Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger: ‘PSG kan Alexis niet krijgen, dus gaan ze voor Neymar’

Laatste update:

Alexis Sánchez lijkt zijn laatste wedstrijd voor Arsenal gespeeld te hebben nu de geruchten over een transfer naar Paris Saint-Germain oplaaien. De Chileense aanvaller zou via zijn zaakwaarnemer al onderhandeld hebben met de Franse topclub. Arsenal-manager Arsène Wenger gelooft de geruchten niet en gaat er vanuit dat de international komend seizoen gewoon bij the Gunners speelt/

Op de clubwebsite gaat Wenger in op de geruchten dat Sánchez in Parijs zou zijn: “Nee, dat denk ik niet”, aldus de coach, die de geruchten in de Franse media tegenspreekt. “Ik heb L’Équipe de laatste drie of vier dagen gelezen. Ze zijn van Sánchez naar Neymar gegaan. Vandaag hebben we het over Neymar, drie dagen eerder ging het nog over Alexis. Ze zullen onderwerpen moeten hebben om over te schrijven.”

Wenger denkt wel te weten waarom PSG overgestapt zou zijn van Sánchez naar Neymar, die volgens Gerard Piqué overigens gewoon bij Barcelona blijft. “Ze kunnen Sánchez niet krijgen, dus gaan ze voor Neymar.” Wenger benadrukt dat hij verwacht dat de Chileen komend seizoen voor Arsenal speelt en dat de aanvaller geen transferverzoek heeft ingediend. “We staan er financieel sterk voor. We willen onze beste spelers houden. Overal is een gevecht gaande voor topspelers.”

Denk jij dat Alexis Sánchez volgens seizoen bij Paris Saint-Germain speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lol, zou het contract van Arsenal zo waterdicht zijn?

Haha! Die Wenger toch. Denk dat Neymar inderdaad een stuk makkelijker te halen is dan Sanchez. Stuk goedkoper ook: Sanchez zal wel richting de 300 miljoen gaan.

24 juli 2017 om 08:44

Sanchez is niet goedkoper maar als ze 60mil voor een speler met een eenjarig contract en 29 is dan denk je toch 2x na

Hij denkt niet dat neymar makkelijker is hij zegt gewoon dat er kranten verkocht moeten woorden. Ze hebben onderwerpen nodig en als hij aangeeft dat alexis niet haalbaar is dan gaan ze voor neymar en als neymar niet haalbaar is dan zal je weer Ronaldo horen en zo blijft het gaan en zal het never nooit stoppen. Ik dacht dat alexis al rond was en dat hij 16 miljoen per jaar zou verdienen. Ik bedoel zo zie je maar, zeg pas iets wanneer een zaak echt officieel rond is en dan heb ik het ook over mezelf.

24 juli 2017 om 10:58

Dat is niet helemaal waar... Hij insinueert ook dat PSG daadwerkelijk de aandacht verlegd heeft naar Neymar: Wenger denkt wel te weten waarom PSG overgestapt zou zijn van Sánchez naar Neymar, die volgens Gerard Piqué overigens gewoon bij Barcelona blijft. “Ze kunnen Sánchez niet krijgen, dus gaan ze voor Neymar.”

Nou vind ik dit nog steeds een beetje arrogant overkomen en ik zou graag de context willen weten waarin hij dit gezegd heeft. Ik neig ook er naar dat het wel meevalt hoe hij het bedoelt.

"psg kan Alexis nit krijgen dus gaan ze voor Neymar". Logisch twee spelers van dezelfde kwaliteit en dezelfde vraagprijs.

Ik snap wel dat Wenger met zo een verhaaltje komt maar gelooft hij het werkelijk waar zelf ook ? Dan is er echt wel reden om zich zorgen te maken.

24 juli 2017 om 09:48

Hoezo? Sanchez is niet te koop, ook niet voor een buitenlandse club. Wij kunnen geen vervanger halen van zijn kaliber, dus houden we hem aan zijn contract. Sanchez heeft al laten weten zich te schikken naar de beslissing van Arsenal.

24 juli 2017 om 10:40

allemaal goed en wel, maar dat zou dus wel een zuivere kapitaal vernietiging betekenen voor arsenal, want als Sanchez aan zijn contract wordt gehouden dan loopt hij in 2017 zomaar vrij naar de uitgang en verwerft hij bij een nieuw contract elders, een zeer behoorlijke som .

24 juli 2017 om 10:44

We moeten dit seizoen voor de kampioenschap gaan (ja dat horen we elk jaar wel) maar daarbij is Sanchez nodig. Stel je voor we winnen de titel dan vind ik het niet erg als Sanchez dan weggaat

24 juli 2017 om 10:58

Als we nu voor hem 40 kunnen krijgen, want veel meer zal hij niet op kunnen brengen met een 1-jarig contract, dan kunnen we hetzelfde vangen als we met hem kwalificeren voor CL. Kapitaalvernietiging vind ik altijd een beetje vergezocht, je moet ook kijken naar de sportieve prestaties met en zonder de speler.

Daarbij, als wij deze window nog 2 basisspelers aantrekken, met Sanchez het nieuwe seizoen ingaan en het klikt allemaal, dan is de kans dat hij alsnog bijtekent ook aanwezig. Al met al is die verkoop echt niet zo noodzakelijk.

24 juli 2017 om 23:13

Ik ben echter bang dat Sanchez niet bijtekent en dus volgend jaar gewoon naar City, Chelsea of United wandelt. Dat zou al helemaal klote zijn.

25 juli 2017 om 10:46

Natuurlijk klote, maar als hij niet bijtekent hebben we iig wellicht weer CL gehaald. Niemand groter dan de club en ook zonder hem zullen we in de top blijven.

Het is weer wachten op een tranferverzoek en een soap als sanchez weg wil en Arsenal blijft zeggen dat hij niet te koop is.

24 juli 2017 om 11:37

Zoals het er nu voor staat heeft Sanchez gezegd dat de beslissing bij Arsenal ligt en Wenger heeft namens Arsenal aangegeven dat hij niet verkocht zal worden. De soap van RvP was rond deze tijd al volop gaande, zijn brief was zelfs al in de media gekomen. Ik denk niet dat Sanchez nu nog een transfer zal forceren. Maar net als iedereen weet ik ook niets zeker.

24 juli 2017 om 11:46

Idd, en de soaps tegenwoordig zijn om moe van te worden als fan zijnde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren