Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Watford ontslaat Bilic en is toe aan tiende (!) manager in amper vier jaar tijd

Laatste update:

Watford heeft per direct afscheid genomen van manager Slaven Bilic, zo maakt de club dinsdag bekend. Aanleiding voor het ontslag is de magere reeks resultaten die de club de laatste tijd onder zijn leiding boekte. De opvolger van Bilic wordt alweer de tiende (!) manager van de club in nog geen vier jaar tijd.

"The Hornets wonnen slechts eenmaal in de laatste acht wedstrijden in de Sky Bet Championship onder de Kroatische hoofdtrainer", maakt Watford duidelijk in een statement op zijn website. "Sinds kerst wist er slechts driemaal gewonnen te worden." De club deed lange tijd mee om de bovenste plaatsen, maar na de mindere reeks resultaten staat het momenteel negende. Er is echter nog wel uitzicht op deelname aan de play-offs om promotie naar de Premier League. De achterstand op nummer zes Norwich City bedraagt vier punten.

"We zijn allemaal ambitieus om dit seizoen te slagen, dus is er snel iets nieuws nodig nu de kans op promotie nog reëel is", laat technisch directeur Ben Manga weten over de beweegredenen achter het ontslag van de oefenmeester. "Nu de winterse transferperiode over is, is het vervangen van de manager de enig overgebleven optie om nieuwe energie te genereren voor de wedstrijden die nog komen gaan."

"De directie wil nog wel duidelijk maken dat het Slaven dankbaar is voor het werk dat hij heeft verzet tijdens zijn tijd bij de club", sluit Watford het statement af. Bilic is sinds september 2019 alweer de negende manager die door de club wordt ontslagen. Eerder nam de club afscheid van Quique Sánchez Flores, Hayden Mullins, Nigel Pearson, Vladimir Ivic, Xisco Muñoz, Claudio Ranieri, Roy Hodgson en Rob Edwards.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens mij zitten er ook iets van acht spelers in de lappenmand, dat maakt het ook lastig om goed te kunnen presteren als trainer zijnde.

Wat een prachtige beleid voeren ze ook!
Ze verdienen het ook wel om nog in de Championship te blijven als je geen manager de tijd geeft om het team naar je hand te kneden.

Dit is toch wéér een uiting van mismanagement bij Watford. Man, man, man, wat een zooitje is het daar.

Watford is volgens mij ook echt de slechtst geleide club in Engeland. Niet normaal hoe vaak die van trainer wisselen.

7 maart 2023 om 22:57

Ondanks al dat trainergewissel hebben ze als relatief kleine club (34e op de eeuwige ranglijst van de premier league) de laatste jaren met enige regelmaat in de premier league gespeeld. En ze staan momenteel op veilige plek in de championship met nog uitzicht op de playoffs. Dus om te zeggen dat het de slechtst geleide club van Engeland is, is nogal een statement. Ben het wel met je eens dat het absurd is hoevaak die club van trainer wisselt.

Gaat helemaal mis met al die slecht geleide clubs met te hoge ambities. Ze zouden eens vasthouden aan een visie ofzo. Kansloos.
Maar er is altijd wel weer iemand die geld komt scheppen, volgens mij stappen ze er ook allemaal zo in. Ff afkoopsom innen

En de kans dat je in 2030 altijd binnen een paar meter van een voormalig Watford coach staat neemt alsmaar toe.

Wat ern beleid daar bij Watford en ook al jaren met behoorlijk wat geld gesmeten. Vanaf dat Gomez daar ging keepen. De investeren en opbrengst ratio daar is zeer laag. Ze staan nog op een prima plek om mee te doen. Had deze keuze niet gemaakt. Echter is het daar een trend deze keuze te maken. Wens ze veel succes en niet tegen Norwich. Go Canaries!

Misschien directie ontslaan? Ik vermoed dat dat meer zoden aan de dijk zet dan om de haverklap een trainer ontslaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren