Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Waarom Messi drie penalty’s weggaf? Hij is gewoon heel gul’

Laatste update:

Barcelona won zaterdagavond thuis met 6-0 van Sporting Gijón en scheidsrechter Carlos Clos Gómez kende de Catalanen liefst drie strafschoppen toe. De eerste betekende nummer zeventien van dit seizoen voor Barcelona, iets dat nog nooit eerder voorkwam in de Primera División. Luis Suárez benutte de buitenkans en mikte ook de tweede penalty erin. Neymar mocht nummer drie nemen en schoot die raak.

/

Lionel Messi, die dit seizoen al meermaals miste vanaf elf meter, eiste niet één keer de bal op. “Waarom hij ‘m drie keer weggaf? Leo heeft al heel erg vaak laten zien hoe gul hij is”, reageerde Gerard Piqué na de wedstrijd. De verdediger was blij dat hij met zijn collega’s ‘de nul’ weer hield en dat Barcelona na de 0-8 oorwassing tegen Deportivo nu weer hard uithaalde.

De titelstrijd in Spanje is ongekend spannend en Piqué hoopt dat het goed blijft gaan. Hij verdedigde ook teamgenoot Neymar, die niet in goeden doen was en wat angstig de penalty leek te nemen. “Er wordt gezegd dat hij uit vorm is, maar iedere topspeler heeft gaandeweg een seizoen sterke en minder sterke momenten”, sprak de Spanjaard. Trainer Luis Enrique sloot zich bij hem aan. “Neymar heeft veel persoonlijkheid en is een topspeler. Hoe de dingen ook uitpakken, hij blijft het steeds proberen.”

Lionel Messi doet er goed aan even geen strafschoppen meer te nemen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind Messi eigenlijk wat uit zn doen. Misschien even vrijaf geven om wat energie te laten opdoen.

23 april 2016 om 23:30

Ook goede timing om hem nu vrijaf te geven. Je hebt er echt een oogje voor

23 april 2016 om 23:33

Vind wel grappig dat je dit zegt. Omdat i wat? Minder scoort? Als een dodo over het veld loopt? Kijk alle voorgaande jaren. Niets veranderd. Eerst werd alles gegeven aan messi, het spel bestond om messi heen. Nu niet meer. Wat je nu wel ziet, zijn meesterlijke ballen van messi... op onder andere suarez.. maargoed niet iedereen ziet het wss.

24 april 2016 om 11:43

Het heeft niks te maken met voorgaande jaren. Er word enkel aangegeven dat ie wat uit zijn doen is. Dst betekend niet dat ie nu t kaliber ruben schaken is maar voor een messi is messi best wel uit zn doen. Daar ben ik t volledig mee eens.. hopelijk komt t snel weer goed maar het is wel zo

Was goed dat Saures 2 nam. Hij staat nu op top met doelpunten. En dat Neymar mag tog ook scoren. Dan heeft MSN gescoord

24 april 2016 om 07:51

Goed verhaal

24 april 2016 om 11:11

Wauw saures en hieronder noemt iemand hem souares. Je zou toch denken dat mensen zijn (simpele) naam wel weten iig doordat hij in Nederland heeft gespeeld. Maarja, ik vind meccy wel een betere voetballer, of ranalbo.

24 april 2016 om 11:15

Oke verder hieronder vinden we ook saueraz als mogelijke spelling. Wat een kunstenaars hier in de comments!

Onzin allemaal gaat tussen ronaldo en souares wie topscorer wordt
Daarom neemt souares penalty

24 april 2016 om 00:44

Hij heet Suarez. Ik denk ook dat het om de topscorer lijst gaat en dat is ze ook gelukt. Maar Messi heeft in het verleden heeft hij wel vaker penalties gegund

24 april 2016 om 01:44

Een artikel lezen is ook wel lastig zodat je kan lezen hoe een speler heet. Dus laten we hem vanaf vandaag souares noemen.

24 april 2016 om 10:44

Suarez Suarez Suarez. Nu jij?

Eens even kijken, een recordaantal strafschoppen voor Barcelona dit seizoen, en dan lopen ze te zeuren dat Real te vaak penalties krijgt. Manman

24 april 2016 om 00:05

Tsja als je altijd in de 16 van de tegenstander loopt krijg je idd vaak strafschoppen. Miss als jou ploegje wat minder de bus zou parkeren zouden ze ook meer penalty's krijgen.

24 april 2016 om 00:08

Ploegje nog wel. Maar ja, had het meer over die zeurpieten waarvan de mond mooi gesnoerd is. Dus voel je niet gelijk aangevallen

24 april 2016 om 00:24

Gaat hier niet om monden snoeren. Ik geef 2 keer feiten namelijk dat barca meer in de 16 van de tegenstanders speelt(als verklaring voor het hoge aantal strafschoppen). 2de feit is dat madrid vaker de bus parkeert(en dus ook minder in de 16 van de tegenstander komt).

24 april 2016 om 08:06

Benzema08 dit valt niet te winnen, ja Messi scoort dit jaar wat minder dan ronaldo, nou en?
Messi is nog steeds van groter belang voor zijn club.Die gouden bal was toch ook voor niets? Aan het eind van de rit staat barca toch weer bovenaan en de beker er ook bij.

24 april 2016 om 08:48

Verschil is gewoon dat de penalty's vaker terecht zijn bij Barca dan bij Real..

24 april 2016 om 00:20

Dit soort uitspraken snap ik dan weer niet. Het gaat er niet om hoe vaak je penalty's krijgt, maar waarvoor je ze krijgt! Vandaag waren 2 penalty's gewoon terecht gegeven en de derde zou 50% van La Liga's scheidsrechters ook geven. Hij kon vandaag wel of niet geven net als de eerste keer waar de bal volop tegen de armen van een Gijon speler raakte en geen penalty voor gegeven werd of het gevalletje met Pique waar de bal of de zij of zijn arm raakt. De ene scheids twijfelt en de andere weer niet. Vandaag konden er dus zelfs 5 penalty's gegeven worden, 1 voor Gijon en 4 voor Barcelona. Dit is nou eenmaal hoe het gaat in La Liga, de scheids kunnen het gewoon heel slecht inschatten en maken soms cruciale fouten, maar na die laatste penalty vandaag kan ik me niet echt een penalty of twee herinneren die Barcelona ''cadeau'' kreeg bijvoorbeeld, terwijl ik gevallen ken waar bijvoorbeeld Pepe vorige seizoen of die ervoor gewoon letterlijk tijdens een vrije trap zichzelf naar de grond duwt en de scheids geeft een penalty ervoor waardoor Real alsnog 2-2 wist te maken.

Ik zeg nergens dat Real dit seizoen bijvoorbeeld te veel penalty's krijgt, maar het gaat erom of ze terecht zijn of niet en Barcelona speelt nou eenmaal veel in de 16 van de tegenstander waardoor het vaker voorkomt.

We moeten het nou eenmaal doen met dit soort scheidsrechters helaas. Ik zou ook liever hebben dat ze wat beter waren, maar dat zijn ze niet en het is echt geen Uefalona of omkoperij zoals wij ieder seizoen ook moeten aanhoren.

24 april 2016 om 00:28

Achja als ie die penalty en gijon had gegeven en die 3de penalty niet had gegeven had het alsnog 5-1 geweest dus die man lult maar slap

24 april 2016 om 11:02

Die derde penalty wordt echt nooit gegeven. Niet dat het nog uitmaakte voor de uitslag, maar het sloeg nergens op.

24 april 2016 om 13:20

@gtootod hier ben ik het wel mee eens.

24 april 2016 om 17:04

De derde vond ik ook overdreven en hoorde niet gegeven te worden vooral als je keek naar de situatie zelf en dan nog geel erboven op, dus daar sluit me volledig bij aan, maaaaaar er zijn toch scheidsrechters die dat aan ieder club geven en nu toevallig Barcelona.

24 april 2016 om 10:22

Klopt het zijn er meer maar Real krijgt meer onterechte pingels.

bla bla bla reacties..

hij geeft ze weg omdat hij heel goed weet dat Ronaldo niet meer in te halen is door hem maar wel door Saueraz, op deze weg maakt hij toch kans op goude-bal

24 april 2016 om 07:13

Pik het is suarez, je reageert alleen maar lezen, ho maar. Schaam je

24 april 2016 om 10:38

Als hij gister die drie penalties nam stond hij op 28 goals en Ronaldo op 31. Als Messi de laatste 3 wedstrijden zou aanzetten kan hij hem zeker inhalen, maar toch geeft hij die ballen aan Suarez. Het laat alleen maar zien wat een grote speler hij is.

24 april 2016 om 11:13

Haha de derde variatie op suarez zijn naam in deze comments!

24 april 2016 om 16:14

Messi geeft niks om individuele prijzen dat is gewoon duidelijk.
En ja hij gunt het Suárez om dan topscorer te worden, niks mis mee toch?

Messi hoeft ook niet veel doelpunten te maken om te bewijzen dat hij beter is dan Cristiano, dat ziet namelijk iedere objectieve kijker, die zich niet blind staart op statistieken zelf ook wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren