Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Wales voorzichtig: ‘Oranje is als een gewond en gevaarlijk dier’

Laatste update:

Het Nederlands elftal speelt vrijdag een oefeninterland tegen Wales, dat zich in tegenstelling tot Oranje wél wist te plaatsen voor het EK. Desondanks is Wales in Cardiff niet de favoriet tegen het Nederlands elftal, vindt bondscoach Chris Coleman. Wales moet het doen zonder sterspelers Gareth Bale en Aaron Ramsey.

/

“Dat ze het EK missen betekent dat Nederland een gewond dier is. Een gevaarlijk dier”, aldus Coleman, die rekent op zeker 25.000 uitzinnige fans op de tribune. Volgens verdediger Ben Davies hoeft het land op het EK voor niemand bang te zijn. “Er zijn niet veel landen die tegen ons willen spelen. Dat is nieuw voor het voetbal in Wales, maar we genieten ervan”, zegt de speler van Tottenham Hotspur tegen de Daily Mirror.

“We gaan op het EK kijken hoe ver we kunnen komen. Gigantische verwachtingen, die hebben we niet. We moeten goed spelen, spelers als Bale in stelling brengen, scoren en winnen. We staan er goed voor. België is nu de nummer één op de FIFA-ranglijst, maar zij konden niet scoren tegen ons”, aldus Davies.

Denk je dat Nederland wint in Wales?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We hebben toch niks meer te verliezen ik zie graag de grootste talenten van Nederland spelen in combinatie met 2 vedettes.

Met deze opstelling kan er echt wel wat geks gebeuren tegen Duitsland en van Wales hoor je hiermee gewoon te winnen.

Zoet
Tete
van Beek
Riedewald
Kongolo
Bazoer
Clasie
Robben
Sneijder
Depay
Locadia
12 november 2015 om 16:49

Eigenlijk is het gewoon te gek voor woorden dat we zijn uitgeschakeld we kunnen zowat 3 teams maken die gewoon eerste of 2de konden eindigen in de poule.

Strootman is nu nog geblesseerd.

Cilissen
Karsdorp
De Vrij
van Dijk
Willems
Strootman
Fer
El Ghazi
Wijnaldum
Elia
van Persie
12 november 2015 om 16:52

De derde opstelling.

Ik kan echt niet wachten tot die Blind vertrekt. Ook al waren Robben en Vlaar geblesseerd, Nederland heeft gewoon gigantisch geblunderd.

Tegen Wales zal Nederland waarschijnlijk slechter tegen spelen dan Duitsland maar toch verwacht ik een nipte overwinning en een nederlaag.

Stekelenburg
Janmaat
Veltman
Vlaar
Pieters
Klaassen
De Jong
de Guzman
Promes
Huntelaar
Kishna
12 november 2015 om 16:52

Uuh welke teams zijn dat

12 november 2015 om 16:58

Gewoon om te laten zien dat er gewoon heel veel mogelijk. Hier bij zitten niet eens spelers als van Ginkel, Affelay en van der Wiel. niet dat hun top zijn maar heel veel landen hebben niet eens zulke spelers en we speelde in een poule waar we normaal met 2 verlies punten of zo eerste zoude worden.

12 november 2015 om 17:33

@wolkje

Wales heeft zich geplaatst voor het WK en in de kwalificatie België in eigen huis met 1-0 verslagen. Dat je van Wales gewoon hoort te winnen is in met het huidige Oranje niet vanzelfsprekend als jij doet voorkomen

12 november 2015 om 19:37

Nee klopt ook buitenspel in de huidige situatie is dat alles behalve logisch maar dat hoort het wel te zijn. nog 4 jaar geleden kon je de 3 punten al aan Nederland geven omdat je in een saaie wedstrijd waar ze met ze 10 voor de goal gingen handen toch nog met 2-0 win en nu ruikt ineens iedereen bloed. Nederland heeft nnog steeds hele sterke speler alleen minder wereldtop dan voorheen.

In plaats van Zoet Cillessen en in plaats van Van Beek, Van Dijk. Of Veltman, aangezien die het de laatste tijd fantastisch doet. Maar aangezien je spelers wil opstellen die de toekomst zijn, kies ik voor Van Dijk. Die is over twee jaar pas 25 of 26 ofzo, maar tegen die tijd kan het best dat hij voor een hele grote club speelt. En ik zou inderdaad ook voor Locadia kiezen..groot talent vind ik dat

12 november 2015 om 16:56

Ja kan ook de opstellingen zijn niet echt in volgorde het is gewoon om te laten zien dat we heel veel kanten op kunnen. Locadia of Janssen gaan het denk ik uit maken wie de eerste spits van Nederland gaat worden.

Gewond wel, gevaarlijk absoluut niet. Lachwekkend dat Blind en Oosterveen gewoon blijven zitten alsof er niks aan de hand is.

12 november 2015 om 17:02

Plaat voor hun kop joh het is echt ongelofelijk en dan nog Blind die als stront met van Persie en Kuijt omgaat is gewoon te gek voor woorden. Tuurlijk heeft een verhaal 2 kanten maar Kuijt staat echt nooit voorzover ik weer bekend om die dingen en met Blind hebben we al verhalen over Depay, van Persie en nu ook Kuijt gehad en hoelang zit hij er nou?

En van van Persie hoef ik ook eigenlijk niet het verhaal te horen, dat je zo iemand nog effe 7 minuten laat meedoen voor spek en bonen is gewoon te walgelijk voor woorden. Wie beslist er uberhaubt dat een stagaire het Nederlands elftal mag leiden hij heeft even bij Ajax voor de groep gestaan en voor de rest niks en dat ging nog niet eens zo goed ook had ik begrepen.

12 november 2015 om 17:06

Haha, dacht precies hetzelfde, eerder een gewonde lief puppy.

12 november 2015 om 17:38

@j.staatsen

Elk topic dat over Oranje gaat steeds weer opnieuw het aanblijven van Blind en Oostveen aanhalen en ter discussie te stellen, begint wat saai en uitgekauwd onderwerp te worden.
Lekker makkelijk scoren vind ik het.

12 november 2015 om 19:41

De strategie van blind en Oosterveen is om het over te laten waaien. En het werkt, bij jou dan iig......

Gewond en gevaarlijk? Meer dood dan gevaarlijk dat sws! Verwacht een gelijkspel en een afstraffing in Hannover! Heb liever dat z allebei de wedstrijden verliezen zodat ee belletjes gaan rinkelen in Zeist! Blind en Oosterveen exit !

Een gewonde leeuw is nog steeds een leeuw!

Mag ik vragen waarom er zoveel heisa komt bij een oefenduel? Gaat nergens om en je wint er niks mee..

De hoop voor oranje is onverbeterlijk, straks hopen we nog op een wonder dat we alsnog naar het EK gaan, inderdaad Nederland heeft niks te verliezen ik hoop stiekem ook dat we een opflikker krijgen van Duitsland, Wales boeit me niet echt verliezen of winnen. Als Duitsland ons nou eens verslaat met 7-0 dat Nederland eens wakker wordt, en mochten we winnen van Duitsland? Hatsikidee zelfvertrouwen opbouwen en dan aanhouden.. en bouwen op een toekomst zoals België nu heeft gedaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren