Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Waterreus: ‘Zeggen dat hij een verrijking is voor de Eredivisie gaat me te ver’

Laatste update:

Ronald Waterreus is niet weg van de kwaliteit die de buitenlandse doelmannen met zich meebrengen in de Eredivisie. De voormalig doelman van onder meer PSV noemt onder anderen Mark Birighitti, Ögmundur Kristinsson en Timon Wellenreuther ‘geen verrijking’ voor respectievelijk NAC Breda, Excelsior en Willem II.

De 47-jarige Waterreus vindt Lars Unnerstall van VVV-Venlo een uitzondering op de regel: “Je kunt van hem niet zeggen dat hij niets toevoegt aan de club. Hij is een enorm belangrijke steunpilaar. Maar om nu te zeggen dat hij een verrijking is voor de Eredivisie gaat me te ver”, aldus Waterreus in een interview met De Limburger.

“Voor de stap naar een topclub in de Eredivisie is het nog te vroeg. Bij VVV mag je een wedstrijd slecht spelen, zoals Unnerstall overkwam bij Heracles Almelo. Bij een topclub moet je er elke week staan.” De 27-jarige Unnerstall is bezig aan zijn eerste seizoen bij VVV. De voormalig jeugdinternational kwam in de zomer over van Fortuna Düsseldorf.

Unnerstall speelde eerder ook voor onder meer Schalke 04 en daar werd hij getraind door Holger Gehrke. “Als hij stabiel blijft in de tweede seizoenshelft en zijn eerdere prestaties bevestigt, zie ik niet in waarom hij niet een stap zou kunnen zetten daar”, reageert Gehrke in de krant. “De top drie in Nederland zou mogelijk moeten zijn met zijn capaciteiten. Ook een terugkeer naar de Bundesliga sluit ik niet uit.”

Is Lars Unnerstall goed genoeg voor de Nederlandse top drie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waterreus was zelf ook geen verrijking voor de Eredivisie. Misselijkmakend en te arrogant persoon. Was een aardige keeper maar stelde internationaal niks voor. Zijn meningen en analyses zijn verschrikkelijk om aan te horen.

3 februari 2018 om 16:29

Je hoeft het niet te lezen of aan te horen. Je maakt zelf de keuze. Maar, gelukkig kom jij wel met sterke analyses en argumenten....

3 februari 2018 om 16:49

Soms kijk ik weleens graag naar een voetbalprogramma. Echter als Waterreus aan tafel zit dan is het al weer verschrikkelijk om aan te zien. En gaat dan ten kosten van de andere die aan tafel zitten.

3 februari 2018 om 18:25

Ik moet eerlijk bekennen dat ik hem ook niet echt kan uitstaan. Maar hij was wel een prima keeper vooral als psv weer een concurrent haalde.

Waterreus herkent middelmaat direct natuurlijk als keeper was het een grabbelaar en als analist kraamt hij ook voornamelijk onzin uit....

3 februari 2018 om 16:54

Man heeft 285 wedstrijden bij psv gekeept. Ga dan niet vertellen dat hij niet goed genoeg was want dan was er al veel eerder een vervanger gehaald. Beetje de media napraten kan iedereen maar hij was in zijn psv tijd altijd goed voor minimaal een 6. Als analist heb je compleet gelijk, lult verschrikkelijk dom.

3 februari 2018 om 18:12

Grabbelaar is misschien niet helemaal goed verwoord maar Waterreus was verre van een top keeper.
Als "de media ( al de media?)" beweren dat Waterreus een grabbelaar is zit er waarschijnlijk een kern van waarheid in. Of denk je dat de media het op Waterreus gemunt heeft en er alles aandeed om Waterreus te bashen? Ik denk niet dat Waterreus zo belangrijk is dat de " media" dingen gaat verzinnen...

3 februari 2018 om 16:56

tornado72

Waterreus een 'grabbelaar'??? Onzin.

3 februari 2018 om 18:14

Grabbelaar, erg matige keeper geef het een naam het was verre van een topkeeper.

3 februari 2018 om 17:38

Ik ben het met je eens dat hij vaak onzin uitkraamt, maar verstand van doelmannen heeft hij wel. Om te zeggen dat het een grabbelaar was, gaat me wat te ver. Waterreus was een hele degelijke doelman. Dat zien we tegenwoordig wel erg weinig op de Nederlandse velden. Tegenwoordig zijn het allemaal showkeepertjes die al duiken als de bal recht op ze afkomt en fout na fout maken.

3 februari 2018 om 23:26

Als analist is het na mijn mening inderdaad helemaal niets. Dat wil niet zeggen dat hij geen goede mening heeft mbt herkennen van goede keepers. Hij was zelf een goede keeper voor een nederlandse club. Geen top keeper, maar ook geen slechte keeper. Een beetje zoals Zoet op dit moment is. Met zijn jarenlange ervaring als keeper op een goed niveau vind ik dat hij hier iets over mag zeggen en ik vind persoonlijk dat hij ook gelijk heeft. Keepers moet je alleen halen als ze echter beter zijn.

Unnerstal is echt een reus in 't Venlose doel. En dat hij 1x een mindere wedstrijd heeft gekeept. Tja... Alsof watereus nooit een slechte wedstrijd heeft gekeept

Waterreus trapt weer eens open deuren in. Wellenreuther is niet eens 1ste keeper bij ons (Willem II). Wat had die dan verwacht dat hij wel de kwaliteiten van een topkeeper heeft?

3 februari 2018 om 17:26

Misschien bedoelt hij er mee te zeggen, dat die tweede keeper net zo goed uit Nederland had kunnen komen.
Vervelende gozer op tv, maar of die Pierre voorbij is gestreefd weet ik nog niet..

3 februari 2018 om 18:26

Kan ie leuk zeggen maar Nederlandse talenten willen helemaal niet bij clubs als NAC Willem II en Excelcior spelen. Die spelen liever bij Ajax PSV AZ en Utrecht omdat die met hun belofte spelers in de JL spelen. Onze Talenten (Willem II) weten niet hoe hard ze weg moeten lopen uit ons belofte team en wij moeten naar het buitenland om beloftes aan te trekken met potentie voor het 1e) dusja zodoende een duitser als keeper.

Unnerstal is echt een goede keeper. Vond het ook verrassend dat ie naar Venlo kwam. Als Jones zo'n stap kan maken kan Unnerstal het zeker. Hij zou niet misstaan bij de top 3

Als je ziet wat er bij de rest allemaal rondloopt is Unnerstall gewoon een verrijking voor de Eredivisie. Een van de betere keepers van de Eredivisie. Ik zou inderdaad eerder kijken naar de rest dan dat ik iets negatiefs over Unnerstall zou zeggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren