Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Weghorst ontroostbaar na waarschijnlijke laatste optreden voor Man United

Laatste update:

De nederlaag in de FA Cup-finale tegen Manchester City (2-1) hakt er aardig in bij Wout Weghorst. De aanvaller van Manchester United, die als invaller speeltijd kreeg van manager Erik ten Hag, bleef na afloop enkele minuten op de grond zitten en maakte een zeer aangeslagen indruk. Ploeggenoot Marcus Rashford moest Weghorst uiteindelijk overeind helpen om de verliezersmedaille op te halen op Wembley.

Ten Hag gooide Weghorst voor de leeuwen bij een 2-1 achterstand in de tweede helft. De Nederlande spits kon echter ook niet voorkomen dat de FA Cup een prooi is voor Manchester City. De ontgoocheling was groot bij Weghorst, die deze zomer normaal gesproken terugkeert bij Burnley. Hij verlaat Manchester United met twee doelpunten in 31 optredens achter zijn naam. In de Premier League wist Weghorst overigens geen enkele keer het net te vinden.

Rashford moet Weghorst overeind helpen op Wembley

Weghorst druipt af met de verliezersmedaille

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja, toch de supporter die het dichtste bij het elftal staan, snap wel dat die stuk zit
Toch een mooi avontuur geweest voor die gozer, niveau duidelijk niet aanwezig maar een jongensdroom toch wel.

3 juni 2023 om 23:19

Wauw dit is echt zo goed verwoord, maar hij moet ook stoppen met die oh zo overdreven act van hem en hard werken loont maar niet als top voetballer je zal toch een talent moeten hebben en dat heeft hij niet. Goed genoeg voor een az of een Wolfsburg maar dit was niet alleen een maatje maar een paar maten te groot en te ver voor hem met alle respect cut the act

Nou ja het was zijn laatste kans natuurlijk bij man united en op een troffee dus ik begrijp het wel. Maar als "hard werken" de enige positief over je gezegd kan worden dan zegt dat genoeg over zijn kwaliteiten. Prima voor Burnley of Besiktas maar komt zwaar te kort voor united. Het is het feit dat hij geleend is anders was het wel misschien de slechtste tranfer dit jaar

3 juni 2023 om 21:34

De slechtste transfer is wel een teamgenoot, maar niet Wout. Dat is Anthony.

3 juni 2023 om 21:55

Anthony heeft nog belangrijke doelpunten gemaakt

3 juni 2023 om 22:24

Antony heeft ook een gat in het transferbudget achter gelaten, Weghorst niet.

3 juni 2023 om 22:26

Vooral doorgaan met het te vroeg afschrijven van spelers ongeacht het prijskaartje.
Jij als City supporter zou beter moeten weten, vorig seizoen droeg Grealish het predikaat als miskoop en die heeft dit seizoen aanzienlijk meer laten zien dan het seizoen ervoor en dat is een speler die nota bene de overstap maakte binnen één competitie.

Bergkamp is 2 seizoenen lang bestempeld als miskoop en heeft nu een standbeeld. Salah en KdB werden afgeschreven na 1 seizoen Chelsea. Zomaar enkele voorbeelden, het is geen PES/Fifa of FM, weet ik veel wat tegenwoordig als referentiekader word gebruikt maar het lijkt erop dat dat het is....

3 juni 2023 om 22:34

Je zou willen dat je club spelers voor zulke bedragen verkocht.. Jaloezie is een heel lelijk iets.. Je support (schijnbaar Liverpool, gezien je naam) dus waar maak je je druk om? Natuurlijk mag je een mening hebben maar de afgunst spat er vanaf.

4 juni 2023 om 00:29

@douwe dabbert: verschil is wel dat Anthony bij Ajax al geen hoogvlieger was en eigenlijk iedereen wel wist dat die helemaal niks te zoeken had bij Man Utd (behalve sommige niet objectieve Ajax supporters)

4 juni 2023 om 00:36

Was vorig seizoen gewoon één van de beste spelers van Ajax, maar geeft niet.

4 juni 2023 om 01:14

Het blijft bijzonder dat er vaak verwezen wordt naar niet objectieve Ajax supporters (alsof supporters van andere clubs in het geval van o.a Antony wel objectief zijn, remember Martinéz) en dat dat er bij vermeld dient te worden. 🙄

Er zijn hier leden die niet willen/kunnen zien dat het een talentvolle voetballer is die kan uitgroeien tot meer dan dat (tenzij zware blessures roet in het eten gooien) maar dat hij op dit moment in een aanpassing periode zit.

Dit komt m.i. mede door de opdrachten die hij meekrijgt van EtH na het slechte begin van United, dat alles en iedereen in dienst moest spelen om Ch-league voetbal veilig te stellen (terecht imo).
Dit alles gaat ten koste van het aanvallende spel van Antony maar hij 'offert' zich er wel voor op ergo het is geen ego speler. Hij maakt ontzettend veel vuile meters en bij Ajax liet hij al zien niet vies te zijn van verdedigende arbeid.

Bij Ajax had hij de ondersteuning van de rechtsback terwijl het bij United vaak andersom is, dat hij de ondersteunende speler is van de rechtsback, nogmaals alles om de Ch-league te halen (het doel heiligt de middelen).

Zoals ik als zei, vooral doorgaan met het te vroeg afschrijven van spelers. It's gonna bite you in the ass....

Edit; + wat Vakkie 427 zegt.

4 juni 2023 om 21:24

Grealish heeft het wel al in de Premier League laten zien, en dat een aantal jaren. De vergelijking met Anthony gaat niet op. Leuk dat die het een paar wedstrijden goed heeft gedaan bij Ajax, maar het blijft een late paniekaankoop uit de koker van Ten Hag. Hij is nog jong, maar ook zijn gedrag op het veld spreekt niet in zijn voordeel. Wellicht zit ik er compleet naast, maar ik zie weinig in Anthony. Een samba voetballer met snelheid en een leuke actie, that's it.

4 juni 2023 om 01:04

De slechtste transfer is Sancho. Die heeft in de afgelopen 2 seizoenen geen pepernoot geraakt. Ook vandaag tegen City was die weer van een beroerd niveau.

4 juni 2023 om 10:36

Helemaal met je eens. Maar als ik echt heel eerlijk mag zijn, dan zegt dat meer over het niveau van de BL. Ik bedoel zo’n Weghorst scoorde ook gewoon 20 competitiedoelpunten bij Wolfsburg. Hoe kan het dan dat hij geen enkele keer voor United heeft weten te scoren? En bij Sancho is het idd nog vele malen erger. Andere voorbeelden zijn Werner en Havertz.

4 juni 2023 om 10:45

Die was een bepaalde periode wel echt gewoon een geweldige speler hoor. Die is gewoon enorm afgezakt.

5 juni 2023 om 09:06

En Haaland, Lewa, De Bruyne, Kroos, Alaba etc. laten het wel buiten de Bundesliga zien. Mane was in Liverpool bijvoorbeeld beter dan bij Bayern. Soms ligt een competitie een speler beter dan een andere competitie. Ocampos bakt er niks van bij Ajax maar speelt sterk bij Sevilla. Is dan de ED opeens geweldig?

Toen ze hem haalde dacht ik wellicht kan hij nog wat goaltjes mee pikken zoals Luuk de Jong bij Barcelona deed. Die is uiteindelijk als een absolute held vertrokken.

Maar mijn god wat was hij slecht zeg: 0 premier league goals. Slechtste spits die ooit in de punt heeft gestaan bij Manchester United? Nevertheless met Kane, Oshimen of Goncalo Ramos gaan ze er echt flink op vooruit.

3 juni 2023 om 22:02

Luuk de Jong een held in Barcelona??? 😂 haha dat lijkt me "iets" teveel eer...

3 juni 2023 om 22:08

Luuk de Jong is oprecht een held, Barca supporters beseffen heel goed hoe belangrijk hij vorig seizoen is geweest. Als hij bepaalde goals niet had gemaakt waren ze misschien nog buiten de top 4 geëindigd

3 juni 2023 om 22:17

Het is een cultspeler. Een leuke quizvraag voor binnen 20 jaar. Een held vind ik nu ook wel wat overdreven.

3 juni 2023 om 22:23

Luuk de Jong is als een held vertrokken bij Barcelona en een aantal hele belangrijke goals gemaakt.

4 juni 2023 om 04:31

Haha Zwollenaar. Check een keer de sociale media van Luuk. Vol, met nadruk op veel, met reacties over LdJ en Barca

3 juni 2023 om 23:38

Maar echt wat een slechte spits voor Man United begrippen. Heeft echt bizar weinig laten ziencen dat drukken zijn statistieken ook uit. Heeft zich daarnaast onder de United supporters compleet belachelijk gemaakt door het Anfield bord aan te raken. Kan mij voorstellen dat de supporters blij zijn dat hij vertrekt.

4 juni 2023 om 12:28

Dat is in de Premier League een stuk moeilijker dan in LaLiga. In technische competities kun je met fysiek nog het 1 en ander compenseren. In de PL heeft Weghorst die luxe niet. Dan blijft er eigenlijk niets over behalve werklust.

Begint wel een pathetisch mannetje te worden. Blij dat hij volgens seizoen niet meer bij een grote club speelt. Als voetbalfan voel je je behoorlijk in de maling genomen. Laat hem lekker bij Burnley tegen degradatie strijden. Ken je plek.

Dit doet ie ook weer puur om deze aandacht te krijgen. Tis niet de eerste keer. Hij weet dat die camera dan weer naar hem toe komt.

3 juni 2023 om 21:56

Denk dat dat nog geen eens het geval is, maar dat hij op zo een emotioneel level zit, waar wij met onze gedachte niet bij kunnen.

Uiteindelijk kan die toch wel zeggen dat die 31 optredens heeft gehad bij Man u.

3 juni 2023 om 22:06

En toch speelt ie bij Man U. Zijn rol was niet een goalgetter zijn, ten Hag plaatste hem op het middenveld meestal.
Jij vind het een aandachtstrekker, ik vind het het voorbeeld dat hard werken loont, dan mag je op de eindstreep ontzettend balen. Dit was de wedstrijd van zijn leven.

4 juni 2023 om 09:25

Dirk kuijt was n voorbeeld van hardwerken loont. Weghorst is n voorbeeld waarom veel kinderen denken dat ze prof worden later. Als hij t kan

3 juni 2023 om 22:36

Wat een zure reactie.. Weghorst is een pure liefhebber, een harde werker en had gehoopt deze prijs te winnen. Tegen beter weten in want op dit ManC slaat geen maat. Emotie is niks om je voor te schamen. Niet dat ik ze op die plek en die manier zou laten zien maar als hij dat wel wil doen, prima.

4 juni 2023 om 09:28

Xavi Simons is een pure liefhebber, een harde werker. Weghorst is een pure aansteller die hard werkt maar geen meter vooruit komt op zn carrière na want dat is vrij knap van emmen naar united. Al denk ik dat hij minder is als wat er nu bij Emmen loopt.

Had wel meer goals van Woutje verwacht. Heeft wel goeie strijdlust, maar goals maken is niet gelukt. Als er naast Rashford nog een goeie spits had gestaan waren ze misschien nog 2e geworden en de FA cup gewonnen.

4 juni 2023 om 14:38

Kane of Vlahovic halen volgend seizoen.

Ik denk dat al zijn emoties wel echt zijn maar dat hij het ook bewust doet waar de camera’s zijn.

3 juni 2023 om 22:34

Dan is het dus niet helemaal echt. Dan ben je aan het zoeken.

4 juni 2023 om 12:14

Huh hoe spreek je jezelf tegen in 1 zin haha.

Het is wel weer een groot drama voor Wout Weghorst zeg. Alles om jezelf maar te profileren en laten zien hoe erg je wel niet betrokken bent bij de club. Er zijn er vast die het mooi en aandoenlijk vinden, maar ik vind het een grote kinderachtige act en een schreeuw om aandacht.

Zijn werklust kun je niks over zeggen, maar wat een drama queen is deze jongen. Wees een vent en loop met je teamgenoten mee en bedank je publiek en feliciteer je tegenstander. Hoeft natuurlijk niet, maar bedank wel je publiek. Begon mij al te ergeren toen hij tegen die paal trapte.

Ben heel eerlijk. Heb ook echt niks met Weghorst en komt zwaar tekort voor de top. Nogmaals zijn werklust, daar kunnen andere voetballers een voorbeeld aan nemen, maar dan houdt het ook op. Zeer beperkte voetballer.

Gewogen en te licht bevonden. Aan zijn werk ethos heeft het niet gelegen. Vraag me wel af waar United zou staan wanneer ze een betere spits hadden kunnen huren/kopen. Zijn statistieken zijn erg karig.

Vermoeiend figuur dit, er zijn zat omhoog gevallen spelers die wel normaal doen.

4 juni 2023 om 00:33

Alleen is Weghorst juist geen omhoog gevallen speler en doet hij juist wel normaal. Hij is wie hij is ipv die 99% procent van de andere profvoetballers die met hun arrogante bek altijd de quasi interessante figuur proberen uit te hangen

4 juni 2023 om 09:31

Kijk nog is naar de oorbelletjes van boer wout. Het is toch net of hij denkt ik ben Neymar. Hij is wel wie hij is. N goede acteur. Ow hij werkt zo hard. Pff

Jongens.... deze man leeft zijn droom.. Daar zet hij alles voor aan de kant. Van Fc Emmen naar Man U, hij heeft echt alles uit zijn carrière gehaald. Waarom zo zuur over iemand die de match van zijn leven speelt en daar oprecht kapot van is dat ie de wedstrijd niet wint. Typisch Nederlands... zeiken om het zeiken. Het is geen Haaland, het is geen Messi. Weghorst is een gewone boerenlul die knetterhard werkt voor zijn dromen. Daar kan je ook gewoon respect voor hebben in plaats van het neer te maaien.

4 juni 2023 om 09:07

Hij werkt inderdaad hard voor zijn dromen. Maar mag toch afgerekend worden op zijn prestaties en die waren ver onder de maat in mijn ogen.

Wat een theater speler is deze gozer toch altijd zoveel aandacht aan het zoeken verschrikkelijke gast zeg 🤪 vooral bij t NL elftal was het echt zielig dat gejank overal om..

Denk dat dit zeker wel oprecht is hoor. Op het WK was die ook al zo. Niemand had verwacht dat hij het zo ver zou schoppen. Logisch dat die op dit soort momenten geã«motioneerd raakt want dit is niet niks voor zo'n modale voetballer. Tja zijn tijdperk bij United was toch wel bagger als je geen goals hebt gemaakt in de PL. Had verwacht dat die misschien nog een Luuk de Jong effect zou hebben maar dat was helaas totaal niet zo.

4 juni 2023 om 07:38

Dat denk ik dus niet, die man moet echt overal om huilen en je ziet aan alles dat ie het forceert. Toen hij de bekerfinale met AZ verloor zette hij zelfs nog een stapje naar voren toen de camera niet meer op hem gericht was, echt diep triest. Op het WK was hij inderdaad precies hetzelfde: hele dramatische dingen zeggen en af en toe wat stiltes laten vallen om er wat tranen uit te persen. Dat mensen nog niet doorhebben dat het bij Wout enkel en alleen om Wout draait vind ik echt bijzonder. Het enige mooie aan Wout vind ik dat hij altijd 200% geeft, maar verder is het een enge narcist.

Wat veel negatieve berichten hieronder. Niet iedereen reageert hetzelfde op een verlies. Bovendien wat maakt het uit als hij het doet voor de camera's. Mislukt avontuur, maar heeft gewoon wel bij een grote club gespeeld en alles gegeven wat hij heeft. Helaas was het niet veel. Hopelijk kan hij zich emotioneel op pakken en bij een mindere club weer zijn oude niveau op pakken.

Dit is de Mourinho onder de actieve voetballer. Die absurde overacting. Het is zo cringe om naar te kijken…

Zal vast een mooi avontuur zijn geweest voor Weghorst, maar het is natuurlijk een enorme aanfluiting dat iemand als hij in de spits staat bij een club als United. Ten Haag heeft een best aardig jaar achter de rug, maar hij kan zich tot niet veel missers als Antony en Weghorst permitteren.

Wat had hij dan verwacht? Dat hij er nog even twee in zou knallen? Ik vond het bijna beschamend hoe hij als huurling met deze act de aandacht opeiste, terwijl de doorgewinterde United-spelers hem overeind moesten helpen. De PL was vele maatjes te groot voor Wout, moet gewoon lekker ergens in de subtop spelen.

Samen met Barney één van de grootste aanstellers in de sport! Wat een aandachtsgeile poppenkast.

Kennelijk zie ik het dan toch heel anders dan de rest, maar ik vind Weghorst wel degelijk wat toevoegen aan het United van dit seizoen. Vooral in het begin was hij toch wel zeer nuttig. Denk maar aan die finale in de leaque cup. Als basisspeler komt hij veel te kort, maar als pinchitter vind ik hem gewoon nuttig. Mensen verwachten dat hij dan ook scoort, maar hij kan met dat lange lijf hem ook gewoon op andere manieren iets toevoegen.

Hij overdrijft het nu wel heel erg allemaal. In eerste instantie geloofde ik nog wel in zijn oprechte enthousiasme met zijn gejuich bij een overwinning maar het begint nu toch echt een beetje op een slechte act te lijken.

Begint nu echt wel een beetje overdreven te worden, met woutje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren