Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger-criticaster haalt uit: ‘Met hem winnen ze nooit de Premier League’

Laatste update:

Paul Merson is een fervent criticaster van Arsène Wenger en laat geen mogelijkheid onbenut de manager van Arsenal publiekelijk te schofferen. Dinsdag was het opnieuw raak: in gesprek met FourFourTwo liet de oud-speler van de Londenaren weinig heel van de Franse oefenmeester.

/

"Of Arsenal ooit nog de Premier League zal winnen met Arsène Wenger als manager? Ik denk het niet. Hij moet zijn verantwoordelijkheid nemen'', aldus Merson. "Hij heeft goede dingen gedaan voor de club, maar hij had halverwege het vorige seizoen naar het bestuur moeten stappen en zeggen: 'Ik heb hier een geweldige tijd gehad, maar ga op zoek en haal een beschikbare manager binnen.'"

Wenger staat momenteel met zijn elftal op een teleurstellende vijfde plaats in de Premier League en kijkt inmiddels tegen een achterstand van acht punten aan op koploper Chelsea. Zaterdag wacht het uitduel bij hekkensluiter Swansea City.

Moet Arsène Wenger opstappen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nonsens, Wenger is een prima coach gebleken voor Arsenal. Ik hoop van harte dat hij blijft, jammer dat al die mensen hem zo onderschatten hier op VZ. Arsenal is Wenger en Wenger is Arsenal!

We doen alsof 5de zo slecht is maar het verschil met plek 2 is maar 3 of 4 punten??
Dus wat is de piont hier?
Prijzen worden verdeeld als de competitie ten einde is.

Daarbij chelsea en liverpool spelen geen europees en ik zoek niet nasr excuses maar dat helpt zeker wel mee in het loodzware programma wat je hebt in de premier league.
Of wenger nog ooit de titel wint met arsenal acht ik ook klein maar dat heeft meer te maken dat de competitie in engeland veel sterker is geworden.
In de jaren 2000 tm.2004 waren er veel minder concurrenten en waren wedstrijden tegen respectievelijke clubs als stoke en swansea een formaliteit.
Tegenwoordig niet meer geef je niet 100% loop je zo een blauwtje tegen een laag geklasseerd team

11 januari 2017 om 18:50

Oke Chris.

En kijk nu eens naar de essentie van het probleem. Waarom gaat het altijd mis? Waarom komt Arsenal nã©t tekort? Ik denk dat je dat zelf wel kan invullen, het station bagatelliseren zijn we allang gepasseerd.

11 januari 2017 om 18:54

Ben het met arsenal addict eens. Ook al heeft Wenger superveel voor ons betekent, het is tijd voor een frisse wind, zelfs als dat ten koste zou gaan van ozil

11 januari 2017 om 19:05

Aan de andere kant behoud je dan wellicht Sanchez wel. Die is het gekwakkel van het team inmiddels zat en staat op het punt te vertrekken.

11 januari 2017 om 20:01

Precies en imo is die belang rijker dan ozil. Al is t maar de vraag of een nieuwe manager mag en gaat investeren in de spelers van het kaliber dat wij nodig hebben

11 januari 2017 om 19:01

Merson is een coke verslaafde die nog steeds schulden moet afbetalen van 20 jaar terug... Hij moet toch een manier vinden om in de spotlights te blijven en dit doet hij door elke keer kritiek te leveren op Wenger. Deze man moet je met een korreltje zout nemen.

11 januari 2017 om 19:03

Arsenal faalde ook toen chelsea jaar na jaar CL speelde.... What's the difference?

11 januari 2017 om 19:11

Bla, bla, bla. Het is ontroerend hoe je hem steevast blijft verdedigen, weliswaar regelmatig met drogredeneringen, maar goed. Echter kan zelfs jij niet langer ontkennen dat de criticasters gelijk hebben, anders slaat het ontroerend al snel om in tenenkrommend of zelfs misselijkmakend.

Het is simpelweg wachten tot een nieuwe coach komt voor Arsenal stappen kan zetten. En men moet heus niet telkens in dezelfde vijver topcoaches blijven vissen. Ook iemand als Hein Vanhaezebrouck van Gent zou een enorme vooruitgang zijn tov Wenger, hoewel ik hem niet mag, maar het is een geweldige coach.

11 januari 2017 om 19:31

Jullie zeiken alleen maar als er kritiek word gegeven.
Jullie handelen volgens mij onderling in flessen azijn.
Ben benieuwd als arsenal bayern uitschakeld. Dan zijn jullie stil of komen opeens met slijm teksten.
Vergeet niet dat wenger de laatste weken tsctisch juist heel goed wisseld.
Giroud terugbrengen bleek een meesterzet vergeet ook niet we hebben het weer een tijdje zonder mustafi en kos moeten doen.
Cazorla mist ook weer.
Is misschien wel altijd zelfde verhaaltje maar het begint gewoon op te vallen als die weg vallen dat arsenal veel meer moeite heeft.

Maar dat gejank om wenger word ik echt kotsmisselijk van.
Laat die man gewoon zijn carriere afmaken bij arsenal in plaats van hem weg te pesten.

Want jullie gaan nog vaak naar hem smeken als de volgende trainer hier arriveerd want ik denk dat arsenal in een zelfde situatie komt als manchester utd misschien nog wel erger en dan komen aan alle mooie puntjes zoals altijd cl spelen ofzo een einde.
Dan kunnen we het doen met de wedstrijdjes in het weekend en alleen die zullen dan al tegenvallen.

11 januari 2017 om 19:56

Hahaha Arsenal Bayren uitschakelen?

Hij heeft gewoon gelijk. Wenger is tactisch slecht, altijd maar vertrouwen behouden in slechte spelers, elk seizoen dezelfde fouten, vele blessures. Ik vind het geen toeval dat Wilshere al heel het seizoen fit is.

Wenger was een goede trainer maar nu is het gewoon 'a specialist in failure'

11 januari 2017 om 20:32

Arsenal dat Bayern uitschakelt? Dat is voor de dag na de landing van de marsmannetjes op aarde.

Ferguson is een topcoach die alles uit zijn kern haalde en wiens erfenis zeer zwaar weegt. Wenger onderpresteert al jaren.

Hmm, welke wissel van de macht zou nu makkelijker verlopen?

12 januari 2017 om 18:50

Prima kerel als jij dat denkt
Verander gelijk je naam want je bent geen echte fan.
Je bent een fan wat alleen maar wil klagen.
Jij zit duimend voor je tv of pc dat arsenal slecht speelt zodat je je gal weer kunt spugen.

On topic
Ik geloof gewoon in wenger. En arsenal speelt gewoon goed.
Tegen southampton gaan ze de fout in.
Tegen city hadden ze moeten winnen was het niet dat city met 12 man speelde 11 veldspelers en 1 man met een fluit!

Laat die 100 fans op voetbalzone maar zeiken net alsof wenger vanavond achter zijn computer kruipt en naar deze site gaat om de reacties te kijken en onder de indruk raakt hahahah

11 januari 2017 om 19:12

We hadden al 3 stappen verder moeten zijn en een team moeten hebben dat kan strijden voor de Cl. Nu hebben we een team dat te kort komt voor de Pl..

11 januari 2017 om 19:50

5e is inderdaad niet slecht, maar barslecht.

12 januari 2017 om 18:51

Hahaha in mei wel ja
Maar het scheelt het is pas januari dude.
En verschil met nummer 2 kun je op 1 hand tellen

11 januari 2017 om 19:56

verschil is weinig punten, dat klopt. maar wanneer is arsenal voor het laatst kampioen geworden? je kunt dit jaar niet betrekken op de afgelopen 13 jaar. al vind ik dat arsenal altijd leuk voetbal speelt en een dikke bankrekening heeft (en daarom geen kampioenschap?), dat zijn zeker de verdienste van wenger.

12 januari 2017 om 18:53

Wenger koopt gewoon niet om te kopen.

Wat heb je eraan als je griezman koopt rodriguez draxler benzema varane aubemayang.
En dan alsnog floppen hahah dan heb je wat betaal jij dan vanuit je pc de rekening ?

11 januari 2017 om 20:36

Het verschil in punten is inderdaad marginaal. Gek genoeg heb ik niet eens een beetje het gevoel dat ze mee gaan doen. Je weet gewoon wat er gaat gebeuren, namelijk hetzelfde als de afgelopen 5 seizoenen. Dadelijk wordt je een keer vijfde, gaat Sanchez weg en zet je weer 2 stappen achteruit als club.

Alle ingrediã«nten zijn aanwezig om van de club een Europese grootmacht te maken, maar er zit gewoon 1 man in de weg en dat is Wenger. Plus zijn legendarische status brokkelt op deze manier alleen maar verder af.

12 januari 2017 om 18:56

Hahaha brokkelt af en dat geloof jii of wat?omdat hier een paar nederlandse fans anti wenger zijn??
Ik denk van de 60000 fans in het stadion zijn e rmisschien 1000 klaar met wenger.
De rest hoor je niet.
Maar ik wil met jullie allemaal pratennals wenger straks weg is of we dan meteen kampioen word.
Want jij zegt alles is aanwezig alleen andere trainer dus dat zou betekenen meteen de league winnen

Ik geef Merson groot gelijk. Wenger is veranderd van een haast magische trainer in een ouwe zeur. Het voetbal heeft zich ontwikkeld maar Wenger blijft keer op keer dezelfde fouten maken. Hij had al veel eerder de eer aan zichzelf moeten houden. Na het winnen van de laatste FA cup had ie er gewoon mee op moeten houden.

11 januari 2017 om 19:11

Denk dat het voor die jongens vooral belangrijk is wat er daarna gaat gebeuren. Vooral Ozil gaf aan dat Wenger erg belangrijk was, maar als hij betrokken blijft bij de club en bv assistent o.i.d. wordt van de nieuwe trainer blijft hij ook wel.

Ik hoop dat hij na dit seizoen een andere functie o.i.d. gaat bekleden. Wenger is Arsenal en Arsenal is Wenger, maar Paul Merson heeft hier gewoon gelijk. Al een aantal jaar houdt hij Arsenal meer tegen dan dat we vooruit gaan. Zowat in elk opzicht is het gewoon ondermaats aan het worden. Tactisch, opstellingen, motiveren etc. etc. Daarnaast leert hij ook totaal niet van zijn fouten.

Het is een legende die een standbeeld verdient, maar het is genoeg geweest.

11 januari 2017 om 19:49

Nee, Arsenal is veel meer dan Wenger, heel veel meer. Geen enkel individu is groter dan een club.

11 januari 2017 om 20:59

Ja natuurlijk is Arsenal meer. Ik doelde er vooral op dat die 2 bij elkaar horen en onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

Het idee van een trainer die zo lang aan een club verbonden blijft vind ik op zich positief en romantisch in de opportunistische voetbalwereld. Alleen een Otto Rehhagel, Guy Roux of Foppe de Haan zaten bij clubs die vanuit underdogrol opereerden. Arsenal is toch op zijn minst medefavoriet in de PL. Wanneer je dan jaar in jaar uit op cruciale momenten faalt als club en zich daar een bepaald patroon in aftekent vind ik het gerechtvaardigd een keer andere wegen te bewandelen.

Er was maar 1 moment wanneer Arsenal poging zou kunnen doen om Wenger te lozen was als guariola besloot om te vertrekken van Bayern of Conte naar engeland wou.
Betere managers voor Arsenal bestaan niet. Klopp had ook wel een goede keuze geweest, maar toen wou ik Wenger eigenlijk nog een kans geven doordat Stadium afbetaald was en eens wou zien wat Arsenal van plan was om te doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren