Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger: ‘Zondag kunnen we laten zien dat we als team gegroeid zijn’

Laatste update:

Arsène Wenger ziet uit naar de strijd om de Community Shield, zondagmiddag tegen Manchester City. Vorig seizoen won Arsenal de FA Cup en werd City kampioen van Engeland: nu mogen de twee uitmaken wie de eerste prijs van het seizoen 2014/15 in de wacht gaat slepen. Het duel is voor the Gunners een mooi meetmoment, denkt Wenger.

/

Donderdag stond de Franse trainer de pers te woord in aanloop naar de Community Shield. Arsenal won de prijs al twaalf keer, maar de laatste maal dat het gebeurde was tien jaar geleden. “We krijgen zondag de kans te laten zien dat wij als team gegroeid zijn, sinds de finale van de FA Cup. Manchester City wordt voor ons een mooie test”, aldus le Professeur, die nog wel wat spelers moet missen.

Per Mertesacker, Mesut Özil en Lukas Podolski wonnen het WK vorige maand en zijn alle drie nog afwezig. “Ze komen 11 augustus weer terug en missen ook de start van de competitie”, bevestigde Wenger desgevraagd. Op 16 augustus trapt Arsenal het Premier League-seizoen af met een wedstrijd tegen Crystal Palace. De week erop kunnen Mertesacker, Özil en Podolski mogelijk wél in actie komen.

Spray
De 'verdwijnspray' die op het WK 2014 werd geïntroduceerd zal zondag ook in de strijd om de Community Shield worden gebruikt. Scheidsrechter Michael Oliver heeft de eer de spray als eerste te gebruiken op Engelse bodem. De Engelse bond (FA) vindt de spray een 'geweldige innovatie' voor de sport.

Wint Arsenal zondag de Community Shield?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat het veilig is omte stellen dat Arsenal dit seizoen écht tot de titelfavorieten hoort. Vorig jaar waren we meer een outsider, maar nu acht ik ons echt favoriet. 128 dagen lang op nummer 1 gestaan, in mijn ogen spelen we weer sprankelend voetbal sinds vorig seizoen (zie goals Wilshere en Rosicky bijvoorbeeld, schoonvoorbeelden van de derde man opzoeken en snelle combinaties)

Financieel staat Arsenal er ook heel goed voor, in de breedte zijn we ook enorm sterker geworden. Zelalem en Crowly die aankloppen. Campbell die terug is (en ik toen hij aangetrokken werd een groter talent achte dan The Ox). Sanogo die eindelijk meer van zijn potentie laat zien en ga zo maar door.

7 augustus 2014 om 14:33

Nee pas als jullie een cvm halen

7 augustus 2014 om 14:33

Favoriet niet, maar met een verdedigende middenvelder daar nog bovenop zitten we er wel bij.

Chelsea zie ik als favoriet. Die hebben verreweg de dikste selectie.

7 augustus 2014 om 14:36

Dé favoriet zijn wij inderdaad niet, maar samen met Chelsea en City behoren we toch wel tot de favorieten? Ik ben benieuwd hoe The Ox zich verder ontwikkelt trouwens, hij speelde soms wel overtuigend naast Flamini of Ramsey. Dus wie weet gokt Wenger daarop?

7 augustus 2014 om 14:41

Minimaal nog een dmf erbij, zo simpel is het.

Chamberlain beschikt niet over voldoende verdedigende kwaliteiten om als dmf te kunnen spelen, vind ik. Verwacht dat hij gewoon heel all-round wordt.

Flamini is niet goed genoeg, evenals Arteta. Het gebrek aan een topspits wordt (of moet gaan worden) gecompenseerd door Walcott, Sánchez en Campbell naar mijn mening.

William Carvalho en we doen serieus mee.

7 augustus 2014 om 14:42

Ox is nooit van zijn leven een verdedigende middenvelder. We moeten een echte powerhouse kopen die zich puur richt op het verdedigen.

7 augustus 2014 om 14:44

Flamini heeft de drive, maar niet de body. We hebben een buiten die vm ook gewoon wat kilos nodig in het team. We hebben alleen maar licht gewichten.

7 augustus 2014 om 14:52

Ik vind dat je Manchester United ook mag rekenen tot de favorieten hoor , spelen weer goed onder Louis.

7 augustus 2014 om 15:03

Dan heb je een leuke basis XI, maar zet daar tegenover de dieptr van de selecties van City en Chelsea en dan zie je dat die 2 toch echt de topfavoriet zijn

7 augustus 2014 om 17:27

Ga weg voorbereiding zegt niks. Man utd is nog lang geen favoriet. Zeker niet met die verdesigers.

8 augustus 2014 om 11:36

Ik spreek je nog wel na het seizoen, Chelsea "fan". Al ben ik wel met je eens dat de verdediging echt beter moet.

7 augustus 2014 om 14:37

Mwua, chelsea heeft zich beter versterkt en man Utd heeft geen Europese verplichtingen.

We gaan zeker meedoen om de titel, maar favoriet zou ik ons niet noemen.

7 augustus 2014 om 14:49

Voor alle arsenal supporters hier de oplossing voor arsenal is maar 1 man. WILLIAM CARVALHO! Arsenal wil een cvm die zich vooral focust op verdedigen dat doet hij! En over een power house gesproken er zijn er maar weinig die zon beer van de bal zetten. Plus hij is erg talentvol en heeft het in zich nog beter te worden dat hij al is!

7 augustus 2014 om 22:15

Ik zeg nog altijd nigel de jong halen. Hij er bij en je bent 1 van de favorieten. Kan aks geen ander een bal afpakken en weer inleveren bij de man die de aanval moet opzetten. En man man man wat kan hij imponerend zijn! Heerlijke voetballer!

7 augustus 2014 om 16:46

Is deze wedstrijd zondag te zien op foxsport?

7 augustus 2014 om 16:57

Hoop het

7 augustus 2014 om 20:12

Arsenal is zeker 1 v/d 4 favorieten voor de titel, maar niet dé favoriet.

Gaat een mooie pot worden. Ben benieuwd hoe ver het team is, maar heb er alle vertrouwen in.

7 augustus 2014 om 14:35

Op de training vandaag zag het er in ieder geval goed uit.

7 augustus 2014 om 14:43

Ja, vrij scherp allemaal.

Ben benieuwd naar Arsenal dit jaar. veel goede spelers op de loonlijst en in de breedte aanzienlijk sterker geworden. Denk wel dat een CVM geen overbodige luxe zou zijn en hebben ben benieuwd naar die jonge die gehaald is voor de RB positie. met spelers als Cazorla, Özil, Sanchez, Ramsey, Walcott zit er veel dreiging en klasse in het elftal

Sczesny
Mertesacker
Koscielny
Gibbs
Ramsey
Özil
Sanchez
Giroud
Walcott
7 augustus 2014 om 14:48

Dat is niet de opstelling die ik voor ogen heb. Özil moet je optimaal gebruiken en dan is een snelle diepe spits wel een prioriteit m.i

Szcsesny
Debuchy Per Kos Gibbs
Ramsey Flamini
Walcott Özil Cazorla
Sanchez

Mocht Khedira nog komen dan zou ik die naast Ramsey zetten. Wellicht Sanchez en Walcott nog omruilen, maar zo is het beste denk ik.

Özil moet iemand de diepte in kunnen sturen, met minimaal twee spelers die snel zijn moet dat kunnen. Als je Campbell of Oxlade ook nog eens op links hebt dan heb je drie opties. Giroud mag lekker banken. Toen Walcott weer fit was zag je direct 3 splijtende passes van Ozil op Walcott, die één-op-één stond.

7 augustus 2014 om 14:54

Zo is het beste i.m.o

[img]http://www.mupload.nl/img/b04baqdjbuz.png[/im...

7 augustus 2014 om 19:09

Wilde je dit doen?

[img]http://www.mupload.nl/img/b04baqdjbuz.png[/im...

7 augustus 2014 om 19:10

Wilde je dit doen?

[img]http://www.mupload.nl/img/b04baqdjbuz.png[/im...
[image]http://www.mupload.nl/img/b04baqdjbuz.png[/...

Hopen dat Arsenal wint. Hebben zeer goed ingekocht dit jaar. Iedereen is maar bezig dat ze nog een CDM nodig hebben maar ik denk toch echt dat ze voor een CV moeten gaan. Vermaelen teveel geblesseerd en Chambers is een talent en zal ook gebruikt worden op de flank. Heb je nog Per en Lau over. Gaan ook niet alle wedstijden volhouden. Skrtel van Liverpool misschien?

7 augustus 2014 om 15:14

Als Vermaelen wordt verkocht, wat ik persoonlijk hoop, wordt er een nieuwe CV gekocht. Een nieuwe CVM zou ook geen overbodige luxe zijn.

7 augustus 2014 om 16:17

Ja maar welke? Er zijn momenteel niet zoveel goeie CV. Ik had eerlijk gezegd al Sakho gekocht van PSG voor hij naar Liverpool ging. Jong, sterk, frans en veel potentie.

8 augustus 2014 om 00:16

Ksnap niet waarom je er frans bij zet.

Smullen geblazen, heerlijk dat er weer gespeeld gaat worden. Benieuwd of Arsenal echt kan gaan aanhaken, de concurrentie is er ook niet minder op geworden.

eigenlijk heeft arsenal het niet echt slim aangepakt bij de RB positie ze hebben debuchy gekocht maar die is niet zo goed ze konden beter voor luis danilo gaan die is slimmer beter en sneller

7 augustus 2014 om 14:38

Jij weet vast niet wie Bellerin is? En Chambers kan natuurlijk ook op rb spelen.

7 augustus 2014 om 14:46

chambers kan je het best alleen gebruiken voor CV dan ontwikkeld hij zich en dan gaat hij er aan wennen en wordt hij daar beter e bellerin is echt een goeie maar die is noch niet goed genoeg voor de bpl moet nog 2 jaar even goed groeien danilo was gewoon het best geweest

7 augustus 2014 om 14:52

Je praat onzin. Totdat Wenger Chambers op de CV positie had gezet, had niemand eraan gedacht dat hij daar zou staan. Slaat ook nergens op dat hij alleen ingezet moet worden volgens jou, terwijl hij zoveel meer kan. Sowieso onderschat jij Mert....

7 augustus 2014 om 14:40

Danillo ligt nog twee jaar vast en was daardoor veel duurder geweest als Debuchy, daarnaast was Wenger al tijden gecharmeerd van Chambers die gewoon in de toekomst Debuchy moet gaan opvolgen en met Danillo had je de kans gehad dat Chambers nooit gespeeld had.

7 augustus 2014 om 14:45

Debuchy speelde meer dan aardig tijdens ons toernooi, je mening is gebasseerd op jou persoonlijke voorkeur. Vooralsnog sta je 1-0 achter..

en hoop nog agger te zien inplaats van mertesacker

7 augustus 2014 om 14:43

Jij wil de samenwerking verbreken?

7 augustus 2014 om 14:47

hoe bedoel je?

7 augustus 2014 om 14:47

Ik zie al dat je nooit wedstrijden kijk van Arsenal en dat je met de rest van de schapen mee loopt. Mertesacker was de absolute leider het afgelopen seizoen en de beste verdediger. Natuurlijk in combinatie met Kos, maar hij heeft meer indruk op mij gemaakt. Agger zou goed zijn als vervanger van Vermaelen, meer niet!

7 augustus 2014 om 14:49

ten 1e kijk wel arsenal samen met real dat zijn mijn clubs

ten 2e ik denk dat agger als hij fit is ijs hij gewoon een beest en met naast kos zal het een van de beste duos worden in bpl

7 augustus 2014 om 14:55

Ik betwijfel het. Het enige wat Mertesacker mist is snelheid, verder heeft hij gewoon alles. Kracht, kopsterk, tactisch goed, stuurt een defensie goed aan, staat altijd goed gepositioneerd, echt, als hij 10 centimeter korter zou zijn zou hij een stuk sneller zijn en gewoon een van de 5 beste verdedigers ter wereld zijn.

7 augustus 2014 om 14:55

Oke, dat mag jij denken, maar de realiteit zegt iets anders. De realiteit zegt ook dat Mert het afgelopen seizoen een beest was. Je denkt dat Agger beest zou zijn met Kos? Ik weet dat Mert en Kos samen beesten zijn, want ze hebben dat laten zien!

7 augustus 2014 om 14:57

En waarom zou je op zoek gaan naar het beste duo als je ze al in huis hebt. Van mij mag hij komen hoor, maar alleen als vervanger van Vermaelen. Van daar uit zien we het wel.

7 augustus 2014 om 16:36

Ga aub slapen je begrijpt er niks van je praat als een 10-jarige ..

7 augustus 2014 om 17:05

realiteit zegt dat Mert in iedere wedstrijd tegen een topploeg minimaal 4 doelpunten om z'n oren kreeg vanwege de ruimte in zijn rug. Dat kreeg Low na Duitsland-Algarije ook door, om Mertesacker vervolgens niet meer in de basis te laten starten... Toeval...?

Je kan niet met 40 meter ruimte in je rug spelen met Mertesacker. Dat lukt tegen ploegen die met 1 spits spelen, dan kan Kos corrigeren. Wanneer je tegen 3 spitsen speelt is het over en sluiten voor Mertesacker met die ruimte in z'n rug.

Verbazend dat Ozil, Mertesacker en Podolski gewoon een maand vrijaf krijgen, 3 weken is normaal lijkt me dan hadden ze nu toch al weer op het trainingsveld kunnen staan.

Arsenal heeft met Ospina, Alexis, Debuchy en Chambers goed ingekocht al denk ik dat een spits en een sterke middenvelder geen overbodige luxe zouden zijn.

Sanogo draait een goeie voorbereiding en Campbell kan ook in de spits maar voor beiden zou een verhuurperiode aan een Premier League club veel beter zijn, wekelijks minuten maken.

7 augustus 2014 om 14:48

Ik snap niet dat Poldi nog niet terug is, heeft amper gespeeld, maar goed. Als ze straks uitgerust en al de sterren van de hemel spelen hoor je mij niet meer klagen.

7 augustus 2014 om 14:56

Van de fifa moeten ze verplicht 4 weken vakantie nemen. Heeft Wenger ook al aangegeven en vindt dat natuurlijk belachelijk.

7 augustus 2014 om 14:59

Ja een Schurrle is deze week ook al begonnen bij Chelsea. Dat was vanuit eigen initiatief, zou bij Arsenal spelers toch ook moeten? We hebben heel wat te doen dit jaar hoor..

eigenlijk kan sanogo inplaats van giroud hij is sterk en kan een mannetje passeren en maakt goeie goals kijk maar tegen bayern in de lucht duwde hij dante en Jerome boateng gewoon weg alsof het niks was in de lucht en lopen bij een pass is hij echt slim

7 augustus 2014 om 14:57

Omdat hij nu toevallig net 4 goals gemaakt heeft? Zo werkt dat niet, Giroud is veel sterker in zijn pass, afwerking en Fysiek.

7 augustus 2014 om 15:01

Cr7 is zo naief als wat. Al zijn scenarios zouden niet misstaan als ik een joystick in mijn handen zou hebben. Sanogo is goed, maar ik zie toch nog wat meer strepen op de schouder van Giroud.

7 augustus 2014 om 15:07

ik vind dat sanogo iemand kan passeren en is sneller en giroud is alleen sterk en kan een bal vasthouden en kan koppen maar sanogo kan koppen,passeren,is sneller

7 augustus 2014 om 16:16

Hoe kan je nou vinden dat Sanogo iemand kan passeren? Hij kan passeren of hij kan het niet. Ik heb nu al een aantal reacties van je gezien, en 9 van de 10 keer (als het niet 10 van de 10 is) ben ik het gewoon totaal niet met je eens. Ik vind(!) dat jij je echt beter kan focussen op Real Madrid, want wat betreft Arsenal sla je de plank erg vaak mis.

Sanogo heeft tegen Bayern goed gespeeld en nu 4 goals gemaakt, maar that's it. Giroud heeft voorlopig meer bewezen en met de aanvoer van Ozil, Walcott, Sanchez en Ramsey vind ik dat hij de kans moet krijgen en dan mag hij bewijzen dat hij in de basis hoort.

7 augustus 2014 om 16:34

Gewoon Arsenal blijven volgen cr7tje. Hoe meer fans, hoe sterker Arsenal is.

7 augustus 2014 om 16:54

passnmive jij begrijpt mij ja ik ben voor real dat is echt mijn nr1 club maar arsenal gun ik de bpl daarom en omdat ik wenger gewoon gun 10 jaar coach ofzo en gun hhem gewoon

7 augustus 2014 om 17:50

10 jaar ofzo?18

7 augustus 2014 om 17:54

Nouja, Arsenal blijven volgen, als je dat echt had gedaan was deze discussie niet eens ontstaan.

Sanogo scoort even 4 keer in de voorbereiding en is direct vele klasse beter dan Giroud. Ik weet dat Giroud gebreken heeft, maar hij is nog steeds beter ddan Sanogo. Misschien dat Sanogo ooit uitgroeid tot een echte topspits, maar ik ga iig niet mee in je naïviteit.

Giroud heeft elk jaar progressie geboekt ondanks alle kritieken. Ik verwacht dit jaar ook progressie!

Ik hoop dat City ze weer met beide benen op de grond zet.

7 augustus 2014 om 15:12

Daar is geen reden voor. Maar goed dat jij jouw geluk uit zulke dingen haalt zegt wel genoeg over jou.

7 augustus 2014 om 18:55

Daar is alle reden voor, maar een Gunner zal dat natuurlijk nooit toegeven.

7 augustus 2014 om 15:20

Dus jij impliceert dat arsenal zweeft?

7 augustus 2014 om 18:54

Zoals aan het begin van elk seizoen.

7 augustus 2014 om 16:29

De blauwe bus gaat naar de sloop dit jaar.

7 augustus 2014 om 16:48

Alleen is de blauwe bus van Chelsea en niet van City..

7 augustus 2014 om 18:52

Zulke reactie's stond ook vorig jaar voor de wedstrijd Chelsea-Arsenal, uiteindelijk werd Arsenal vernederd

7 augustus 2014 om 20:20

Mogen Gooners niet stiekem hopen op een BPL-titel, we weten allemaal dat Arsenal niet dé topfavoriet is. Maar dat was jouw Chelsea ook niet voor de CL in 2012

ik denk dat man city de betere team gaat zijn in die wedstrijd maar denk wel dat arsenal wint hoop dat arsenal zo gaat spelen

ospina
debuchy
mertesacker
koschielny
gibbs
ramsey
flamini
walcott
cazorla
alexis
sanogo
7 augustus 2014 om 15:41

je snapt er echt niks van he?...

Staat net in het artikel dat Podolski, Ozil en Mertesacker niet mee doen.

En Ospina is gewoon 2e keeper.

7 augustus 2014 om 16:48

Kan jij niet even weg gaan jongen.

Ik hoop dat we deze prijs weer eens weten te pakken en dat we man city eens goed afmaken. Weet iemand waar ik deze wedstrijd zondag kan kijken?

Heerlijk affiche, ik heb er zin in.

4-2-3-1 lijkt me de beste formatie voor City in deze wedstrijd, 4-4-2 waarbij Silva naar binnen trekt en Kolarov de hele linkervleugel krijgt lijkt me iets te opportunistisch. Dus zou ik Silva op tien zetten en Jovetic linksvoor posteren.

Hart
Zabaleta
Kompany
Demichelis
Kolarov
Fernandinho
Touré
Navas
Silva
Jovetic
Dzeko / Negr

Leuk dat Arsenal, als ik de woorden van Wenger moet geloven, is gegroeid. Maar dit word inmiddels al een flink wat aantal jaren door velen beweerd. Van pundits tot kranten tot mensen binnen de club zelf. Een serieuze gooi naar de PL titel en/of Champions League? Ho maar..

Nee Arsenal word helaas weer geen kampioen. Althans, niet als Man City en Chelsea haar 'gewone' niveau halen over een competitie-jaar gezien. Ook United en Liverpool, als LvG en Rodgers de ploegen al snel op rails krijgen, acht ik in staat om Arsenal te beconcurreren en hoger dan The Gunners te eindigen.

Het voetballende kwaliteit(en) van Arsenal staat niet ter discussie. Maar de Gunners moeten nou eenmaal een keer gaan inzien dat je het niet alleen met goed en mooi voetbal over 38 wedstrijden het gaat redden. Wat dat betreft is Ozil de perfecte uithangbord van Arsenal: Mooie voetballer die enorm getalenteerd is maar ondermaats presteert en vooral in de topwedstrijden niet thuis geeft.

7 augustus 2014 om 15:58

Oké hater, jij ook weer je zuurstof gehad. Kan je weer blij rond huppelen.

7 augustus 2014 om 16:15

Hater of niet: Jij mag me eraan houden dat Arsenal never en nooit kampioen gaat worden in de Premier League. Daarvoor komt Arsenal gewoon strijd, mentaliteit en georganiseerd discipline tekort in de topwedstrijden.

Ook moet je je realistisch afvragen, hoeveel jongens van Arsenal zouden bij een Man City in de basis staan? Ik kom niet verder dat Koscielny, Alexis Sanchez en misschien Ramsey..hoewel dat een enorm tos-up is met Yaya want ik erken de geleverde prestaties door Ramsey van afgelopen seizoen. Voor de rest: Willy, Kompany, beide backs, Fernandinho, Silva, Aguero..allen stuk voor stuk beter dan hun positiegenoten bij Arsenal. Dan heb in het nog niet eens over de vergelijking tussen de bankzitters.

Een competitie word doorgaans 9 v/d 10 keer beslist op basis van kwaliteit en laat er nou 2 ploegen 100% over meer kwaliteit, Chelsea is de ander samen met City, dan Arsenal beschikken. Zowel in de basiself als in de breedte. Vandaar dat het kampioenschap voor Arsenal bijna not done is. 1 kwalitatief betere ploeg kun je als het meezit nog over 38 wedstrijden verslaan, maar niet 2. Dit heeft niets met haten te maken, dit is de realiteit.

7 augustus 2014 om 17:34

Oké man.

7 augustus 2014 om 19:11

Inderdaad de beste manier om een niet-te-winnen discussie uit de weg te gaan: Zo kortaf mogelijk wezen.

Maar dan nogmaals: Arsenal word niet kampioen van Engeland in het seizoen 2014/15. No way!

De argumenten kun je hierboven terug lezen, maar laat jij je vooral weer voor de zoveelste opeenvolgende jaar misleiden door Wenger's 'mooie woorden'. Stelletje kudde schapen, word eens wakker..

Hoop dat iemand van de spelers die deze week aangepikt hebben fit genoeg zijn om te starten. Want met een verdediging van Clichy-Boyata-Rekik-Kolarov gaat elke aanval gevaarlijk zijn.

Ik snap even niet waarom Wenger deze wedstrijd als een meetpunt ziet. De kans dat bij City spelers starten die deze week pas zijn aangesloten si zeer klein; hoogstens een paar speelminuten om wedstrijdritme op te doen en dan nog zijn ze pas 5 dagen bezig. Dan heb ik het ook niet over de minsten: Kompany, Demichelis, Zabaleta, Aguero, Sagna en Fernandinho.
Maar goed, het meetpunt voor Wenger is Arsenal, dus wat maakt mij het uit wat die Wenger meet.

Ik ga er i.i.g. heen zondag. Wordt weer een leuke dag met de Haughton Green branche. Als City wint, leuk. Als ze niet winnen, whatever. Als Pellegrini maar vooruitgang ziet die ons uiteindelijk weer prijzen opleveren in mei 2015.

7 augustus 2014 om 17:35

Waarom reageer je dan

7 augustus 2014 om 19:18

Om Wenger's 'meetpunt' verhaaltje te ontkrachten.

Heb jij trouwens nooit manieren van jouw moeder geleerd, zoals niet spelen met jongens die (veel) groter dan jijzelf zijn? Ga terug naar je zandbak-(lees: Arsenal)niveau en hou je bezig met Tottenham ofzo. Manchester City is een te grote jongen voor jullie Gunners. Vraag het maar gerust aan Clichy, binnenkort Sagna en bovenal mijnheer Nasri..

Een Gunner die toevallig weet wie dan ipv Mertesacker gaat spelen tegen City?

7 augustus 2014 om 23:20

Waarschijnlijk zal het er ongeveer zo uit gaan zien. Misschien Ox in te basis, of Rosicky of Campbell, maar ik verwacht dit.

Szczesny
Debuchy
Chambers
Koscielny
Gibbs
Ramsey
Flami/Arteta
Alexis
Wilshere
Cazorla
Giroud

Hoop het, want ze roepen al jaren dat ze om de bovenste plaatsen gaan strijden maar iedere keer afhaken. Al hebben ze wel een prima team staan vind ik, zeker ook met Alexis erbij.
Nog een top aankoop erbij en dan zijn ze zeker een serieuze titelkandidaat!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren