Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wanhopige’ Mourinho loopt op slotdag blauwtje bij Atlético Madrid

Laatste update:

Diego Godín komt op de slotdag van de Engelse transferwindow niet naar Manchester United, zo meldt Sky Sports. De Premier League-club deed donderdag een poging om Godín over te nemen van Atlético Madrid, maar de verdediger heeft vriendelijk bedankt voor de interesse. Hij geeft de voorkeur aan minstens een extra seizoen in LaLiga.

Eerder deze zomer liep Manchester United al een blauwtje bij Godín, maar José Mourinho keerde donderdag toch terug bij de Uruguayaan. De 'wanhopige' trainer kreeg echter de horen dat Godín een nieuw contract met Atlético is overeengekomen. De routinier lag nog maar een seizoen vast, maar kan nu bijtekenen in het Wanda Metropolitano. Onbekend is of zijn transferclausule ook omhoog gaat; op dit moment is Godín nog voor twintig miljoen euro op te halen.

Op Old Trafford kon de 32-jarige mandekker een salaris van negen miljoen euro opstrijken. Mourinho hoopte hem nog op tijd vast te leggen voor de wedstrijd tegen Leicester City van vrijdag, maar lijkt het te moeten stellen met de spelers die hij nu tot zijn beschikking heeft. Eerder op de donderdag, tijdens de persconferentie voorafgaand aan de seizoensouverture, liet de Portugees al blijken dat hij geen nieuwe spelers verwacht op deadline day.

"Ik heb er geen vertrouwen in", zei Mourinho over de komst van eventuele aankopen. "De transfermarkt sluit vandaag, dus ik moet stoppen met nadenken over de transfermarkt. Ik moet me richten op de spelers die ik heb. Volgens de informatie die ik heb, zullen er vandaag geen transfers meer plaatsvinden bij Manchester United." Manchester United werd ook in verband gebracht met verdedigers als Harry Maguire, Toby Alderweireld, Jérôme Boateng en Kurt Zouma.

Maakt Diego Godín de juiste keuze?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Begint toch wel een beetje triest te worden dit voor Untd. Las net ergens dat ze voor Jagielka gaan van Everton als andere optie.

9 augustus 2018 om 14:51

Logisch. Atletico Madrid is nu beter dan Manchester United . Zou stap terug zijn. Denk ook dat niet elke voetballer onder Mourinho wil spelen.

9 augustus 2018 om 14:55

Zeker waar, zegt op dit moment alles over Untd. Dat bedoel ik met dat het triest is. Geen idee wat zijn reputatie echt is onder de spelers.

9 augustus 2018 om 15:23

Ik denk niet dat United een stap terug is wat betreft salaris en status. Die enkele jaren vegen de rest niet weg. 10 jaar geleden vocht atletico nog regelatig tegen degradatie en united was vorig seizoen nog tweede.

9 augustus 2018 om 15:34

Ja en Atletico was vorig seizoen ook 2e Denk dat de meeste voetballers kijken waar is de kans op een aansprekende prijs het hoogst, geschiedenis van een club is mooi, maar denk niet dat het zo hoog op de prioriteitenlijst van een voetballer staat als de toekomstige kansen.

9 augustus 2018 om 15:01

Is toch niet triest te noemen? Manchester is nou niet de meest aantrekkelijk stad om te wonen. Waarom zou een speler die in de top van Spanje speelt, met zijn club beter in de CL presteerd dan Man United in hemelsnaam naar Manchester United willen vertrekken? Die man woont notabene in Madrid, een geweldige wereld stad met een heerlijk klimaat.

Natuulijk betaalt Manchester United vast een stuk meer, maar die man heeft toch ook een Spaanstalig gezin? Om dan je kinderen weg te halen van hun vertrouwde school, van hun vrienden en vriendinnen om te verhuizen naar het grijze, regenachtige, engelstalige Manchester, dat zouden toch niet veel mensen doen?

Dit was echt een kansloze poging, kan het niet serieus nemen.

9 augustus 2018 om 15:05

Niet doen? Een paar jaartjes in de Premier League voetballen wat toch weer wat anders is, misschien wel een dubbel/ driedubbel salaris pakken en zo lang gaat hij niet meer mee. Met een 2/3 jaar stopt hij ermee en kan wonen waar hij wil. Daarbij blijft Manu natuurlijk een grotere club ookal presteren ze er niet naar.

9 augustus 2018 om 15:10

Bedoel niet alleen deze situatie. Untd probeert al de hele tijd een verdediger te kopen maar het lukt niet. Dat vind ik voor een club als Untd best triest dat het zover afzakt.

9 augustus 2018 om 15:26

@virgilll United wordt letterlijk elke transferperiode afgebrand omdat ze teveel voor hun spelers betalen. Nu proberen ze hun poot stijf te houden en zijn ze weer afgezakt. Het is altijd wat.

9 augustus 2018 om 15:36

Dante dit is toch niet best qua transfers is het ook gwn drama de laatste jaren. Kan natuurlijk aan Mourinho liggen dat bepaalde spelers niet presteren voor wat ze gekocht hebben.

Wedde, als Mourinho geen succes heeft bij United, dan gaat hij de schuld geven aan dat hij geen versterkingen kon halen die hij graag wilde. Dit is zeer vergelijkbaar met de uitspraak van vorige week, dat hij niet tijdens de voorbereiding al zijn sterke spelers had.

Het ziet er naar uit dat er het niet lang meer gaat duren bij Mourinho, ik denk dat hij in de winter of aan het eind van dit seizoen opstapt.

9 augustus 2018 om 14:56

Ik hoop het. En dan hoop ik dat de volgende trainer bij ajax de ligt ophaalt, bij stuttgart ascacibar, bij monaco of ajax de jong of tielemans ophaalt en met rashford en martial gaat spelen. Achterin kan je dan rouleren met bailly, de ligt, lindelof en fosu-mensah. Middenveld fred, matic, pogba, herrera, mctominay, ascacibar,lingard en de jong/tielemans. Voorin met lukaku, rashford, martial, lingard en sanchez. Goede tactiek erbij en je sloopt de hele pl.

9 augustus 2018 om 15:08

Gelukkig ben jij geen trainer. Mijn god

9 augustus 2018 om 15:17

Oh vertel, wat vind je niet goed aan mijn ideeen?

9 augustus 2018 om 15:49

Jij denkt iets te veel in FIFA 18 termen denk ik. ‘Een goede tactiek erbij’? Dan kun je net zo goed zeggen: een goede trainer, spelers en tactiek en je sloopt de pl. Wees eens concreet

9 augustus 2018 om 15:55

Bailly speelt al 2 seizoen verdienstelijk bij united en heeft daarvoor een goed seizoen gedraaid bij villareal. Zo onervaren is hij dus niet. En vorige seizoen speelde united weliswaar met smalling en rojo die beiden 28 zijn, maar ik heb dan liever een de ligt met 10x zoveel meer kwaliteit en ook wel enige ervaring aangezien de ervaren rojo en smalling ook vaak genoeg een foutje maken net zoals bijv een ramos of boateng. Lindelof en fosu-mensah kan je prima tegen de wat mindere teams inzetten zeker met een beest als ascacibar ervoor.

9 augustus 2018 om 16:08

@realmadrid ik zou afhankelijk van de tegenstander ofwel op de counter manier spelen zoals liverpool deed tegen city ofwel op de balbezit manier zoals de topclubs in europa dat doen. 1 ding moet er wel altijd in zitten en dat is powerplay:veel druk en strijd + zoneverdediging/ meekantelen met het team naar waar de bal is ( hier is atletico meester in) lage terugtrekkende voorzetten. Uiteraard met de lengte die united heeft moeten de spelhervattingen ook genoeg kansen bieden.

9 augustus 2018 om 16:19

@hangover dat snap ik, maar hij heeft in totaal 15 wedstrijden als centrale verdediger gespeeld (9 voor crystal en 6 voor united waarvan 4 voor U21) ten opzichte van 25 wedstrijden als rechtsback en 14 als cvm. Bij ajax heeft hij ook vaak genoeg als centrale verdediger gespeeld en hij heeft er ook het lichaam voor en hij is enorm snel. Zo gek is het dus niet om hem daar neer te zetten. Uiteraard niet meteen in belangrijke wedstrijden, maar tegen kleinere teams met een goed blok ervoor moet dat echt wel goed komen. Ik zie in ieder geval een potentieel centraalverdedigend beest in hem.

9 augustus 2018 om 17:15

Mourinho moet inderdaad gewoon weg, het wordt er echt niet beter op met deze man aan het roer. Vorig seizoen's resultaat is gewoon het beste wat ie eruit kan halen. De Ligt zou ik toe juichen, verder vind ik de aankopen die je aanspant nog wat zwakjes. Een Kovacic of Milinkovic Savic lijken mij gepaster. Jammer dat we Griezmann een tijdje terug niet binnen hebben gekregen, hij had dit team kunnen leiden. Hopelijk vind Sanchez zijn vorm weer.

9 augustus 2018 om 23:48

Real wilt kovacic niet verkopen dus dat wordt hem sws niet en voor savic vragen ze meer dan 100 miljoen wat ik hem niet waard vind + hij is hetzelfde soort type speler als pogba en die vind ik zelf beter. Dusja beiden geen optie. De aankopen die ik noemde zijn redelijk goedkoop + het zijn toptalenten. De ligt en de jong hebben dan hopelijk een extra seizoen in de benen en champions league ervaring. Tielemans kan het spel controleren en ascacibar is gwn een beest die enorm veel strijd levert. Soort makalele/kante/gattuso. Daarnaast zullen ze ook niet super veel geld kosten en zullen ze niet zo een ego hebben dat je ze niet kan rouleren met spelers als herrera zodat zij ook genoeg wedstrijden spelen. Allemaal ruim onder de honderd miljoen met sommigen nog onder de 40 miljoen. Griezmann is ook onhaalbaar + we hebben rashford en martial al als toptalenten en die kan je ook niet nog langer op de bank houden. Als we dan toch per se een grote naam moeten hebben dan heb ik het liefst een james rodriguez.

te traag voor de PL.

Ik snap niet zo goed waar de deal met Aldeweireld mis is gelopen. Die 65 miljoen moet geen probleem zijn voor United. DIe verdienen genoeg geld

9 augustus 2018 om 15:07

Tottenham heeft geen vervanger en verkopen daarom niet

9 augustus 2018 om 15:37

Te traag voor in de PL wat is dat nou voor zever ?

Godin leest het spel als geen ander dan moet je niet snel zijn , een echte uitgekookte verdediger bij wijze van spreken.

Als die La Liga aankan dan kan die zeker de PL aan.

9 augustus 2018 om 15:58

Noujah te traag, zo langzaam is hij nou ook weer niet! Genoeg langzamere verdedigers in de PL hoor.

9 augustus 2018 om 16:53

Te traag? Vidic was minstens net zo traag en er is denk ik geen United supporter is die niet mee weemoed terug denkt aan het centrum Vidic/ferdinand toen ze beiden op hun top zaten.

Wat mij betreft mogen ze dan ook stoppen met Mourinho. Dit zegt ik als United-fan. Dit tekent het vertrouwen wat de club op dit moment heeft in het bouwen van een team plus 'succestrainer'. Wordt weer een wanhopig seizoen waar het spel niet aan te gluren is en er wederom geen grote prijs gepakt wordt. Dit doet pijn, al zo een lange tijd geen serieuze prijs gepakt met deze mooie club..

De selectie is al niet voldoende en ik heb ook niet het idee dat Mou deze selectie kan laten renderen op de manier waarop hij wilt spelen

9 augustus 2018 om 15:15

Dat zou idd de logische conclusie zijn. Of hou hem en steun hem, of ontsla hem en steun de volgende. Heeft weinig nut om geen vertrouwen in je coach te hebben en hem dan toch maar een jaartje verder te laten gaan. Maar ja, dat hadden ze dan wel 2 maanden geleden moeten doen. Ik vind dit heel slecht van het bestuur.

9 augustus 2018 om 15:25

Het aantrekken van Mourinho was voor mij sowieso al een raadsel. Man U stond voor mij voor aanvallend voetbal, grote voetballers die wat extra's brachten.

En dan trek je deze coach aan, iemand die het spel helemaal dood kan maken. Knap als je dit kan, maar dat hoort niet bij een club met de statuur én de middelen van Man U.

9 augustus 2018 om 15:32

Nou ja, ik zat laatst naar een prachtige documentaire te kijken tussen Giggs en Gary Neville. Het verschil tussen pakweg tien jaar geleden en het elftal van nu is het vertrouwen en de trots om voor de club te spelen. Vroeger kon United in de rust met 2-0 achter staan en na de rust nog het vertrouwen hebben om de pot er uit te slepen. Dat mis ik nu, een stuk voetbalgogme en een leider die het embleem van Manchester United ademt. In een ogenblik kan ik alleen Antonio Valencia noemen die dit nog heeft helaas. Echter, De Gea ook..

9 augustus 2018 om 17:18

Je bent niet de enige United fan die dat voelt. Ik deel je mening en als je de sociale media van United volgt zie je dat vele zo denken..

Waarom haalt Man U geen speler alla kimpembe die nog jong maar goed is. Godin is een van de beste verdedigers maar die is al ouder en kan je na 2 jaar weer een nieuwe zoeken.

9 augustus 2018 om 14:48

Omdat ze nu echte wereldtop nodig hebben. Lopen al te veel talenten rond, routine is ver te zoeken momenteel. Een Alderweireld had dit plaatje moeiteloos kunnen invullen.

Toch raar dat het grote man united geen verdediger weet te strikken. Aldeweireld had in mijn ogen perfect geweest. Boateng vaak geblesseerd, zouma haalt het op dit moment ook bij chelsea niet en godin lijkt me onhaalbaar. Maguire is in mijn ogen al helemaal niet het niveau man united.

Heerlijk.. hoop persoonlijk toch zo dat Mourinho faalt.. ik vind het een misselijke trainer qua handelen en manier van spelen! Ouwe klaagbak

De bestuurders willen hem blijkbaar foetsie hebben. Wellicht dat ze hem zo frustreren en de laatste seizoen ingaat om misschien nog eerder verkast als Man u mager presteert.

9 augustus 2018 om 15:01

Waarom willen ze hem weg hebben?

9 augustus 2018 om 15:03

Zou kunnen hoor, maar ik zie het verband eerlijk gezegd niet, of Woodward moet Godin eerst gebeld hebben om te zeggen dat de aanbieding niet echt is, maar dat ze het doen om Mourinho dwars te zitten 😂😜

9 augustus 2018 om 15:05

@sociofan1

Wel heel dom dan van de bestuurders, dan hadden ze dit veel eerder moeten inschatten. Nu riskeer je gewoon een lelijk seizoen, zonder goed voetbal, prijzen....

Je zou als United-fan je seizoenskaart besteld hebben......

9 augustus 2018 om 15:17

De bestuurders kunnen hem op elk moment foetsie laten gaan. Beetje ingewikkelde manier om van je personeel af te komen dit.

9 augustus 2018 om 15:37

Ik zie hem ook graag gaan, maar in januari kreeg hij nog contractverlenging dus die aanname valt weg. Als hij de winter niet haalt dan moet hij het wel erg slecht doen. Voor mijn part mogen Mourinho en Woodward weg.

Mourinho heeft nu wel een goed excuus voor als zijn betonvoetbal niks oplevert. Het beruchte derde seizoen van the special one gaat beginnen.

9 augustus 2018 om 15:10

Gaat niks berucht worden dit team is beter dan vorig jaar. Denk dat ze alsnog in de top 4 eindigen. Alleen gaat mou hierna wegm

9 augustus 2018 om 15:10

Gaat niks berucht worden dit team is beter dan vorig jaar. Denk dat ze alsnog in de top 4 eindigen. Alleen gaat mou hierna wegm

9 augustus 2018 om 15:10

Gaat niks berucht worden dit team is beter dan vorig jaar. Denk dat ze alsnog in de top 4 eindigen. Alleen gaat mou hierna wegm

9 augustus 2018 om 15:10

Gaat niks berucht worden dit team is beter dan vorig jaar. Denk dat ze alsnog in de top 4 eindigen. Alleen gaat mou hierna wegm

Tja, Mourinho, je zult het er mee moeten doen

MU heeft natuurlijk op papier een uitstekend elftal, maar als het weer niet lukt zal Mourinho wel gaan zeuren dat hij zijn gewenste spelers niet heeft gekregen

Wat er ook gebeurt, zeuren gaat hij zeker...

9 augustus 2018 om 15:18

Ze hebben best een goed elftal, maar zeker geen kampioensploeg. Als hij 3e wordt achter City en Liverpool kun je er eigenlijk weinig van zeggen. Alles hoger dan dat is haast overpresteren. Al zal hij hier evengoed afgebrand worden.

9 augustus 2018 om 16:03

Bij de eerste 4 zal wel gaan lukken

Alleen, de Manchester United fans willen dat ze meedoen voor de titel

En als dat niet lukt krijgen we weer het Mourinho spelletje

Op zich wel vermakelijk

Maar ik zie ze niet bovenaan eindigen

9 augustus 2018 om 17:04

Ik zie ze idd ook geen kampioen worden, al weet je het nooit in het voetbal. De vraag is alleen of je van Mourinho een verbetering mag verwachten als hij zich niet kan versterken. Een blinde kan zien dat dit niet de sterkste selectie van Engeland is.

Had nou blind maar gehouden als back up die jagielka is ook nou niet denderend..

9 augustus 2018 om 15:20

Tja aan de andere kant hebben ze nu ook al 5 man op die 2 posities, die allemaal niet minder zijn dan blind iig.

Wat een afgang deze transferperiode voor United. Verkeerde keuze op verkeerde keuze. Schatten zichzelf momenteel veel te hoog in door voor onrealistische namen te gaan, en vervolgens met lege handen te staan. Nu ga je een seizoen in waarbij geen enkele van je zwakke plekken zijn verbeterd, en de sfeer, het enthousiasme en vertrouwen zijn gekelderd tot het nul-punt rondom de club.

9 augustus 2018 om 16:22

Waarschijnlijk wel een upgrade ten opzichte van hen. Maar ik ken Fred niet goed genoeg om te bepalen of hij een upgrade is ten opzichte van Andreas Pereira, Mata of Lingard die met een beetje meer lef ook zouden kunnen functioneren op een middenveld met Pogba en Matic.

En Fellainho, breek me de bek niet open...

9 augustus 2018 om 16:56

Fred is zeker een upgrade omdat hij een andere manier van spelen brengt ten opzichte van de andere middenvelders. Wil altijd vooruit spelen, dus hopelijk kan hij dat er in houden.

Daarnaast lijkt Pereira in een 6 rol gegoten te worden, wat ook wel mooi is. Heeft een prima passing en kan ook goed tussen de linies passen. Tevens gevaarlijk bij dode spelmomenten.

Weer al dat gezeur...

Was er liever versterking gekomen? Jah, maar ik geloof ook dat de directie denkt we gaan niet dubbele betalen voor een speler.

En zeker niet wanneer er spelers niet weggegaan zijn.

Manchester heeft gewoon een goed team. Ja, concurrentie heeft zich versterkt.
Maar die spelers moeten nog wel presteren.

Zelfde team, maar met meer ervaring.

Ik zie manchester utd juist dit jaar iedereen verbazen.

Wie wil er uberhaupt voor een coach als deze spelen? Formatie 5-4-1 en allemaal maar verdedigen en alleen lukaku aanvallen. Deze coach is een grap. "The special one" is inderdaad speciaal. Alleen hij kan wereldsterren hun vertrouwen breken en hen slecht laten spelen. Oprotten die handel en desnoods giggs voor dit seizoen.

Misschien is het wel heel interessant te zien hoeveel spelers er al op aanraden van Mourinho door United zijn gehaald. Hij heeft nu 5 transferwindows gehad en flink geinvesteerd in die tijd,
Hij moet nu niet net doen of dit niet zijn team is.
Dat is het wel.
Hij moet het alleen eens gaan laten spelen op een manier die past bij de club.
Alleen, en dat is het hele probleem; dat past dan weer niet bij hem.

9 augustus 2018 om 23:21

Dat is een beetje overdreven

Hij tekende op 27 mei 2016 bij Manchester United.

Als je dat 5 transferwindows noemt, neem je waarschijnlijk de winter windows mee?

Hahah denkt even voor een appel en een ei Godin te halen
Vind hem sowieso meer een Atletico verdediger, beest, kopsterk (niet de snelste maar ook zeker niet d e traagste)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren