Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wat Messi allemaal kan is niet normaal, hij is buitenaards’

Laatste update:

Samuel Umtiti zegt er veel aan te hebben dat hij op één trainingsveld staat met Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar. De verdediger van Barcelona stelt dat hij ‘iedere training’ beter wordt door de samenwerking met de drie wereldsterren.

/

“Ze zijn van een fantastisch niveau. Hun niveau zorgt ervoor dat ik ook steeds beter word, omdat je tijdens de trainingen aldoor gefocust moet blijven”, vertelt hij aan ESPN. Umtiti is vooral onder de indruk van Messi: “Hij is buitenaards. Wat hij allemaal kan, is echt niet normaal.”

De Fransman kwam afgelopen zomer over van Olympique Lyon en om zich snel aan te passen, bekeek hij veel video’s waarin het spel van Barcelona werd uitgelegd. “Je moet heel erg goed nadenken wanneer je speelt voor Barcelona. De intelligentie van het spel ligt heel erg hoog”, besluit de linkspoot.


Zou jij Samuel Umtiti in de basis zetten bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
9 november 2016 om 09:38

Dat Umtiti talentvolt was wisten we allemaal wel, maar hij heeft mij toch positief verrast en ik denk dat Barca nog veel plezier aan hem gaat beleven de komende jaren.

Umtiti , je bent een redder in deze tijd bij barcelona! Zo jong en je hebt alles al, in potentie een wereldtopper, trek deze lijn door want je bent echt een beest van een verdediger. Als we nog iemand als jou naast je hebben en nieuwe backs die verdedigend sterker staan dan heeft barca gewoon een van de beste verdedigingslinies naar mijn mening.

Visca Barca!

9 november 2016 om 09:36

Hier zeg je het al... 3 nieuwe verdedigers. Er staat dus nu 1 goede verdediger zeg jij...ik kan nog wel meer clubs opnoemen die dat hebben. Umtiti is wel een blijvertje

9 november 2016 om 09:54

Opzich is pique nog steeds goed genoeg, alleen jammer dat hij oud wordt, met alba kunnen we ook nog wel even verder. Maar de rechtsback positie is zo zwak..

9 november 2016 om 17:09

Haha als we nog 3 goede verdedigers kopen, hebben we een van de beste verdedigingslinies ter wereld, da's een goeie, kunnen veel clubs zeggen.

Ik vind Alba wel top hoor, Pique ook voor het spel van Barcelona. Wat is ie nu? 29? Zo oud is dat niet.

9 november 2016 om 09:36

Met pique en alba er bij scheelt al een slok op een borrel. Rechtsback vind ik die roberto niet snel en sterk genoeg dat zag je goed tegen sevilla.

9 november 2016 om 10:31

Als back hoef je niet snel en/of sterk te zijn. Je moet slimmer zijn dan je tegenstander. Lahm is een hele goede voorbeeld.

9 november 2016 om 13:05

Lahm is een van de weinige uitzonderingen, als back moet je tegenwoordig toch echt wel snelheid hebben. Perfect voorbeeld is Ivanovic, hij was eerst echt top maar nu wordt hij zo makkelijk voorbij gerend door een snelle vleugelspeler.

9 november 2016 om 16:54

Roberto is een goede RB alleen speelt hij teveel wedstrijden, hij heeft nooit zoveel gespeeld als nu en dat is gewoon wennen. Barcelona zou er goed aandoen een oudere RB te halen die hem kan helpen en zijn positie kan overnemen tegen mindere clubs, eigenlijk jammer dat Adriano is weggegaan.

9 november 2016 om 17:12

Lahm is uniek en verre van traag.

Het is een enorm pluspunt als je razendsnel bent, kijk bijvoorbeeld naar Bellerin of Alba, die kunnen een fout van een ploegmaat of hun eigen slechte positionering vaak goedmaken met een sprint waar Bolt trots op zou zijn.

Zeker als je zoals Barcelona met een enorm hoge lijn speelt, is snelheid cruciaal. De verdediging van Arsenal is dit seizoen 3 klassen beter puur omdat Mustafi er staat in plaats van de te trage Mertesacker, die nochtans een uitstekende verdediger is, maar gewoon veel te traag en niet wendbaar genoeg om met 40 meter in zijn rug te spelen.

Zo is dat ook bij Barca.

Het heeft niet zo heel veel hieemee te maken, hoogstens dat Messi het ook is, wat houdt " lichtvoetig" precies in?

9 november 2016 om 10:44

Dat Messi ( in dit geval ) heel erg makkelijk weg draait bij zijn tegenstander. Dat iemand heel wendbaar is zeg maar. Met of zonder bal.

Heb iemand die nieuwe tattoo van messi al gezien? Die is ook buitenaards

9 november 2016 om 16:21

Ja staat hierboven ook afgebeeld, verschrikkelijk, ik ben zelf fan van tattoo's en heb er zelf ook enkele, maar zo een volledig of toch bijna volledig zwart been of arm is me een brug te ver. Kwestie van tijd voor hij een grote roos ofzo in zijn strot laat zetten.

9 november 2016 om 17:56

Ik kan ook genieten van een mooie tatoeage, maar in het voetbal zijn ze zo oververtegenwoordigd dat gewoon onbeschreven armen en benen je uniek maken. Vind het eerlijk gezegd ook niet bij Messi passen. Zou net zoiets zijn als dat Robben opeens een arm vol tatoeages heeft. Spelers als Theo Janssen, daar hoort het gewoon bij. Messi was voor mij juist uniek omdat hij z'n haar niet kamde en geen tatoeages of rare kapsels had. Blijkbaar toch aangestoken door Neymar.

9 november 2016 om 18:07

Dat zeker, nu is het echt tattoos laten zetten omdat anderen dat ook hebben, en die voetballers steken elkaar echt allemaal aan, Neymar heeft daarin zeer zeker invloed gehad op Messi, niet alleen qua tattoos overigens, ook qua gedrag en houding op het veld. Ik vind het jammer dat tattoos nu als iets mainstream word ezien, en dat vele de echte betekenis en geschiedenis erachter niet kennen. Theo staat daar mee ja, die zou haast verschrikkelijk zijn moest hij ze niet hebben haha.

9 november 2016 om 16:30

Als Nederlander zie je toch liever dat iemand lekker gewoon blijft haha. Vond een suffige messi met lang haar zonder baard en tattoos een stuk toffer. Hij lijkt steeds minder bezig met voetbal. Vind ook dat hij de afgelopen jaren zijn supervorm een beetje kwijt is. De passie straalt er niet meer vanaf. Dat is jammer.

9 november 2016 om 16:36

Hoezo als Nederlander? Hebben alle Nederlanders het dan niet zo op tattoo's? Dat jij hem vroeger liever had is persoonlijk, maar ik denk dat er ook mensen zijn die liever de ruigere versie anno 2016 zien. En die supervorm is helemaal niet weg, Messi is gewoon veranderd en gegroeid als voetballer, zijn spel is zo mogelijk nog diverser geworden dan onder Guardiola. En de passie straalt er net zo erg vanaf als vroeger, zelfs vaak nog meer.

9 november 2016 om 16:47

Ik bedoelde louter mezelf. Excuses voor de vage formulering.
Daarnaast vond ik hem in zijn productievere fase meer toevoegen. Vind dat hij nu zijn exceptionele randje kwijt is en dat hij teveel sjokt.

9 november 2016 om 16:52

Geen probleem daarom dat ik het je gewoon vraag. Nja, we zijn eerder te verwend geraakt, wat Messi wekelijks laat zien, zelfs nu nog, is en blijft exceptioneel.

9 november 2016 om 17:16

Dat sowieso. Hij is voor mij nog steeds de beste voetballer op aarde. Maar de magie die ik eerst ervoer is er nu wel een beetje vanaf. Dat ongeleide instinctieve vond ik waanzinnig.
Eigenlijk wat je nu bij dolberg ziet. Die is ook puur op instinct aan het voetballen. Prachtig

9 november 2016 om 17:57

Dat doe maar lekker gewoon stigma heeft Nederland als land wel een beetje. Denk dat feye88 daar op doelt.

Ik lees vaak dat medespelers van mesi aangeven dat messi buitenaards is en wat hij kan met de bal niet normaal is.
Dan denk ik wat dan?

Hij laat geregeld leuke dingen zien in een wedstrijd, maar soms ook echt weer niks. Zijn acties zijn eigenlijk zijn dribbels. Wat robben ook heeft. Het mooie bij messi is dan dat hij ook de overzicht bewaard.

Wat ik wil zeggen dat zijn medespelers soms een beetje overdrijven. Als ze t over Ronaldinho zouden zeggen dan had ik daar meer begrip voor gehad. Hij kon echt toveren. Wat ben ik blij dat ik ook hem heb mee gemaakt. Maar dat is mijn mening.

9 november 2016 om 16:50

Unieke mening, maar Messi kan zeker ook toveren, zoals je zegt, op 1 zijn dribbels, maar Messi is toch veel meer dan dat? Puntgave techniek, waardoor die dribbels zo kort en snel zijn, en dus zo dodelijk, zijn traptechniek en afwerking, zijn positionering, zijn inzicht en oog voor medespelers, Messi is in alles behalve show de overtreffende trap van Ronaldinho. Het valt gewoon te bezien wat je het meest aanspreekt, ik persoonlijk vind Messi net als Maradona een speler die grenzen verlegd, die dingen doet die niemand doet, pas op, Dinho was ook een fenomeen, maar hij was echt niet de evenknie laat staan meerdere van Messi. Messi kan in een situatie zitten waarvan je denkt, en nu houd het op, om zich er vervolgens met de meest eenvoudige doch geniale beweging uit te wurmen. Zijn simpelheid is zijn klasse, alles wat hij doet is doodeenvoudige voetballogica, waarom een schaar doen als je ook met een schouderval je man kan elimineren? Maar Messi is wel de enige die het theoretisch eenvoudige aspect van het voetbal kan omzetten in de praktijk, want je moet over speciale vermogens beschikken wil je die eenvoudigheid overbrengen op het veld, de praktijk ervan is namelijk niet voor iedereen weggelegd.

9 november 2016 om 17:47

Mooi verwoord alex.
Ik kan mij er ook zeker in vinden.
Messi en dinho kun je ook niet echt met elkaar vergelijken. Messi laat t alleemaal heel gemakkelijk uit zien en normaal, wat t absoluut niet is. Maar voor t oog genoot ik meer van dinho. Niet alleen zijn shows. Maar ook inzicht, steekpasses, altijd kwamen zijn pasen op maat aan.
Laten we gewoon lekker genieten van al deze geweldenaars.

9 november 2016 om 17:57

Dat vind ik ook, er gewoon van genieten is het beste wat we kunnen doen, zo heeft elke legendarische voetballer ook wel zijn dingetje en zijn speciale aspecten.

Umtiti is vooral onder de indruk van Messi: hij is buitenaards. Wat hij allemaal kan,
is echt niet normaal. Uit het artikel.
Met z'n voorhoede en dat op training partijtjes laten zien ook in wedstrijden.
Is van grote klasse.

Ja jonge nu weten we het wel. Worden (oud)barca spelers en in mindere mate (oud)real spelers nooit moe van henzelf? Door iedereen moet nodig 10 keer gezegd worden dat de speler die toevallig in hun team speelt (Mesi respectievelijk ronaldo) wel o zo verschrikkelijk goed is.

Het is jammer want dit komt bij velen over als een wij van wc eend artikel.

Erg jammer omdat onlangs een aantal spelers van Sevilla en de coach Messi tot beste speler ooit benoemden. Neem dan dat als materiaal voor een artikel ofzo.

10 november 2016 om 01:07

Daar verscheen ook een artikel over

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren