Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We weten dat we de kwaliteiten hebben om prijzen te pakken met Arsenal’

Laatste update:

Arsenal versterkte zich afgelopen zomer met onder meer Alexis Sánchez en Danny Welbeck en de ambities zijn groot in het Emirates Stadium. Toch vallen de prestaties tot dusverre tegen: na acht wedstrijden is het aantal behaalde punten (elf) al net zo groot als de achterstand op koploper Chelsea.

/

Middenvelder Aaron Ramsey, die woensdag tijdens het Champions League-treffen met Anderlecht terugkeert van een blessure, denkt dat de winst van de FA Cup van afgelopen seizoen the Gunners kan helpen in de jacht op nieuw eremetaal. “Dat was de eerste keer in mijn carrière dat ik echt iets won en voor de club de eerste prijs sinds jaren”, vertelt Ramsey in de Engelse media.

“Het gezeur verstomde daarmee. Nu willen we dat gevoel zo snel mogelijk opnieuw beleven, al zijn we gefrustreerd omdat we een paar keer niet gewonnen hebben. Vorig seizoen waren we dicht bij de landstitel, maar maakten we een paar fouten te veel. We moeten nu presteren in de toppers en niet met 4-0 of nog dikker verliezen. We weten dat we de kwaliteiten hebben om prijzen te pakken, hopelijk lukt dat dit seizoen.”

Denk je dat Arsenal dit seizoen een hoofdprijs pakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

zozo grote ambities zeg.. de toppers niet met 4-0 of nog dikker verliezen haha
Even zonder grappen denk ik dat er dit seizoen niks gewonnen gaat worden. Buiten de VM die we missen, is de tactiek van Wenger te naïef.

Ja leuk, dat zeggen ze bij Arsenal elk jaar, maar dat blijkt toch steeds niet zo te zijn. Wel heel jammer want kunnen heel mooi voetballen als team. Ik snap het ook niet helemaal want je zou inderdaad zeggen dat er voldoende kwaliteit rondloopt, maar wellicht is het verschil met clubs als Chelsea en Man City toch gewoon te groot qua kwaliteit van spelers. Dat begint bijvoorbeeld al in de spits. Welbeck is goed en Giroud geen geweldenaar maar prima, maar vallen in het niet bij Aguero of Diego Costa (tot nu toe). Daarnaast kun je een heleboel zaken de schuld geven, blessures, de scheids (zoals Wenger elke wedstrijd doet ongeveer) of wat dan ook, maar misschien ligt het wel gewoon aan Wenger en de technische staf/medische staf. Je zou toch zeggen dat je van zo'n selectie een topteam zou moeten kunnen maken wat altijd goed draait, maar het lukt steeds weer niet genoeg om mee te doen om het kampioenschap. Zonde.

Ben je gehersenspoeld door Wenger Aaron? Je speelt dit seizoen als een zoutzak mede door de tactiek van Wenger, en de zwakke plekken zijn nog steeds niet opgelost.

Waneer gaan mensen inzien dat Arsenal een subtopper is?
Elk jaar zeggen, titel dit titel dat, zijn alleen maar praatjes. Als ze prijzen willen pakken moeten ze Wenger ontslaan dat is stap 1. Transferbeleid moet ook veranderen. Dan komen mensen met. '' Wenger haalt al 12 jaar ofzo Champions Leauge echt geweldig''. Ze spelen geen eens een rol in de Champions Leauge komop zeg.

22 oktober 2014 om 12:57

Volledig mee eens, geen enkele coach krijgt zo veel krediet. Begrijpelijk dat hij dat in het verleden wel kreeg maar nu is het toch echt op. Zolang de meerderheid bij Arsenal dat niet inziet ben je inderdaad een subtopper. Terwijl Arsenal gewoon een topper moet zijn

Die laatste zinnen, niet mer 4-0 verliezen. Het is al helemaal ingeburgerd in de hele club om een 2-0 uit bij Chelsea prima te vinden. Heel de selectie schijt in de broek als ze tegen dat soort tegenstanders moeten, ze zijn gewoon dolblij dat ze niet compleet vernederd worden. 2-0 vinden ze helemaal best.

Arsenal is gewoon niet competitief ingesteld, en dat begint voor mij bij de coach en ook wel het bestuur. Wenger praat helemaal verkeerd op ze in, verkeerde instelling, niet kritisch genoeg en ga zo maar door. Het is echt heel hoog tijd voor verandering, Wenger moet wel een rol houden binnen de club, want anders stort het in, maar als trainer/coach hebben we heel veel behoefte aan vervanging.

22 oktober 2014 om 12:54

Niet kritisch genoeg inderdaad, want slecht presterende spelers blijven de kans krijgen de wedstrijd erna, terwijl een Campbell op de bank mag rotten.

22 oktober 2014 om 12:58

Mooi en eerlijk besluit

Met Wenger zal het niet lukken, en er valt inderdaad meer te halen uit deze groep.

In de toppers lijkt het iets beter te gaan, maar als je wat wilt had je Manchester City thuis moeten winnen nadat we 2-1 voorstonden. Bovendien verspelen we dit jaar tegen de kleintjes teveel punten, waardoor we uiteindelijk weer tekort zullen komen. Vind het wel idioot om te zeggen dat we 'niet meer met x-0 willen verliezen.' Idiote mentaliteit.

Qua kwaliteit kunnen we overigens ook niet meedoen om de prijzen. Tenminste, de titel en de CL. Mertesacker, Gibbs en Chamberlain spelen al weken als zoutzakken, de blessures zijn weer ontelbaar, we spelen nog altijd met Flamini of Arteta om ons middenveld bij elkaar te houden en ga zo maar door. Hoogstens weer een FA Cup.

Het is aan Wenger om ons uit deze cyclus van top 4 en laatste 16 CL te halen. Ik verwacht dit jaar ook helemaal geen wonderen, een derde plaats en een mooie sprint in de CL en FA Cup zou mooi zijn, maar Arsène zal in zijn laatste jaren als coach toch wel met wat moois willen eindigen. Als we volgend jaar weer in zo'n positie zitten mag hij wat mij betreft vertrekken, dan is het mooi geweest.

23 oktober 2014 om 17:19

1 opmerking: let wat meer op Gibbs, hij is de laatste tijd veruit onze beste verdediger.

ik begin me eerlijk gezegd nu ook zorgen te maken 11 punten uit de
mogelijke 24 punten is gewoon slecht voor Arsenal begrippen. Waar ik me nog
meer zorgen overmaak zijn de blessures telkens weer valt er weer iemand
voor een langere periode uit zoals vandaag bijvoorbeeld weer met Ospina. Het is
maar te hopen dat Wenger alle problemen in januari gaat rechtzetten zo niet dan
mag hij van mij vertrekken. hopelijk starten we met deze basis tegen Anderlecht.

Martinez
Chambers
Koscielny
Mertesacker
Gibbs
Ramsey
Flamini
A.Sanchez
Cazorla
Podolski
Welbeck

De helft schreeuwt hier maar wat om ook zijn 50 berichten te halen om weer wat punten te krijgen van de noderators.

serieus wenger heeft helemaal niks te maken met een prestatie van een speler.

de spelers spelen gewoon ondermaats.
als je ziet speelt arsenal gewoon goed tot aan de 16 daarna is het gewoon bal kwijt.

Alles moet uitgespeeld worden er word gewoon nooit de juiste beslissing genomen om een goal te maken!

En heeft niks met wenger te maken
wenger is alleenschuldig aan de aankopen

22 oktober 2014 om 14:36

Maar als Wenger schuldig is aan de aankopen en die aankopen spelen ondermaats, maar ze kunnen wel beter blijkbaar volgens jou, dan is het kopen van die spelers toch niet het probleem maar spelen ze dus toch ondermaats. Rare redenering van je. Want waardoor spelen ze ondermaats? Mijn punt hierboven was al dat het effect van Wenger op spelers wellicht is uitgewerkt, dat het dus toch aan hem ligt.

En je opmerking over dat de helft maar wat schreeuwt is een beetje flauw omdat jij het misschien met veel opmerkingen totaal niet eens bent als Arsenal -fan.

22 oktober 2014 om 18:28

wenger heeft geen moeite om spelers beter te maken.

kijk wat hij van ramsey heeft gemaakt.
ben eerlijk (waaronder ik zelf ook) had ramsey helemaal laag zitten en schreeuwde om vertrek zo belabberd speelde hij.
maar wenger geloofde in hem en bleef hem opstellen en uiteindelijk is iedereen om en zien ze ramsey wel zitten.

probleem is wenger heeft niks aan gevestigde namen!
wenger kan een ozil niet beter maken omdat die al aan de top is en wenger zo'n speler niet meer naar zijn hand kan zetten.

in principe zou wenger een hele goede jeugdtrainer zijn dan zou je alleen maar talenten doorstroom hebben naar het eerste!

verleden kocht wenger alleen maar talenten die vormde hij naar top spelers met af en toe een wereldtop speler maar werden ze weggekocht!
maar dat zou nu niet meer aan de orde moeten zijn nu arsenal financieel bij machten is om spelers te behouden bij de club!

dus ik zeg laat wenger zijn talentjes wegplukken en hun vormen naar zijn ideaal team i.p.v die gevestigde namen zoals ozil en sanchez want eerlijk wat dragen die nu met hun huidige prestaties toe aan het huidige arsenal?

er word evengoed verloren met hun erbij dus hun maken het verschil niet

23 oktober 2014 om 09:31

Dan ligt het dus toch aan Wenger? Ach ik heb dat zo vaak gehoord dat Wenger talenten beter maakt en uberhaupt spelers beter maakt (bijvoorbeeld dat hele gedoe over Giroud, die door Wenger opeens een topspits zou zijn), maar dan moet je ook even nagaan hoeveel talenten van Arsenal mislukken. Daarnaast gaan spelers die eenmaal top zijn toch vaak naar grotere clubs, dat is het probleem juist, Arsenal is niet (meer) de absolute top.

Daarnaast zeg je net dat het door de spelers zelf komt, en nu komt het weer doordat wenger de verkeerde spelers heeft gekocht?

22 oktober 2014 om 19:28

Goeie trainers maken spelers beter zoals Garcia met Gervinho of SAF met Cleverley. Wenger lukt het niet met Ozil en co, integendeel.

Tuurlijk hebben ze kwaliteit om prijzen te pakken, maar dat hebben 4 andere clubs in de PL ook en alle andere clubs in de FA cup ook (kijk maar naar Hull) en in de CL iedereen die een ronde verder komt zowat

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren