Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vreugde voor AC Milan in aanloop naar Derby della Madonnina

Laatste update:

AC Milan heeft zaterdag een belangrijke overwinning geboekt. Een week na de nederlaag tegen Fiorentina was het team van Sinisa Mihajlovic net te sterk voor Empoli, dat wellicht een punt had verdiend: 2-1. Carlos Bacca en Luiz Adriano maakten hun eerste doelpunten voor de Noord-Italianen, die na de interlandperiode een nog belangrijker duel moeten spelen: de derby tegen Internazionale.

/

De eerste inzet van Milan, na zeventien minuten spelen, was ook meteen raak. Bacca kreeg de bal van Luiz Adriano, was twee tegenstanders te slim af, omspeelde Lukasz Skorupski en rondde af: 1-0. Het was voor de Colombiaan zijn eerste doelpunt als Rossonero. De vreugde van de ploeg van Mihajlovic was van korte duur: vier minuten. Na een hakbal van Massimo Maccarone schoot Riccardo Saponara de gelijkmaker tegen zijn ex-werkgever binnen.

Het was vervolgens Empoli dat aanspraak maakte op een voorsprong. Manuel Pucciarelli had drie mogelijkheden en Diego López moest in actie komen op een inzet van Sapponara. Ook na de onderbreking waren de bezoekers enkele keren dicht bij een doelpunt, maar in de 69e minuut sloegen i Rossoneri toe. Na voorbereidend werk van Giacomo Bonavenura kopte Luiz Adriano de bal binnen: 2-1. Het bleef vervolgens tot de laatste minuut spannend. Juraj Kucka maakte na rust zijn debuut, terwijl Mario Balotelli uiteindelijk negentig minuten op de bank bleef.

Wie eindigt hoger dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Milan wint maar er is nog veel werk aan de winkel, het betere van het spel was voor Empoli, dat vaak heerlijk combineerde. Die hakbal van good old Maccarone was trouwens heerlijk!

29 augustus 2015 om 23:08

Het vervelende is ook dat bijna geen een speler van een goed niveau nog naar milan wil

Vond nog steeds dat Milan echt slecht speelde..
Bal ging langzaam rond. Hun moeten echt een middenvelder halen want dit gaat zo niet werken! Bal komt niet goed bij Bacca of Adriano.. Dit moet echt beter.. Dit zeg ik als een fan van A.C. Milan!!

29 augustus 2015 om 23:27

Inderdaad, ballen komen simpelweg niet goed aan bij Adriano en Bacca waar door zij weinig tot geen verschil kunnen maken. Ik wacht nog steeds op Witsel maar ik ben bang dat het weer op niks uit loopt..

Empoli verdiende een gelijkspel, wat een pover Milan heb ik gezien. Luiz Adriano vind ik trouwens wel een goede speler. Typische afmaker, maar beschikt ook over genoeg voetballend vermogen. Bij het eerste doelpunt van Bacca gaf hij een zeer goede assist.

29 augustus 2015 om 23:03

Luiz Adriano gaat nog verbazen, ik zei het al van den beginne dat hij echt een toppertje is, kan afwerken maar ook meer creatief spelen, is vrij snel, is technisch goed en wint vaak zijn kopduels. Gaat nog verassen.

Beste stemmers van de poll,
80% van jullie heeft de wedstrijd niet gezien. De verdediging is nog steeds dramatisch. Diego Lopez is nog steeds erg wankelig en de aanval moet vooral in de omschakeling sneller. Inter heeft een stabielere achterhoede met een betrouwbare Handanovic. Het middenveld moet nog aan gewerkt worden en de aanval moet alleen nog op elkaar ingespeelt worden. Inter zal vastwel in de top 4 eindigen en Milan net daar buiten 5/8.

29 augustus 2015 om 23:20

wedstrijd was gewoon live te zien bij eurosport dus kans is groot dat vele deze wedstrijd gewoon hebben gezien.

maar ik snap je punt Milan is nog verre van ingespeeld.

Empoli verdiende geen nederlaag met het vertoonde spel. Milan komt nog goed weg met een overwinning.
Derby wordt een spannend pot. Al vind ik dat inter een meer gebalanceerd elftal heeft. Ik snap niet op basis van wat de bezoeker Milan hoger aanschrijven voor dit seizoen. Afgelopen jaren zijn we steeds hoger dan Milan geëindigd. En dat met een veel zwakkere selectie ivm dit jaar. Tuurlijk is milan ook versterkt maar ik vind de verdediging bij inter beter staan en met name duo Miranda en Murrilo schat ik hoger in. Bovendien heeft inter de topscorer van seria A in huis.

milan was enorm zwak maar pakt toch 3 belangrijke punten. empoli verdiende eigenlijk geen nederlaag en speelde veel frisser en overtuigender. ik zie inter eigenlijk ook hoger eindigen. in mijn ogen hebben we toch een beter elftal. de derby zal over 2 weken wel spannend worden.als inter morgen carpi verslaat en de derby wint zijn ze op de goede weg met 9 uit 3

Atalanta verdiende vorige week ook geen nederlaag, toen won Inter ook heel erg nipt in de laatste 2minuten van de extra tijd. Milan won ook 2 keer tegen Inter in de voorbereiding.
Gaat wel spannend worden deze derby. Ik zie Milan wel winnen en dat Balotelli gaat scoren

30 augustus 2015 om 09:55

Inter was veel beter. Atalanta had 0 schoten op doel. Ervan uitgaande dat je de match niet hebt gekeken aangezien milan toen op hetzelfde tijdstip speelde. Niet gezien en toch kunnen oordelen.....

wel leuk dat eurosport deze wedstrijd live uitzond. gaan ze dat vaker doen?

29 augustus 2015 om 23:32

Eurosport heeft de rechten van de Serie A voor komende 4 jaar. Dus 4 jaar lang iedere zaterdag en zondagavond live Serie A. Vorig seizoen hadden ze Bundesliga en zonden ze meestal de grote clubs uit dus ik verwacht veel Juventus, Milan, Inter en de Romeinen. Live en zonder decoder.

29 augustus 2015 om 23:42

Dat is dan fantastisch nieuws. Ik had ook gehoord dat ze de Ligue 1 rechten hebben. En zijn de wedstrijden dan ook live via hun website te zien?

30 augustus 2015 om 00:53

Klopt, Serie A en Ligue 1. Waarschijnlijk alle interessante wedstrijden op TV en de rest online op de eurosport player. Misschien zelfs alles live online, heb ik niet niet gezien aangezien mijn cluppie lekker gratis op TV was

30 augustus 2015 om 01:20

Had zojuist gekeken op de site van EuroSport. Het blijkt dat je 5 euro per maand moet betalen, als je wedstrijden online live wilt zien. Nu ik klant ben bij de Ziggo, kan ik alles van een week terug, terugkijken met Replay TV. Zo kan ik bijvoorbeeld morgen niet live naar Juve-Roma kijken, maar maandag wel volledig terugkijken.

30 augustus 2015 om 05:10

Nu nog steeds bundesliga, ik zag HSV-Bayern (of andersom)

30 augustus 2015 om 06:18

Fox sport heeft de rechten van de Bundesliga.

30 augustus 2015 om 09:40

Ik heb ook Milan gestemd. Maar dat is natuurlijk meer dat ik dat hoop.
Inter mag misschien wel een iets betere selectie hebben, het is maar de vraag wat Mancini eruit gaat halen.
Wat dat betreft heb ik meer vertrouwen in Mihailovic.
Maar gezien de eerste twee competitiewedstrijden hebben we nog een lange weg te gaan. De verdediging rammelt nog steeds, het middenveld is alles behalve op elkaar ingespeeld en de aanval krijgt nauwelijks aanvoer. Als het beter op elkaar is ingespeeld dan kan dit een goed elftal worden en hopelijk aansluiting vinden met de top.

30 augustus 2015 om 11:42

Klopt, eurosport heeft nog steeds rechten van de bundesliga maar denk dat ze het niet op eurosport 1 mogen uitzenden.

Waarom denken er zo veel mensen in de poll dat Milan hoger dan Inter zal eindigen?

29 augustus 2015 om 23:58

Ze hebben een betere selectie?

30 augustus 2015 om 00:56

Nee, totaal niet.

30 augustus 2015 om 09:08

Ja echt belachelijke uitslag van de poll. 90% mensen op VZ zijn totaal niet op de hoogte van de Serie A of hebben toevallig een AC Milan trainingspak gekocht bij de Footlocker :'

Er moet nog een hele hoop gebeuren bij Ac Milan!

Diego Lopez - Handanovic = Idem
De Sciglio - D'ambrosio = De Sciglio
Zapata - Miranda = Miranda
Romagnoli - Juan Jesus = Idem
Antonelli - Santon = Idem
Bertolacci - Perisic = Perisic
N. de Jong - Medel = N. de Jong
Nocerino - Kondogbia = Kondogbia
Honda - Hernanes = Honda
Bacca - Icardi = Idem
Adriano - Jovetic = Idem

Denk dat de selecties (basisformaties) van Inter en AC Milan ongeveer even sterk zijn. Het is dus afwachten welk team hoger zal gaan eindigen, aangezien dat nu vrij lastig te voorspellen is ...

30 augustus 2015 om 13:19

d'ambrosio is geen basisspeler en geen murillo??? die gaat samen met miranda een duo vormen dit seizoen centraal achterin. en honda is de laatste tijd heel matig dus hernanes verdient hier een plusje i guess. en jovetic is beter dan adriano.

30 augustus 2015 om 19:33

Wie speelt er nu rechtsback bij Inter dan ? Honda is idd nog niet op zijn oude niveau, dus daar zou je gelijk in kunnen hebben. Adriano is naar mijn mening een onderschatte speler, die gaat nog veel goals maken voor Milan denk ik ...

30 augustus 2015 om 19:44

santon of montoya dit seizoen. als mancini santon op rechts zet is juan de LB.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren