Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wat is een supertransfer? Pogba kostte 105 miljoen, speelt hij daarnaar?’

Laatste update:

Bayern München heeft meerdere keren uitgesproken dat het geen gigantische bedragen gaat spenderen aan spelers om te blijven wedijveren met de Europese top. De Duitse topclub betaalt doorgaans relatief lage sommen voor spelers, maar trainer Jupp Heynckes ziet graag dat zijn club bij de mogelijke komst van Kevin De Bruyne een uitzondering maakt.

Gevraagd door Kicker of Bayern een 'supertransfer' van vijftig miljoen euro moet maken om te concurreren met de rest van Europa, antwoordt Heynckes: "Wat is een supertransfer? Paul Pogba kostte Manchester United 105 miljoen euro. Speelt hij daarnaar? Veel vermeende topspelers kunnen en moeten nog veel leren. Bayern gaat zijn eigen gang met Niklas Süle, Joshua Kimmich, Corentin Tolisso of bijvoorbeeld Kingsley Coman."

"Natuurlijk moet er weer een speler komen van veertig of vijftig miljoen euro, maar vandaag de dag krijg je voor vijftig miljoen euro geen speler die 'af' is. Oke, neem Kevin De Bruyne. Hij speelde vorig seizoen niet goed, maar voor hem zou ik alles doen. Op deze positie heb je zo'n speler nodig. De Bruyne is overduidelijk de uitzonderlijkste speler in Europa op dit moment."

Zie jij Bayern München als kanshebber voor de Champions League-winst dit jaar?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als van dijk 80m is dan vind ik pogba minimaal 500m😉

16 januari 2018 om 06:58

Wat zeikt iedereen steeds op en over Van Dijk? Heb je eens een Nederlander die voor veel wordt gehaald en dan lees je alleen maar negatieve dingen.

16 januari 2018 om 08:11

Dan is het maar goed dat jij niets te zeggen hebt bij United. Dan hadden ze die club gelijk kunnen opdoeken.

16 januari 2018 om 12:52

Dan snap je de verhoudingen niet helemaal. Van Dijk is op zijn positie gewoon net zo goed.

Speelt Neymar naar zijn 222 miljoen? Speelt van Dijk naar zijn 85 miljoen? Speelt Pogba naar zijn 105 miljoen? Het is allemaal niet belangrijk, het belangrijkste is; voegen ze wat toe aan het team waar ze spelen. Het antwoord is: ja. Heynckes blijft een kwal.

15 januari 2018 om 23:25

Als je een recordbedrag voor een speler betaald mag je er wel een beetje vanuit gaan dat hij ook uitzonderlijk goed speelt. Pogba speelde vorig seizoen gewoon gemiddeld. Dit jaar begon hij erg goed maar hij raakte geblesseerd, daarna heeft hij weinig bijzonders laten zien. Heynckes heeft gewoon een punt, een journalist stelt een vraag en hij geeft eerlijk antwoord. Waarom is hij dan meteen een kwal?

15 januari 2018 om 23:34

Pogba is ook gewoon een centrale middenvelder. Hij kan niet in zijn eentje wedstrijden beslissen wat wel van hem verwacht wordt. Ik had graag gezien dat Pogba naar Real, Bayern of Barcelona was gegaan dan zou hij veel meer tot zijn recht komen omdat het toch lastiger is als je mede spelers ver van je niveau verwijderd zijn.

15 januari 2018 om 23:35

United speelde als team gewoon gemiddeld, dan was Pogba nog wel het enige lichtpuntje in de selectie, ik denk dat je niet veel United kijkt anders had je dat wel geweten. Ook als je ziet hoe arrogant Heynckes altijd is en hoe hij altijd loopt te op te scheppen over hoe weinig Bayern uitgeeft dan vind ik wel dat je een kwal bent. Ondertussen koopt Bayern wel elk jaar de competitie leeg.

15 januari 2018 om 23:49

Heynckes eem arrogante kwal?? Tja meningen verschillen.

Wat vind jij bijvoorbeeld van Mourinho dan?

16 januari 2018 om 00:24

Ach ja. Wat een speler kost heeft niks met zn kwaliteiten te maken maar met hoe graag anderen hem ook willen. Gewoon handelswaar

Hoeveel zou de bruyne kosten vraag ik me af. Denk dat hij wel oor heeft om weer in Duitse competitie te spelen.

15 januari 2018 om 23:36

Ik denk dat hij èèn van de duurste spelers aller tijden wordt, hij speelt namelijk bij de nummer 1 van Engeland, en ook nog eens bij een club die meer dan genoeg geld heeft. Ik gok dat je rekening mag houden met bedragen waarvoor Neymar is gehaald.

15 januari 2018 om 23:54

Ik denk dat je nog veel meer moet betalen zelfs. Neymar ging alleen maar weg omdat zijn clausule 225 miljoen was anders was hij nog veel duurder geweest. Clubs als Manchester city, Barca, Real, Chelsea, Man utd, Man city, PSG gaan hun sterspelers niet verkopen wat er ook geboden wordt.

Ja. Het antwoord is ja.

Nou weet je wat het is. Zolang de bizarre inflatie in het voetbal aanblijft, zou je eigenlijk wel gek zijn om niet elke transfermarkt voluit te gaan. Een speler die je 3 jaar geleden kocht voor 30 miljoen verkoop je vandaag voor 90 miljoen, terwijl hij niet eens veel beter hoeft te zijn geworden. De trend in de markt is omhoog en er zijn geen tekenen dat dit gaat afzwakken.
Een paar jaar terug was 100 miljoen voor Pogba i-di-oot, en nu is een paar weken terug Van Dijk voor 80 miljoen gekocht. Trek je conclusies maar.

Bayern voelen zich echt de meest nette club van Europa he? Altijd wijzen naar de anderen, zij doen alles perfect. Rummenige meermaals, coach doet vrolijk mee..

16 januari 2018 om 01:04

Niet perse net, maar ze willen wel graag uniek zijn. Spelers uit eigen competitie en nationaliteit vooral kopen en eigenlijk spelers vervangen door de talenten die ze een aantal seizoenen eerder hebben gekocht. Gewoon een manier van beleid waar zij zich goed bij voelen. Waar Barcelona graag twee spelers haalt van 320 miljoen, wil Bayern liever spelers eerder kopen en er wat aan gaan sleutelen.

16 januari 2018 om 02:36

Je bedoelt wachten tot het contract van een Dortmund speler afloopt en hem dan kopen.

16 januari 2018 om 04:50

Of onnodig veel betalen totdat je in de problemen komt vervolgens werkt je gekochte product niet eens goed. Lekker slim.

Tja Heynckes heeft wel een punt,bayern geeft nooit dergelijke bedragen uit,maar het prijsnivo in Engeland ligt standaard al hoger.
Neemt niet weg dat Bayern idd creatief is met redelijk betaalbare spelers creatief over te nemen.zoals Coman eerst huren,james eveneens of spelers einde contract binnen te halen zoals met Goretzka gaat gebeuren.

Gezeur over van Dijk altijd.
Om eerlijk te zijn, je betaalt 85 miljoen voor een van de beste verdedigers in de Premier League....
Met de huidige bedragen (die al uberhaupt te zot voor woorden zijn) past die 85 prima bij van Dijk.

Bayern "koopt" al jaren slim spelers of haalt ze gratis op. Wat dat betreft staat er een prima team voor de Duitse bundesliga en hebben ze ook helemaal geen 100+ miljoen speler nodig. Misschien een goede 2e spits, want de versterking die ze pas hebben gekocht ben ik niet weg van en de vleugels worden ook een jaartje ouder (robben & Ribery)

Voor 40 à 50 miljoen wordt het steeds lastiger voor Bayern om nog echte versterkingen te halen. Bayern leunt momenteel nog hele op oude krachten als Lewandowski, Robben en Ribery, maar ik verwacht dat ook Bayern in de toekomst echt zal moeten investeren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren