Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We hadden bovenaan kunnen staan en misschien had dat wel gemoeten’

Laatste update:

Vitesse staat in ieder geval voor één nacht in het linkerrijtje van de Eredivisie. Het team van Peter Bosz was vrijdagavond met liefst 6-1 te sterk voor ADO Den Haag en de trainer was na afloop in gesprek met FOX Sports dan ook uiterst content. “We deden heus niet alles goed, hoor, maar met zo’n zege moet je gewoon tevreden zijn.”

/

“Als we de goals beter hadden verdeeld over de wedstrijden, hadden we bovenaan kunnen staan. Misschien wel moeten staan, maar daar heb je nu niets aan”, aldus Bosz. “We hadden ADO vanavond nog veel meer pijn kunnen doen, al ben ik er wel doodziek van dat we weer een tegengoal hebben gekregen.” De coach liet in de slotfase zijn zoon Gino nog invallen: “Ik was trots. Hij verdient het en doet het goed.”

Collega-trainer Henk Fraser zag ‘veel slechte dingen’ bij zijn elftal: “Zelfs als je met twaalf man op het veld staat en vergeet te pressen of je man te volgen, heeft het geen nut. Daar komen de eerste twee goals ook uit voort. We dachten eigenlijk nog dat de 2-2 er misschien in zat, maar de 3-1 was het breekpunt. In de rust heb ik gezegd dat we de schade beperkt moesten houden, dat is natuurlijk niet leuk om als coach te zeggen.”

Beschouw jij Vitesse als een titelkandidaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
3 oktober 2014 om 23:16

Gezien het spel, de gemiste kansen misschien wel. Maar zo werkt het nou eenmaal niet.

4 oktober 2014 om 22:46

Niet meer, Goed spel maar in het begin te weinig punten gepakt dus op te grote afstand al geraakt.

4 oktober 2014 om 00:03

Mag ik zeggen dat dit niet is hoe we er als vitessenaren tegenover staan!!

VZ trekt alles uit het verband met hun titels, want deze titel komt zeer arrogant over.

Hij zegt alleen dat we bovenaan hadden gestaan als we deze 12 goals over de rest van de wedstrijden hadden verdeeld...

Wel blij met het teruggekeerde vertrouwen.

4 oktober 2014 om 00:10

Vergeet niet dat bij een voorsprong een tegenstander ook meer gaten weg zal geven en de laatste paar goals wat makkelijker kunnen vallen. En de 15 tegengoals die ze tot nu toe hebben ziet ie voor het gemak ook maar even over het hoofd.

Oftewel beetje makkelijke opmerking, elke wedstrijd is een wedstrijd op zich en drie punten is drie punten, of je nou met 1-0 of met 6-1 wint..

4 oktober 2014 om 00:27

Helemaal mee eens, uiteindelijk sta je meestal waar je ongeveer hoort te staan, al is het nog vroeg.

Maar mensen zien vaak de titel en ergeren zich gelijk aan bosz (wat opzich kan natuurlijk) terwijl hij in het gehele interview een stuk milder en kritischer is.

4 oktober 2014 om 00:34

Bosz begint een irritant mannetje te worden.... 14 goals tegen dan hoor je echt niet bovenaan te staan.

4 oktober 2014 om 22:48

En bovendien moeten ze dit ook nog maar eens vast houden. Ze hebben gewoon een hele slechte start gehad en dan sta je dus niet boven aan. Logisch.

als als als, gewoon zo door blijven gaan en niet denken aan het begin van het seizoen anders schiet het niet op.

Ik hoop dat Vitesse dit seizoen in de top 4 eindigt en verwacht dat eerlijk gezegd ook. Ajax wordt dit seizoen met een klein verschil op PSV kampioen denk ik, Twente wordt derde en Vitesse schat ik hoger in dan Feyenoord en AZ dus Vitesse zie ik bij de eerste 4 eindigen.

3 oktober 2014 om 23:51

Er zijn zoveel schattingen... Ik moet het nog zien ik vind Feyenoord beter dan Vitesse en vooral Twente. Ik vraag me af hoe stabiel PSV is. Ajax is ook best wisselvallig ..... We weten het in mei

4 oktober 2014 om 00:00

Feijenoord beter dan twente.. Twente heeft op iedere positie een betere speler staan, een sterkere bank en dan moet Guiterez nog terug komen.

4 oktober 2014 om 00:26

Marsman beter dan Vermeer? Dat zal dus niet. Zelfs Mulder, de tweede keeper, is beter. Verder heeft Feyenoord in de vorm van Clasie, Kongolo en Toornstra spelers die ook bij Twente moeiteloos mee zouden kunnen. Echter heeft Twente Ziyech gehaald en zou je over Toornstra kunnen twisten. Je overdrijft dus heel erg. Daarnaast als Boetius in vorm komt, is hij gewoon een van de meest gevaarlijke en beste buitenspelers in de vaderlandse competitie. Ze zijn ongeveer gelijkwaardig. Je moet ook niet vergeten dat Feyenoord volledig leeg is gekocht, terwijl bij Twente niet zo goed als alle bepalende spelers vertrokken zijn. Ja, Tadic en Promes zijn vertrokken, maar dat weegt niet op tegen een spits die er in twee jaar tijd 50 maakt en drie volwaardig internationals die tevens bijna de gehele verdediging vormden.

4 oktober 2014 om 00:30

Haha Feyenoord beter dan Twente? Realistisch ben je in ieder geval niet, want er zijn sowieso 3 teams beter dan Feyenoord en dat zijn Ajax, PSV en Twente. Ik denk dat Feyenoord blij mag zijn met een 4de plek, waar ze het ook heel moeilijk mee gaan krijgen.

4 oktober 2014 om 00:54

Hahaha twente beter dan Feyenoord? Ja joh hebben we gezien in de veste.. Lekker verdedigen elke thuiswedstrijd

4 oktober 2014 om 02:18

Twente had niks te vertellen in eigen stadion tegen Feyenoord.

4 oktober 2014 om 20:01

Feyenoord raakte 4 goede spelers kwijt en hun trainer en met een niet complete selectie spelen ze Twente helemaal weg.... dat zegt genoeg denk ik

4 oktober 2014 om 03:30

Ik schat Ajax, Psv, Feyenoord, Twente en Vitesse allemaal redelijk gelijkmatig in. Qua selectie zijn Ajax en PSV misschien net kwalitatief beter maar het ontloopt elkaar niet zo heel veel.

4 oktober 2014 om 09:56

PSV beter? Individueel zijn het echt topspelers, op de hele defensie na dan, maar zijn totaal geen team. Ik denk dat Vitesse en Ajax het beste spel en team hebben.

4 oktober 2014 om 21:02

Veldspel van Ajax is echt matig. Bij vitesse is het goed en ik vond Twente vorig jaar ook goed spelen. Dit jaar verast Feyenoord me want hun positie spel word met de week beter.

4 oktober 2014 om 22:50

Ajax heeft alleen veel meer punten gepakt en daar draait het om bij voetbal.

Zo geweldig waren ze nou ook weer niet in het begin. Ondanks grote kansen tegen Ajax waren ze in de Arena bijvoorbeeld gewoon de mindere.

3 oktober 2014 om 23:32

Dan heb je toch echt niet goed gekeken

3 oktober 2014 om 23:34

Haha de mindere? Heb jij een andere wedstrijd gezien of zo?

3 oktober 2014 om 23:53

Milik, klaassen, serero hadden makkelijk kunnen scoren tegen vitesse thuis, dat Fox zulke beperkte samenvattingen maakt kan ik ook niks aan doen.

5 oktober 2014 om 01:44

Ik heb die wedstrijd live gezien, maar Vitesse voetbalde veel beter dan Ajax. Ook kreeg Vitesse meer kansen dan Ajax. Dan kun je wel heel erg de wijsneus uithangen en enkele kansen van Ajax noemen, maar dan vergeet je even doodleuk alle kansen die Vitesse kreeg.

Vitesse heeft de meeste kansen in de Eredivisie gecreëerd en heeft elke wedstrijd nog meer kansen gehad dan de tegenstander. Bovendien spelen ze ook elke wedstrijd het betere voetbal. Het enige wat in het begin fout ging was dat ze vergaten dat kansen ook afgemaakt moeten worden, want anders had Vitesse weldegelijk bovenaan gestaan met al minimaal 40 gescoorde goals. Echt niet normaal hoeveel grote kansen die al gemist hebben. Die 20 goals die ze nu hebben is nog veel te weinig eigenlijk.

Waar Henk Fraser vorig seizoen nog van ADO een vechtmachine maakte, is het nu telkens een beetje slappe hap. Is Henk Fraser dan een coach die maar een hele korte houdbaarheidsdatum heeft, of wat is er aan de hand met Ado?

Ze spelen inderdaad een stuk soepeler dan aan het begin!
Leuk voetbal maar te zwak achterin tegen clubs als Ajax en Psv. gaat m niet worden voor Vitesse.

Elke ploeg kan dat zeggen ..... Maar wel goed van Vitesse ze scoren 12 keer in 1 week tijd

"Als we deze doelpunten vorig seizoen hadden gemaakt waren we kampioen" een beetje dezelfde zin in het kwadraat, dat slaat natuurlijk nergens op al moet ik wel zeggen dat Vitesse in vele wedstrijden mooi voetbal hebben laten zien met veel kansen en constante dreiging! Hopelijk voor hun kunnen ze nu de lijn naar boven inzetten

Onzin. Totdat ze die spits haalde was er scorend totaal geen vertrouwen

Sowieso een beetje apart om op basis van deze wedstrijd ineens het vertrouwen uit te spreken in een wel dan niet verdiende positie op de ranglijst. Vitesse heeft idd in een aantal wedstrijden kansen gehad die niet werden afgemaakt, maar dat heeft elke ploeg. Vandaag heeft Vitesse het nodige geluk gehad, 2e goal was buitenspel, 3e goal ongelukkige eigen goal, de 1e penalty kun je geven maar veel pech, 2e penalty was onterecht, zijn toch al 4 van de 6 goals. Ik wil ze nog weleens zien tegen een ploeg in vorm.

5 oktober 2014 om 01:51

Alleen kan geen enkele ploeg dat zeggen in de mate waarin Vitesse dat kan. Met het aantal gecreëerde kansen staat Vitesse stijf bovenaan.

Dat de 2e goal buitenspel was is onzin, als je de beelden goed kijkt (ze hebben zelfs een lijntje erbij gezet nota bene!), dan zie je dat Leerdam keurig op één lijn stond (zelfs een kleine fractie erachter), dus dat was een zuivere goal.

Die 1e penalty wil ik geen pech noemen, de ADO-verdediger maakt gewoon een enorme domme overtreding, want die hand hoort daar helemaal niet. Dat is absoluut geen natuurlijke beweging. Die 2e penalty was ook terecht, want Dauda werd weldegelijk vastgepakt en belemmert om bij de bal te komen, waardoor een andere ADO-speler er uiteindelijk net eerder bij kon. Dat is een zuivere overtreding.

Tegen een ploeg in vorm zul je Vitesse niet zo snel zien, want die ploegen heeft Vitesse allemaal al gehad. Waren ze ook steeds de betere, alleen vergaten ze de kansen af te maken.

ach als peter beter had gewisseld en de spelers zoals vako op de juiste plek had gezet misschien dan wel, maar het gaat altijd nog om de goals en niet om het balbezit daar koop je niks voor. Hoop dat we nu eens slecht beginnen en zeer goed eindigen.

Ja, als de drie clubs met zeven verliespunten minder de goals beter hadden verdeeld, hadden die nog verder voor gestaan op Vitesse. Altijd vreemd dit soort opmerkingen.

Als je alle tegen doelpunten in 1 wedstrijd stopt en de voor doelpunten mooi verdeelt kan elke club er beter voor staan. Heracles had 18 punten kunnen hebben met zo'n redenatie..

Mocht Vitesse de komende tien wedstrijden winnen dan wordt het misschien tijd voor deze poll. Voorlopig staan ze 7 punten achter op de koplopers. Maar ze laten wel goed voetbal zien.

Ik blijf voorzichtig.
Volgende week krijgen we het weer moeilijk tegen Willem 2, want wie had verwacht dat die van Heereveen zouden gaan winnen.
En Franky two Fingers zie ik nu voorzetten geven die ik hem bij Vitesse nooit heb zien doen.
Als we weer winnen krijgen we aansluiting, maar het is dan ook noodzaak om tegen ploegen uit de top 4 te winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren