Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VVV-Venlo dient Vitesse eerste uitnederlaag van het seizoen toe

Laatste update:

Vitesse is op bezoek in Venlo tegen een onverwachte tweede nederlaag van het seizoen aangelopen. De ploeg van Fred Rutten, tot op heden nog zonder puntverlies buiten het eigen GelreDome, begon prima tegen VVV, dat deze voetbaljaargang tot op heden juist pas één keer in eigen huis tot winst kwam. Al die statistieken bleken na negentig minuten spelen volstrekt waardeloos: de Limburgers bogen de 0-1 achterstand om en besloten de ontmoeting uiteindelijk met een knappe 3-1 zege. PSV en/of FC Twente krijgen daardoor later op de middag de gelegenheid om uit te lopen.

/

Vitesse maakte het zichzelf onnodig moeilijk. De Arnhemmers hadden aanvankelijk weinig te duchten van de thuisploeg en kwamen binnen tien minuten op prachtige wijze op 1-0. Jonathan Reis vond Marco van Ginkel, die met een weergaloos schot de bal achter Niki Mäenpää knalde. Na die vroege 0-1 bleef Vitesse de betere ploeg, maar lieten de gasten na om vroegtijdig afstand te nemen. Renato Ibarra kreeg de bal niet in het net na ongelukkig wegwerken van Mäenpää en raakte niet veel later steenhard de lat na een uitstekende voorbereidende actie van Gaël Kakuta.

In de laatste fase van de eerste helft kroop de thuisploeg wat meer uit de schulp en werden er eindelijk kansen gecreëerd. Robert Cullen zag zijn inzet nog gekeerd worden dor Piet Velthuizen, maar de Vitesse-goalie had geen voldoende verweer op een schot van Bryan Linssen, die hem na een heerlijke aanval onder vuur nam. Velthuizen kon de bal niet klemmen, waarna Yuki Otsu er als de kippen bij was om de rebound alsnog binnen te werken. Daarmee tekende de Japanner voor de 1-1 ruststand.

/

Dat was een verrassing, maar nog groter was de sensatie toen VVV na tien minuten spelen in het tweede bedrijf ook nog eens de leiding nam. Linssen werd aangespeeld door Barry Maguire en besloot het maar eens van afstand te proberen. De middenvelder plaatste de bal buiten het bereik van Velthuizen prachtig in de verre hoek. Mike Havenaar had nog geen vijf minuten later alweer de 2-2 op zijn schoen, maar de Japanse spits stuitte van dichtbij op de attente Mäenpää.

Het gevolg was logisch. Naar mate het eindsignaal dichterbij kwam, voerden de bezoekers de druk op het doel van VVV steeds verder op. De gelijkmaker leek dan ook ieder moment te kunnen vallen, maar met hier en daar het nodige kunst- en vliegwerk hield de thuisploeg tot aan de laatste tien minuten stand. Op dat moment deed Cullen De Koel ontploffen van vreugde. Met een bekeken schot in de korte hoek tekende hij voor de 3-1, waarmee hij het treffen definitief besliste. De verrassing was daarmee compleet.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie overwinning van Vvv! Eerlijk is eerlijk, Vitesse had na de 0-1 het duel moeten beslissen. VVV toch zeer goede instelling sinds Meeuwis weg is! Denk ook dat Vitesse ook een beetje de druk van de koppositie voelden en de druk van buitenaf om kampioen te worden. Goed nieuws voor VVV die langzaam wegkruipen uit de onderste regionen!

Onverwachtte verlies van Vitesse dacht dat ze makkelijk zouden winnen nu doet Ajax opeens weer volop mee om het kampioenschap

9 december 2012 om 16:43

Ajax was sowieso nog niet uitgeschakeld in de titelstrijd, die overigens nog lang niet echt is begonnen.

9 december 2012 om 16:46

Ajax heeft altijd nog meegedaan om het kampioenschap, beetje een vreemde uitspraak. Of ben je de laatste 2 seizoen vergeten?

9 december 2012 om 17:14

ze stonde 5 speelweken geleden ver achter de koploper dus zo vreemd is deze uitspraak niet

10 december 2012 om 15:00

1 en 2 jaar terug ook, meer punten achterstand dan 5 speelronden terug nog..

Eerste kwartier was aardig, daarna Waardeloos! de cijfers:

Velthuizen: 4 zeer slecht bij de 3-1
Kashia: 4 verdedigend uitermate zwak, aanvallend ook niet al te best
Van Aanholt: 3 Verdedigend en aanvallend waardeloos
Kalas: 2 voor het omkleden
Van der Heijden: 4 opbouwend veels te traag, verdedigend ging nog wel
Janssen 6: verdeelde het spel aardig, werd niks mee gedaan
Van Ginkel 5: In de eerste helft degelijk, tweede helft niks laten zien
Kakuta: 1 snel terug naar Chelsea
Bony: 3 liet (wederom) niks zien
Reis: 3 slechte aannames etc.
Ibarra 2: voor het omkleden
Havenaar 2: voor het omkleden

9 december 2012 om 16:34

En jij krijgt een 1 voor je zinloze commentaar

9 december 2012 om 16:35

Kakuta terug naar Chelsea. Zo slecht deed die het de afgelopen wedstrijden niet hoor speelde nog wel lekker was alleen nu triest. Maar voor de rest heb je gewoon grotendeels gelijk hij moet trouwens ook die achterlijke overtredingen uit frustraties afgaan leren. Janssen gaf trouwens wel een paar keer echt een lekkere bal maar blijf het toch vrij stuitend vinden dat die nog geen bal over 1meter met rechts kan geven of een bal fatsoenlijk aan kan nemen. Maar we hebben in ieder geval een voordeel als Bony zoals de laatste weken speelt hoeven we niet bang te zijn

9 december 2012 om 16:39

Kakuta heeft werkelijk nog niets laten zien, geen goals, 1 assist. Hij gaat zijn man Nooit voorbij. En heeft altijd achterlijke overtredingen

9 december 2012 om 16:41

Nou dan kijk jij niet goed naar de wedstrijden, heeft wel degelijk goede acties maar cijfers zeggen niet alles!

9 december 2012 om 16:44

Hij heeft wel degelijk acties? zo'n 3x per wedstrijd! Als buitenspeler hoor je je man minsten 7/8 keer te (proberen) passeren. Hij doet het 3x en meestal lukt het niet...

9 december 2012 om 16:47

Kijk ook eens naar iets anders dan het passeren, hij maakt vaak gewoon goede combinaties en zorgt altijd voor veel dreiging

9 december 2012 om 18:31

combinaties? haha nee sorry kakuta maakt geen combinaties hij durft vaak geen acties te maken en passt hem dan terug

9 december 2012 om 21:51

Kakuta heeft in 7 gespeelde wedstrijden 3 assists gegeven, ken je cijfers Lars!

9 december 2012 om 17:06

Heeft Kakuta zich dan niet omgekleed?

9 december 2012 om 18:23

Nee, hij had zijn schoenen volgens mij verkeerd om aan

Geweldig voor die jongens uit Venlo! (en natuurlijk voor de toppers uit de Eredivisie).

VVV was dodelijk effectief, en hebben Vitesse uit hun spel gebracht. Gefeliciteerd aan VVV en Venlo!

Vitesse moet volgende week maar laten zien dat het een totale offday was.
Enige lichtpuntje was nog V.ginkel.
Ik sta volgende week in het Gelredome gewoon nog harder ze aan te moedigen!

Ongelofelijk dit, Vitesse dat de eerste helft domineerde gaat volledig op zijn bek in de tweede helft. Enige speler die ik redelijk vond spelen was Van Ginkel, bij de rest ontbrak het aan concentratie en was het allemaal slordig. VVV heeft 100% terecht gewonnen. Gefeliciteerd Vvv!

heerlijk! verlies vitesse en puntenverlies feyenoord bij de laagvliegers

nu hopen op een gelijkspelletje bij psv tegen twente en ajax mag zichzelf weer als winnaar van dit weekend noemen

gefeliciteerd VVV

Wat een drama van Vitesse. Terechte overwinning van Vvv. Zie Vitesse dit jaar niet kampioen worden en dan heb ik het niet op basis van deze wedstrijd. Ze komen gewoon kwaliteit te kort.

echt vreemd...

van ajax winnen in de Arena van PSV winnen in Eindhoven maar tegen VVV ho maar

hopelijk zijn ze hier in Arnhem weer op de grond na de hele week gehoord te hebben we staan na het weekend eerste...

9 december 2012 om 16:35

Ach, dat gebeurt elke grote club weleens, je kan niet verwachten dat ze geen een wedstrijd verliezen al was deze wedstrijd wel erg slecht!

Mooie overwinning van Venlo, normaal gezien gun ik ze dat ook zeker. Alleen nu zijn die punten wat ongunstig mbt mijn eigen club.

Geluk houdt een keer op, kan niet het hele seizoen duren.

9 december 2012 om 16:42

Heeft niets met geluk te maken. We hebben dit seizoen net zo vaak geluk gehad als ongeluk. Jouw Utrecht mag overigens zeker niet klagen over geluk...

9 december 2012 om 17:12

Zet die geel zwarte bril even af, alleen bij Utrecht en PSV al onverdiend de punten weg gekaapt, en er zijn wel meer wedstrijden geweest, 3e of 4e plaats is waar vitesse hoort te staan, niet hoger.

9 december 2012 om 17:20

Huh heb ik wat gemist bij Utrecht onverdiend gewonnen die is nieuw voor me. We hebben Psv onverdiend gewonnen net zoals Feyenoord thuis tegen Heerenveen geluk gehad met walgelijke schwalbe van Bony had die ook geschorst voor mogen worden. Maar die van Utrecht daar waren we volgens mij gewoon een stuk beter hoor. En vind het eerlijk gezegd nog een compliment dat we 3e of 4e horen te staan dus bedankt daarvoor. We hoeven ook alleen maar in de top 5 te eindigen dus begrijp niet zo goed waarom we hoger zouden moeten staan

9 december 2012 om 18:00

Vitesse is de enige ploeg tot nu toe van de top 5 die niet te maken heeft (gehad met blessures (van belangrijke spelers)! Bovendien geluk tegen Feyenoord, PSV en Nec. Vitesse had bovendien een aantal rode kaarten moeten krijgen in die westrijden en wat ik hoor ook tegen Vvv.

Dit zijn maar een aantal voorbeelden en vooral het hebben van een fitte spelersgroep is heel belangrijk. Ajax mist belangrijkste spelers en vooral de spits. Twente miste helemaal veel belangrijke spelers, PSV uiteraard met Toivonen die veel kansen, die Wijnaldum heeft gemist, wel had gemaakt. Pieters uiteraard die al heel lang weg is.

9 december 2012 om 18:09

Pffff altijd maar excuses zoeken, had en als telt niet. Daarnaast heb je toch geen glazen bol ! Maar het siert je dat je weer eens te vinden bent in een Vitesse topic na een wedstrijd .

9 december 2012 om 18:29

Heb je helemaal gelijk in we hebben helemaal geen blessures nog gehad. Gaan straks wel Bony missen maar denk dat we dat wel op kunnen vangen. Tegen Nec had van Ginkel rood moeten hebben Kakuta had rood moeten hebben tegen Psv. Maar Psv had er ook wel een paar mogen hebben met dat vreemde gedoe maar oke tot nu toe mogen we niet klagen. Bony had ook van mij rood mogen hebben maar dat is meer mijn mening tegen Heerenveen omdat ik niet van schwalbe's hou. En Kakuta was meer uit frustratie omdat die weer iets achterlijks deed wat geel was. Dat die het maar moest gaan leren maar het was geen rood.

Maar dat doet Ajax helemaal zelf die weigeren gewoon een fatsoenlijke spits te halen. Vind ook het elftal van Ajax pure middelmaat voor Ajax begrippen dan. En zowel Psv en Twente zijn een stuk beter als ons dus zelfs met die spelers die ze missen zullen we er niet boven eindigen. Als wij 4e of 5e worden ben ik gewoon heel erg tevreden. Alles er boven vind ik gewoon beter

9 december 2012 om 21:54

Tegen Feyenoord hadden we zeker geluk. Tegen Psv speelden we eigenlijk hetzelfde als VVV vandaag, een goede counter. Tegen Nec hebben we geen geluk gehad, die hebben het voor zichzelf verpest door zo hard te spelen (met uitzondering van de eerste rode kaart).

9 december 2012 om 23:02

@pieter jan : L*l niet zo slap man. Vandaag was een sportieve wedstrijd waar geen rode kaart in paste. Was het maar zo, dan had ik tenminste het idee gehad dat ze er voor wilden gaan, iets wat ik nu niet had...
Verder voor wat betreft geluk, tegen Ado, Heracles en Heerenveen kregen we met een punt weer te weinig. Zo heb je soms dat het mee zit en je teveel krijgt, en soms dat je pech hebt en te weinig krijgt...

Haha dit was gewoon te lachwekkend voor woorden. Niet denigrerend naar Vvv hoor absoluut niet hebben gewoon verdiend gewonnen dus ook gefeliciteerd. Alleen waar ik me wel kapot aan heb lopen ergeren en wat ik lachwekkend vond is als of er een paar er gewoon geen zin in hadden en 30% gaven. Van Ginkel was zoals gewoonlijk eigenlijk weer de enige die een voldoende haalde de rest was gewoon dramatisch. En ach dit kan ook gewoon keer gebeuren we hoeven maar in de top 5 te eindigen en als het goed is staan we daar nog vrij stevig in. Dus wat dat dat betreft niks aan de hand alleen jammer van die uit reeks.

Wel kleine minpunt aan Vvv moeten ze natuurlijk zelf weten. Maar het publiek was wel vrij triest de hele tijd hoor je ze niet en opeens waren ze er met zijn alle. En ik maar denken dat het alleen bij mijn club af en toe vrij triest was. En ook die hakballetjes op een gegeven moment wij hebben er ook zon een die het steeds doet maar als je op die plaats staat is het nou niet echt handig om je tegenstander te willen *vernederen*

The eagle has landed, with both feet back on the ground.. Jammer maar helaas. Waren we iets scherper in de eerste helft dan was het nog een makkelijke middag geworden maar de 2e helft was gewoon niet goed genoeg.

Vvv gefeliciteerd met de punten.

9 december 2012 om 20:24

Misschien is het ook wel goed.. Die beide benen op de aarde!
Als ( aanstaande ) topclub heb je ook dit soort wedstrijden nodig.. Hoort allemaal bij het proces, maakt je als elftal alleen maar sterker. Clubs als Ajax of PSV gaan ook wel eens op gun bek als de motivatie er niet 100% is.. plus af en toe zitten er wedstrijden tussen waar je geen grip op kan krijgen of gaandeweg verliest..

En laten we niet vergeten dat er de laatste jaren wel meer (top)club's gesneuveld zijn in de koel

VVV gefeliciteerd met de 3 punten!

jammer , als twente zometeen gelijk speelt
heeft ajax toch wel goeie zaken gedaan.

denk dat de cl voetbal de hoogst haalbare is voor vitesse mocht bony in de winter gaan dan zie ik ze wel nog in de top 4 eindigen

Wat speelde VVV heerlijk en Vitesse bagger slecht! Behalve de eerste paar minuten dan, maar oke.

9 december 2012 om 16:43

VVV heerlijk? Man, VVV is 4 keer voor de goal van Vitesse geweest en grossierde in slechte ballen. Het is dat Vitesse er geen zin in leek te hebben of na de 0-1 dacht vroeg klaar te zijn...

9 december 2012 om 20:58

Ik heb het niet met je eens yatsemata! VVV heeft met het hele team gevochten voor de overwinning!! En terecht gewonnen! Want de wilskracht bij Vitesse was ver tezoeken!!

9 december 2012 om 23:03

VVV knokte er inderdaad voor en verdiend de overwinning, dat ben ik met je eens. Wel was het zo dat Vitesse VVV wel erg geholpen heeft door zo nonchalant te spelen na de 0-1...

Hier kan ik echt van genieten, een lesje effectieviteit voor vitesse! Een terechte overwinning voor vvv !!

Volledig verdient deze nederlaag. Ze dachten, VVV uit, makkie. Mooi dat ze een keer lekker op de bek zijn gegaan. Veel te veel gemakzucht. Misschien staan ze nu weer met beide benen op de grond.

Je kon erop wachten... Vitesse moest toch een keer uit verliezen. Daar zijn dit de ideale wedstrijden voor na alle uit gewonnen toppers... Ach ik vind het natuurlijk een prima uitslag

gefeliciteerd vvv! vitesse speelde zeer slecht en slordig.

N. Mäenpää is toch wel een zeer goede keeper.

Geweldige overwinning van VVV. Wat een strijd en inzet! Alle lof voor lokhoff en hun mannen. Vreselijke kapitalenploeg dat Vitesse! Theo kan bij slecht weer en zwaar veld niet eens 100 meter lopen in 4 minuten, trage slak! Volgende week wacht RKC voor Vitesse en die hebben ze ook 1,2,3 niet gewonnen... Proficiat VVV, klasse!

9 december 2012 om 16:40

Lachwekkend hoor, je weekend kan niet meer stuk als Vitesse verliest. Hoezo calimero.
Eigen dramatische partij vergeten. Toch leuk dat Vitesse je weekend dan weer goed kan maken hahahahahah

9 december 2012 om 17:45

Haha, calimero gedrag? Hoor nou, paar sezioenen bijna failliet verklaard en nu grote mond van NEC calimero blabla haha, lachwekkend man! Verliezen van VVV met al dat kapitaal, schaam je man. Offday bestaat niet. Vitesse kon en kan de druk niet aan.

9 december 2012 om 17:58

Jij reageert toch zo, dan roep je dat toch zelf op je af. Hoeveel reacties waren er gister van Vitesse supporters op jullie verlies ?
Daarbij heeft VVV meer ballen dan NEC want die waren tenslotte kansloos

En inderdaad zit er veel kapitaal in dit elftal en die staan keurig bij de eerste 5 .
Nou ga lekker genieten van het verlies dan gaan wij gewoon over op een prima seizoen tot nu toe waar wij gewoon nog van genieten ! . Volgende week weer kans op de drie punten. Heerlijk vooruitzicht.

Montana waar ben jij dan ?

9 december 2012 om 17:59

Off day bestaat wel zeker zie ik aan je teksten of reageer je iedere dag zo beroerd. Maar je hebt gelijk hoor, Vitesse moet zich schamen dat ze verloren hebben en dat zal iedere Vitessesupporter beamen.
Wel grappig dat je als neccer je zo blij bent en dat komt toch voor uit een minderwaardigheidscomplex. Van opluchting krijg je een grote mond, dus je verdraaid de zaak. Succes verder.

9 december 2012 om 21:57

Wat heeft Nek eigenlijk gedaan dit weekend dan?

9 december 2012 om 16:43

Grappig dat Chelsea in het rijtje van jouw favoriete clubs staat, en dat je Vitesse vervolgens een kapitalenploeg noemt.

9 december 2012 om 16:44

Dit vind ik nou jammer, gaat het goed ben je er niet. 1 offday en je schreeuwt weer van de daken.
Waarom kan je nu dan ook niet gewoon stil zijn, ik vraag het je netjes.

Pure provocatie, verder reageer ik ook niet meer op je, wou het alleen even laten weten.
Gr

9 december 2012 om 16:44

Ik kon gisteren anders wel lachen om die trieste club van cancellara die volledig kansloos waren tegen een niet eens zo heel goed Rkc...

9 december 2012 om 16:47

Moet je niet aan mee doen die onzin, precies 12 reacties had hun topic dat zegt genoeg.
Die gasten zijn helemaal, door het dolle heen. Je kan toch ook niet verwachten dat ze nu alles gaan winnen of zo. Heel vreemd maar ik heb me wel eens slechter gevoeld na een nederlaag .

10 december 2012 om 06:46

Volgens mij zijn er al meer dan 12 reacties uit Nijmegen in dit topic. Ach Vitesse leeft zeggen we dan maar, ook in Nijmegen

9 december 2012 om 17:09

Whaha Cancellara, calimeroooooootjuh.

On:

Bar slecht van Vites, helaas maar dit soort wedstrijden heb je nou eenmaal een keer. Gefeliciteerd Vvv.

9 december 2012 om 20:52

piep piep hoi.... zo de afgunst is er weer ff uit. Nu weer terug naar het echte leven Cancelloza.

Nog gefeliciteerd met de verdiende overwinning van jouw cluppie...ai

Zo blijft Bony nog wel even denk ik

Gefeliciteerd Vvv. Terechte overwinning. Eerste helft gedomineerd maar kansen laten liggen. 2e helft dramatisch. Ach eerste uit verlies en 2e van het seizoen oftwel niks aan de hand, ze presteren nog steeds boven verwachting.

Bedankt Vvv!

Een Kalas die een ongevaarlijke bal over de eigen achterlijn kopt was vandaag veelzeggend.

Dit was een mindere wedstrijd voor Vitesse. Maar de ploeg presteert al weken boven verwachting. Dus dit mag nog voor een topclub in wording. Prima avond zo voor Ajax overigens.

De gunfactor is heel hoog vandaag voor Vvv, gewoon verdiend gewonnen, geklopt op waarde. Dank VVV het weekend voor Ajax wordt mooier en mooier.

Bony was echt dramatisch vandaag, begrijp me niet verkeerd hij heeft veel kwaliteiten maar het is zo een ongelofelijk luie spits

Vind het verdiend dat VVV gewonnen heeft, Wij de kansen vooral 1e helft hun de goals. Tja als je in dat tempo blijft voetballen wordt geen enkele ploeg bang voor het spel van Vitesse. Rutten had wel 2 wissel meer mogen brengen. Volgende week RKC thuis en hopen dat we bij blijven.

Als je zo speelt moet je ook niet zeiken als je de wedstrijd verliest. Dit is nou precies de reden waarom Vitesse voor de eerste 6 gaat en niet voor het kampioenschap. Vorige week zagen we het al tegen Roda, het tempo ligt te laag en de slordigheid sluipt erin. Tegen de grotere jongens laten ze het zien maar tegen de met alle respect kleinere clubs komt het toch meer op strijd aan dan op technisch voetbal en dat leverde ze te weinig vandaag. De eerste helft verzuimde ze de kansen te benutten (pech) en dan ga je met 1-1 de rust in dan weet je dat VVV ervoor gaat en strijd gaat leveren. Daar moet je niet op wachten, dan moet je ze voor zijn en er zelf opklappen. Dat deden ze niet en werd goed afgestaft door Vvv. Vitesse moet hier een goede leer uit trekken en maar snel op gaan naar de volgend wedstrijd.
VVV gefeliciteerd met deze strijdvaardige overwinning.

Hmm.. Vitesse dus net als Feyenoord punten verspeeld bij laagvliegertjes waar je eigenlijk gewoon dik moet winnen.

Feyenoord toch weer puntje ingelopen op Vitesse.

Gunstig voor mij als ajacied!

Wow dit had ik niet verwacht..........
Ajax krijgt het nu wel heel makkelijk.

9 december 2012 om 16:56

Vlak niemand uit. Ajax is voor mij de grootste titelkandidaat. PSV en Twente laten het op beslissende momenten altijd liggen. Ik zie Vitesse als Ajax belangrijkste concurrent en Feyenoord eventueel als Outsider.

9 december 2012 om 17:03

Altijd laten liggen, op vorig jaar na heeft Vitesse 10 jaar lang degradatie voetbal gespeeld. Dus je kan nu jiet zeggen dat ze altijd op beslissende momenten laten liggen. Het is pas de eerste uit verlies en de tweede verlies partij van het jaar.

9 december 2012 om 17:04

voor mij is ajax ook de grootste titelkandidaat.
normaal vlammen ze pas na de winterstop maar nu kunnen ze al voor de winterstop 1e staan..

9 december 2012 om 20:41

Laat me niet lachen, Ajax als grootste titelkandidaat. Alleen omdat ze vorige week van PSV gewonnen hebben omdat PSV zeer onder de maat heeft gespeeld? Ajax heeft de wedstrijden daarvoor dramatisch spel laten zien.

PSV benadrukt vanavond maar weer dat hij de titelkandidaat van het seizoen is.

strijd en izet daar lag het bij vitesse vanmidag aan

Ik heb me zo enorm geërgerd. Kinderlijk verdedigt, slordig in passing. Echt ongelofelijk. Kalas en kashia, die hebben denk ik te lang op de Korenmarkt rond gehangen wat dit was meer dan dramatisch. Reis heb ik de hele wedstrijd niet gezien, die deed niet eens moeite. En als klap op de vuurpijl wisselt Rutten Ibarra voor Havenaar in plaats van reis. Havenaar heeft de handelingssnelheid van een mammoettanker en dan verwacht hij dat er werkelijk nog iets goeds uit te halen valt. Vitesse speelde op nog geen 10 procent. Speelde kinderlijk en waren werkelijk geen schim van zichzelf. Morgenochtend 7 uur straftraining zou ik zegen want dit is echt belachelijk. Verder rest mij alleen te zeggen gefeliciteerd VVV en hopen dat PSV Twente gelijk wordt of een winst voor PSV.

Ik heb genoten deze wedstrijd. De eerste 20 minuten waren dramatisch van VVV kant en toen domineerde Vitesse ook en kwamen ze ook verdiend op voorsprong. Maar na die eerste 20 minuten kroop VVV wat meer uit de schulp en begonnen ze ook kansen te krijgen.
Tweede helft was een heerlijke helft om naar te kijken, VVV scoort dan 2 keer in de 2e helft, maar deze wedstrijd had net zo goed 5-5 of 6-6 kunnen eindigen. Al met al denk ik dat deze overwinning voor VVV terecht was; 1e helft was Vitesse wel beter, maar de 2e helft vond ik VVV wel erg goed. Dit was zeker de beste wedstrijd van VVV dit seizoen. Als VVV zo blijft spelen dan degraderen ze denk ik niet.

9 december 2012 om 22:43

Mee eens, al had Vitesse de vele kansen gewoon af moeten maken. Je moet in zo'n wedstrijden effectiever zijn wil je kampioen worden. Wel complimenten aan de verdediging van Vvv, met name Maenpa, die keept echt goed. En de aanval was natuurlijk dodelijk effectief.

VVV proficiat met deze dik verdiende overwinning.
Knap gedaan

Onverwacht, maar daarom niet minder leuk.
Een slechte dag heeft elke club wel ooit of een wedstrijd die je op basis van kansen niet mag verliezen, maar toch doet. Twee weken geleden kwamen ze met drie punten weg uit Eindhoven, waar PSV meer kansen had. Nu is het andersom.

Overigens, als Vitesse kampioen wilt worden, dan snap ik niet waarom Rutten daar trainer is geworden. Immers, zo heb ik de laatste jaren meermaals gehoord, met Rutten wordt je geen kampioen. Ik gun het hem wel, maar er lijkt een vloek of zo op hem te rusten.

Beste spel van VVV sinds tijden, ik heb me altijd afgevraagd waarom het er nooit echt uitkwam. Voetballen kan VVV zeker, maar er moet veel meer lef getoond worden.

Je merkt nu dat Wildschut er uit is VVV veel meer een collectief is, waar men voorheen meer op bevliegingen van hem verwachte.

Hopelijk trekt VVV de stijgende lijn door, en kunnen ze eens hoger eindigen dan de nacompetitie.

Prachtige overwinning!!! Mooiste wedstrijd van VVV dit seizoen!! Ben een trotse supporter!!!

9 december 2012 om 18:11

Mooi toch, gefeliciteerd het is gewoon verdient. Dat gelul meestal van de verliezende partij van als dit en als dat en als dat scheidsrechter zo ..... Allemaal gelul degene die meer scoort wint !

lol kijk allemaal op die pagina van van haaren en dan die foto lol.

VVV heeft verdiend gewonnen, aan de kant van Vitesse krijgt maar 1 man een voldoende en dat is v Ginkel aan de kant van VVV krijgen ze allemaal een dikke voldoende.

Maar ondanks deze nederlaag staan we nog steeds op de 2e plaats, is niks mis mee

9 december 2012 om 19:12

alleen 2de helft gezien ofzo... basis 1ste helft was het onmogelijk dat dit de einduitslag zou worden. had 1-3 1-4 moeten staan...

9 december 2012 om 20:03

Maar op basis van de 2e helft had het 5-4 moeten staan

9 december 2012 om 20:04

Weet ook niet wat er in de thee zat bij Vitesse, maar het was futloos, geen instelling om de wedstrijd te winnen,en als je zelf de kansen niet maakt, vallen ze aan de andere kant. Je kan er wel eens zo,n wedstrijd tussen hebben zitten, dus laten we het er maar op houden dat dit een incident was !!!

Vitesse domineerde het eerste half uur. Daarna durfde Vvv, mede door de noodgedwonge wissel ( Otsu voor Turk ) wat meer naar voren te spelen en druk te zetten. Met een beetje geluk voor rust de belangrijke gelijkmaker gescoord waarna het leek alsof er wat angst bij Vitesse in de ploeg kroop. In de tweede helft heerlijk fel gevoetbald, veel duels gewonnen en zeer verzorgd gecounterd en uiteindelijk een verdiende overwinning gepakt. Al met al een heerlijk middagje gehad in de Koel!

Wel een beetje typisch voor de afgelopen tijd (jaren), hebben ze de kans om die plek te pakken dan komt het er niet uit. Wat mij betreft ook wel best, die 1e plek komt met heel veel kritiek en verwachtingen, terwijl Vitesse eigenlijk gewoon lekker bovenin meehobbelt. Ook al is dit de waan van de dag over 2 weken kan er zo weer een ander bovenaan staan, daarvoor en om er een oordeel over te vellen, staat het te dicht bij elkaar. VVV heeft gewoon goed geprofiteert van de gemakzucht en verdiend gewonnen. De punten voor VVV en hopelijk het effect voor ons.

Jammer dat je het op wilskracht aflegt, wel weer een ouderwets Vitesse trekje..

Die Robert Cullen is een aardige spits trouwens! Ik heb hem tijdens Ajax - VVV aan het werk gezien, maar het is echt een heel slimme speler. Weet wat hij kan en doet geen rare dingen. Heeft VVV toch weer een zeer nuttige speler uit azië opgehaald.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren