Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

WhatsApp-bericht Eden Hazard kwam hard binnen: ‘Het voelde raar’

Laatste update:

Eden Hazard speelt vanaf komend seizoen in het shirt van Real Madrid. De Spaanse grootmacht heeft de 28-jarige aanvaller voor minimaal honderd miljoen euro overgenomen van Chelsea, dat de Belg graag langer had gehouden. Emerson Palmieri vertelt dat het vertrek van Hazard er flinke inhakte bij de selectie van de Londenaren.

Na maanden onderhandelen bereikten Real en Chelsea onlangs een akkoord over Hazard, die nog tot volgend jaar zomer vastlag op Stamford Bridge. Het vertrek van de dribbelaar hing al een tijdje in de lucht, maar dat maakte het afscheid niet makkelijker, aldus Emerson. De vleugelverdediger vertelt dat hij enkele dagen moest bijkomen van het nieuws.

“Het laatste berichtje in onze WhatsApp-groep was er eentje van Eden Hazard, waarna hij de groep meteen verliet”, zegt de Braziliaan in gesprek met ESPN. “Het voelde raar. Bedankt, ik hou van jullie mannen, schreef hij. Toen zagen we: Eden Hazard heeft de groep verlaten. Sindsdien is er niets meer gezegd in de groep. Ik zei: Verdorie, nu is hij écht weg.”

Hazard, die vorige week werd gepresenteerd bij de Koninklijke, stelde dat Real al lange tijd interesse in hem had. “Na het WK van vorig jaar was er volgens mij ook contact. Ik koos er toen echter voor om bij Chelsea te blijven en dat was een goede beslissing”, aldus Hazard. “We hebben de Europa League gewonnen en nu is het het juiste moment om over te stappen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had eigenlijk 1-2 jaar eerder naar Real gemoeten. Fantastische speler, ben ervan overtuigd dat hij zal slagen in Madrid

Lijkt mij ook een aparte manier van afscheid nemen. Via de app en toedeledoki.

Ik hoop dat dit voor Chelsea een goed moment is om ook wat meer aandacht te hebben voor de eigen jeugdopleiding. Ze hebben een transferban. Maak dan gebruik van hetgeen waar je zoveel geld in investeert. De jeugdopleiding.

19 juni 2019 om 09:46

Het echte afscheid zal ook nog wel ergens in het komend seizoen voorkomen lijkt mij. De halve selectie is al lang en breed op vakantie, dus zo'n appje kan prima.

19 juni 2019 om 22:05

@Filip

Zoveel belangen komen erbij kijken, hij kan ook niet aangeven dat hij weggaat op momenten dat het zijn ploeggenoten goed uit zou komen. Als het alleen via de app kon op dat moment, gewoon respecteren toch.

Als ik het goed heb had die na de EL winst ook nog een soort van 'afscheid-speech' gegeven in de kleedkamer, dat die blij was om al die momenten bij Chelsea beleeft te hebben met de hele groep en staf. Denk dat het dan best overbodig zou zijn om nog uitvoerig afscheid te nemen via whatsapp

Ik kan me voorstellen dat zijn teamgenoten hem zullen missen. Los van zijn voetballende kwaliteiten, was hij volgens mij ook wel een van de gangmakers. Kan me nog dat filmpje met Ivanovic (engels praten) en zijn lachbui daarop.

Hazard scoort max 16 goals per jaar in de PL. Hoe gehypet moet je dan zijn om meer dan 100 miljoen te kosten? Ik heb echt medelijden met Real.

19 juni 2019 om 12:49

Hazard speelde altijd onder verdedigende trainers en wist toch altijd te forceren... dit seizoen voort eerst een aanvallende coach was gewoon prima , leuke goals + assists als flank in een zeer moeilijke competitie. Het zijn niet allemaam ronaldo s of messi s

19 juni 2019 om 12:59

Hazard is van wereld klasse. 100miljoen is nog weinig voor zo’n speler.

19 juni 2019 om 14:27

in Spanje zijn 5 goede teams waarvan 2 tot 3 hele goeie world class , de andere 15 teams zijn echt veel minder en verdedigen nooit zo sterk als er in de PL wordt verdedigd ...
in de PL kan de eerste van de laatste een wedstrijd verliezen terwijl dit in Spanje haast niet kan.
Hazard gaat schitteren in Spanje .

19 juni 2019 om 15:30

Real Madrid verloor dit seizoen elf wedstrijden in La Liga, ook van ploegen uit de degradatiezone. Man City en Liverpool verloren beide geen enkele wedstrijd van een ploeg uit de degradatiezone. De 15 ploegen onder de top zijn voetballend en technisch beter en leuker om naar te kijken dan de onderste 15 in Engeland. Een Real Betis of Villareal tikken een Wolverhamton of Burnley op een goede dag helemaal weg.

19 juni 2019 om 17:52

Kijk je toevallig ook voetbal? Hazard was de afgelopen jaren één van de beste spelers in de beste competitie ter wereld, en dat in een stug spelend Chelsea. Dit is een geweldige aanwinst voor Real.

Mooie Anekdote. Tijd om te vlammen voor Madrid. De transfer duurde natuurlijk veelste te lang.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren