Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voorzitter gooit handdoek in de ring: 'Galatasaray was een woestijn!'

Laatste update:

Ünal Aysal stelt zich niet herkiesbaar als voorzitter van Galatasaray. De 73-jarige zakenman, die Adnan Polat in mei 2011 opvolgde, heeft laten weten niet mee te zullen doen aan de verkiezingen van 25 oktober. Onder de hoede van Ünal won Galatasaray twee landstitels, één nationale beker en tweemaal de Turkse Super Cup.

/

"Ik heb veertig geweldige maanden gehad en blijf nog één maand zitten", laat Ünal optekenen bij een televisieprogramma op TRT1. "Ik zal mijn opvolger te allen tijde blijven steunen. Ik zal Galatasaray ook nooit vergeten, de club blijft voor altijd in mijn hart. Ik twijfel er ook niet aan dat het team dit seizoen succesvol zal zijn, want we hebben de beste selectie van het land."

Ünal, die onder anderen Fatih Terim, Wesley Sneijder, Didier Drogba, Roberto Mancini en de huidige trainer Cesare Prandelli naar Galatasaray haalde, benadrukt ook dat de club in financieel opzicht sterker is geworden. "Toen ik bij Galatasaray kwam, bedroeg de schuld 255 miljoen euro, maar er is al 65 miljoen afgelost en de schulden zijn niet gestegen."

"We hebben ons tot 2019 verzekerd van een naamgever voor het stadion (Türk Telekom, red.) en de inkomsten van de VIP-boxen zijn aanzienlijk omhooggegaan. Toen ik hier kwam, kwam ik in een woestijn terecht, zoekend naar water! Maar we staan nu financieel sterk en de toekomst ziet er rooskleurig uit", besluit Ünal. Alp Yalman, een 74-jarige zakenman en tevens ex-voorzitter van Cim Bom, heeft laten weten dat hij wel aan de verkiezingen mee gaat doen.

'Het is jammer dat Ünal Aysal als voorzitter van Galatasaray stopt'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zijn voetbal verstand was weinig, maar zijn bestuurlijke verstand was zeer hoog. Was in mijn ogen een hele goede voorzitter.

25 september 2014 om 13:34

Hoezo.. Haalde drogba sneijder inan toch niet de minste voor galatsaray

25 september 2014 om 13:45

Drogba was over the hill, net als Sneijder. Ook Inan is geen wereldspeler. Ze hebben inderdaad allemaal wat toegevoegd, maar dat wil niet zeggen dat de transfers volledig op zijn conto kunnen worden gezet.

25 september 2014 om 13:56

Hij heeft niet persoonlijk langs de velden gestaan om die spelers op te zoeken hoor. Daar heeft de club scouts en een trainer voor. Zodra zij iemand op het oog hebben kon Aysal in onderhandeling gaan om ze definitief aan te trekken. Desondanks knappe transfers, daar niet van.

25 september 2014 om 16:33

Sommige clubs kunnen alleen dromen van een over the hill Drogba, kan me goed herinneren toen Overmars Eto'o noemde, toen was het opeens een wereldspeler.

25 september 2014 om 16:42

@iloveblues

Tuurlijk is Eto een goede speler maar het punt is dat er vaak anders word gereageerd als het om een Turkse club gaat die een speler boven de 30 koopt.

Stel dat Eto'o naar Galatasaray ging dan was het een over the hill speler, als die naar Ajax gaat dan is het weer een topspeler.

Uiteindelijk zijn ze allebei gewoon 2 goede spelers en Drogba was toen gewoon een topaankoop voor een club zoals Galatasaray en zeker een compliment naar onze voorzitter.

25 september 2014 om 17:05

Dat is met elke Turkse voorzitter zo, kijk maar naar de overige clubs.

Helaas zullen we voetballend nooit beter worden. Qua financieel vast wel

Dus Galatasaray raakt zijn eigenaar kwijt dus ook het geld? Of blijven ze geld in de club pompen?

25 september 2014 om 13:36

Galatasaray heeft geen eigenaar ze hebben een bestuur wat om de zoveel jaar word gekozen d.m.v. verkiezingen

25 september 2014 om 13:37

Nee, het geld blijft gewoon in de club. Unay Aysal investeerde nooit zijn eigen geld in de club. Alles is gemaakt via de club zelf dus behoud het het ook.

25 september 2014 om 13:49

De voorzitter heeft amper een cent uit zijn eigen zak betaalt.

25 september 2014 om 16:29

Dan heb je gisteren niet gekeken en niet geluisterd. Hij heeft zelf gezegd dat hij 38 mil. uitgegeven heeft uit z'n eigen zak . Jullie volgen echt helemaal niks.

Dit was de juiste beslissing. Een fantastische voorzitter. Hij heeft Galatasaray uit de slop gehaald en weer een respectabele, gewaardeerde Europese subtopper gemaakt. Drie jaar, twee kampioenschappen, twee keer CL poulefase overleeft, twee keer supercup, één keer beker, meeste derbies gewonnen van alle drie de Turkse topclubs. Van Baris, Ayhan, Sarp naar Drogba, Sneijder en Melo.

Aysal Unal, een voorbeeld voorzitter voor iedereen. Het toont weer maar eens aan dat Galatasaray democratisch wordt bestuurd. Iedereen heeft zijn tijd en niemand is groter dan de club. Er is heel veel controle vanuit de doorgewinterde leden van de club.

Dit zal waarschijnlijk wel betekenen dat Prandelli veel minder krediet zal krijgen dan voorheen gedacht. Ik denk niet dat een Faruk Suren of Ali Durust met een Iang zullen wachten met uitblijvende resultaten.

25 september 2014 om 16:08

Wat is eigenlijk de reden dat hij zich niet verkiesbaar stelt? Staat jammer genoeg niet in de tekst.

25 september 2014 om 22:29

@forzafener

Hij vond dat 'Sike davasi' te onserieus werd genomen in Turkije en hij had die er last van dat die clubs o.a. Fenerbahce niet gestraft werden.

Hij vond na 3 Temmuz de competitie gewoon niet meer leuk... ( ik heb precies dezelfde gevoelens ) dat is waarom ik Liverpool-fan ben. De turkse competitie is gewoon niet serieus te nemen.

Hij vertelde dat het hem erg heeft geraakt dat er niet serieus werd gereageerd op 'Sike davasi'. Dat raakte me echt !

Ãœnal Aysal mijn held !!

25 september 2014 om 17:16

Ik ben het met je eens. Unal Aysal is een fenominale bestuurder voor Galatasaray geweest. Ik vind echter niet dat het een juiste beslissing is om te stoppen. Hij is een project begonnen waarbij het met goed beledi Galatasaray qua mer en sportief in de top 10 clubs van Europa wil plaatsen.

Unal baskan wordt op dit moment door de TFF enorm tegengewerkt (turken zijn duur noodzakelijk en doen minder hun best). Stel je voor dat je voor 10 miljoen doumbia of pato haalt ipv olcan en tarik. Dat je selcuk dwint om iedere wedstrijd goed te spelen en amrabat en telles kan opstellen. Bruma veel speeltijd kan geven zodat ie zich ontwikkeld. Dan zou Galatasaray stappen gaan maken.

Dit kan nu niet door de buitenlandersregeling en ik denk eprsoonlijk dat de regeling als Fener CL speelt afgeschaft gaat worden en ik vind dat Aysal dit moment moet meemaken

Muslera
Tarik
Semih Kaya
Chedjou
Telles
Melo
Dzemali
Amrabat
Sneijder
Bruma
Doumbia/Pato
25 september 2014 om 18:23

Toont dit aan dat GS democratisch wordt bestuurd of wordt bestuurd door een selecte groepje 'ihtiyarlar' (bejaarden) onder leiding van Inan Kirac?

Ik heb het gevoel dat je wilt laten overkomen alsof dit een positieve gebeurtenis is, maar dat is het zeker niet. Aysal heeft genoeg krediet opgebouwd de afgelopen 3 jaren en hij wordt zo makkelijk opzij gezet. Je zegt zelf dat hij het fantastisch heeft gedaan, waarom vind je dit dan een juiste beslissing?

25 september 2014 om 19:26

Dit toont aan dat bij ons een voorzitter niet acht jaar lang de club financieel kan verkrachten of bestraft worden voor omkoping en nog aanblijven. Die 'oudjes' zijn onze bouwstenen, fundament en cultuurbewakers van onze rijke geschiedenis.

Dit is zeker een juiste beslissing. Ik hoef geen dictator die een karikatuur wordt van zichzelf. Hij is 3 jaar lang succesvol geweest. Tijd voor nieuw bloed met een nieuwe visie. Niet afhankelijk zijn van personen, maar van een structuur. Zelfs Faruk Süren is na vier kampioenschappen en uefa cup gestopt. Dat zijn wij, dat is Galatasaray.

Hij wordt niet afgezet, hij stopt er zelf mee. De beste man is 74-jaar. Met nog een termijn zou hij richting de 80 gaan. Zo vreemd is het niet.

25 september 2014 om 20:50

Je bent serieus de eerste GS-supporter die ik positief zie praten over die oudjes. Tot nu toe heb ik mensen alleen maar zien roepen dat het klaar is met die bejaardengroep en dat er nieuwe, jonge, frisse gezichten moeten opstaan.

Je doet weer alsof het iets heel goeds is dat een hele succesvolle voorzitter (gedwongen) opstapt. Maar ik heb vernomen dat het echt geen persoonlijke keuze was van Süren en dat hij min of meer werd gedwongen om op te stappen. Dit zeg ik niet, dit zeggen mensen die al decennia lang deel uit maken van de cultuur van Gs.

Zou me overigens niet verbazen als Aysal toch wel de verkiezingen ingaat over een maand. Dit kan ook een 'azizje' van hem zijn, doen alsof je opstapt om juist meer steun te krijgen van je achterban en prominente figuren. Want dat is wat er nu gaande is. Zelfs Albayrak staat achter een langer verblijf van Aysal, Süren steunt Aysal ook.

Alp Yalman is ouder dan Aysal, maar is gewoon kandidaat. Wat heb je daar op te zeggen? 74 of 77, veel verschilt het niet.

25 september 2014 om 21:27

Azizje wahahaha kapotlachen..

Een zogenaamd succesvolle voorzitter die na 3 jaar vertrekt een goede zaak vinden is heel erg tegenstrijdig..

Het rommel al sinds het begin van Aysal termijn binnen Gs, en wat gangstarr cultuutbewakers noemt noem ik saboteurs.. Tuurlijk is het goed dat er een raad van bestuur is maar als je niet inziet dat er veel mis is in de structuur en iedereen zijn eigen belangen heeft dan ben je wel erg naief..

Terim is niet voor niets weggepest, hii werd in de ogen van sommigen te machtig en er is een vies spelletje met hem gespeeld..

Als dat cultuurbewaken is, je meest succesvolle coach zo vernederen en de laan uit sturen, dan weet ik het ook niet meer..

"toen ik bij Galatasaray kwam, bedroeg de schuld 255 miljoen euro, maar er is al 65 miljoen afgelost en de schulden zijn niet gestegen."

''maar we staan nu financieel sterk''

Als je 255-65=190 miljoen euro schuld hebt sta je toch niet financieel sterk of snap ik hier iets niet? Verder heeft hij met deze gedeeltelijke schuldsanering en enkele goede aankopen redelijk goed werk geleverd denk ik.

25 september 2014 om 14:15

Niet verkeerd toch voor drie jaar werk ? Toch 65 miljoen euro gegenereerd met een versterkte handelspositie en sportieve prestaties.

Turkse clubs hebben altijd schulden, maar dat is ook niet erg. We hebben namelijk erg veel inkomsten.

25 september 2014 om 14:40

"turkse clubs hebben altijd schulden, maar dat is ook niet erg. We hebben namelijk erg veel inkomsten", wat een verschrikkelijke onzin. We zeggen in Nederland toch ook niet:"we hebben een enorme staatsschuld, maar dat is niet erg want we hebben ook erg veel inkomsten". Een schuld is nooit oké, want dat betekend dat je geen gezonde bedrijfsvoering hebt.

25 september 2014 om 15:36

@gekkedh

Jij hebt echt totaal been verstand van economie he?

25 september 2014 om 15:52

Kijk, het verschil is dat er in Spanje en Turkije, sportclubs (!) zijn en in Nederland alleen voetbalclubs (!). Buiten Ajax is er geen enkele voetbalclub beursgenoteerd dacht ik. Maar in Turkije en Spanje strijden ze ook mee in tientallen andere branches. Het is Ajax FC, Galatasaray SK (Spor Kulubu). Als wij ook alleen aan de tak voetbal meededen, waren die schulden veel en veel minder, hou daar ook rekening mee.

25 september 2014 om 18:21

Een schuld is juist het teken van gezonde bedrijfsvoering. Zonder schuld haal je niet het maximum uit je eigen vermogen. Nooit van het hefboomeffect gehoord?

25 september 2014 om 15:41

Het is belangrijker dat je nu genoeg liquide middelen hebt om die schulden te kunnen afbetalen en dat is gelukt onder Ãœnal Aysal. Galatasaray heeft zijn inkomsten ook flink zien stijgen. Helaas zijn de schulden niet verder gedaald vanwege de leningen in dollars en de koers ervan die nu in Turkije op dit moment gestegen is tot een bedrag van 2,55.

Ãœnal Aysal heeft naar mijn mening in 40 maanden prima werk (op een aantal momenten na) afgeleverd door 27 cups te winnen in alle sporttakken van Galatasaray.
Helaas kon hij zich niet volledig concentreren op Galatasaray, omdat we de overheid, TFF, spk (Capital market boards of Turkey) tegen ons hebben. Dit heeft voornamelijk te maken met de omkoopschandaal in Turkije. Galatasaray wilt namelijk dat er rechtvaardigheid komt en dat de schuldigen hiervoor bestraft moeten worden. Deze organisaties etc. willen dat deze zaak wordt afgesloten en straffen Galatasaray eigenlijk door chantages enz.

25 september 2014 om 18:22

Je moet voldoende liquide middelen hebben om je kort lopende verplichtingen te betalen, helemaal niet om al je schuld af te betalen. Dat zou onzinnig zijn.

Wat je over deze man ook denkt, hij heeft wel sterren als Drogba en Sneijder gehaald en Gala heeft twee keer titel gehaald/groep van CL overleeft. En volgens hem zijn ook de schulden verminderd. Dat zijn toch harde feiten waar je niet omheen kan. Voor mij een complete verassing. Maar als Suren komt, is dat natuurlijk beter.

Een fantastische voorzitter. Hij heeft Gala weer een Europese subtopper gemaakt.

25 september 2014 om 15:47

Europese subtopper? For real?

25 september 2014 om 15:58

Nee je ploegie uit Rotterdam hopelijk halen jullie de nacompetitie.

25 september 2014 om 16:02

ochochoch wat zwak.. persoonlijk raken als ik het ergens niet mee eens ben. We gaan toch wel boven jullie eindigen maak je maar geen zorgen hoor.

25 september 2014 om 16:17

Wat moet een club doen volgens jou om Europese subtopper genoemd te worden? Twee jaar achterelkaar de groepsfase overleven in de CL zegt mij al genoeg.

25 september 2014 om 16:33

Hij heeft gelijk gala is geen Europese subtopper want ze zijn een wereld topper

25 september 2014 om 16:57

Wat is dan in jou benaming een Europese subtopper?
Galatasaray heeft twee jaar achterelkaar de groepsfase van de CL overleeft. Dat is al genoeg om te zeggen dat Gala een subtopper is geworden.
Vervolgens heeft Gala ook nog eens een begroting waar Feyenoord alleen maar van kan dromen. Door deze begroting is Gala in staat om te fungeren in de Europese subtop.

Vroeger speelde Gala in Europa met spelers als ozbek, sarp etc. En op dit moment heeft Unal Aysal ervoor gezorgd dat we spelen met Melo, Sneijder, Muslera etc. Wat toch paar aardige namen zijn om te kunnen zeggen dat Gala een subtopper is in Europa.

enn voor alle GS fans Gsstore in amsterdam is geopend :D

slimme zakenman en een meer dan prima voorzitter... zat er niet voornamelijk voor z'n ego, want deze man had niets te bewijzen! Heeft het erg goed gedaan, hoop dat er weer een topper voor in de plaats komt!

Onder zijn voorzitterschap toch erg goede tijden gehad na al die slechte jaren ervoor. Hij heeft met het vertrek van Terim intern en extern veel kritiek over zich heen gekregen maar over het geheel denk ik dat hij zijn missie heeft gehaald bij Galatasaray. Financieel sterker zijn, een team bouwen die Europees beter is en het naam Galatasaray nationaal als internationaal bekender maken.

Hij heeft het supergedaan, Galatasaray zou in mijn ogen een Europese topploeg worden als de Turkse voetbalbond en sommige belangrijke personen ons niet tegen hielden. Nieuwe regels verzinnen, geruchten verspreiden in de media echt van alles hebben ze geprobeerd om ervoor te zorgen dat Galatasaray niet te groot werd.

Dit was te verwachten.. Hij ziet de bui al hangen en kiest eieren voor zijn geld, zoals een goede zakenman betaamt.. Van voetbal had hij weinig kennis naar mijn inzien, en dat is ook de reden waarom het voetballend al tijden niet loopt..

Ik lees hier mensen met typische scorebordjournalistiektermen uitleggen dat hij heel succesvol was, maar ik als buitenstaander zie toch ook veel wanbeleid.. Talloze ontbonden contracten, spelers die voor miljoenen gehaald werden om vervolgens gratis te laten vertrekken of snel te verhuren om ruimte te maken voor een ander..

De zaak Terim, de zaak Mancini.. Waar zijn al die inkomsten die zijn gegenereerd uit CL, kaartverkoop en merchandising? Allemaal in de vuilnisbak..

Als het zo goed ging zou hij niet vertrekken, hij verlaat een zinkend schip.. Of in ieder geval een schip die al een tijdje zonder compas uit de koers vaart..

Gs blijft hoofdzakelijk een voetbalclub, en ik hoop voor het voetbal dat er weer de juiste mensen komen die het voetbal voorop stellen.. Want ondanks de goede resultaten was het voetbal vaak niet te pruimen.. En resultaten halen door spenderen van zoveel miljoenen is geen kunst, zeker niet in een CL groep met Braga en Cluj.. Of in een turkse competitie met een bijna failliet Besiktas en een door omkoopschandaal geplaagd Fenerbahce..

25 september 2014 om 18:34

Of in een CL-groep met Madrid, Juventus en Kopenhagen. Maarja dat vergeet je weer te melden, want het enige wat jij doet is zeiken op Gs.

25 september 2014 om 19:23

Ja dat was een knappe prestatie maar neemt niet weg dat het voetbal niet om aan te zien was.. Alleen tegen Kopenhagen thuis werd goed gespeeld..

25 september 2014 om 19:23

Best ironisch, iemand met de naam imparator die Aysal aan het verdedigen is.

25 september 2014 om 20:12

Haha idd dat was me niet eens opgevallen

25 september 2014 om 22:40

Forzafener

Ik heb ze allebei lief of kan dat niet ? Je doet alsof het vuur en water is. Ik hou van Imparator en Aysal. Probleem ?

26 september 2014 om 02:20

Nee liverpool, ik heb er totaal geen problemen mee dat jij van beide houdt. Geniet er van.

25 september 2014 om 19:21

Haha, voor het gemak even de CL-prestatie van vorig jaar vergeten.

Wat een simpel mannetje ben je ook he. Totaal niet serieus te nemen zulke mensen.

25 september 2014 om 19:24

Haha, voor het gemak even de CL-prestatie van vorig jaar 'vergeten' erbij te zetten natuurlijk.

Wat een simpel mannetje ben je ook; totaal niet serieus te nemen dus.

25 september 2014 om 20:34

Natuurlijk heeft hij ook af en toe slecht werk geleverd, maar over het algemeen was hij wel succesvol. Onder zijn leiding (40maanden) heeft Galatasaray ongeveer evenveel cups gewonnen als bijv. Fenerbahce onder leiding van Aziz Yıldırım (16/17 jaar). Of bijv. Bijv. Besiktaş heeft zelfs in 50 jaar niet eens zoveel successen geboekt.

Er zijn een aantal redenen waarom hij wilt stoppen. Zijn familie werd de laatste tijden vaker betrokken in het nieuws waarin de Turkse media het vooral op zijn vrouw richtte.
Een ander reden is dat door de raad geen toestemming werd verleend aan nieuwe projecten (bijv. oprichten van vastgoed bv. )

25 september 2014 om 22:38

Als je al die dingen dat je opnoemt tegenover de dingen die hij goed heeft gedaan kun je spreken van een topprestatie.

Als je alleen gaat afzeiken lijkt het natuurlijk of die alles verkeerd heeft gedaan. Als je even na ging denken zou je niet zo praten over hem.

Je bent zogenaamde een buitenstaander bemoei je dan ook niet met onze zaken. Je wilt ermee zeggen dat je objectief bent... Dat ben je zeker niet subjectieve afkrakende Besiktas-fan...

26 september 2014 om 14:16

Onze zaken? Je bent toch een liverpool fan die niks te maken wil hebben met de Turkse competitie? Daarnaast mag iedereen zich overal mee bemoeien, jij kan dat niet bepalen.

Het was een woestijn en is nu een maanlandschap.
Beste Unal Aysal sportief succes was er idd. Het beleid was niet beter dan je voorgangers. Geflopte transfers, gratis vertrokken spelers, geval Hajrovic en geen dak op de T.t. Arena enz enz.
Op financieel gebied lijkt het allemaal goed uit te zien maar das net als de Turkse economie: een ballon.
We gaan met zijn allen zien wat voor een teringzooi jullie gaan achterlaten

25 september 2014 om 22:49

Waar heb jij het allemaal over ? Geflopte transfers is dat Aysal's schuld? Aysal koopt gewoon welke speler de coach aan hem vraagt... Kan hij er wat aan doen ? Nee. Zijn voetbalkennis is hiervoor te klein. Oke dat was een van z'n zwakke punten.

Gevalletje Hajrovic konden wij er iets aan doen dat hij zo een lafaard was ? Nee. Konden wij dit van te voren weten ? Nee.

Dak op TT Arena. Konden we die erop zetten ? Nee. Was dit Aysal's schuld? Nee. Dat de dak er niet op kon was omdat de bouwconstructie niet paste met het dak.

Economische opzicht. Aysal heeft gisteren heel wat indrukwekkende cijfers op genoemd. Keek jij toen ? Nee. Heb jij genoeg kennis om hier een uitspraak over te doen? Nee. Waarom praat jij dan?

Galatasaray heeft 30% van haar geld in Euro's en 70% geld in Turkse Lira's. Dit betekent dat als de koers daalt Galatasaray dit terug kan wisselen wanneer dat ons uitkomt.

Kortom niet praten waar je te weinig kennis over hebt maat...

Hou jij je maar bezig met je eigen club. ( ik hoop niet dat je GS fan bent want je bent een schande dat je de club niet volgt en zulke dingen roept )


Unal Baskan !

26 september 2014 om 18:37

Aysal is niet schuldig. Hoe verzin ik het ook. Gs is wel dankzij hem kampioen geworden, uiteraard.
En ik ben je maat niet.

Waar is Gangstar? In deze topic zitten weer heel wat kakkerlakken die chaos willen creeëren. Er moeten weer een aantal billen gewassen worden zoals Gangstarr het altijd zegt. 😉

26 september 2014 om 01:16

Kan je niet zelf opkomen voor je club en mening?

Was te verwachten dat Aysal zou gaan stoppen, man heeft totaal niks met Turkije te maken. Net als nog meer bestuurders bij Gala. Onder andere Candan Ercetin mag oprotten wat mij betreft, zo iemand als clubbestuurder kan je toch niet serieus nemen bij een club als Galatasaray.

26 september 2014 om 12:28

Candan Ercetin? Die neprooie sloerie die zogenaamd een artiest is. Zit zij er nog steeds? Oh gosh.

Any volunteers? Zullen wij maar gaan solliciteren bij Turkse clubs? Ik zie het mezelf eigenlijk niet doen, Istanbul en voetbal was deze zomer echt geen succes.

26 september 2014 om 12:34

Haha ja ze zit er nog steeds en ze neemt zelfs dr hond mee naar elke vergadering als we de media mogen geloven. Gala speelt een wedstrijd en die mevrouw geeft een acik hava concert. Tsja zulke clubbestuurders zijn ook niet echt een aanwinst net als onze voorzitter.

Achja sterkte Yasemin!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren