Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vrouw van ‘misbruikte’ Ivan Rakitic laat van zich horen na Barcelona - Inter

Laatste update:

Ivan Rakitic is zonder meer het allergrootste slachtoffer van de komst van Frenkie de Jong naar Barcelona. De middenvelder bleef ook woensdagavond in het Champions League-duel met Internazionale (2-1) negentig minuten op de bank zitten. Rakitic was de voorbije seizoenen een belangrijke pilaar in het elftal van de Catalanen, maar kwam deze voetbaljaargang tot dusver niet verder dan 167 speelminuten.

Journalist Manu Carreño van radiozender Cadena SER kwam met een publicatie met als titel: ‘Ivan Rakitic, een voetballer die misbruikt wordt. Of beter gezegd, hoe je een voetballer maximaal kunt misbruiken’. Raquel Mauri, de vrouw van Rakitic, deelde via sociale media een foto van de publicatie mét titel en nam het op voor de Kroatisch international, die in de zomer op de nominatie stond om te vertrekken.

“En zelfs onder deze omstandigheden, geef jij, Ivan Rakitic, de moed niet op”, benadrukt Mauri. “Je bent een voorbeeld van constantheid, wijsheid en professionaliteit. Daarom houd ik van je. Je bent GROOTS en NIEMAND kan dat veranderen.”

Rakitic verscheen dit seizoen alleen in de 2-0 nederlaag in en tegen Granada als basiskracht binnen de lijnen en werd na iets meer dan een uur spelen naar de kant gehaald. In de duels met Athletic Club (1-0 nederlaag), Borussia Dortmund (0-0), Valencia (5-2 winst) en Getafe (0-2 winst) mocht hij invallen. Barcelona wilde Rakitic in de zomer naar verluidt als wisselgeld in een deal over Neymar gebruiken, maar de beoogde transfer liep spaak.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
3 oktober 2019 om 08:44

Ja snapt het inderdaad niet.. Is al jaren de slechtste middenvelder bij Barca, speelt nog meer breed en terug dan Veltman en is in de verste verte niet een Barca middenvelder, is 2 jaar te laat dat ze hemnde deur uit werken

Hij heeft dit al van te voren mee gekregen dat als Frenkie komt het lastig gaat worden. Rakitic bleef stand houden en bleef maar roepen ik blijf en ga nergens heen, maar hier had hij niet op gerekend en het valt hem echt heel zwaar. De manier hoe Valverde met hem omgaat is echt waardeloos of eerlijk gezegd ligt het helemaal niet aan Valverde denk ik maar aan het bestuur. De president die bemoeit zich met bepaalde opstellingen en Frenkie moet spelen wat ik zelfs ook vind, alleen is het Rakitic waar we over praten. Een speler die alles geeft z’n hart voor het shirt alleen is het echt moeilijk als je van te voren al weet van hoe en wat. Het is een lastige situatie en ik zou als Rakitic zijnde naar een andere topclub gaan waar ik nog genoeg waardering krijg. Ik vind het echt jammer voor een speler die ons echt veel heeft gegeven.

3 oktober 2019 om 13:56

Mooi verhaal, alleen is er totaal geen basis om aan te nemen dat Valverde iemand op de bank zet omdat Bartomeu dat wil.

Ik heb het idee dat dit komt omdat iedereen - inclusief Valverde - denkt dat Frenkie vooral een voetballende middenvelder is. Echter, naast dat doet hij ook ongelofelijk veel (slim en onopvallend) verdedigend werk. Ik denk dat gaandeweg dit seizoen Rakitic wel meer minuten gaat maken. Ik snap werkelijk niet wat Valverde ziet in Sergi Roberto als middenvelder. Hij is net als Mazraoui, maar dan een niveautje hoger. Als back is het net of 'ie heel goed kan voetballen, maar de enige die daarop druk zet is een buitenspeler die dit moet van z'n trainer en wat vaak halfbakken is. Voor het middenveld missen ze teveel om basisspeler te zijn bij hun clubs. Sinkgraven ook bijvoorbeeld, net als Zinchenko. Beiden iets meer een nummer 10, maar toch. Een middenveld van links naar rechts, bestaande uit Arthur, Frenkie en Rakitic kan mijn inziens best tegen heel veel tegenstanders. Met de juiste trainer kan dit zelfs tegen topclubs, als ze allen hun taak gedisciplineerd uitvoeren (zie Ajax afgelopen seizoen). Dat is ook wat Barca moet willen, lijkt mij.

Veel slechter dan sergi roberto kan het haast niet zou je zeggen. Leuk voor de bank maar geen basismateriaal natuurlijk

Nou Rakitic was afgelopen seizoen nog wat geld waard, maar hij weigerde te vertrekken omdat hij het te veel naar zijn zin had in Barcelona. Natuurlijk zijn goed recht om te blijven, maar dan moet je er natuurlijk mee rekening houden dat het bestuur gekrengd is. Opzich zou dat geen probleem zijn omdat hij vorig jaar onder Valverde onbetwiste basisspeler was en hij had wss gerekend dat hij ook dit seizoen voldoende minuten zou maken. Echter heeft Rakitic een ding over het hoofd gezien, en dat is dat Valverde momenteel te weinig krediet heeft om zomaar tegen het bestuur in te gaan, gezien het lachwekkend slot van het vorig seizoen.

Ik zou pissig op mijn vrouw zijn. Waar bemoeit zij zich mee. Mooi hoor, social media, maar als je een bekend persoon bent wordt elke opmerking er uit gelicht en mag je je verantwoorden. Zie het "grapje" van Silva over Mendy. Gewoon onschuldig grapje maar nu al een hoop gezeik om niks.straks wordt Rakitic ter verantwoording geroepen door het bestuur van Barca omdat ze hier een provocatie in zien.

3 oktober 2019 om 09:25

Ik zou juist trots zijn op mijn vrouw die het voor me opneemt, ongeacht. Want wat moet Barca doen, m op de bank zetten waar hij al zit? Verantwoording dat Bestuur gaat zeggen dat ze dit niet mag doen en dat hij dat haar d'r ff duidelijk moet maken? Hem verkopen in de winter? Zal hem weinig kunnen schelen momenteel.

3 oktober 2019 om 10:23

Iedereen z'n mening, maar als mijn vrouw via social media me een hart onder de riem probeert te steken en daarmee de aandachtsprostituee aan het uithangen is dan krijgt ze van mij net als bij theo uphus de wind ook van voren. Sneu om de publieke opinie mee te krijgen via social media, wat waarschijnlijk ook niet zal lukken omdat De Jong beter is en omdat Rakitic te koppig was om eerder een andere club te zoeken.

3 oktober 2019 om 10:56

Of dat Frenkie 'beter' is staat hier buiten. Grappig dat je het op deze manier afdoet in je schrijven. Mijn punt is namelijk heel simpel, 'trots zijn op je vrouw die het zo voor je opneemt'. Je hebt jaren trouw het shirt van Barca met trots verdedigt en nu word je afgeserveerd omdat er doorgeselecteert word. Zelfs een trainer die Frenkie dus niet op die plek zet buiten 1 wedstrijd tot nu toe. Dus riedeltje omdat Frenkie is gekomen.....? Iig, zou ik dus wel trots zijn op mijn vrouw, want zij weet dat ik Barca trouw ben en blijf en ongelukkig ben op de bank. Wat niet verwonderlijk is als je vorige jaren altijd speelde. Dat hij naar een andere club had gemoeten staat hier los van.

3 oktober 2019 om 16:01

Op zich doet ze niet veel verkeerd. Ze neemt het op voor haar man zonder dat ze er erg inhoudelijk op in gaat. Het is logisch dat de vrouw van een speler wil dat haar man speelt en vind dat hij hoort te spelen. Rakitic heeft het probleem dat z'n reputatie nog hoog is, terwijl z'n spel al bijna twee jaar niet goed is. Daardoor wijzen media al snel naar zijn afwezigheid als het spel bij Barcelona niet loopt.

Rakitic verdient het ook niet om te spelen, brengt echt niks vind ik.
Je kunt hem wel wat meer laten invallen, maar basis moet hij niet meer spelen.
Maar het is zijn eigen fout, Barca haalt dmDe Jong en ze hebben ook nog Arthur, dat zijn jonge spelers die voetballend stukken beter zijn, hij had gewoon moeten vertrekken.
Xavi en Iniesta zijn ook zelf vertrokken, ze wisten dat hun moment was gekomen om te vertrekken

Heb rakitic sowieso nooit bij barca kunnen bedenken. Hij is gewoon niet het type speler dat in het spel van barca past. Zelfde geldt voor Vidal. Barca heeft op het middenveld plek voor twee creatieve middenvelders en één controlerende die op kan bouwen. Met zulke spelers krijg je het spel dat barca speelt. Rakitic is een allround middenvelder, omdat hij aanvallend mee kan maar hij is meer controlerend. Alleen aanvallend en verdedigend brengt hij te weinig. Klinkt raar maar frenkie is op elk vlak beter. Misscjien alleen puur voor het goal is rakitic beter maar dat heeft barca niet nodig.

3 oktober 2019 om 11:05

Ik vond het destijds ook een vreemde keuze en helaas is het snel met hem gegaan. Het is gewoon geen toevoeging meer voor de basis 11. Met zijn kwaliteiten een paar jaar geleden kon hij nog wel zijn stempel drukken, maar dat is nu ook verleden tijd.

Wat zou je een goede club voor hem vinden, waar hij nog wel kan uitblinken?

En leuk je op het forum te zien André.
(Groetjes Arjan van JFC)

3 oktober 2019 om 18:16

Voor een Everton, Arsenal of United zou Rakitic zeker een toegevoegde waarde zijn. Komt in de pl meer tot zijn recht vind ik.

Denk dat er twee jaar lang al werd geroepen dat Rakitic aan vervanging toe was? Nu is hij vervangen en is er weer gezeur. Ik snap het wel, altijd ergens een verhaal van maken voor artikels enz. Maar laten we eerlijk zijn, het is beter zo. Hij heeft zijn waarde bewezen en is nu klaar. Die gaat Barca niet meer beter maken. Tijd voor Arthur en Frenkie.

Het is een moeilijke situatie. Hij is niet meer de speler die hij 3-4 jaar geleden was en er is al een hele poos kritiek op hem. Daarbij is het ook nog eens in zijn nadeel dat hij met Arthur, De Jong en Alena drie jonge zeer getalenteerde concurrenten heeft die alle drie in zijn rol kunnen spelen en niet slechter zijn dan hij de afgelopen twee seizoenen was. Tel daarbij op dat Barcelona hem deze zomer naar verluid al wou slijten en het is niet vreemd dat hij nu weinig aan spelen toekomt.

Rakitic meest stabiele middenvelder naast Busquets. Altijd opstellen 🤙🏽 Doet ook het vuile werk voor een ene Lionel Messi die vaak van rechts komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren