Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger: ‘Uiteraard heeft hij hier nog toekomst, hij is hier in juli weer’

Laatste update:

Arsenal stond André Santos toe op huurbasis weg te gaan uit Londen, vorige week. De Braziliaanse back kwam onvoldoende aan de bak bij the Gunners en besloot daarom verder te gaan bij Gremio in zijn thuisland. De bedoeling is wel dat de verdediger op termijn weer aansluit in Engeland: club en speler lijken vooralsnog niet voornemens om in de zomer definitief uit elkaar te gaan.

/

Donderdag zei André Santos zelf al dat hij zich zeer op zijn gemak voelt bij Arsenal, maar om sportieve redenen tijdelijk uitwijkt. Hoofdtrainer Arsène Wenger, die hem in de zomer van 2011 weghaalde bij Fenerbahçe, is volgens de officiële lezingen dezelfde mening toegedaan. “Hij is vertrokken omdat hij zijn zelfvertrouwen wat kwijtraakte; hij moet in actie blijven komen”, zegt de Fransman vrijdag.

Op de clubwebsite van Arsenal geeft Wenger aan dat hij André Santos een zeer goede voetballer vindt. “Hij speelde alleen niet genoeg. Aan de linkerkant van het middenveld voelt hij zich in mijn optiek beter, maar daar is veel concurrentie. In juli is hij hier weer en uiteraard heeft hij hier nog toekomst. Al hangt één en ander wel af van de ins and outs gedurende de zomer.”

Heeft André Santos echt nog toekomst bij Arsenal, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat het voor Santos beter is om in Brazilie te blijven of om te spelen bij een andere club in Europa.kwam naar mijn mening tekort bij Arsenal ik hoop voor hem dat hij het naar zijn zin krijgt bij Gremio.

15 februari 2013 om 12:58

Ben ik het mee eens. Het was in mijn ogen beter geweest als Arsenal hem had verkocht. Hij gaat zowel Monreal als Gibbs niet verslaan en hij heeft het gewenste niveau van Arsenal gewoon niet in zich.

15 februari 2013 om 13:04

santos is geen verkeerde speler maar hij had nogal de neiging zichzelf te overschatten in zijn acties. maar ik zou hem niet zo snel afschrijven, deze jongen heeft fantastische dingen laten zien in de turkse competitie die dan wel beduidend minder is als de engelse maar het is misschien te vroeg om te zeggen dat hij geen kans meer verdiend in europa. maar het is niet voorbarig om te zeggen dat het nooit een wereldtopper zal zijn.

15 februari 2013 om 13:18

Hij is al bijna 30, dus beter wordt hij sowieso niet meer.

Ik blijf het een aparte zet vinden om deze jongen te verhuren met het oog op de CL. Aangezien Monreal niet mag spelen in de CL en Gibbs gebleseerd is, moet daar dan waarschijnlijk een Vermaelen gaan spelen. Maar die is weer vele malen beter in het centrum en dan mis je hem daar.

15 februari 2013 om 12:32

Er is een kans dat Gibbs optijd fit is voor Bayern.

15 februari 2013 om 13:12

Dat zou wel mooi zijn, we hebben hem zeker nodig om tegen Bayern ook maar een kans te maken

15 februari 2013 om 13:36

Misschien de uitwedstrijd. Eerlijk gezegd vertrouw ik er niet op. Gibbs is altijd langer geblesseerd dan er aanvankelijk gedacht wordt.

15 februari 2013 om 12:39

Santos is dramatisch. Vele malen liever Vermaelen op LB tegen Bayern, aangezien die redelijk snel is en in ieder geval verdedigend zijn mannetje staat. Ik zie er dan nog zelfs liever Meade of Jenkinson staan dan Santos.

15 februari 2013 om 13:39

Liever geen Vermaelen op LB. Vorig jaar heeft hij het niet slecht gedaan als LB, maar het duurde heel lang voordat hij weer fatsoenlijk als CB speelde. Maar waarschijnlijk hebben we geen andere optie. Misschien Sagna als LB en Jenkinson of Coquelin als RB.

Blijf maar lekker in Brazilie. Gozer post meer foto's op Instagram over voedsel dan dat hij aan voetbal denkt. Het is meer een vleugelaanvaller dan een verdediger. Het gaat je goed Santos

15 februari 2013 om 12:44

Dat vindt ik altijd zo overdreven, voetballers mogen toch ook social media doen? Wat is die heksenjacht op de voetballers die social media leuk vinden ineens? Slaat nergens op, hij is net zo vrij om twitter, facebook, instagram te gebruiken als jij, ik of wie dan ook..

15 februari 2013 om 17:03

Mee eens, maar Santos was soms nog tot laat in de nacht online actief terwijl de volgende dag een wedstrijd of training gepland stond. Dat getuigt van weinig professionaliteit.

15 februari 2013 om 17:38

Dat maakt mij vrij weinig uit hoor, als hij gewoon aanwezig is lijkt mij dat er niets aan de hand is.

Hopelijk doet hij het heel goed in Brazilie , dat zorgt ervoor dat zijn marktwaarde omhoog gaat. Volgend seizoen verkopen. Ik hoef hem niet meer in een Arsenal shirt te zien

#1 - Monreal
#2 - Gibbs

Santos was een geweldige voetballer, maar komt zo te zien te kort voor de top. Toch moet ik zeggen dat hij goed speelde bij zijn eerste wedstrijden voor Arsenal. Hij is nu 30 jaar oud en kan beter terug naar Brazilië.

15 februari 2013 om 14:55

Precies, iedere debiel ziet dat Santos juist géén toekomst meer heeft bij de club, op het middenveld is zelfs geen plek in de 2e helft met een Coquelin, Yennaris, Frimpong en Ramsey op de bank.

Hij is nooit goed geweest. Hij heeft goed gespeeld bij Fener in het seizoen waar Fener de hele competetie had omgekocht. Santos is een zwaarlijvige onprofessionele feestvierder en het niveau Arsenal is veels te hoog voor hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren