Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wereldomhaal van Griezmann hoogtepunt bij zege van Atlético

Laatste update:

Antoine Griezmann is in absolute topvorm. Mini Messi, zoals de aanvaller voorheen vaak werd genoemd, hielp Atlético Madrid zaterdagavond met twee doelpunten aan een 1-2 overwinning op Deportivo la Coruña en de regerend kampioen is daardoor al negen speelronden op rij ongeslagen in de Primera División. Nummer twee Real Madrid heeft vier punten meer.

/

De lokale autoriteiten kwalificeerden het duel als een risicowedstrijd, omdat de verhoudingen tussen de supportersgroepen er sinds december niet beter op zijn geworden. Bij het heenduel kwam er een supporter van Deportivo om het leven, maar van een grimmige sfeer was dit keer gelukkig geen sprake. Atlético deed intussen gewoon wat het moest doen en keek na een kwart wedstrijd al tegen een 0-2 voorsprong aan. Na vijf minuten opende Antoine Griezmann uit een zogenoemde chilena de score en na een lange inworp maakte de Fransman even later zijn twintigste competitiedoelpunt van het seizoen.

Atlético speelde een gewonnen wedstrijd, maar Diego Simeone was er klaarblijkelijk toch nog niet gerust op, want kort voor rust werd hij vanwege commentaar op de arbitrage naar de tribune verwezen. Deportivo kwam met aanvallende intenties uit de kleedkamer, maar de eerste kansen waren voor Atlético. Kopballen van Raúl García en Saúl Niguez werden echter gepareerd door doelman Fabri en Griezmann kwam net tekort om een voorzet van Juanfran te verzilveren. De 24-jarige Griezmann werd halverwege de tweede helft vervangen door Fernando Torres.

/

De Galiciërs van Deportivo gaven ondanks de ruime achterstand niet op en werden dreigend via Oriol Riera en invaller Juan Domínguez, alvorens het na 78 minuten alsnog 1-2 werd. Oriol scoorde na een mooie actie van Sidnei en bracht de spanning weer helemaal terug in de wedstrijd. Verder dan een gevaarlijke kopbal van Alberto Lopo kwam de laagvlieger van trainer Víctor Sánchez echter niet meer en de punten gingen dan ook mee naar Madrid. Deportivo heeft nu al tien wedstrijden niet meer gewonnen in La Liga en staat alleen nog op basis van een beter doelsaldo dan Granada boven de degradatiestreep.


Denk jij dat Atlético Madrid in de top twee eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Griezmann is echt een fenomeen. Zo jong en al zo belangrijk in zn eerzte seizoen. Frankrijk heeft echt de toekomst met spelers als Griezmann, Pogba, Kondogbia, Grenier, Varane, Lacazette, Umtiti, Zouma, Laporte en Mangala

Wtf die gast is echt dodelijk in vorm zeg pfft. Wat scoort hij makkelijk zeg jeetje. Hij is ook nog zo jong. Eerste seizoen bij AM, maar lijkt als of hj zo lang daar speelt.

Antoine Griezmann al een heel seizoen top en nu de laatste weken in supervorm 20 doelpunten!!!op naar woensdag waar ik trouwens super veel zin in heb.als we Real een hak kunnen zetten en uitschakelen en 3de eindigen in La Liga is voor mij het seizoen geslaagd.

Griezmann staat op 25 doelpunten alle competities samengeteld.over een lekker debuut jaar gesproken.nooit gedacht bij aankoop dat hij al meteen zo goed ging zijn.hij is zijn transfersom uiteindelijk dik waard gebleken

19 april 2015 om 10:51

Telkens als er een wereldspeler weggaat bij Atletico komt er weer een nieuwe naar voren.
De beste speler van Atletico

De aandacht onder de aanvallers in La Liga gaat grotendeels enkel uit naar MSN en BBC maar wat is deze Griezmann fantastisch zeg. Van die 2 aanvallen vind ik alleen Messi, Suarez en heel misschien Ronaldo beter dan Griezmann. Neymar, Benzema en Bale mogen de veters niet strikken van deze Fransman. Nu al 25 goals gemaakt in 34 wedstrijden in zijn eerste seizoen, waarin hij tot november vaak niet eens wedstrijden startte door zijn (langzame) aanpassing(problemen) in Simeone zijn systeem. En niet scoort hij alleen goals, vaak ook nog hele mooie goals maakt deze rasvoetballer die ook een veldspel van een buitengewoon hoog niveau heeft. Antoine Griezmann, de aankoop van 2014/15 op de Europese velden naar mijn mening. Held!

18 april 2015 om 20:26

Haha misschien Ronaldo. Nu overdrijf je wel een beetje vind ik. Ronaldo behoort tot beste drie spelers en heeft genoeg laten zien. Griezman is een geweldige speler, maar dat zijn Neymar etc. ook. Misschien momenteel niet in topvorm, maar Griezman krijgt ook heus wel een keer een dipje.

18 april 2015 om 22:08

Ronaldo is als doelpuntenmachine bruter dan Griezmann maar qua veldspel haalt hij het echt niet bij de Fransman. Ik vind Ronaldo overschat als voetballer. Neymar in een dip of in topvorm is niet gelijk aan Griezmann, maar goed ik zal wel weer met zo'n 16 jarige knul in debat zijn die niet verder dan Barcelona en Real Madrid (en sinds kort Bayern) komt.

19 april 2015 om 13:40

Ach meningen verschillen, maar wat dit met 16 jarige te maken heeft? Zegt meer over jou dan de leeftijd van de persoon waar jij van mening mee verschilt....

18 april 2015 om 20:52

Nu overdrijf je wel heeeeeel erg MSN en BBC zijn beter dan Griezmann, niet alleen goals zijn belangerijk hoor

18 april 2015 om 21:06

Laat Grizzi nu net goals combineren met goed spel, hij is buiten zijn goals om enorm belangrijk voor Atletico in de omschakeling en de combinaties, hij is nog eens creatief ook, topper gewoon deze jongen.

Griezmann! echt niet normaal, haha! hopelijk scoort hij straks ook bij de cl! (sowieso weer fifa totw upgrade erbij! voor hem!)

18 april 2015 om 20:58

Hoop het ook man, die 86 kaart is een beast voor mijn team. Hopelijk nog een dan kan ik upgraden.

Griezmann Griezmann fenomenale speler is het toch, kan hij trouwens als CAM spelen, zou niet verkeerd doen bij Chelsea en wat is zijn clausule?

Fantastische voetballer inderdaad en aardig compleet. Snel, goede dribbel, speelt met flair, technisch vaardig, gedisciplineerd en ondanks zijn geringe lengte een redelijke kopper door zijn goede timing. Atletico en Griezmann lijkt nu al een goede huwelijk te zijn. Alleen nog een wereldspits naast/voor hem aantrekken, want alles wat er nu loopt is niet goed genoeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren