Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Werder Bremen staat open voor vertrek van Elia na tweeënhalf jaar

Laatste update:

Eljero Elia lijkt op weg naar de uitgang bij Werder Bremen. De 27-jarige vleugelaanvaller speelt sinds de zomer van 2012 voor de club uit de Bundesliga, maar geniet niet het vertrouwen van de nieuwe trainer Viktor Skripnik. Die verving een paar dagen geleden Robin Dutt als coach en moet er voor gaan zorgen dat Werder heel gauw wegkomt van de laatste plaats.

/

In zijn eerste wedstrijd als trainer in Bremen zette Skripnik aanvaller Elia meteen op de tribune: hij had de Nederlander niet nodig in de bekerwedstrijd tegen Chemnitzer FC. In het laatste duel onder Dutt was er voor Elia ook al geen plaats meer in de wedstrijdselectie. BILD stelt nu dat de ex-speler van ADO Den Haag en FC Twente in januari weg mag en dat Werder open staat voor onderhandelingen.

Zelf betaalde de club ruim twee jaar geleden 5,5 miljoen euro voor Elia aan Juventus. In Turijn had de flankspeler het maar een jaar vol gehouden: hij kreeg er amper kansen en besloot terug te keren naar de Duitse velden, waar hij eerder indruk had gemaakt in het shirt van Hamburger SV. Elia’s contract loopt nog tot de zomer van 2016, dus zal de afkoopsom die Werder in januari wil hebben niet gering zijn.

Bij Oranje is Elia al een hele tijd niet meer in beeld. Als speler van FC Twente zat hij al dicht tegen de nationale ploeg aan en uiteindelijk liet Bert van Marwijk hem in september 2009 echt debuteren. Vervolgens speelde Elia in de drie jaar die volgden 28 interlands: scoren deed hij tweemaal.

Denk jij dat Eljero Elia in een grote competitie verder gaat spelen, als hij vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

toch ook alweer 27 ondertussen ...

30 oktober 2014 om 07:47

Idd. Alhoewel hij nu wel in de bloei van zijn leven moet zitten, maar deze jongen heeft zijn carriere helemaal vergooid. Echt zonde, want hij was echt heel talentvol.

30 oktober 2014 om 08:25

Elia heeft in de jeugd keihard gewerkt om de beste te worden. En toen hij eenmaal een topper leek te gaan worden heeft hij zijn carrière vergooid door met van alles bezig te zijn, behalve met zijn sport. Tot diep in de nacht plaatjes draaien, rappen, stappen, beetje blingbling.

En trainen? Ach, dat deed ie er gewoon even bij. Directe gevolg is dat hij van 'beste linksbuiten van Nederland' is veranderd in 'die jongen die er ook ooit bij zat in Oranje'. Hij gaat ook niet meer terug komen, kan hooguit nog een leuke speler zijn voor de subtop in Nederland.

Ik ben zo blij dat zijn maatje Depay wel hersens blijkt te hebben.

30 oktober 2014 om 08:31

Ben het met je eens. Elia, maar ook de Zeeuw zijn tijdens hun carrière al meer bezig met de business man uithangen dan voetballen. Ze beseffen niet dat voetbal de basis is van alles wat ze erbij kunnen doen. Jammer want ze zijn daardoor al vroeg uitgeblust.
Maar hoppa, Depay doet het nu in NL al 1,5 jaar goed. Dat heeft Elia ook gedaan. Of ie meer hersens heeft durf ik pas te zeggen na een succesvolle carrière van meerdere jaren in het buitenland....

30 oktober 2014 om 08:34

Depay moet je ook nog maar afwachten over 3 jaar. En Depay en hersens lijkt me nu niet de meest handige opmerking na zijn interview over "dit antwoord niet beantwoorden", zijn shirt uittrekken en mama bellen en zeggen "mama ik ben terug" en vervolgens een treurige versie van een Balotelli camouflage auto aanschaffen. Wel een geweldige voetballer hoor, kan van hem genieten. Echt heel snugger komt hij alleen niet over.

30 oktober 2014 om 08:40

Depay is volwassener dan Elia.

30 oktober 2014 om 08:48

Wauw wat ben jij negatief zeg over een jongen waar heel Nederland positief over is.

Dat hij dat doet naar zijn moeder is juist leuk toch?
Hij had het ook heel kapsones kunnen vieren.
En dat hij een keer niet uit z'n woorden komt nou wauwwww..
En oja je hebt het over zijn camouflage auto.... wat voor fiets rij jij precies?
Kortom ik lees in je reactie enorm veel frustraties of ben je nou echt zo kinderachtig...

Ik zie Memphis verder komen dan Eljero omdat Memphis echt bezig is met zijn voetbal en Eljero meer bezig is met van alles en nog wat wat te maken heeft in het nachtleven en voetbal daarin ziet als een soort financiele goudput ervoor.

30 oktober 2014 om 08:54

Depay is gewoon cameraschuw en dan ga je gekke dingen zeggen als er zo'n ding voor je neus staat. Er zijn hele slimme mensen, die hele domme dingen gaan zeggen als ze voor een camera staan. Ik zeg niet dat hij volgend jaar de Universiteit af zal ronden, maar hij heeft heel wat meer hersens dan Elia en gaat sowieso veel professioneler met zijn vak om.

In ieder geval genoeg om zich niet door zijn vriend mee te laten slepen in het nachtleven. Elia en Depay hebben zich een tijdje samen zeer onprofessioneel gedragen in het nachtleven, maar Depay heeft voor zijn carriere gekozen toen een basisplaats bij PSV ineens reëel werd. Daarmee heeft hij meer volwassenheid getoond dan Elia, terwijl Elia toch een stuk ouder is.

En dat hij na een goal zijn mama belt. Ik vind dat eigenlijk gewoon ongelooflijk schattig. Hij kan ook bij de cornervlag gaan dansen en naar de naam op zijn rug wijzen. Ik zie dit liever.

30 oktober 2014 om 09:09

We zullen het zien hoppa. Ik vind 1,5 jaar uitblinken in de eredivisie nog geen garantie voor een lange carrière aan de top. En ik denk dat Depay gewoon meer talent heeft dan Elia. Maar ik begrijp AzAlkmaar ook dat hij bepaalde gedragingen ziet bij Depay die er niet op wijzen dat ie zo'n ontzettend verstandige gozer is die goed met weelde en roem kan omgaan. Maar laten we als Nederlanders hopen dat zijn talent overwint! Dat heeft het bij Elia helaas niet gedaan

30 oktober 2014 om 09:53

dat denk jij misschien maar is gewoon soort van zelfde typetje elia. heb hier een foto van hem van vorige week hij zit lekker aan de shisha, goed voor je conditie depay!

http://i60.tinypic.com/2u8fgqs.jpg

30 oktober 2014 om 11:03

Depay geniet nog steeds van het nachtleven hoor. Vooral @ Rotterdam maar dat terzijde.
Ach zoveel voetballers genieten naast het voetbal gewoon van hun vrije tijd.
De toekomst zal bewijzen of hij indd slimmer is dan Elia.
Ik denk het persoonlijk wel, omdat die Depay alles eraan doet om de beste te worden, maar aan de andere kant deed Elia dat ook tijdens zijn beginjaren.

30 oktober 2014 om 11:25

Toevallig dat ik hem maandag nog zag in tapas aan de shisha. So what?

30 oktober 2014 om 14:13

Jaa idd ik ben bang dat depay zich zelf zooooo goed gaat vinden....bahhh

Misschien iets voor ajax of psv.

30 oktober 2014 om 07:44

Waaom keert deze jongen niet een keer terug bij het nederlands elftal volgens mij heeft hij het nog steeds in zich. Veel slechter als lens kan je ook niet zijn maar die is gelukkig niet meer opgeroepen. Ik zal narsingh of iets dergelijks thuis laten en deze jongen meenemen.

30 oktober 2014 om 08:28

Omdat terugkeren bij Oranje als je op de tribune zit bij de nummer laatst in Duitsland, nu niet echt logisch is.

30 oktober 2014 om 07:46

Elk (oud) (van ajax) speler is een optie volgens jullie voor ajax, lachwekkend gewoon.

On: jammer dat elia carierre in verval raakt, het is een heerlijke linksbuiten als hij in vorm is, was ook een tijdje de beste linksbuiten van Nederland Vind ik

30 oktober 2014 om 09:54

Idd PSV moet zn slag slaan, gezien het feit dat Depay weg zal gaan in de zomer en gezien het feit dat ik vind dat Narsigh niet rendeert. Elia moet nu maar eens een stap terug doen om daarna weer verder te gaan. 27 dus het moet gewoon nog kunnen.

Denk eerder iets voor Galatasaray samen met Bruma!

Miss weer wat voor twente

30 oktober 2014 om 07:58

Ajax?

30 oktober 2014 om 11:46

Nee

Zelf betaalde 5,5mil, maar omdat zijn contract tot 2016 loopt zal de transfersom niet gering zijn. Verwachten ze soms dat ze er meer voor krijgen? Ik verwacht een max. van 3mil.

Deze jongen heeft gewoon leiding en structuur nodig. Een omgeving waarbij hij wordt beschermd tegen zichzelf. Alleen dan zie ik zijn talent nog opbloeien.

30 oktober 2014 om 08:27

Exact. Gewoon dikke boetes als hij weer ergens in een disco hangt om 3:00 's nachts.

Bremen is ook echt wel een moeilijke stad om te wonen als je geen discipline hebt. Alles de hele nacht open en genoeg grote discotheken om volledig anoniem je gang te kunnen gaan.

30 oktober 2014 om 08:38

Wat n onzin: anoniem ben je in Bremen nergens als je speler van Werder bent. En nergens is er n strakker regime voor spelers als in de Bundesliga. Zware boetes, harde trainingen, fysieke tests.... Elia gaat het nergens meer redden. Hij heeft er de drive niet meer voor. Ik vermoed dat ie nog n laatste x geld gast pakken in n derderangs competitie, stopt op z'n 30e en op z'n 35e alles erdoorheen heeft geknalt omdat ie dacht dat ie zakenman was....

30 oktober 2014 om 08:54

Ik denk dat jij het nachtleven in Bremen niet kent.

30 oktober 2014 om 10:06

Ik ken dat van Berlijn... ik woon in hartje Amsterdam en toch heb ik de discipline om elke dag aan het werk te gaan. In Bremen ben ik nooit geweest, maar is dat zoveel heftiger dan Berlijn? Dat lijkt mij toch niet.

-Zoals Clarkkent2 zegt: Dat is geen excuus voor een 27 jarige voetballer om niet alles uit z'n carrière te halen. Discipline heeft hij wel, anders was hij al gestopt toen ie weggestuurd werd bij Ajax en op een lager niveau moest gaan voetballen. Hij zit gewoon in een ploeg dat niet soepel draait en weinig vertrouwen heeft.

Dit is nou typisch z'n jongen die alles buiten het veld belangrijker vindt dat zijn voetbal. Komt meestal in het nieuws over zijn nieuwste sportwagens en luxe goederen. Maar een keer extra trainen om in jezelf te investeren homaar. Maar van zulke gasten heb je zoveel voorbeelden.

Dan nu eindelijk naar Ajax

Ben benieuwd, heb hem de laatste tijd niet vaak zien spelen maar ik denk dat Ajax bijvoorbeeld al geen interesse heeft. Heel misschien als Schöne en Sigthorsson zou vertrekken om toch enigszins ervaring in de voorhoede te hebben.

Maar terug naar Twente of naar AZ is wellicht een leuke optie? PSV als Depay vertrekt? Maar nogmaals, ik weet zijn niveau van de laatste tijd niet.

Jammer dat elia naar werder bremen is gegaan hij kon beter naar en club als Blackburn rovers bolton wanderes of fc koln maar dat is mijn menig.

Zijn biografie zal als een soort lesboek gebruikt worden bij de knvb..

Ik denk dat hij zelf best wilterugkeren naar zn oude club Twente, maar ik weet niet of hij daarvoor genoeg wil inleveren. Het is voor Twente sowieso een aanwinst op dit moment, want buiten Corona om heeft Twente geen goede buitenspelers

Hij moet lekker naar Engeland toe en lekker zijn zakken gaan vullen gewoon weinig voetballen en zakken vullen. Want eerlijk is eerlijk hier komt toch niets meer van terecht. je kan wel uit de getto verhuizen maar de getto is duidelijk niet uit hem gegaan. Als je grote auto's rijdt moet je zelf weten want daar heb je het geld voor en dure spullen kopen is ook niet echt belangrijk. Maar hoofdzaak is voetbal en daar moet alles voor wijken en helaas is dit bij hem niet het geval. Als he 27 bent een middelmatige voetballer die 3 miljoen per jaar verdiend jaaaaa dan tijgt het wel naar je bol hahahahaha. Ach komt niet meer zo veel van terecht zonde want het WAS een talent

blijf het doodzonde vinden, kon vroeger echt genieten van Elia. Onbegrijpelijk hoe deze jongen met zijn talent is omgesprongen. Als die keihard had gewerkt had ie een vaste waarde kunnen zijn bij 1 van de topclubs in europa.

Joop! Snel handelen! Dan hoeven we in ieder geval Mokthar nooit meer te zien spelen.

Nou psv kopen zou ik zeggen depay gaat toch weg is een goede vervanger

Hup terug naar Den Haag

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren