SuriPalland
Algemeen
Vrienden (4)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 16 april 2010
  • SuriPalland
  • 80 punten
  • Lid
  • Waarschuwing
  • 382
  • 29 jaar (26-8-1991)
  • Arnhem
  • 4
Persoonlijke berichten
18 juni 2010 om 23:56
#1

Hoi,

Jammer dat de clubs het daar zo slecht doen, dus alles in jullie streek. Dus Gvvv, Dovo etc.... Dovo en Bennekom dat uit de hoofdklasse is gedegradeerd. En Gvvv dat de topklasse niet bereikt.

Toch goed van Bennekom om zo''n goede wedstrijd heeft gespeeld volgens jou zeggen.

Wat vind je van de topklasse, veel ploegen die erin horen zijn er niet in geslaagd om te promoveren hierin, vooral de vorig kampioen van nederland WKE heeft echt slecht gepresteerd dit seizoen, maar vooral Quick Boys heeft het echt slecht gedaan.

Mijn scheveningen waar ik woon heeft het jammer genoeg ook niet gehaald. Vier speeldagen voor het einde heeft Schev. nog kans gehad om in de topklasse te komen.

Gr. Angelo

24 juni 2010 om 22:55
#2

Hallo Daniel,

Dts 35 heeft de beslissingsduel van Dovo verloren, vond Dovo wel een echt slechte start maken in 2009. Vind het persoonlijk echt zonde van deze ploeg, niet echt dat ik voor de ploeg ben maar hoort qua naam in de hoofdklasse terecht maar 2010 maakt dat anders.

Leuk dat jouw ploeg DTS 35 de hoofdklasse heeft gehaald. Uniek dat er veel ploegen promoveren vanuit verschillende eerste klasses voor opvulling in de hoofdklasse natuurlijk.

Mijn Svv Scheveningen, nou mijn ? Ik kijk bijna alle thuiswedstrijden van hun, woon er op 1,5 km afstand van. Dus bij de haven.

Maar helaas komen wij elkaar niet tegen in de hoofdklasse, jullie zijn oosters ingedeeld met svzw of zo en Nunspeet, noem maar een paar op.

Hopelijk spelen jullie je ook in de kijken op tenminste een play off om de topklasse te halen en komen we elkaar dan tegen. Ben benieuwd allemaal, heb heel veel zin in het nieuwe amateur seizoen. Misschien verliezen de ijsselmeervogels wel heel veel in de topklasse.

Een reactie is altijd welkom, laat of vroeg.

Gr. Angelo ( Angtet).

24 juni 2010 om 22:56
#3

Even een correctie,

Dts heeft natuurlijk de wedstrijd gewonnen, sorry voor de verkeerde zin.

Gr. Angelo ( Angtet)

25 juni 2010 om 22:25
#4

Hoi hoi,

Scheveningen heeft het verknalt de laatste zes wedstrijden om zich te plaatsen voor de topklasse of wel de play offs hierin.

Zelf blijven we in de hoofdklasse. Maar zie daar dan geen DTS 35 , Wij zijn ingedeeld in de hoofdklasse A: met Excelsior Maassluis( dat zich met mazzel gepromoveerd zijn naar de hoofdklasse, via playoffs geplaatst en tiende geeindigd in de eindstand in 1B west2), Huizen( 2eplaats 1A west 1), Jodan Boys Gouda( blijft), Noordwijk( blijft), Odin 59 Heemskerk( blijft 2e jaar dat zij nu hoofklasse gaan spelen), Quick Boys ( blijft maar domper dat ze zich niet plaatsen voor de topklasse, schande voor deze club, trots van katwijk in de 80er en 90er jaren), Scheveningen ( blijft maar worden wel kampioen dit jaar haha en topklasse), Swift A''dam ( 3e plaats 1A west 1), Ter Leede Sassenheim ( blijft, maar wel bijna dramatisch onderin), Vitesse Delft ( 2e plaats 1B west 2), Volendam ( blijft), Voorschoten 97( kampioen 1B west2), Young Boys Haarlem ( kampioen 1A west 1), Zwaluwen 30 Hoorn ( slachtoffer van de topklasse playoffs, volgend jaar beter).

Weet niet met welke club jullie ingedeeld zijn. Hoofdklasse B geloof ik, hopelijk promoveerd Bennekom en Dovo weer ergens in April 2011, promotiemaand.

Gr. angelo ( Angtet)

10 mei 2011 om 00:42
#5

Hoi,

Helaas halen we de topklasse niet in Scheveningen, maar via de achterdeur kunnen we het nog halen maar acht de kans klein

Jouw DTS 35 is gedegradeerd, jammer maar toch vooruitkijken maar.

De veenendaalse clubs zijn gepromoveerd naar de top en hoofdklasse, zelf vind ik het jammer dat ARC niet meer kan degraderen, zij hebben een paar jaar geleden stoeltjes kapot gegooid bij ons op sportpark Houtrust.

Dus heerst er in mijn ogen een vloek over deze club.

Noordwijk promoveerd waarschijnlijk, daar ben ik oorspronkelijk geboren, vind dat ook goed.

Verder veel voetbalplezier in de amateur/prof ontknopingen.

Gr.angelo.

6 september 2011 om 17:42
#6

Haha het is zeker mooi voor een land als Bangladesh, als er bijvoorbeeld een Messi speelt. Dat het zo duur is dat is inderdaad niet mooi.

6 november 2011 om 18:14
#7

Hey, sorry ik ben niet zo actief op voetbalzone als het gaat om reacties geven =,
Maar ik speel er pas voor het 2de jaar en ken daar niet echt mensen die in de kantine werken.
Ik ken hem vast wel van gezicht, want ik haal daar wel vaak eten haha
Ik zie aan je avatar dat je een Dts-er bent, aanstaande zaterdag moet ik daar spelen tegen Dts A2 ;))

8 december 2011 om 14:57
#8

Awh, heb wel medelijden met je hoor. De waarheid is soms hard..

8 december 2011 om 15:35
#9

Wel hoor, kan daar heel goed tegen. Aankomend seizoen spelen we weer in dat toernooi, dus ik maak me geen zorgen ;))

11 november 2013 om 13:05
#10

http://www.champman0102.co.uk/downloads.php
Is een geheel overzicht. Ook alle up,dates zijn hier te vinden. Alleen lid worden van het forum en gaan met die banaan..!

Zoals ik tegen alle mensen zeg aan wie ik deze link heb doorgegeven. Veel plezier. En als je de nieuwste up,date (autumn 2013) gebruikt. Als je leuke talenten tegenkomt (of goedkope goede spelers) of een leuke tactiek. Dan hoor ik het graag..!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 15 juni
Chelsea geeft de komst van Achraf Hakimi zeker niet op. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren