Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We zullen tegen Real Madrid vechten alsof het onze laatste wedstrijd ooit is’

Laatste update:

Atlético Madrid kreeg zondag een pak slaag van Oasuna (3-0), maar het team van trainer Diego Simeone heeft weinig tijd om bij de pakken neer te zitten. Zondag speelt Atlético alweer tegen Real Madrid en bij een overwinning komt men weer op gelijke hoogte met de Koninklijke. Aanvaller Diego Costa is al enkele weken bezig met de stadsderby.

/

“Ik heb er veel zin in, ik denk al enige tijd na over het duel. De derby is erg belangrijk, al benader ik iedere wedstrijd als een bekerfinale. We moeten Real Madrid verslaan om in de race te blijven”, weet de aanvaller. “Als we verliezen zal het lastig worden, maar niet onmogelijk. We zullen vechten alsof het ons laatste duel ooit is.”

Vechten op het veld, dat kan Diego Costa als de beste. “Het is gewoon de manier waarop ik speel. Ik ben geen heilige, maar ik ben er ook niet op uit om gevechten uit te lokken”, klinkt het. De spits heeft een troebele relatie met Real-verdediger Sergio Ramos. “We gaan steeds beter met elkaar om. Als ik hem moet slaan, dan sla ik hem. Als hij mij moet slaan, dan slaat hij mij. Het blijft allemaal binnen de lijnen.”

Denk je dat Atlético Madrid wint van Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is ook jullie laatste wedstrijd, als in dat het jullie laatste kans is op het kampioenschap denk ik. Verliezen ze, dan gaat real toch wel stappen zetten richting het kampioenschap.

Wel een aparte uitspraak over dat slaan, is dat raar vertaald of uit een verband getrokken? Of is hij echt van plan alles in de strijd te gooien?

24 februari 2014 om 16:50

Hahaha.. typisch Diego Costa.. hij irriteert mij vaak met swalbes en gedrag maar ik kan er soms ook om lachen.. hij is zeer competetief.. da's wel goed aan hem, wil altijd winnen. Diego Ebpepe zullen ook een shnot gevecht houden. Hahaha

24 februari 2014 om 20:00

Haha heerlijke spits. Leuk om hem altijd 90minuten lang te zien knokken tegen Ramos en Pepe. En aan de einde van wedstrijd elkaar gewoon netjes bedanken. Prachtig !

Maar denk dat Real het zwaar zal krijgen deze wedstrijd. Hoop natuurlijk op een overwinning van Real, maar zal een pittige avond worden... Mark my words.

24 februari 2014 om 20:16

Real gaat gewoon ouderwets makkelijk winnen. De verdediging van atletico is zo lek als een mandje. Real draait in alle linies goed.

24 februari 2014 om 20:28

Je denkt te makkelijk. Atletico heeft al die tijd niet zomaar meegedraaid met de "grote" jongens.

24 februari 2014 om 20:54

Atletico is op. Dat hebben ze al laten zien in de beker. Ik zie ze geen tegenstand bieden.

25 februari 2014 om 15:12

Ze miste Villa en Filipe Luis echt 2 hele belangrijke spelers, daarnaast zijn ze niet op maar hebben ze niet een bank zoals Barcelona en Real Madrid... sterker nog de hele bank van Atletico zijn evenveel waard als Khedira of Alonso..

27 februari 2014 om 23:58

Diego Costa wat een lelijk ventje toch denkt ook nog goed te kunnen voetballen ook ongelofelijk alsof hij geen geld krijgt van athletico .....hallo jongen ga een keer naar de kapper en koop gel ofzo en doe wat aan je gezicht uiterlijk is ook belangrijk lijk wel of hij nooit doucht hahaha

24 februari 2014 om 23:07

Dat is gewoon hun manier van omgaan. Zeer fel en agressief, maar alles blijft binnen de lijnen. Ik vind het prachtig en zo hoort het ook.

Heerlijk om hem is actie te zien tegen Ramos & Pepe. Wat een duels altijd.

Doet da! In Real Madrid zullen ze ook vechten alsof het onze laatste match was!

Diego Costa is schandalig, tegen Real doet hij alles behalve voetballen.

24 februari 2014 om 16:56

Zonder die trekjes is het maar ene middelmatige speler, dat zag je tegen Osasuna wel toen hij zich inhield.

24 februari 2014 om 17:48

Nou, wees blij dan dat hij zo is. Het voetbal is af en toe zo verwijfd tegenwoordig. Diego Costa is een echt beest en geeft zich 100%. Vroeger was een houding zoals die van hem normaal, nu is hij bijna uniek. Ik kijk weer uit naar de duels tussen hem en Pepe. Heb je er twee tegenover elkaar staan.

24 februari 2014 om 18:01

Inderdaad, Diego is een geweldenaar en een heerlijke voetballer met een ver mijn lijk mentaliteit, voor elke club een aanwinst.

24 februari 2014 om 18:22

Je moet wel een behoorlijk verstoord beeld hebben, wil je beweren dat dergelijke trekjes hem een goede speler maken.

24 februari 2014 om 21:26

als Pepe t doet is t een vies mannetje en alles behalve een voetballer en verdient hij kaart na kaart? Maar bij diego noemen we t een "vechtersmentaliteit"? Mensen zijn echt zielig tegenwoordig. Zelfde verhaal met zlatan. N baas als hij iets arrogants zegt en als Ronaldo huilt of iets zegt wat arrogant opgevat kan worden, is t n neppe verwijfde arrogante kwal? hahabaha vz leden vallen zo zwaar door de mand deze tijden. ps. nee myn reactie is geen reactie op jou hierboven, wilde dit gewoon even kwijt

"als ik hem moet slaan, dan sla ik hem. Als hij mij moet slaan, dan slaat hij mij"

Ik hoop toch eens dat dat soort dingen grotendeels wegblijven en het een geweldig voetbalgevecht wordt waar enkel met de voeten/bal wordt gesproken. 2 Fantastische ploegen die er zeker iets moois van kunnen maken en hopelijk spannender dan in de beker.

24 februari 2014 om 17:57

Spanning hoeft nu even niet Afstraffen Atletico en hopelijk weer een verliespartij van Barca en je bent al bijna kampioen

Ik hoop dat Pepe Costa weer gaat vernederen en uitlachen. Ik vind het de meest vieze walgelijk speler op de Spaanse voetbalvelden... Word tijd dat hij ene keer rood krijgt voor slaan spugen schoppen schwalbes.

24 februari 2014 om 16:54

Wie?

24 februari 2014 om 17:13

Ik hoop dat Bayern en Real sociedad Messi en co vernederen. Zo kunnen we ook beginnnen he.

24 februari 2014 om 17:24

Pepe is hard maar Costa is gewoon ontzettend vies.. bij elk duel maakt niet uit tegen wie geeft hij elleboogjes etc..

24 februari 2014 om 17:36

Elcommandante7

Enige verschil is dat Messi Real chronisch aanpakt sinds zn eerste clasico al. Die voorbeelden die jij noemt kun je nu nog bestempelen als eendagsvliegen.

24 februari 2014 om 17:54

Ik weet niet vanaf welke El Classico jij niet meer hebt gekeken maar de laatste El Classico's was Messi gewoon ontzichtbaar en had Ronaldo het juist voor het zeggen.

24 februari 2014 om 17:55

Zoals vorig jaar bedoel je, toen jullie bleven maar verliezen tegen Real. Jullie kunnen winnen alleen als jullie hulp krijgen van de scheids zoals over het laatst. (penalty fase)

24 februari 2014 om 18:47

Messi was onzichtbAar.?Volgens mij keek je de wedstrijd niet. De man was een van de beste spelverdeler tijdens dat wedstijd. Enige moment van Ronaldo was de schwable die hij deed bij marcharano . Hopen voor een penalty...whhahha zielig dat eh. Een kleine schouder duw lag hij al
Op de grond.
Tegenwoordig kan je wedstrijden terug kijken. Ik zeg doen!! Voordat je hier gaat lullen.

24 februari 2014 om 18:49

Jij bent niet serieus te nemen. Zielige hater. Het was terecht rood en penalty. Als je geen voetbal verstand of regels kent, moet je je mond dicht houden. Verder wil ik het niet eens hebben over hoe vaak real geluk hbbn gehad met de scheids. Elche , man u bijvoorbeeld?? Dat weer je al...

24 februari 2014 om 18:52

On:
Atletico vs real wordt zeker een leuke potje. Beide teams kunnen niet winnen. Dus gelijk of verlies. Diego costa is inderdaa een nare jongen. Vieze gedrag..

24 februari 2014 om 19:07

Ahahahahaha je praat echt totale onzin, gelukkig maar dat je wedstrijden terug kan zien want dan zou je weten dat Mascherano geen schouderduw gaf maar op Ronaldo's hak ging staan en dat is 100% een penalty en Messi de beste spelverdeler? Wel grappig dat je alleen de laatste wedstrijd erbij pakt die eigenlijk een gelijkspel moest zijn en niet de overige wedstrijden ervoor waarin Madrid duidelijk de baas was.

24 februari 2014 om 19:24

ahahh op de hak? ooow nieuwe conclusie...? ik heb de beelden gezien... ik zag marcharano's voet niet op ronaldos hak. en als JIJ denkt dat hij op zijn hak ging staan.. waarom de schwable van ronaldo? of denkt je niet dat hij makkelijk viel..? Kan je nog herinneren..el clasico daarvoor had adriano een penalty moeten krijgen en kom niet zeggen het was een schwable want die was duidelijk een penalty.....

welk wedstrijd?..elche?
ahaha dus je geeft toe.. het moest een gelijk spel zijn.. real zou nu derde staan.

24 februari 2014 om 19:39

Waar heb je het in godsnaam over, ik haal Elche niet eens erbij en hoe kom jij erbij dat Real Madrid de zege tegen Elche niet heeft verdiend terwijl ze letterlijk de wedstrijd domineerde?

24 februari 2014 om 19:51

Rekenen is niet jou sterkste vak neem ik aan? Als real gelijk had gespeeld tegen elche hadden ze 2 punten minder dan nu. 63-3=61 en dus had real nog steeds eerste gestaan aangezien Barca en Atletico 60 punten heb en

24 februari 2014 om 21:28

hurley, hoezo "weer"? Afgelopen classicos heeft Real Barca vaker en harder vernederd. hahahahah groetjes

24 februari 2014 om 23:31

Ik hoop dat lewandowsky en Dortmund Ronaldo en co vernederen als we toch al begonnen zijn

25 februari 2014 om 00:58

@khaled.. Whaa je hebt gelijk man.. Ik was vergeten

25 februari 2014 om 01:02

Lastste wedstrijd..? Bedoel je laatste el clasico?? Gelijk?? Hahaha.. Je kon ook duudelijk zien dat real een ding kan en dat is counteren..(goal jese en verder???
Madrid verdiend gewonnen van elche?? Kom op.. Je scoort buiten blessure tijd dan kom je zeggen verdiend gewonnen..ja als de scheids dan real helpt.

25 februari 2014 om 01:05

Whaha vernederd? Hoe ? Hoveel kansen had real eigenlijk?? Hhh ik kan vior je tellen.. Benzema schiet op lat,onzichtbare ronaldo maakt ern schwable ..hopen voor ern penalty.. En jese een goal.. Verder nix..

25 februari 2014 om 20:35

Real Madrid was die wedstrijd zo veel beter dan Barca, Barca zelf heeft nauwelijks kanzen gehad die wedstrijd en Ronaldo die hoopt op een penalty? Dat had gewoon een penalty moeten zijn. En je weet zelf ook wel dat Madrid op dit moment zoveel beter is dan dat zwakke Barca en dat baseer ik uit de laatste wedstrijden die beide clubs hebben gespeeld, Barca wordt op de knie gezet door Real Sociedad terwijl Madrid Atl. Madrid vernederd.

Hoop dat we hun net als in de beker helemaal weg spelen. Eerst een goed resultaat boeken tegen Schalke en dan met vertrouwen naar Atl.

24 februari 2014 om 17:01

@ramos,

In de beker had Atletico werkelijk geen schijn van kans tegen een oppermachtig Real.
Atlético lijkt nu ook wel een beetje vermoeid, ze hebben ook veel meer energie moeten leveren om op de bovenste plaatsen te komen dan Real en Barcelona. Iedereen wist dat dit ze vroeg of laat op zou breken.

Als deze wedstrijd en de Clasico gewonnen worden, kan de champagne alvast koud gezet worden. Maart is wat dat betreft een beetje de maand des oordeels.

24 februari 2014 om 17:54

Ik heb vertrouwen dat we beide wedstrijden kunnen winnen. Als Ancelotti niet weer met een gekke opstelling komt tegen Barca zou dat eigenlijk 3 punten moeten zijn. In Camp Nou hadden we al laten zien dat het kan en door een blunder van zowel Ancelotti als Lopez hadden we die wedstrijd jammer genoeg verloren.

24 februari 2014 om 19:05

@ramos,

Ik heb daar ook vertrouwen in.
Toen Real de tweede helft in Camp Nou wel met een goede opstelling kwam, was het gewoon echt beter dan Barca, daarbij had Barca alle geluk van de wereld dat men bij Real voorin niet scherp was.

Mensen kunnen veel zeggen over het Real van Ancelotti, maar hij heeft echt een team gemaakt van Real. Samen verdedigen en samen aanvallen is het devies.
Bij Mourinho was het altijd 6 verdedigers en 4 aanvallers. Die tijd is gelukkig voorbij.
Wedstrijden van Real zijn nu wel iets minder spectaculair geworden, omdat tegenstanders vaak geen schijn van kans hebben en Real vaak zakelijk op 40% van zijn kunnen speelt.
Maar als Real 1, 2 (of misschien wel 3) prijzen wint, hoor je mij daarover niet klagen.

24 februari 2014 om 20:28

Ben het helemaal met jou eens plus Ronaldo kreeg geen penalty nadat Mascherano een overtreding had gemaakt.

Al zal Atletico er alles aan doen om die wedstrijd niet te verliezen zie ik ze nog steeds af gaan met een 3-0 zege voor Real Madrid. Real is gewoon veel sterker en van een ander niveau en Ronaldo mag ook nog eens mee doen in de Derby.

Hoe zo? Ondat real de laatste 2 wedstrijden won?
Zo geweldig speelt real ook weer niet! Kijk naar hun schema die krijgen nog
Moeilijke wedstrijden! En atm heeft ook 2 keer gewonnen van real dus geef ze
50% kans.

24 februari 2014 om 18:33

Maar 3 tegendoelpunten in 2014.
Bovendien dit is iets tussen madrileense teams nabila of thisisit.
Jij moet je met je eigen team gaan bezighouden.
Ik heb gehoord dat barca een nieuwe transfer heeft gedaan van 13,6 milj. Hij heet fiscus of zo...

25 februari 2014 om 02:36

Ahahaha gruwelijk!!

24 februari 2014 om 20:22

Thisisit, real speelt heel 2014 al bijna goed. Op enkele duels na gewoon de betere. Zoveel moeilijke duels komen er bij zowel real en barca.

25 februari 2014 om 09:32

Zo geweldig ook weer niet? je kunt zo aanschuiven bij studiovoetbal, wordt ook alleen maar onzin verteld

25 ongeslagen wedstrijden achter elkaar ik denk niet dat atletico iets daaraan gaat veranderen. Wetende dat een goed uitgeruste CR7 en Modric terug zijn om te knallen.

Zou prachtig zijn voor de neutrale kijker. Als Barca dan gewoon wint staan ze weer gelijk. Te gek!

Pepe zal Diego Costa gemakkelijk uit zijn spel halen, de meeste zien Pepe alleen maar voor een domme verdediger die alleen maar domme overtredingen maakt maar hij speelt het spel onder Ancelotti gewoon slim uit en is samen met Modric nu een van de uitblinkers bij Madrid.

Het is een bikkelharde speler, soms iets te overdreven. Was Alexis Sanchez maar half zo hard als hij, dan was het een wereldtopper geweest. Ik hoop dat Atlético zich kan herpakken want nu denken mensen dat Real de titelkandidaat is in een klap. Raar toch wat er op een week kan veranderen van meningen.

24 februari 2014 om 18:16

Real is elk jaar titelkandidaat en dit jaar al helemaal sinds ze al 25 wedstrijden op rij ongeslagen zijn en al meer dan 80 thuiswedstrijden niet meer hebben verloren.

24 februari 2014 om 22:01

Ja dat hoef je mij niet te vertellen, ik heb het over mensen die ineens doen alsof de titel al binnen is voor Real omdat ze nog eens 1e staan.

24 februari 2014 om 19:01

Real is al sinds mensenheugenis een titel kandidaat.
En ook dit jaar zijn ze een van de gegadigden.
Maar ik begrijp waar je naar toe wil, het kan zo weer andersom zijn en kunnen Atletico en Barca weer kans maken op de titel.
Maar als Real van Atletico en Barca wint dan kan er weinig mis gaan voor de Koninklijke.

Real Madrid gaat dit echt niet meer weggeven ze moeten en Atletico zit toch al in een dip zijn gewoon 3 punten voor Madrid!

Atletico is de laaste tijd niet meer zo goed als eerst. Aangezien ze thuis spelen geef ik ze wel een kans om te winnen. Ik hoop dat Atletico wint en dat Barca weer aan kop staat volgend weekend.

Atletico Madrid staat gebrand om te winnen. Zij zullen Rmadrid geen kans geven zoals Bilbao het deed tegen Rmadrid. Atletico Madrid is geen Getafe of Elche. Atletico Madrid wint of een gelijkspel, Barca moet binnenkort de 1e plek pakken waar ze horen te staan.

Dat Rmadrid won van Atletico Madrid is leuk en aardig maar dat is Copa Del Rey. Er is een grote verschil tussen beker en competitie.

24 februari 2014 om 18:39

Barca hoort de laatste tijd alleen maar thuis bij de belastingsdienst waar ze zo vaak zitten om hun leugens uit te leggen dat ze er gewoon wonen.
En wat er ook in de derby gebeurt real krijgt barca nog op bezoek dus mss moet je je mentaal daar al op gaan voorbereiden want Rmadrid is geen Sociedad,Valencia,Levante,Ajax......

25 februari 2014 om 02:39

Gruwelijk!!!

24 februari 2014 om 20:24

Net als in de beker zeker? Waarom ben je zo zeker van atletico of is het meer omdat het tegen real is?

24 februari 2014 om 18:42

Ja die belachelijke schorsing is agfelopen.

Neymar weer zien spelen van het weekend is dat nu een speler van meer dan 100 milj.?
Die speler die barca vanmiddag gekocht heeft is mss wel beter hij heet Fiscus en kost 13,6 milj.

Raar om te zeggen 'ik heb er veel zin in, ik denk al enige tijd na over het duel". De eerstvolgende wedstrijd is het enige duel waaraan je mag denken! Ook al zegt hij ik benader elke wedstrijd als bekerfinale, de focus is dan niet 100%. En om kampioen te worden moet je wedstrijden zoals Almeria, Osasuna en Espanyol uit winnen. Atletico heeft 0 punten uit deze 3 wedstrijden gehaald. Real Madrid staat 3 punten voor op Barcelona en Atletico en moet je nagaan dat ze in de 1e seizoenshelft beide toppers tegen deze 2 clubs heeft verloren. Ik denk dat voor Atletico de druk zondag groter zal zijn dan voor Real. Die staan 3 punten voor, hebben recent de 2 wedstrijden gewonnen van Atletico met 3-0 en 0-2. Real is in vorm. Atletico heeft zijn langverwachte dip. Net als Barcelona heeft het in 2014 al 10 verliespunten in 7 wedstrijden. Voor de winterstop was dit maar 5 verliespunten in 18 wedstrijden.

word nog wat. dit kan in het nadeel van atletico pakken aangezien ze punten zijn verloren.
en het feit dat ze nu wel moeten winnen om nog te strijden voor de top 3.
hoop dat atletico niet te veel risico neemt een gewoon speelt zoals altijd.
sommige spelers hebben zelfs rust gekregen van simeone voor deze wedstrijd, dus hij weet wat hem te wachten staat.
ik verwacht een moeilijke wedstrijd waarin weinig gescoord word.
hopenlijk pakt atletico minsten een punt. dat zit er zeker wel in.
diego costa zal wel weer loeren bij de 2de paal. die man flikt het elke keer weer.
na de dreun die ze vorige keer hebben gekregen zijn ze uit op wraak.
en er is geen betere wraak dan real madrid die 3 punten ontnemen aangezien het zo spannend is.
denk dat alle liga fans deze wedstrijd zullen kijken.
word nog spannend. barca moet nog bij real op bezoek en de laatste speeldag nog atletico madrid.
en real heeft ook nog een paar moeilijke wedstrijden zoals sevilla.
kortom de liga is super spannend!

24 februari 2014 om 19:13

Liga is helemaal niet spannend hoor want atl. Zal het toch niet volhouden vanwege een te kleine kern.
En barca heb ik al heel het seizoen geen titelkandidaat gevonden.
Daar spelen ze onder tata veel te zwak voor.

24 februari 2014 om 23:41

Veel te zwak??? Wat bedoel je met tata hebben ze meer wedstrijden gewonnen tot nu toe dan de beste sezoen van guardiola tijdperk????

25 februari 2014 om 00:52

Massi kijk naar de wedstrijden van barca dit seizoen.
Weg dominantie,weg buitenaardse status van Messi,....
Ze hebben in de liga veel punten gepakt omdat...wel laten we het erop houden dat de refs tegenwoordig(al een decennia lang eigenlijk) beslissender zijn voor Barca dan Messi,Neymar,sanchez,iniesta tesamen.

Hier kan nou echt van genieten. Wat een strijder, geweldig.

Hoop op dat Real ze aan flarden schiet, maar wordt waarschijnlijk een zeer spannende match.

ik gun atletico nogwel het meeste de titel van de 3 ik hoop dat ze gaan winnen en blijven winnen

Inderdaad raar dat je meer met deze wedstrijd bezig bent, dan met andere. Als de gehele selectie er zo over denkt.. Dan is dat punten verlies wel te verklaren. Ze zullen er alles uit halen, maar ik denk dat gelijkspel het maximaal haalbare is..

Dit is een allesbeslissende wedstrijd voor Atletico. Verliezen ze, dan liggen ze uit de titelstrijd. Winnen ze, dan is het weer ongekend spannend in Spanje.

Het is niet omdat real na 1 jaar en 3 manden weer 1st staat dat ze legendarisch zijn kijk als atletico op hun best spelen winnen ze of als real op hun best spelen ook dit is voetbal alles kan gebeuren kijk barca wint 5-0 van real 2 jaar later wint real met 3-1 een sezoen erna wint barca weer dus stopcmet al die haat en ruzie over barca en real of war dan okk daar zul je niks voor bereike ik ben een barca fan maar maar vindt het herlijk als real op hun kwaliteit spelen egte voetbal supporter haaten geen top ploege wie een top ploeg haat is een meeloper of een valse voetbal fan

25 februari 2014 om 00:53

Of een catalaan.

25 februari 2014 om 23:17

of een madrileen

Costa was in het begin van het seizoen de sterren van de hemel, maar langzamere hand zie ik hem weer achteruit gaan dat is echt jammer !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren