Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

West Ham United slaat toe en betaalt twaalf miljoen aan Juventus

Laatste update:

West Ham United heeft zich met Angelo Ogbonna versterkt. De club uit Londen maakt vrijdag de komst van de 27-jarige verdediger van Juventus officieel. Met de overstap van Ogbonna naar Upton Park is een bedrag van twaalf miljoen euro gemoeid. De Italiaans international heeft zich voor vier seizoenen aan the Hammers verbonden.

/

Ogbonna, die door diverse Premier League-clubs begeerd werd, is de tweede speler uit de Serie A die deze zomer de overstap naar West Ham United maakt: eerder gaf Pedro Obiang van Sampdoria zijn jawoord. “Ik wilde in de Premier League spelen en ben blij dat ik hier in Londen ben. Mijn hart vertelde me dat West Ham United de juiste beslissing was. Ik voel dat ik klaar ben voor dit avontuur.”

Ogbonna werd op veertienjarige leeftijd ontdekt door Torino; vier jaar later maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht. In de zomer van 2013, na 147 duels voor Torino, maakte de verdediger de overstap naar stadsgenoot Juventus. Hij was daarmee de eerste captain van i Granata die deze gewaagde transfer maakte. Ogbonna was bij Juventus geen basiskracht, maar de club uit Turijn maakt desondanks geen verlies op de verdediger.

OFFICIEEL - Angelo Ogbonna voor 12 miljoen euro van Juventus naar West Ham United. #hammers #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Een goede aankoop van West Ham United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

12 miljoen voor een bankzitter van Juventus die daar is geflopt/mislukt (nuance aangebracht), het is echt ongelofelijk hoe slechts de clubs uit de Premier League hun geld uitgeven.

10 juli 2015 om 17:24

Juventus heeft een van de beste verdediging van Europa dus het is geen schande dat hij het daar niet heeft gemaakt. Dus ik vind jr reactie zeer kort door de bocht.

10 juli 2015 om 17:26

geflopt? hij kon gewoon chiellini en bonucci niet uit de basis spelen.
daarnaast is barzagli ook beter.

10 juli 2015 om 17:33

Toch is dit een van de weinige Juventus spelers waar ik veel kritiek op kan uiten. Iedere keer als hij speelde koste hij Juventus (bijna) punten. Ogbonna maakte bij ons zoveel persoonlijke fouten en stond te vaak te slapen. Ik kan zo 3-5 momenten opnoemen en laten zien waarbij hij echt fout zat. En dat eindeloos gesjok ... ik kan er gewoon nu nog boos over worden.

Ik denk dat hij bij een middenmoter (al was West Ham afgelopen jaar wel iets boven een middenmoter) beter tot zijn recht komt aangezien die ploegen vaak behoudender spelen. Bij Torino was hij echt wel goed en hij kan het dus wel, maar bij ons is hij zeker geflopt.

10 juli 2015 om 17:34

technisch gezien zeg je nu dus gewoon dat hij geflopt is.

10 juli 2015 om 17:29

Ogbanna is nog steeds een beest. West ham is echt goed bezig ook nog Payet gehaald.Ik zie ze wel in het linkerrijtje eindigen.

10 juli 2015 om 18:56

Ogbonna is hartstikke goed man

West Ham is zeker goed bezig deze transferperiode! Wie gaat er nu samen achterin spelen met Ogbonna? Tomkins of Reid?

10 juli 2015 om 18:46

Reid sws.

10 juli 2015 om 22:00

Top aankopen zeg! Hoe zal West Ham dan gaan spelen denken jullie? zo iets?

Adrian
O Brien
Reid
Ogbonna
cresswell
Obiang
Downing
Kouyate
Valencia
Sakho
Payet
10 juli 2015 om 22:02

Met de verwachting dat Valencia of Sakho dan weg zal gaan zou ik nog een rechtsbuiten en een rechtsback willen zien bij West Ham. Dan heeft het echt een team dat kan spelen onder de top tegen clubs als Everton!

11 juli 2015 om 13:31

Downing gaat verkocht worden en denk wel dat publiekslieveling Mark Noble blijft spelen. Daarnaast denk ik dat Obiang niet gelijk in de basis gaat en hoop toch dat Song en Jenkinson komen.

11 juli 2015 om 18:15

Ja zijn idd goede aankopen. Denk dat die opstelling wel zo klopt, als iedreen blijft.
Leuk dat teams al West Ham zich zo aan het versterken zijn. De Pl wordt echt sterker en sterker in de breedte.

10 juli 2015 om 20:03

Reid, zonder twijfel. Heerlijke aankoop!

Goede transfer en voordelig voor beide partijen dit. Bij Juventus kwam hij duidelijk tekort maar ik denk dat hij in de BPL bij West Ham wel kan aarden.

Hartstikke blij met de verkoop van Ogbonna!

De speeltstijl van Juventus ligt Ogbonna totaal niet. Bij Juventus moest hij veel over tactieken nadenken, in een hoge defensieve lijn spelen en goed kunnen anticiperen. Dit zijn juist een van zijn zwakste punten, daarnaast oogde hij ook enorm lui bij sommige tegendoelpunten. Als hij de bal niet meer denkt te kunnen hebben stopt hij gewoon met rennen.

Voor West Ham lijkt me dit een prima verdediger waar hij tot zijn recht kan komen, net als bij Torino. Ogbonna is namelijk een speler die graag luchtduels aangaat, in een diepe defensieve lijn speelt en de bal weg jast als hij de bal heeft afgepakt. Ik vind hem een beetje een 'hersenloze' verdediger, een wildebras. Dat is wel het type voetballer wat bij de middenmoot in Engeland rondloopt (niet denigrerend) dus ik denk dat hij daar prima past.

Goed werk van Marotta.

Goede transfer voor the hammers, juventus was ook iets te hoog gegrepen.

Hij haalt de gemiddelde leeftijd volgens mij wel naar onderen bij The Hammers

Is dit een absolute versterking of een breedte aankoop? Er is geen nood om verdedigers te halen,eerder aan aanvallers van gewenst niveau. Hoe zit het met Song? Sterspeler vorig jaar voor the Hammers.

Het ga je goed Ogbonna. Moet nog een beetje het tactisch inzicht krijgen aangeleerd. Één op één is hij in ieder geval een vrij sterke knul en zijn eigen taken voerde hij vaak naar behoren uit. Was een beetje het mikpunt van de kritiek binnen de groep, maar daar bekommerde hij zich niet echt om. Getuigt van realisme bij de jongen. Een Bonucci in bloedvorm, Chiellini en Barzagli zijn enorm lastig om te vervangen. Dat zijn échte topverdedigers.
Ik hoop dat hij in Engeland verder groeit is speler. Ik wil de sympathieke kop van hem namelijk wel graag terug zien in de Italiaanse (sub)top.

10 juli 2015 om 19:03

Goede aankoop van the hammers.
Centraal achterin waren ze niet echt goed bezet.
Tomkins schiet namelijk tekort in het centrum.
Ze hadden dus met reid en Collins maar twee goede cv's.

10 juli 2015 om 19:42

reece burke was ook op de goede weg ogbonna staat zijn ontwikkeling wel in de weg

Prima aankoop van West Ham United. Het is natuurlijk geen schande om de concurrentie te verliezen van verdedigers als Chiellini, Bonucci en Barzagli. Vind hem ook echt een speler voor de Premier League.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren