Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger: ‘Ik heb altijd gedacht dat hij het zou maken, alleen niet hier’

Laatste update:
/

Arsenal strijdt dinsdagavond in Turkije tegen Besiktas, in de eerste wedstrijd om een ticket in de groepsfase van de Champions League. Bij de tegenstander doet Oguzhan Özyakup mee: de in Zaandam geboren middenvelder kwam in de jeugdopleiding terecht bij the Gunners, maar schopte het uiteindelijk maar tot twee wedstrijden in de Capital One Cup bij Arsenal. Arsène Wenger is hem echter niet vergeten.

Özyakup ruilde de academie van AZ op zijn zestiende in voor Arsenal. Vier jaar later trok hij naar Besiktas, om zijn droom alsnog uit te laten komen en ergens aan spelen toe te komen. De aanvallende middenvelder werkte zich vlot in de basis en speelde inmiddels 54 wedstrijden in de Süper Lig. Dinsdagavond kan Wenger met eigen ogen zien hoe Özyakup zich ontwikkeld heeft, wanneer hij tegen Arsenal speelt.

“Ik ben blij dat hij destijds naar ons is gekomen”, roept de trainer in herinnering. “We hebben hem opgeleid en we zagen dat hij grote kwaliteiten had. Technisch gezien is hij ook erg goed. Bovendien kon hij de hele dag blijven rennen, was zijn conditie perfect in orde en had hij een goede eindpass. Ik heb altijd gedacht dat hij het zou gaan maken. Maar hier had hij veel concurrentie en daarom lieten we hem gaan. Het is mooi te zien dat hij toch de top heeft bereikt en nu een belangrijke speler is in Turkije”, aldus Wenger.

Oguzhan Özyakup had mee kunnen draaien in het huidige Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie woorden van Wenger. Heeft zich goed ontwikkeld in Turkije en gelukkig een kans gekregen. Zou mooi zijn als hij vanavond kan schitteren tegen zijn oude club.

19 augustus 2014 om 12:47

Ik ben blij dat hij destijds naar ons is gekomen”, roept de trainer in herinnering. “We hebben hem opgeleid en we zagen dat hij grote kwaliteiten had. Technisch gezien is hij ook erg goed

uhmmm AZ heeft deze jongen opgeleid....... Lijkt wel een ajaxquote, talent op hun 16de kopen en het dan als eigen jeugd/ zelf opgeleid te bestempelen

19 augustus 2014 om 13:01

Als je vanaf je 16e 4 jaar bij arsenal jeeft gespeeld mag je dat gewoon eigen jeugd noemen, moeten we anders spelers op hun 10e al gaan halen?

19 augustus 2014 om 13:08

Technisch gezien is hij ook erg goed. Bovendien kon hij de hele dag blijven rennen, was zijn conditie perfect in orde en had hij een goede eindpass.

Dit leer je al voor je 16de......

19 augustus 2014 om 14:10

'@ Mafkaaz: En na je 16e leer je niks meer bij?

Laten we anders stellen dat deze jongen door Hellas Sport is opgeleid. Hij heeft namelijk slechts 3 jaar voor AZ gevoetbald.

19 augustus 2014 om 14:54

Zolang hij 3 jaar in de jeugdopleiding heeft gespeeld. Dat wordt nog wel eens 'vergeten'...

19 augustus 2014 om 19:45

Is goed, AZ heeft hem volledig opgeleid.

Ik vind hem echt een goede speler, met name door zijn uithoudingsvermogen. Blijft een hele wedstrijd volledig gaan, gepaard met aardig wat inzicht. Redelijk jong nog, zal uiteindelijk wel bij een topploeg uitkomen.

19 augustus 2014 om 11:56

Ff zonder grap Wenger, hoezo heb je deze man laten gaan? Straks scoort ie nog één hattrick tegen Arsenal.

19 augustus 2014 om 12:04

Hoezo? Ramsey, Wilshere, ooit van gehoord? Rosicky, Cazorla, Ozil, ook geen bekende namen? Ozyakup is een leuke speler, maar niet zo goed als de eerder genoemde spelers. En dan kun je zo'n speler beter laten gaan, voor alle partijen beter.

Ozzy, leuke speler voor veel clubs, maar inderdaad te veel concurrentie bij Arsenal. Mooi voor hem dat hij het nu zo goed doet bij Besiktas, bewijst ook nog maar eens dat het soms loont om op jonge leeftijd te vertrekken bij een club als AZ.

Echt jammer dat hij het niet bij arsenal heeft gemaakt. Ik ken deze gast persoonlijk en ik had zo gehoopt dat hij de nieuwe ster zou zijn bij Arsenal. In ieder geval is het mooi dat hij bij Besiktas ontwikkeld en speelt. Hopelijk kan hij in de toekomst alsnog die stap maken naar een top club in de Premier League.

Oguzhan heeft geweldig veel talent maar komt fysiek nog steeds tekort. Wanneer hij dit verbeterd zie ik hem in de toekomst wel bij een goede club in het buitenland belanden. Voor de top komt hij denk ik wat tekort maar het niveau Tottenham, Roma zou hij over twee jaar makkelijk moeten kunnen halen.

Wilt hij trouwens uitkomen voor Nederland of Turkije? Of is hij al eens opgeroepen voor Turkije? Heeft toch alleen een vriendschappelijk duel gespeeld met Turkije dacht ik. Doorliep iig jeugdelftallen van Nederland.

19 augustus 2014 om 12:25

Geen idee. Is wel een interessante vraag. Mits hij zich doorontwikkeld kan hij best mee met Oranje. Ik vind hem nu al erg goed

19 augustus 2014 om 12:31

Als ik mij niet vergis heeft hij al zeven duels ofzo voor Turkije gespeeld. Voornamelijk vriendschappelijk maar ook een kwalificatie wedstrijd dacht ik.

19 augustus 2014 om 12:45

Hij heeft al meerdere interlands gespeeld voor Turkije

19 augustus 2014 om 14:02

Ok bedankt. Jammer voor het Nederlands Elftal haha. Wordt echt een goede speler als hij zich zo blijft ontwikkelen.

Deze jongen heeft echt handelingssnelheid,overzicht en extra klasse die schaars is in Turkije..

Heeft duidelijk profijt gehad van zijn opleiding bij Arsenal, en was natuurlijk altijd al een groot talent aangezien hij alle jeugdselecties van Oranje heeft doorlopen en zelfs captain was bij onder 19 op het EK.

Ik ben heel blij met dit soort jongens bij Besiktas, zoals ook Gokhan Tore en Kerim Frei. Spelers die bij buitenlandse topclubs zijn opgeleid en veel talent hebben en elke dag beter worden..

Ozzy is al heel goed, maar als hij zijn fysiek nog verbetert en wat minder nonchalant wordt kan het echt een grote worden..

Goede speler! Toentertijd vond ik wel dat Wenger hem te snel liet gaan. Ben wel blij voor hem dat hij het zo goed doet bij Besiktas! Hopelijk over aan paar jaar weer zit hij aan de top!

Dan is er iets mis gegaan in de tussentijd, want bij Besiktas klagen we er juist altijd over dat Oguzhan fysiek te kort komt en qua conditie kan het ook veel beter. Na een minuut of 60-70 is hij al helemaal leeg. Oguzhan moet echt de krachthonk in en conditioneel kan hij zeker ook niet mee bij een Engelse club. Ik hoop dat de technische staf dit ook inziet.

Goed spelertje maar zou inderdaad te kort komen. Vond hem wel echt een talent en hoopte dat hij zou blijven, maar uiteindelijk maal ik er niet om.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren