Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'We dachten een redelijke selectie te hebben, hier horen we niet thuis'

Laatste update:
/

NAC Breda heeft geen geld om het elftal tussentijds te versterken, maar is ook niet verplicht om spelers te verkopen. Het lijkt erop dat bijvoorbeeld Nemanja Gudelj nog minimaal een half jaar in Breda zal blijven. Fiorentina had afgelopen zomer interesse, maar echt concreet was de Serie A-club uit Florence allerminst.

Fiorentina zou in de winter terugkomen, maar er is geen enkel contact met de Serie A-club gekomen. "In de zomer is er via de mail een bod gekomen, maar daar kwam nooit een bankgarantie achteraan", verzekert technisch directeur Jeffrey van As maandag in De Telegraaf. Ook FC Twente volgt Gudelj met belangstelling. Een verkoop voor een slordige twee miljoen zou bij NAC financieel welkom zijn.

"Maar NAC zit nu, net na de promotie naar categorie 2, in een fase dat het mág verkopen en niet móet verkopen." Van As is teleurgesteld over het huidige seizoen tot nu toe. "We dachten een redelijke selectie te hebben. In de degradatiezone horen we niet thuis. Met één nieuwe speler kom je ook niet uit de problemen. De rest van het elftal zal ook moeten verbeteren."

Degradeert NAC Breda dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"fiorentina zou in de winter terugkomen, maar er is geen enkel contact met de Serie A-club gekomen."

De winter is pas 3 dagen oud, dus die fax kan zzo weer komen. Wat een naiviteit daar in Breda.

Hoop wel dat ze in de eredivisie blijven, alleen al om de bloedfanatieke supporters is een wedstrijd NAC al leuk om naar te kijken.

Sorry maar Nac heeft geen redelijke selectie.

Het is echt een degradatie selectie. Nac mag van mij gehuldigd worden als ze niet degraderen want dat zou een wereldprestatie zijn. De supporters kunnen maar beter de verwachtingen bijstellen en op een zwaar seizoen gaan rekenen!

24 december 2012 om 10:45

De verwachtingen bijstellen?

Het is niet voor niets dat er bij een 1-6 achterstand tegen PSV massaal het clublied gezongen wordt, de wave door het stadion gaat en de spelers gesteund blijven worden. Menig club had hun spelers keihard uitgefloten en de spelersbus opgewacht, want dat is natuurlijk supporten...

Maar de supporters bij NAC kennen de situatie dus gebeurt dit niet. Weet waarover je praat...

24 december 2012 om 12:01

Helemaal mee eens Wim 2,ze horen echt thuis in degradatiezone. Ze hebben zwak elftal

Ik spreek nog wel eens wat NAC fans maar die vinden dat van As ook niet bij die club thuishoort zoals de club ook niet thuis hoort in de onderste regionen.
Men vind hem hopeloos falen als TD en houden hem verantwoordelijk voor de lage positie momenteel.

NAC geen degradatie kandidaat? Hallo van As, wie denk je wel niet dat je bent? NAC hoort gewoon te staan waar ze nu staan en dat is op de na-competitie plaats. NAC heeft een heel zwak elftal. Alleen Lurling en Gudelj springen er iets boven uit. Nee, dit wordt strijden tot de laatste seconden voor NAC

Die Van As is al helemaal een rare vent. Ze zijn de voornaamste degradatiekandidaat na Willem II, en zullen echt degraderen als je het mij vraagt. Die hele selectie is pure middelmaat en als ze degraderen zal het ook niet lang meer duren voordat ze failliet gaan.

Van As is al tijden bezig met zich in te dekken.

Op papier zou je zeggen dat NAC een elftal heeft om boven de degradatiestreep te eindigen.
Het ergste is dat je iedereen keihard ziet werken iedere wedstrijd, het is gewoon puur kwaliteit en dat mag Jeffrey van As zich ondanks de financiele situatie wel aanrekenen.

Puur op papier vind ik NAC zeker beter dan Vvv, Zwolle en Willem II maar als je naar de wedstrijden kijkt op dit moment spelen alle drie beter voetbal dan NAC en dat is zorgwekkend.

Echter krijgt NAC deze alle drie nog thuis en ik verwacht dat we daar punten gaan halen om in ieder geval niet rechtstreeks te degraderen.

Het gaat inderdaad niet goed bij Nac. Ook ik had het idee dat onze selectie niet eens zo slecht is, en dat heb ik eigenlijk nog steeds niet. De spelers brengen alleen niet wat ze moeten brengen en we missen op 2 posities een betere speler. De linksback en in de spits. We scoren te weinig en als je te weinig scoort win je niks, en als op de positie waar goede en snelle vleugelspelers tegenover je komen te staan dan heb je niks aan een Looms of een vd Weg die er nog niet klaar voor is.

Jeffrey zit op een positie waar hij niet geschikt voor is. Zeker niet bij Nac. NAC had een uitstekende TD, namelijk Erney Stewart. Helaas vertrok hij naar het destijds nog financieel zeer sterke AZ.
Het Nac-bestuur o.l.v. Theo Mommers trok vervolgens Jeffrey van As aan. Deze man is onder het grootste deel van de Nac-supporters niet geliefd.

Onder de leiding van JvA werden o.a. de volgende spelers aangetrokken:
1. Nadir Ciftci. Afkomstig van Kayserispor. Bij NAC nog niet een wedstrijd in de basis gespeeld.
2. Anouar Hadouir. Afkomstig van Alemannia Aachen. Was voorheen een zeer omstreden speler en speelde bij Allemania slechts 5 competitiewedstrijden en scoorde niet 1x. Bij NAC weinig opgesteld en heeft zelden een volledige wedstrijd gespeeld.
3. Jens Janse. Afkomstig van Willem II. Rechtsachter is zijn positie. Stond in het seizoen 2012/13 11 wedstrijden in de basis.
4. Andreas Lasnik. Afkomstig van Willem II. Vanaf het seizoen 2011 slechts 6 wedstrijden in de basis gestaan.
5. Thio Leugers. Afkomstig van Twente (huur.) 3 basiswedstrijden.
6. Mike Zonneveld. Afkomstig van AEL Limassol. Sinds seizoen 2011 Twee wedstrijden in de basis. Frequent geblesseerd, ook voordat hij naar NAC kwam.
7. Mark Looms. Afkomstig van Heracles. Bij die club vond men dat zijn tijd bij die club voorbij was, maar NAC trok hem aan. Hij is veel te traag. Iedereen loopt hem links of rechts voorbij.

Al deze spelers hadden nooit door NAC aangetrokken moeten worden, gewoon miskopen (!) en daaraan is JvA debet. Voorts zijn er in de loop van de laatste jaren vele huurlingen aangetrokken. Huurlingen die, op een enkele uitzondering na, niets aan NAC hebben toegevoegd. Ook was de techneische staf o.l.v. Jeffrey niet in staat om goede huurspelers bij NAC te laten slagen. Bijv. Jozefzoon, Boukhari en Sarpong. Dit seizoen staan de eerste twee constant bij RKC in de basis en daar doen zij het uitstekend!

De wedstrijd tegen PSV heeft heel veel negatieve reacties opgeleverd en volkomen terecht. Toch moeten wij bij NAC niet bij de pakken neer gaan zitten. Immers, de laatste wedstrijden werd er in ieder geval weer beter gespeeld. Tegen Nec, Feyenoord, Roda en Heracles was er weer iets van een organisatie in het team zichtbaar. In de laatste 3 competitiewedstrijden haalden wij 3 punten en dit hadden er met een beetje geluk 6 kunnen zijn.

Dat wij tegen PSV van de drassige weide zijn gespeeld, moeten wij nu maar voor lief nemen. Er zijn overigens ook wel een paar oorzaken aan Nac-zijde te noemen, die tot deze grote nederlaag hebben geleid. En die oorzaken moeten voor de nabije toekomst worden geëlimineerd.

Het is te hopen dat men bij NAC er in zal slagen om twee goede spelers, w.o. een midvoor, aan te trekken. Voorts moet er in de winterstop in Turkije goed met de spelers worden gesproken en tevens moet worden besloten of men definitief voor het 4-3-3-systeem kiest of voor het 4-4-2-systeem.

Ondanks alle ellende blijf ik hoop houden dat NAC in de ‘ere’ blijft.

Hoe kan je dan ook een speler als Looms aantrekken? Misschien wel de slechtste speler van de Nederlandse velden, echt letterlijk voor geen enkele club een aanwinst.
Vind het echt sneu voor Nac, de club verdient dit niet. Ik mag toch hopen dat ze deze beroerde periode door kunnen komen in de Eredivisie tot er licht aan het einde v/d tunnel is, want als ze degraderen zie ik ze niet meer terugkeren.

NAC supporters gaan niet naar NAC voor een goed stukje voetbal. Die gaan voor de sfeer... ik vind het zelfs schrijnend dat ze bij 1-5 nog blijven zingen.. Tal van spelers presteren onder hun niveau, dan mag je onderhand ook wel eens kritisch gaan zijn.persoonlijk vind ik dat de supporters zich weleens wat meer mogen roeren. Het wordt maar geaccepteerd terwijl ik denk denk dat ploegen als Willem II, Roda en VVV gewoon niet beter zijn.

Ze moeten gewoon eens gaan knokken, ze denken volgens mij dat het vanzelf wel goed komt.. maar dat is niet zo... De eerste wedstrijd in 2013 is tegen Vvv.. dat is wat mij betreft al een do-or-die wedstrijd.. verlies je die, dan zie ik NAC er niet meer bovenop komen

25 december 2012 om 02:16

Laten we wel wezen, ik kom geregeld bij NAC en ik vind het één van de mooiste clubs van Nederland, maar de sfeer die tegen PSV werd gemaakt na inderdaad een 1-5 is puur cynisme. Begint met "wij gaan niet opzij" wat een normaal liedje is voor Nac, maar in deze context wat raar. Daar werd nog een schepje bovenop gedaan met "wij gaan Europa in" en "messi, Messi, Looms die komt er aan". Looms, die bij 3 van de tegendoelpunten voorbij gelopen werd, voor degene die nier zo ver geïnformeerd is.

Er wordt hier gesuggereerd dat NAC supporters maar als blinde gekken voor het feest naar het stadion komen, maar juist door dit cynisme laten de supporters zien dat het iets belachelijks is wat er op het veld gebeurd. Om vervolgens na de wedstrijd wel "met z'n allen de kroegen te overvallen, hier in ons mooi Breda". Wat mij betreft de prima mentaliteit, in plaats van de ziektes die ik in andere stadions richting het veld geslingerd hoor worden.

26 december 2012 om 13:40

Eens

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren