Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wereldkampioen Neuer laat handen voor gigantisch bedrag verzekeren

Laatste update:

De handen van Manuel Neuer zijn nu helemaal goud waard. De doelman van Bayern München heeft zijn handen voor liefst drie miljoen euro laten verzekeren, zo meldt TZ woensdagavond. “Het ontwrichten van een vinger is immers zo gebeurd”, zo citeert het Duitse medium verzekeraar GDV.

/

De Algemene Vereniging van Duitse Verzekeraars (GDV) laat weten dat inmiddels tachtig procent van de spelers die in de Bundesliga uitkomen een dergelijke ongevallenverzekering hebben afgesloten. Het is dan ook geen bijzonderheid meer dat beroemdheden lichaamsdelen voor flinke bedragen laten verzekeren. Real Madrid liet de benen van Cristiano Ronaldo in 2013 voor om en nabij 205 miljoen euro verzekeren.

Als de sterspeler geblesseerd raakt en niet meer kan voetballen, dan wordt De Koninklijke in ieder geval in financieel opzicht gecompenseerd. Die constructie is dus ook van toepassing op Neuer. De 28-jarige Duitser maakte in de zomer van 2011 de overstap van Schalke 04 naar Bayern. Met de club uit Beieren won hij al onder meer tweemaal de titel en de DFB-Pokal en één keer de Champions League. Afgelopen zomer werd Neuer wereldkampioen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel grappig om te lezen dit. Ookal is het totaal niet grappig als er ook echt iets gebeurt met die spelers. Dat van Ronaldo is wel heel erg veel, 200 miljoen, haha

17 september 2014 om 21:54

Dat is waarschijnlijk over een contract van 5 jaar dus 40 m per jaar. Dat verdient ie waarschijnlijk makkelijk voor Real. Dus logisch bedrag.

17 september 2014 om 23:13

Als je iets "toch wel terugverdiend" is het nog geen reden om t uit te geven.
Jij werkt duidelijk niet met geld.

17 september 2014 om 23:57

Ja en die mensen bij real Madrid hebben er ook geen verstand van.. Probeer niet de slimme jongen uit te hangen. Want dat ben je niet. Laat de geldzaken maar aan real Madrid over lieverd. Hou jij bezig met je baantje.

17 september 2014 om 21:51

Omdat..?

17 september 2014 om 21:56

Hij maakt een grap. Niet te serieus nemen

Laten we hopen dat het nooit zover komt!
Maar niet meer dan logisch. Als de beste speler zijn benen al laat verzekeren dan mag de beste doelman zeker zijn handen verzekeren.

De beste en meest complete doelman.....wat een geweldenaar!!

17 september 2014 om 23:01

Das cech.

17 september 2014 om 23:09

Cech? Cech is al minder compleet dan Courtois. Daarnaast kan Cech helemaal niets met de bal aan de voet. Dan ben je niet compleet

17 september 2014 om 23:29

Lekker objectief weer van een Chelsea fan. Waarschijnlijk heb je amper wedstrijden van Neuer gezien afgelopen jaren. Ik wel van Cech en ik vind Neuer toch echt meer compleet. Kijk zelf maar wat reddingen terug van Bayern - Dortmund in de CL finale.

17 september 2014 om 23:05

Daarnaast is neuer ook een geweldige laatste man

17 september 2014 om 23:08

Compleet? Je kan ook te ver gaan

17 september 2014 om 23:40

Ja, compleet. Voetballend sterk, zeer goede reflexen en ook in de lucht geen verkeerde keeper. Neuer kan eigenlijk alles goed en is een echte heerser van de zestien. Iets wat Buffon bijvoorbeeld ook is, maar Buffon kan totaal niet meevoetballen.

Valt dan nog mee vergeleken met ronaldo

17 september 2014 om 21:52

Inderdaad, kleingeld dan haha

Maar is hij nou verzekerd of bayern? Staat bij ronaldo ook dat de club wordt gecompenseerd!
Vind het trouwens helemaal niet zoveel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren