Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV leveren een speler af

Laatste update:

Speelronde 24 van de Eredivisie zit erop. De topper tussen PSV en Feyenoord eindigde in een gelijkspel (2-2), waardoor de Eindhovenaren de champagne alvast koud kunnen zetten voor het naderende titelfeest. Eerder op de zondag was Ajax in eigen huis met 2-0 te sterk voor FC Utrecht, waarbij vooral een defensieve kracht een uitstekende indruk achterliet. Dit zijn de uitblinkers van afgelopen weekend!

Middenvelder Malik Tillman zorgde in het Philips Stadion voor een zinderende start van de topper tussen PSV en Feyenoord. De 21-jarige Amerikaan vernederde uitgerekend Dávid Hancko door de bal heel bewust door zijn benen te spelen, om vervolgens koelbloedig voor de openingstreffer te zorgen. Tillman laat in alles zien dat hij een aanwinst is voor PSV, waardoor de fans van de Brabantse koploper zullen hopen dat er snel duidelijkheid komt over zijn toekomst in Eindhoven.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Uitgelicht:


Kaj Sierhuis was dit weekend de absolute uitblinker met drie doelpunten en twee assists tegen Excelsior (5-2). De in Athene geboren spits laat steeds vaker zien waarom hij als jeugdproduct van Ajax zo bejubeld werd. Ook zijn teamgenoten, Rodrigo Guth en Justin Lonwijk, hebben een plaatsje verdiend na de overtuigende zege van Fortuna Sittard.

Waar Olivier Boscagli in de opbouw normaliter een extra wapen is voor Peter Bosz, vergiste de Monegask zich tegen Feyenoord in de snelheid van de constant pressende Yankuba Minteh. Laatstgenoemde is deze week de rechtsbuiten in het Elftal van de Week van Voetbalzone. Minteh is een ruwe diamant die, wanneer hij zijn dag heeft, continu voor gevaar kan zorgen.

Het lijkt erop dat Ahmetcan Kaplan, die al sinds de zomer van 2022 in Amsterdam speelt, dé winteraanwinst van Ajax gaat worden. De 21-jarige Turk is eindelijk fit en straalt enorm veel zelfvertrouwen uit. Kaplan is comfortabel aan de bal en maakt daarnaast ook verdedigend indruk. Dat is des te knapper gezien zijn instapmoment in het Ajax van trainer John van ’t Schip.

Het VZ Team van de Week:

Jeffrey de Lange (Go Ahead Eagles); Rodrigo Guth (Fortuna Sittard), Ahmetcan Kaplan (Ajax), Bas Kuipers (Go Ahead Eagles); Justin Lonwijk (Fortuna Sittard), Mees Hoedemakers (NEC Nijmegen), Ajdin Hrustic (Heracles Almelo), Malik Tillman (PSV); Yankuba Minteh (Feyenoord), Kaj Sierhuis (Fortuna Sittard), Sontje Hansen (NEC Nijmegen).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Minteh? Niet terecht. Eerder Timber, Tillman wel terecht lekker spelertje.

4 maart 2024 om 12:06

@deenb,

Tillman, is echt een speler die zijn week moet hebben.
Heb hem ook wedstrijden zien spelen waar hij compleet waardeloos was.

4 maart 2024 om 12:15

Je ziet zijn klasse de laatste tijd erg veel. Wat een topspeler voor de Eredivisie zeg. Ik heb vernomen dat hij 14 miljoen moet kosten? Als dat zo is, dan moet PSV dit direct doen.

4 maart 2024 om 12:15

Ik heb af en toe Pereiro-vibes bij Tillman. Kan geniaal voetballen, maar is ook flegmatiek en lijkt daardoor af en toe gewoon helemaal geen zin te hebben. Gisteren was hij natuurlijk wel ongelofelijk goed.

4 maart 2024 om 12:19

Klopt maar volgensmij heeft Bayern een optie om het terug te halen, toch? Anders zeker doen!

4 maart 2024 om 12:22

Het is voor PSV te hopen dat de geruchten niet waar zijn, want als Slot de trainer van Bayern wordt kn het fluiten naar Tillman. Die is groot fan.

4 maart 2024 om 12:23

Bayern kan die optie afkopen voor een paar miljoen ja. Ligt uiteindelijk aan de speler zelf. In het slechtste geval heb je een jaar een topspeler gehuurd en er nog een centje aan verdiend.

4 maart 2024 om 13:22

@onsberry,

Dat is precies wat ik bedoel !
Heeft hij zijn week, is hij geweldig (net als gisteren), maar heeft hij die niet, dan kun je er net zo goed een paspop neerzetten.

4 maart 2024 om 13:38

Een paspop? Tillman werkt enorm hard en verdedigd zeer goed mee. Het is geen Taylor he?

4 maart 2024 om 14:02

@Psv-er,

Je hebt correct gelezen, als Tillman zijn week niet heeft, kun je er net zo goed een paspop neerzetten.

4 maart 2024 om 14:22

@psv-er. Maar als tillman niet wilt blijven hoeft bayern toch ook niet die clausule af te kopen of is dat niet wat je bedoeld met 3en centje aan het verdiend?

5 maart 2024 om 00:30

Hij heeft wel hele specifieke kwaliteiten wat je ergens anders in de ED nauwelijks ziet. Volop in ontwikkeling maar een hele goede speler.

4 maart 2024 om 15:08

Dan heb je er echt geen kijk op, die kapbeweging was echt een fantastische goal.

Over het algemeen kan ik me prima vinden in dit team van de week. Alleen Minteh heeft mijns inziens te veel fouten gemaakt om genomineerd te worden, ondanks de goal.

4 maart 2024 om 12:24

Als je toch zo'n fantasieopstelling neerzet mag Timber inderdaad wel ipv Minteh op rechts spelen.

Minteh ipv brobbey ?

4 maart 2024 om 12:08

Natuurlijk. Ook Kaplan in plaats van Brobbey. Het is alleen vooral Sierhuis in plaats van Brobbey. Wat natuurlijk hartstikke terecht is ook

Luuk de Jong met 2 assists belangrijk niet erin? Wellenreuter niet erin? Pakte echt een 100% goal van Tillman uit de hoek, vervolgens beland de bal op de paal. Vraag me af of hij niet beter dan Bijlow is.

4 maart 2024 om 12:09

Er was meer dit weekend dan PSV - Feyenoord.

4 maart 2024 om 12:11

Ze hebben maar 1 spits (en 2 buitenspelers) en zodoende is er logischerwijs geen plek voor Luuk De Jong, daar Kai Sierhuis de beste spits van het weekend was.

4 maart 2024 om 12:48

Nu toevallig wel, vaak genoeg dat Gimenez en Pavlidis bijv tegelijk erin stonden, als aanvallers.

4 maart 2024 om 12:33

Zo kan je de reddingen van Benitez ook uitlichten vs. Wellenreuter.
Helemaal met Gimenez 1 op 1 met Benitez

4 maart 2024 om 12:37

Kaj Sierhuis scoorde een hattrick en gaf 2 assists. Als je met één spits speelt zit hij erin.

4 maart 2024 om 15:12

Sierhuis heeft in de 1ste helft een hatrick gemaakt, de ene goal mooier dan de ander en in de 2de helft 2 assists gegeven. Absoluut de beste speler van de maand.

Minteh nog niet misschien goed genoeg voor elftal van de week. Heb de wedstrijd van Go Ahead niet gezien, maar De Lange moet echt een masterclass hebben gekeept om verkozen te worden boven Benitez?

4 maart 2024 om 12:21

Dat vroeg ik me ook af. Ook ik heb GAE niet gezien, maar ik heb wel Benitez drie 100% ballen eruit zien houden. Stiekem dus wel benieuwd naar de wereldreddingen van De Lange.

4 maart 2024 om 12:33

Benitez en Wellenreuther hadden gewoon samen op doel moeten staan in dit elftal. Dan maar een veldspeler minder

4 maart 2024 om 12:36

Benitez?

Laat me niet lachen, zelfs in die wedstrijd was er een keeper die beter was.

Benitez heeft totaal 3 ballen tegengehouden, waarvan er 1 vanuit een onmogelijke hoek recht op hem werd geschoten, 1 was een 1 op 1 situatie waar Giminez hem recht op hem af schiet, en de ander is een kans die recht op zijn lichaam word geschoten. Geen bal klem gepakt.

Daarbij moet hij de goal van Giminez gewoon hebben.

De speler die de assist geeft, word half gedekt door een verdediger en staat in een kansloze hoek. Hij kan nooit zelf schieten. Benitez gaat strak tegen de eerste paal aan staan, op de lijn, terwijl als hij een meter naar voren doet, en een meter van de paal af, kan de speler nog steeds niet op goal schieten, maar haal je er wel makkelijk die voorzet uit.
Compleet verkeerd gepositioneerd.

4 maart 2024 om 19:14

Ah dus als Benitez een bal recht tegen zich aangeschoten krijgt dan is het een makkelijke redding en komt dat niet omdat hij goed gepositioneerd staat, maar als hij een bal doorlaat dan ligt het uiteraard wel aan zijn positionering. Wat een grap ben jij met je Giminez

5 maart 2024 om 08:49

@davilla_7,

Bij een 1 op 1 recht op de keeper afschieten heeft echt niets met positionering te maken. Wat wil jij doen, bij een 1 op 1 situatie als keeper zijn bij de eerste paal gaan staan ?

Het enige wat een keeper kan is recht tussen de goal en de man staan.

Minteh? Ok, hij scoorde maar dat was meer een kapitale fout van Boscagli. Zelfs toen hij de keeper uitspeelde leek het of hij bijna struikelde over zijn eigen benen.

5 maart 2024 om 07:17

Heb je gekeken? Meeste dreigen van heel t veld kwam van hem af.

Jammer dat Hilgers de eerste helft er geblesseerd af moest. Anders verdiende hij ook wel een plek. Speelde ijzersterk, terwijl de rest het af liet weten.

Heb de Eagles niet gezien maar ben benieuwd hoe goed die keepte als je zowel Benitez als Wellenreuther voor zich houdt

4 maart 2024 om 12:54

Eens. Ik heb Benitez 2-3 ballen zien stoppen die ik eigenlijk al telde.

4 maart 2024 om 13:35

@cabinessence,

Zoals ik hierboven al zei; Hij heeft 3 reddingen gemaakt in de hele wedstrijd.

1 ervan was de 1 op 1 van Giminez, die had je inderdaad wel geteld. Recht op hem afgeschoten.

2e was een bal van de links kant, waar de speler al in een vrijwel onmogelijke hoek staat en recht op Benitez schiet.

3e was vanaf de rechtse kant, waar de speler hem ook heel zwak, recht op het lichaam van Benitez schoot.

Ik weet niet welke jij dan geteld had?

De 2e goal van Feyenoord had Benitez moeten hebben, als hij niet achter de paal gepositioneerd staat, maar een meter er vanaf, dan had hij makkelijk de voorzet eruit kunnen halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren