Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger: ‘Belangrijk na de nachtmerrieweek die wij achter de rug hebben’

Laatste update:

Arsenal verloor in de afgelopen weken van Östersunds, tweemaal van Manchester City, waaronder de finale van de EFL Cup, en van Brighton & Hove Albion en leek donderdagavond opnieuw voor een lastige opgave te staan. The Gunners verrasten echter vriend en vijand door relatief eenvoudig met 0-2 van AC Milan te winnen en Arsène Wenger was na afloop tevreden over de veerkracht die zijn ploeg liet zien in het San Siro.

“Het is natuurlijk een belangrijke overwinning na de nachtmerrieweek die wij achter de rug hebben. Het is een belangrijke zege, maar nog geen kwalificatie voor de volgende ronde. We moeten de klus thuis nog afmaken. Ik ben blij met de geestdrift en het antwoord dat we hebben gegeven”, reageerde de Fransman na de wedstrijd bij BT Sport. “We zaten niet in een positie om risico’s te nemen, maar we konden ook weer niet te voorzichtig zijn omdat dan het vloeiende uit het spel verdwijnt.”

“We bleven tot het einde met overtuiging verdedigen. Als je een bekerfinale hebt gespeeld, is het lastig om dat binnen een paar dagen te verwerken. Als je neergeslagen wordt als een bokser, heb je geen tijd om te reageren, maar ondanks dat je je slechts half opgericht hebt moet die reactie toch komen. Je trots en je verlangen om kwaliteit te laten zien moeten zich dan toch uitbetalen in een wedstrijd.”

Aaron Ramsey was eveneens blij met het resultaat: “We begonnen goed, maakten in de eerste helft een paar doelpunten en hebben laten zien dat we genoeg karakter in dit elftal hebben. Het is nooit makkelijk om naar het San Siro te komen om tegen AC Milan te spelen. Ik heb dat zelf ervaren toen we hier kwamen en met 4-0 verloren, dus ik ben erg blij dat we hier hebben gewonnen. We speelden erg goed in de eerste helft en hebben veel kansen gecreëerd. Dat wilden we in de tweede helft beschermen en al met al was het een goede avond.”

Zie jij Arsenal als de belangrijkste kandidaat om de Europa League te winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze man gaat verlengen als die de finale haalt...100 procent!

8 maart 2018 om 23:13

Tuurlijk niet. Hij blijft tot en met volgend seizoen. Dan is het contract afgelopen en gaat hij weg bij arsenal

Geweldig resultaat, zeker na de afgelopen periode, zoals Wenger aangeeft. Het voelt toch weer goed om zo'n resultaat neer te zetten en ik hoop dat we dit kunnen doortrekken. De competitie boeit qua stand niet meer, maar Arsenal moet via de competitie wel in vorm gaan raken. De Europa League winnen is het doel en dat doel is haalbaar. Natuurlijk heb je nog andere sterke ploegen en Atletico is de favoriet, maar het kan zeker.

Mocht Arsenal winnen, dan blijft Wenger gegarandeerd. Ik hoop nog altijd dat hij na dit seizoen vertrekt, maar hoe groot is de kans dat hij echt zou vertrekken als Arsenal wederom niets zou winnen? Lastige situatie, maar het zou toch geweldig zijn als hij de Europa League kan winnen en daarna afscheid neemt.

9 maart 2018 om 13:13

Ik zie ze in geen velden of wegen winnen van Atletico. Die lijken weer terug op hun oude niveau, en dan horen ze gewoon bij de beste 5 ploegen ter wereld.

Maar ik hoop met je mee: Wenger die afscheid neemt met de EL titel.

9 maart 2018 om 16:29

Klopt, dit Atletico ga je niet snel verslaan. Denk dat dat een aardig kansloze missie wordt, al kun je altijd wat geluk hebben.

Een dillema voor mij. Stel Wenger gaat na dit seizoen weg en er komt een nieuwe trainer.
En de resultaten vallen tegen, wat doe je dan?
De nieuwe trainer ontslaan of de tijd geven maar, hoe lang moet je de trainer de tijd geven? Aan Wenger weet je wat je hebt alleen hij moet harde keuzea durven maken en investeren want het halve team komt gewoon te kort, niet alleen kijken wanneer een apeler boven zijn kunnen presteert. Kijk maar naar United de trainers wisselingen heeft dat goes uitgepakt? Wat verder in het verleden Liverpool ook een goed voorbeeld hoe lang heeft het geduurd voordat ze stabiel in de top 4 komen?

Tjah wenger out of wenger toch blijven. De mentaliteit qua aankopen doen moet daar vooral veranderen. Destijds met Sanchez en Czech toch twee wereldspelers binnengehaald. Nu met een auba, wat toch echt een topspits is en wat jong talent op de vleugels, miki en ozil erachter heeft arsenal toch prima aanvallende spelers. Probleem ligt hem vooral in defensief opzicht. Ga eens net als Chelsea destijds met kante/matic investeren in een powerhouse/beest op het middelveld. Misschien carvalho van sporting lissabon of iets anders en mogelijk nog een ander buitenkansje voor de verdediging. Veel ploegen vergeten volgens mij dat de basis toch echt je verdediging moet zijn -. juventus perfect voorbeeld. Doen ze dit bij Arsenal, dan moeten ze toch best goed meekunnen met top 4.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren