Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vrouw van Michaël Essien neemt Italiaanse club op veiling over

Laatste update:

Puni Essien mag zich sinds vandaag de eigenaresse van Calcio Como noemen. De vrouw van Michaël Essien, een gerespecteerde zakenvrouw, heeft op een openbare veiling een bedrag van 237.000 euro voor de in oktober failliet gegane club neergeteld.

"Ik verwacht dat ik een bijdrage ga leveren om de club om zowel op professioneel als op jeugdniveau te laten groeien. Ik wil de beste voorwaarden creëren om zo snel mogelijk naar de Serie B terug te keren", zo liet Puni Essien in een reactie weten. De regelgeving verplicht haar om de naam van Calcio Como 1907 te veranderen in FC Como.

Como staat momenteel zesde in de LegaPro, het derde niveau van Italië. De club, die Gianluca Zambrotta als erevoorzitter heeft, kwam dertien keer uit in de Serie A; de laatste keer was in het seizoen 2002/03. Mickaël Essien voegde deze week nog een nieuw hoofdstuk aan zijn loopbaan toe: een eenjarig contract met Persib Bandung uit Indonesië.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor bijna 3 ton een voetbalclub overnemen, ideaal als je het geld kan missen. Zelf nog nooit gehoord van deze club dus geen idee of het reëel is om te verwachten dat er promotie naar de Serie B inzit.

16 maart 2017 om 23:09

De club zit met behoorlijke schulden gok ik. Anders zouden ze niet voor zo een laag bedrag van eigenaar wisselen.

Como is niet direct de eerste club waar ik in zal investeren. Geen club met grote fanbase en succes tot terugkeren. Wat mij betreft horen ze in de Lega Pro en niet hoger. Desalniettemin fijn dat er iemand is die in een oude Italiaanse club heeft willen investeren. Een club uit 1907 die wel betekenis heeft gehad in de semi-professionele divisies is zonde om te laten vergaan.

16 maart 2017 om 19:28

Waarschijnlijk heeft de dame ergens een huisje aan het meer samen met haar man van uit haar tijd in Milaan. Lekker vertoeven daar hoor! Stadionnetje heb ik ook eens van buitenaf mogen aanschouwen: Ook direct aan het meer, paar honderd meter uit het oude centrum. Als je dan toch een persoonlijk project wil starten, dan is dit natuurlijk dan een buitenkansje. Ik acht het overnemen van bijvoorbeeld Genoa toch nog te veel van een verantwoordelijkheid

16 maart 2017 om 19:50

Als ik (tig jaar terug) het weekend in Chiasso moest overstaan ging ik er wel eens naar toe, heel mooi daar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren