Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vuurpijl van Malcom gaat de wereld over: 36 meter en 85 km/h

Laatste update:

Girondins Bordeaux ging vrijdagavond met 3-2 onderuit tegen Dijon en zakte daardoor naar de elfde plaats. Er zal echter vooral worden nagepraat over het doelpunt dat Malcom maakte. De rechtsbuiten knalde na ruim een half uur spelen vanaf 36 meter de 1-2 tegen de touwen in Stade Gaston Gérard.

Doelman Baptiste Reynet zag de poging van ver aankomen, maar had dus geen antwoord op de inzet van de twintigjarige Braziliaan. Malcom maakte daarmee alweer zijn zevende doelpunt van buiten het strafschopgebied sinds hij in februari 2016 zijn debuut maakte voor les Girondins. Geen speler in de Ligue 1 maakte sindsdien meer goals van buiten de zestien dan Malcom.

WOOOWW! 😱😳 Een mooier doelpunt ga je dit weekend niet meer zien. Malcom van FC Girondins de Bordeaux is de naam!

Geplaatst door voetbalzone op vrijdag 1 december 2017

De linkspoot, die in de belangstelling zou staan van onder meer Manchester United, Arsenal en Chelsea, kon zijn werkgever dus niet aan een punt helpen, daar het 3-2 werd. De overige doelpunten werden gemaakt door Jonathan Cafú, Cédric Yambéré, Benjamin Jeannot en Wesley Saïd. Bordeaux heeft nu slechts één van de laatste twaalf uitwedstrijden in de Ligue 1 weten te winnen.

Is Malcom goed genoeg voor de Engelse top?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die malcom is echt een geweldige speler zeg... pfff die zie ik nog wel ver komen

1 december 2017 om 23:11

Deze man was in zijn tijd in Brazilie al in verband met veel topclubs. Hij was al een groot talent en niet zoals ander toptalenten heeft hij een mooie tussenstap gekozen. In het begin had hij het moeilijk maar nu laat hij zijn klasse zien. Ik hoop dat hij nog een jaartje blijf en dan naar Chelsea gaat hopelijk want Chelsea, Arsenal etc wouden hem al kopen. Chelsea bood zelfs 20 miljoen pond hij wordt echt een wereldtop speler. Hij is minder in de shine omdat hij bij Bordeaux speelt zonder twijfel iemand die goeie keuzes maakt en alleen maar beter wordt.

1 december 2017 om 23:19

Wat een speler zeg! Hij staat zeker bij alle topclubs wel op de rader. Ik ben benieuwd waar hij volgend seizoen speelt. Met zijn talent kan hij wel een niveautje hoger aan. Ook wordt zijn ontwikkeling goed in de gaten gehouden door de Braziliaanse bond. Het zou maar kunnen dat hij met zijn land mee kan naar het WK. Een jonge speler die een goed seizoen heeft gespeeld en zich ook wil laten zien op het hoogste podium, kan heel goed uitpakken. Dat hebben we zelf kunnen zien met onze Memphis in 2014.

1 december 2017 om 23:43

Zag Malcom spelen op het wk o-20 in Nieuw Zeeland, en was mijn lievelingsspeler op het toernooi hele goeie voetballer

2 december 2017 om 01:39

Denk dat Dortmund wel eens kan aankloppen voor hem.. waren al een aantal geruxhten over.

Echt een groot talent, die zich op zon jonge leeftijd al weet te onderscheiden in de Ligue 1. Bordeaux heeft sowieso een paar slimme transfers gedaan.

Doet me een beetje denken aan Adriano Ribeiro. Die had ook van die geweldige schoten.

Heel apart om te zien dat zo'n Malcom rustig aan een omweg neemt. Normaal zie je nu toch dat goede talenten meteen naar de top vertrekken of naar een Benfica/porto. Vooral spelers vanuit Brazilië. maar deze stap is toch een goede, kan daar rustig zonder grote druk veel spelen en uiteindelijk met veel ervaring de volgende stap maken als hij blijft presteren.

En tsja wat een goal. Doet een beetje denken aan die goal van Gio op het Wk, alleen dan van de andere kant.

Een paar dagen geleden tegen Saint-Etienne maakte hij ook al een wereldgoal. Ik kan enorm genieten van het spel van deze speler. Hij kan werkelijk uit het niets die bal in de kruising rammen. Zeer compleet.

VZ: het filmpje werkt volgens mij niet. Ik krijg een interview met Southgate te zien over Kane. Anderen die hier ook last van hebben?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren