Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We willen dat Messi met buitengewone voetballers als Memphis blijft spelen’

Laatste update:

Memphis Depay verwacht 'gewoon' te mogen uitkomen in LaLiga. Eerder deze maand meldden diverse media in Spanje dat Barcelona voorlopig geen nieuwe spelers mag inschrijven voor de competitie, omdat het door LaLiga ingestelde salarislimiet ver is overschreden. Depay voorziet echter geen problemen en ook Joan Laporta is hoopvol. Volgens de voorzitter staat zelfs al vast dat alle zomeraanwinsten van Barcelona die tot nu toe zijn aangetrokken, ingeschreven kunnen worden.

"De spelers die zijn aangetrokken, kunnen geregistreerd worden", zei Laporta tijdens de gezamenlijke persconferentie met Depay van donderdagavond. "We kunnen op dit moment geen nieuwe spelers halen, maar Mateu Alemany (directeur voetbalzaken, red.) voert goede gesprekken met LaLiga. We moeten de regels volgen. We hebben er vertrouwen in dat het gaat lukken: ofwel door de totale salariskosten te verminderen, ofwel via een andere oplossing die acceptabel is voor LaLiga. Bij LaLiga is ook goede wil aanwezig. De voorzitter van LaLiga (Javier Tebas) vindt het ook belangrijk dat grote spelers als Memphis voor de club kunnen spelen. We zijn er zeker van dat we een oplossing gaan vinden."

Laporta spreekt één woord Nederlands en verklapt ‘geheim’ over Depay

Tijdens de presentatie verklapte Joan Laporta een 'geheim' over Memphis Depay.Lees artikel

Depay werd zelf eveneens gevraagd naar de problematiek. "Nee, daar maak ik me geen zorgen over. Ik focus me op het voetbal", maakte hij duidelijk. "De president gaf aan dat er wordt gezocht naar creatieve oplossingen. Het is natuurlijk een belangrijk thema voor iedereen hier, maar ik ben hier om prijzen te pakken en ik maak me geen zorgen. Ik weet zeker dat de president en het bestuur zich erover ontfermen. Zodra er weer supporters naar de wedstrijden mogen, zal de situatie anders zijn." Als de woorden van Laporta kloppen, kunnen behalve Depay ook Sergio Agüero, Eric García en Emerson Royal worden ingeschreven. Indien het contract van Lionel Messi niet verlengd wordt, zou Barcelona in één klap meer dan 130 miljoen euro besparen, maar dat is Laporta geenszins van plan.

"Hij heeft altijd aangegeven dat hij verder wil bij Barcelona. De gesprekken over zijn nieuwe contract verlopen goed. Er wordt hard aan gewerkt. We willen deze droom uit laten komen. En we willen dat Messi met buitengewoon getalenteerde voetballers als Memphis blijft spelen", gaf Laporta aan. Depay ziet er zelf ook naar uit om samen te spelen met Messi. "Ik wil heel graag met Leo samenspelen. Ik ben een groot fan van hem. Iedereen zou wel zo goed willen voetballen als hij. Ik zag gisteren al zijn gewonnen Ballons d'Or en er komt waarschijnlijk binnenkort een volgende bij. Het is een droom om met Messi te spelen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Succes memphis! Hopenlijk gaan memphis en de jong een topseizoen draaien

22 juli 2021 om 21:07

@Ben_Ajax ik hoop vooral dat de jong komend seizoen eindelijk veel gaat scoren als middenvelder hij kan het wel

22 juli 2021 om 21:11

Ik verwacht niet zo heel veel van Memphis, blijft een jongen die enorm veel doet op intuïtie. Lukt het ziet het er leuk uit, maar veel vaker maakt hij slechte keuzes of is zijn passing armoedig. Had bij Lyon echt een vrije rol , maar zal bij Barcelona in dienst moeten spelen. Ik ben heel benieuwd hoe dat uit gaat pakken.

22 juli 2021 om 21:21

@baradona laten we hopen op het beste ik zal hem niet meteen afschrijven eerst zien hoe die het gaat doen

Trots. Vanaf zijn debuutwedstrijd bij PSV en z'n eerste goal tegen Heerenveen thuis gelooft in deze man als voetballer. Hem op de voet gevolgd bij United wat helaas een fiasco werd. Niet opgegeven in het "hol van de lion" zich omgeturnd van een linksbuiten die tekort kwam voor de Europese top tot centrale aanvaller bij Barca. Heel veel zin in om hem komend seizoen te gaan volgen!

22 juli 2021 om 20:59

Centrale aanvaller van Lyon vooralsnog, bij Barcelona heeft hij nog niet gespeeld he.. Ik hoop dat ik geen gelijk krijg, maar het zou me verbazen als hij slaagt. Bij een topclub moet je rendement hoog zijn en wordt minder getolereerd qua balverlies en verprutste kansen. Dat hoort toch bij zijn spel en zal er echt uit moeten.

22 juli 2021 om 23:07

Ja maar vergeet niet dat braitwait en Griezman ook niet echt een groot rendement hebben gehaald en toch heel veel hebben gespeeld en vergeet dembele nier .. ik geef Memphis wel een grote kans van slagen , vooral ook omdat Koeman de coach is die hem goed gaat gebruiken, denk ook dat hij bij barca wat minder nonchalant gaat voetballen dan bv afgelopen ek.
COME ON MEMPHIS “ YOU CAN DO IT, MAKE US PROUD “

23 juli 2021 om 08:09

@PieterPost: de enige reden dat hij bij Barcelona speelt, is Koeman. Daar moet je eerlijk in zijn. Voorts was er, voor zover wij daar zicht op hebben, weinig tot geen interesse van topclubs. Het 2 jarig contract bij Barcelona zegt eigenlijk alles, als je ziet dat andere jongen gemiddeld 4 jaar krijgen. Hij is voor Barcelona een goedkope tussentijdse oplossing, waar ze eind volgend jaar misschien nog iets kunnen aan verdienen ( bij een eventuele verkoop).

23 juli 2021 om 09:29

Hij tekent korter omdat Memphis met een relatief laag salaris genoegen neemt. Doet hij het goed dan krijgt hij een salarisverhoging. En anders kan hij transfervrij een klapper maken. Hij wordt zeer goed ontvangen door de fans. Hij wilde boven alles naar Barcelona komen.

Ik snap niet echt waarom Messi alsnog 50 miljoen ofzo krijgt, niet dat ik hem weg wil overigens, maar er is toch geen andere club die dat gaat betalen? Ook City en PSG niet. Dat hij de bestbetaalde speler uit de selectie moet zijn snap ik, hij is ook veruit de beste. Waarom geen 35 miljoen aanbieden? Dan is hij alsnog de beste betaalde toch? Achja ik zal wel een detail missen.

22 juli 2021 om 21:02

Ik las in meerdere bladen dat hij in jaar 1 ook maar 20 miljoen zal incasseren. In de daaropvolgende jaren maakt hij grote sprongen.

22 juli 2021 om 21:45

Ik weet dat het voor een fenomeen als messi weinig is, maar het klinkt nog steeds raar, 'maar' 20 miljoen

22 juli 2021 om 21:59

Het blijft bizar veel. Het trieste is dat Griezmann daar nog ver boven zit en dat zelfs Jordi Alba er dicht tegen aan zit.

Veel succes memphis bro, hoop dat het voor jou en topseizoen wordt heb er veel zin in

De soap duurt voort, belachelijk wat sommigen gewoon gedaan krijgen. En dan moord en brand schreeuwen op het veld en langs de lijn hoe ze benadeeld worden door de hele wereld wanneer een Celta of een Leganes ze dwarszit.

Wat voor rugnummer krijgt hij?

Memphis is sws 10x beter dan Braitwaithe. Maar Laporta overdrijft wel een beetje 🙈 ben benieuwd....

Buitengewone voetballers ...🤣😂🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂Memphis depaay ...🤣😂🤣🤣😂😂🤣🤣🤣echt gel grappig dit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren