autoriteit uit. Zegt zinnige dingen.

Heitinga met zijn spiekbriefjes..

9 juni 2023 om 18:21

En met zijn boze hoofd na een tegengoal... Knutsen is echt een gigantische vooruitgang. Hopelijk kan ie zich staande houden in deze organisatie.

11 juni 2023 om 11:21

En z’n standaard zinnetjes die hij ingestudeerd had. Die gast speelde gewoon trainertje.

Ik ben wel benieuwd eerlijk gezegd. Zo snel mogelijk presenteren!

Bij 2 van z'n 3 clubs ontslagen.Komt vast goed.

10 juni 2023 om 19:38

Ja want andere trainers worden nooit ontslagen, ik noem een Mourinho bv.

Die wint genoeg prijzen maar word ook regelmatig ontslagen.
Maar mensen afkraken op een forum voordat er wat gebeurd is lekker makkelijk en niveau Telegraaf.

10 juni 2023 om 19:43

Was Slot ook niet ergens ontslagen.....kuch

Kan niet wachten totdat het officieel is, werkelijk geen negatief woord te vinden over deze man. Net zoals dat we in NL allemaal eensgezind zijn wat betreft Slot gebeurt dat daar ook.

Wat mij betreft neemt hij z'n hele staf mee, hamer maar is even flink op fitheid en discipline want dat lijkt toch al een tijdje nergens meer op bij Ajax ook in het laatste half jaar onder Ten Hag. Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat de spelersgroep gaat proberen te muiten omdat het te zwaar is.

Als het zo doorgaat dan mag je er zeker van zijn dat ajax de komende 5 jaar geen landskampioen wordt…

11 juni 2023 om 13:01

Zou je dat even kunnen onderbouwen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.Excelsior6-1
12.Ajax51
13.NEC4-3
14.Vitesse3-5
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
B. TahirovićMiddenvelder40
K. TaylorMiddenvelder40
J. GorterKeeper40
B. van den BoomenMiddenvelder40
B. BrobbeyAanvaller42
Carlos ForbsAanvaller40
S. BergwijnAanvaller32
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

1 fan
Coach, 54 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 9 september
Ajax volgt de verrichtingen van Wesley nauwlettend. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren