Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We weten dat het een ‘massive game’ is, Ajax is vergelijkbaar met ons’

Laatste update:

Voor Ajax staat woensdagavond de thuiswedstrijd tegen Chelsea in de groepsfase van de Champions League op het programma. De Amsterdammers zijn in het miljardenbal nog zonder puntverlies. Tammy Abraham is op zijn hoede voor Ajax, maar ziet tevens gelijkenissen tussen de ploeg van trainer Erik ten Hag en Chelsea.

“We weten dat het voor ons een massive game is. Ajax is vergelijkbaar met ons, ze hebben veel jonge spelers en willen met balbezit goed voetbal spelen. Als ze niet in balbezit zijn, proberen ze snel de bal weer te veroveren. Het gaat niet gemakkelijk worden, maar ik geloof in mezelf en het team. Ik hoop dat we in Amsterdam een resultaat kunnen behalen”, zo tekent Goal op uit de mond van Abraham. Chelsea won zaterdag in eigen stadion met 1-0 van Newcastle United.

The Blues verzamelden drie punten uit de eerste twee Champions League-wedstrijden tegen Valencia (0-1 nederlaag) en Lille OSC (1-2 zege). “Het is een spannende groep”, reageert Chelsea-manager Frank Lampard. “We hebben een goed resultaat behaald tegen Lille. Nu wachten twee grote wedstrijden tegen Ajax, want ze hebben een enorm sterk team. Bovendien hebben ze al zes punten gepakt, dus het zal ons zonder twijfel problemen opleveren. Er zal een waanzinnige sfeer heersen in het stadion.”

“De beweging en hun speelstijl zal een grote test vormen. We reizen met redelijk veel vertrouwen af naar Amsterdam, dus laten we deze uitdaging aangaan”, gaat de manager van Chelsea verder. “In het voetbal heb je veel lessen en deze wedstrijden tegen Ajax vormt er opnieuw een. Vorig seizoen reikten ze tot de halve finale, ze hebben goede spelers en spelen op een herkenbare manier. Als je niet in balbezit bent, moet je enorm geconcentreerd zijn. In alle opzichten vormt deze ontmoeting een grote uitdaging.”

Ajax - Chelsea eindigt in een ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan een leuke pot worden. De intenties van Chelsea zijn duidelijk en met een overschot aan jong talent zou een wedstrijd met heel veel goals niet gek zijn. Hopen dat Ajax er als winnaar uit komt!

21 oktober 2019 om 12:35

Ik heb er voor het eerst geen goed gevoel over. Chelsea is nu toch wel in vorm en ik denk dat het er een keer van komt dat al die gaten bij Ajax afgestraft gaan worden.

21 oktober 2019 om 13:27

Het scheelt dat Ajax zelf toch altijd wel scoort

Zo veel zin in deze wedstrijd van aankomende woensdag, de sfeer, spelen met de lichten aan, de spanning van de eerste tot en met de laatste minuut... hier leef je als speler en supporter voor.

Bij Chelsea is het echt essentieel dat Kante en Rudiger fit zijn en gewoon mee kunnen doen. Het is onbegrijpelijk dat Kante bij Chelsea constant gespaard wordt, zodat hij snel weer fit is en dat hij dan toch opgeroepen wordt voor Frankrijk en daar dan wéér geblesseerd raakt.. De club, degene die zijn salaris betaald en prioriteit nummer 1 zou moeten zijn, is hier zwaar de dupe van! Met Kante en Rudiger denk ik dat Chelsea een goede kans heeft op een goed resultaat, zonder die twee zal het erg lastig worden!

21 oktober 2019 om 10:17

Ik denk eerlijk gezegd dat Chelsea vrij kansloos is in Amsterdam. Ajax heeft simpelweg het betere elftal en kan zich voor CL wedstrijden altijd extra opladen. Als Ajax inderdaad het CL-niveau kan halen verwacht ik een 2/3-0 zege voor Ajax.

21 oktober 2019 om 10:20

Vrij kansloos? Ik acht de kans 50/50. Het kan allebei de kanten opgaan.

21 oktober 2019 om 10:38

Inderdaad de kans is gewoon 50/50. Tegen Lille en Valencia gingen de kansen van de tegenstanders er niet in en daarom lijken het grote uitslagen maar dat was zeer geflatteerd. Denk dat Chelsea beter met de kansen zal omgaan..

21 oktober 2019 om 10:40

Wie bij Ajax is er dan zoveel beter als wat er bij Chelsea instaat?

21 oktober 2019 om 10:41

Gaat best gelijk op, maar Chelsea heeft wel een beter middenveld. Ben het er niet mee eens dat Ajax een beter team heeft.

21 oktober 2019 om 10:46

Dat vraag ik toch niet Tilburg. Heel zwak om een vraag met een vraag te beantwoorden. Wat een niveau.

21 oktober 2019 om 11:04

En ik stel dezelfde vraag. Die is toch een stuk relevanter als er wordt gezegd dat Ajax “simpelweg” een beter elftal heeft.

21 oktober 2019 om 11:06

Ik snap dat er een bepaald verwachtingspatroon ontstaan is na de goede prestaties van Ajax in de CL, ervan uitgaan dat Chelsea kansloos is gaat toch wat ver. Ajax zal gewoon top voor de dag moeten komen om een goed resultaat te behalen. Het heeft tot nu toe nog niet tegen gezeten, laten we hopen dat dit woensdag ook niet het geval is. Op naar de 3 punten!

21 oktober 2019 om 11:10

Oke, wat jij wil. Ik vind Ziyech beter als Willian. Tadic vind ik beter als Abraham, Neres vind ik gelijkopgaand met Cho. Promes is beter als Mount/barkley, vooral qua rendement. Kante is beter als Donny en Jorginho is wat mij betreft gelijkopgaand met Martinez. Azpi vind ik verdedigend beter als Dest, maar Dest is aanvallend een stuk beter. Rudiger is beter als Veltman, Blind is beter als Christensen. Nico is een stuk beter als Alonso en Onana en Kepa is een klein verschil in het voordeel van Onana. Dit is mijn mening.

21 oktober 2019 om 11:13

Inderdaad Guayre, veel fans denken wel dat het goed gaat komen tegen gewoon erg goede teams. Vorig jaar is denk ik echt een uitzondering geweest, dat team speelde zonder angst en was nergens van onder de indruk. Frenkie en De Ligt worden echt heel erg gemist bij dit Ajax. Ajax moet gewoon echt top zijn en zo min mogelijk fouten maken achterin, want als je speelt zoals tegen RKC ga je echt weggeblazen worden door een team als Chelsea.

21 oktober 2019 om 11:23

Oké, klinkt allemaal logisch. Dest kan aanvallend natuurlijk beter zijn dan Azpi maar komt echt niet in de buurt natuurlijk, die jongen is pas net begonnen en Azpi is een ervaren speler met een grote erelijst. Jorginho vind ik toch wel een beter dan Martinez. Puur als spits vind ik Abraham ook beter dan Tadic. Promes is zeker niet beter dan Mount in mijn ogen. Ziyech beter dan William en Tagliafico beter dan Alonso ben ik het wel mee eens. Onana vind ik niet beter dan Kepa..

21 oktober 2019 om 11:25

Jij kiest rudiger voor Veltman zodat je christensen kunt vergelijken met blind? Het duo van Chelsea is beter dan Ajax. Azpi is ook beter dan dest. Jorginho beter dan martinez. Abraham is op dit moment wel beter dan tadic in de spits. Mount vind ik iets beter dan promes en ook kepa is beter dan onana. Mee eens dat Ziyech en tagliafico beter zijn.

21 oktober 2019 om 11:30

Jorginho vond ik bij Napoli echt heel goed, maar bij Chelsea vind ik hem vrij matig. Abraham is als pure spits inderdaad beter als Tadic, maar de manier waarop Tadic die spits positie invult is Tadic gewoon beter. Promes vind ik qua rendement echt beter als Promes, puur voetballend niet.

21 oktober 2019 om 11:36

Ik vind (uni)betsites altijd wel een aardige graadmete: Winst Ajax staat op 2.35, gelijkspel 3.65, winst Chelsea 3.10. Men ziet Ajax dus toch echt wel als favoriet, een winst van Chelsea achten men wel weer groter dan een gelijkspel. Nu moet ik zeggen dat met de stand deze poule een gelijkspel op voorhand prima zou zijn. We zullen het zien, ik vrees Chelsea best wel omdat ze leuk voetbal spelen tegenwoordig.

21 oktober 2019 om 11:40

@ajax1812: je vergelijkt de betere CV (rudiger) met de mindere CV (Veltman). Als je de beste 2 vergelijkt (rudiger en blind). Dan is het duidelijk rudiger. Als je de mindere 2 vergelijkt (Veltman en christensen). Dan is het duidelijk christensen.

21 oktober 2019 om 12:04

Nee. Ik vergelijk de Cv's op basis van waar ze staan. LCV of Rcv. Ik dacht altijd dat Rudiger RCV stond en Christensen Lcv. Mijn fout dan.

21 oktober 2019 om 12:24

@ajax1812 Houd op hoor. Je bent echt niet objectief aan het kijken. Azpilicueta is een veel betere speler dan Dest. Een back hoeft niet alleen aan te vallen. Het totaalplaatje spreekt veel meer in het voordeel van Azpilicueta. Azpi is veel completer en meer ervaren op top niveau dan Dest. Dest speelt net 10 wedstrijden. Komt dus nog niet eens in de buurt van Azpilicueta. Tadic speelde bij de nummer 17 van de Bpl. dat is ver onder niveau van Chelsea. Abraham loopt nu bijna 1 op 1 in de BPL en scoorde vorig jaar 25 keer in de Championship wat een hoger gemiddeld niveau heeft dan de eredivisie. Kante en jorginho zijn allebei beter dan van de beek en martinez. Ze hebben al veel meer laten zien op het hoogste podium dan deze gasten. CHO is een groter talent dan Neres. Zo wordt hij beschreven in ieder geval. Rudiger is beter dan welke cv van Ajax ook. Blind heeft het in de BPL ook niet gered, dus waarom hij beter is dan Zouma of Christensen? geen idee. Als Onana beter is dan Kepa, had chelsea wel 80 miljoen naar Ajax overgemaakt in plaats van naar Bilbao

21 oktober 2019 om 12:36

Ik zeg toch ook niet dat Dest beter is als Azpi. Ik zeg dat Dest aanvallend beter is. Ook heb ik toegegeven dat ik Abraham een betere pure spits vindt, maar dat de manier waarop Tadic de spits positie invult mij meer aanspreekt. CHO is inderdaad een groter talent als Neres, maar Neres is op dit moment wel beter. Zoals ik al zei vind ik dus Jorginho bij Chelsea heel matig, bij Napoli was hij echt goed. Ik vind Martinez op dit moment beter. Ik heb ook gezegd dat ik Kante beter vind als Donny. Blind vind ik beter omdat hij het vorig jaar bewezen heeft tegen hele grote ploegen, terwijl de Chelsea defensie regelmatig loopt te schitteren. Veltman vind ik niet beter als Rudiger, maar wel vind ik hem beter dan Zouma en Christensen in deze vorm. Kepa is in de zomer van 2017/2018 overgenomen van Bilbao. Toen speelde ajax niet Europees en kenden weinig mensen Onana. Kepa stond bekend als een van de grootste keeperstalenten op dat moment.

21 oktober 2019 om 12:48

@glory: Het is echt een kunst soms hoe jij redeneert zodat alles van Ajax minder is dan dat van Chelsea zeg: Jij gaat een seizoen van 1,5 jaar geleden van Tadic er bij halen, waar hij 17e werd, maar vorig jaar telt niet? Even om je geheugen op te frissen: Tadic kreeg een 10 tegen Real Madrid en speelde Spurs, Juve, Bayern en Benfica aan gort vorig seizoen.en als je al redeneert dat de 17 van de Premier League niks voorstelt, waarom mag je dan ineens wel Championshipcijfertjes noemen, omdat het je uitkomt? Daarbij vind ik 90 BPL wedstrijden nog aardig veel voor iemand die het niet heeft gered. Die misplaatste arrogantie over Kepa en even 80miljoen aftikken voor Onana. Het is niet bepaald meer zo dat spelers makkelijk af te halen zijn bij Ajax en ook dat Ajacieden niet zomaar overal maar willen spelen. Maar goed, we zullen het woensdag wel zien.

21 oktober 2019 om 12:52

Nu nuanceer je het anders en nu kan ik meer in je gedachte vinden. Jij zegt namelijk wat jou aanspreekt. Dat is heel anders dan je eigen vraag van hierboven: 'wie bij chelsea is er dan zoveel beter als wat er bij Ajax instaat Tvl11?'ook al spreekt de manier van invullen van Tadic jou meer aan, toch zou Abraham bij Ajax basis staan. De manier zoals je over Dest praatte, klinkt het alsof je Dest beter vindt omdat hij aanvallend beter is. Dus schetst een krom beeld. Dat Blind vorig jaar paar goede wedstrijden heeft gespeeld doet niet af dat hij zelf ook heeft lopen schutteren in de Bpl, net als de Chelsea verdediging dus volgens jou. Ik vind je teveel hangen in wishfull thinking ipv de realiteit in de juiste context.

21 oktober 2019 om 13:00

@ myvision ik plaats alles in een perspectief. Ik kijk naar een breder geheel dan alleen de uitzonderlijke goede CL campagne van Ajax afgelopen jaar. Wat mijn punt is, is dat op het reguliere niveau waar chelsea acteert, de Bpl. Tadic bij laagvlieger speelde. Dus Tadic kon het niveau wat hij bij Ajax europees wel om de zoveel tijd kon leveren, niet wekelijks leveren in de Bpl. Abraham gaat dat nu toch een stuk beter af. Tadic was tegen Real erg goed maar tegen juve en Spurs was hij echt niet heel bijzonder. Ajacieden zijn erg goed in alle CL wedstrijden te generaliseren naar geweldig. blind heeft 4 jaar de tijd gekregen om te bewijzen dat hij het niveau van man U aankon, na 4 jaar is gewogen en gebleken dat hij het niet aankon. Niks mis mee, maar het is dan krom om zo'n iemand dan te vergelijken met cv's die wel in de BPL spelen en (nog) niet te licht gewogen zijn. Beetje misplaatst is dat als je het mij vraagt. Over kepa en Onana is echt niks misplaatst. Als Chelsea op de stoep had gestaan met 80 miljoen voor Onana, had Overmars dat lachend geaccepteerd. Dat heeft niks te maken met makkelijk ophalen of niet. 80 miljoen is gewoon erg veel geld. Ik zeg nergens dat Chelsea gaat winnen. Maar 1 uitslag bepaald niet meteen of een club beter is dan de ander. een momentopname is daar niet geschikt voor, dat weet jij ook wel. Utrecht is ook niet ineens beter dan PSV omdat ze er van gewonnen hebben.

21 oktober 2019 om 13:09

Hartstikke leuk dat die paar CL wedstrijdjes er constant worden bij gepakt maar laat dat nou zien dat je een goede speler bent? Het gaat juist om elk jaar goed presteren. En dat is juist wat die spelers niet doen. En kom nou niet aan dat ze het goed doen in de eredivisie. Hoe kun je neres verder noemen dan CHO. De 1 is bankzitter bij Ajax en de ander basisspeler bij Chelsea?

21 oktober 2019 om 13:11

Heeft met vorm te maken. Neres is op dit moment niet in vorm, maar vorig jaar heeft hij meer dan bewezen dat hij gewoon beter is.

21 oktober 2019 om 13:20

@ajax1812hoe heeft Neres dat bewezen dan? in cijfers? CHO betrokken bij 13 doelpunten in 1617 minuten. = 124 minuten per betrokken goalneres betrokken bij 27 doelpunten in 3468 minuten. = 128 minuten per betrokken goal. Ik ben wel benieuwd waarop jij je bevindingen hebt gebaseerd

21 oktober 2019 om 13:21

Naja, ik ben nooit zo fan geweest van dat ophemelen van de Bpl. Het is een competitie waar je het Ajax van vorig jaar en ook dit jaar niet aan kan meten omdat ze daar niet spelen. De CL is juist de competitie waar die krachtmeting wel is en daar in die competitie spreekt in het voordeel van Ajax. Als je dat niet als graadmeter wil gebruiken, Arsenal890, dan vraag ik me af waarom die competitie uberhaupt bestaat. Lekker denigrerend spreken over "een paar wedsrijdjes" daar waar Ajax uiteindelijk de meeste Europese wedstrijden van iedereen heeft gespeeld vorig seizoen.uiteindelijk ben ik het wel met je eens Glory dat Ajax die wedstrijd niet zomaar eventjes gaat winnen woensdag. Chelsea is fris, heeft een leuke ploeg en speelt goed voetbal. Het wordt dus zoals Abraham terecht zegt "a massive game".

21 oktober 2019 om 13:22

Leuk dat wegspelen en wat heeft dat voor nut? Het gaat om het resultaat he. Real werd inderdaad weggespeeld in Amsterdam. Maar ja real is een ploeg die countert dus ja. Het zijn inderdaad een paar wedstrijdjes. Het klinkt misschien denigrerend maar het zijn toch ook maar een paar? De statistieken die glory erbij pakt lijkt me toch duidelijk dat CHO verder en beter is dan een bankzitter als neres.

21 oktober 2019 om 13:36

Naja, het wegspelen in Amsterdam heeft er indirect voor gezorgd dat er een goede stap werd gezet om inderdaad dat goede resultaat te halen: namelijk Real uitschakelen op een manier die zelden is vertoond. Ajax heeft 18 wedstrijden in de CL gespeeld, noem het maar een paar.

21 oktober 2019 om 14:12

Jij noemt zelf altijd de wedstrijden op, de wedstrijden zijn een paar. Het is geen structureel niveau. In de underdog rol kun je inderdaad stunten. Hebben roma en Monaco ook gedaan, maakt je nog niet meteen wereldspelers.

Prachtig hoe respectvol topclubs spreken over Ajax. We horen er weer helemaal bij en dat had ik nooit meer verwacht. Prachtig wat er sinds de Fluwelen Revolutie gebeurt is. Het is heus niet allemaal op Johan zijn conto te schrijven, maar we mogen hem wel dankbaar zijn.

21 oktober 2019 om 11:10

Welke topclub want Chelsea is al een paar jaar geen topclub mee hoor ik vond van te voren valence een gevaarlijker club

21 oktober 2019 om 11:26

Sjonge sjonge sommige mensen hier. Hoezo is Chelsea nou weer geen topclub in het voetbal? Kampioen van Engeland in 2015 en 2017. CL in 2012. EL in 2013 en 2019. En dat is dan geen topclub volgens jou? En wat heeft Valencia dan gepresteerd? Vorig jaar met alle geluk van de wereld nog 4de worden boven Getafe..

21 oktober 2019 om 11:41

Haha, de devaluatiebrigade weer. Nadat Bayern, Real, Juve en Benfica vorig jaar niks meer konden is nu Chelsea aan de beurt. Gewoon een Europacup gewonnen afgelopen jaar he? Maar goed, nadat Real Madrid 3x achter elkaar de CL won stelde dat ook niks meer voor dus ik sta nergens meer van te kijken.

21 oktober 2019 om 12:39

Doe normaal man.
Bayern en Real zaten vorig seizoen in een verschrikkelijke vorm.
Dat was gewoon een feit.
Nu tref je een Valencia dat geen schim meer is van vorig seizoen en een Chelsea dat Hazard is verloren en een transferban heeft.
Als je het dan niet kunt plaatsen dat er mensen zeggen dat Ajax het geluk mee heeft dan heb je gewoon een rood/witte bril op.

21 oktober 2019 om 12:53

Doe normaal man?? Valencia en Chelsea treffen een Ajax dat De Ligt en De Jong is verloren. Een transferban heeft Chelsea zelf verdiend omdat ze niet zo'n gezond beleid hebben als Ajax. Dat verschrikkelijke Bayern is gewoon kampioen geworden in de Bundesliga. Het is wel zo toevallig altijd he, dat alles tegen Ajax ineens niets meer kan. Zou het niet ook gewoon een klein beetje aan Ajax liggen? Man, man, man.

21 oktober 2019 om 12:56

Bayern had net weer wedstrijden gewonnen en raakte weer in vorm. Voor Real gold hetzelfde. En toch werden ze weggespeeld door Ajax. Trouwens, kijk alleen maar naar de spelers van beide clubs. Ik vind het zo grappig: van tevoren las ik overal dat Ajax wel zou merken dat ze niet van hetzelfde niveau waren. Dit waren echte topclubs. En na de wedstrijden was het: maar ze waren niet in vorm. Ongelooflijk hoe sommigen alle prestaties van Ajax naar beneden praten. Geeft jou dat een goed gevoel?

21 oktober 2019 om 12:59

Dat Bayern uiteindelijk kampioen is geworden zegt toch niets over het begin van het seizoen.
Maar als je nog niet eens kan toegeven dat Bayern niet in vorm zat het begin van vorig seizoen,dan stopt het.

21 oktober 2019 om 13:06

@kyle66 het is niet te ontkennen dat het Real van vorig jaar geen schim meer was van het Real dat 3x op rij de CL won. Desalniettemin was Real aan haar stand verplicht om Ajax uit te schakelen. Dus het doet niks af van de prestatie van Ajax maar het mag ook wel erkend worden dat het Real van vorig jaar niet meer het Real van de 3 seizoenen ervoor was. Prestaties worden niet naar beneden gepraat maar er wordt slechts context toegevoegd.

21 oktober 2019 om 13:31

Misschien was Bayern niet in vorm, maar Ajax verloor 2 weken voor Bayern-Ajax 3-0 kansloos van Psv. Een dikke 2 weken voor Ajax-Real kreeg Ajax een enorme mentale dreun door met 6-2 te verliezen van Feyenoord. Het is zo typisch om alleen eenzijdig de problemen bij de tegenstander te benoemen en dan even te vergeten dat Ajax ook personele problemen heeft dan wel in vormcrisis heeft verkeerd.

21 oktober 2019 om 13:38

@myvisionik denk juist dat die verliespartijen niet door vormcrisis kwamen maar door tactische blunders. In beide gevallen werd het centrum van de Ligt en Blind uit elkaar gehaald. Ik denk ook dat Ajax juist enorm veel geleerd heeft van die 2 verliespartijen. Verder: wat Ajax gedaan heeft blijft wonderbaarlijk knap alleen veel Ajacieden referen ernaar alsof ze het Real van Ronaldo hebben weggevaagd. Dat is gewoon onjuist. Het Real was minder dan het Real ervoor. Waar ik me erg aan stoor is dat veel Ajacieden niet helemaal juist met de waarheid om gaan en zich persoonlijk aangevallen voelen als iemand erop wijst dat Ajax een minder Real tegen kwam dan de jaren ervoor.

21 oktober 2019 om 13:50

Naja, tegelijkertijd erger ik me er aan dat de problemen bij Ajax onder de mat worden geveegd alsof het niets voorstelt. Chelsea mist Hazard, Ajax mist Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Daarbij is het wat makkelijker om een vormcrisis van Ajax te maskeren in de Eredivisie. Tegen RKC wint Ajax gewoon, maar het zou zo een begin van een crisis kunnen zijn. En het is zowel van Ajacieden als niet-Ajacieden niet een eenduidige waarheid, het is een perceptie. De tegenstander wordt al jaar en dag ineens 10 klasses minder als Ajax de tegenstander is, een bepaalde rare vorm van indekken. Je kan altijd zeggen: "zie je wel, ik had gelijk". Want als Ajax komende woensdag verliest krijgen we het nog zover dat Ajax zich kapot moet schamen tegen dã­t Chelsea. Als Ajax wint kan je ook zeggen "zie je wel, Chelsea is geen topclub meer". Maar ondertussen hebben wij de twee grootste talenten van Europa ingeleverd, vedette Schone is ook niet meer bij ons, maar ach...dat telt niet he De enige krachtmeting is komende week. Daarom worden die wedstrijden volgens mij georganiseerd. Een echte kampioen is in vorm als het er om gaat. Anders is'ie gewoon niet goed genoeg.

Wordt een hele leuke pot. Chelsea is een leuke ploeg, veel jeugd op het moment natuurlijk door de transferban. Ben wel een beetje bang voor Abraham eigenlijk. Uiteindelijk denk ik toch dat Ajax gaat winnen door het publiek wat achter de spelers staat in de Arena. Heb er zin in!

Ik zie de gelijkenis niet zo. Ja ze spelen beide met jonge spelers maar daar is ook alles mee gezegd bij Ajax is het een filosofie en bij Chelsea is 't geboren uit noodzaak.

Jonge ploeg Ajax? Dat valt dit jaar toch erg mee. Er spelen in de basis toch behoorlijk wat ervaren spelers: Blind, Veltman, Tagliafico, Ziyech, Tadic, Promes. Hebben allemaal toch al behoorlijk wat meegemaakt, inclusief WKs, EKs, en zijn toch gearriveerde internationals.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren