Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Volop vertrouwen in Neres: twee derde ziet Braziliaan slagen bij Ajax

Laatste update:

David Neres ontbrak zondag tegen Vitesse nog in de wedstrijdselectie van Ajax, maar debuteert waarschijnlijk binnenkort in het eerste elftal van de Amsterdammers. Een deel van de bezoekers van Voetbalzone verwacht dat de negentienjarige rechtsbuiten het goed gaat doen bij de huidige nummer twee van de Eredivisie.

De afgelopen dagen kon er op de frontpage gestemd worden op de poll ‘Hoe gaat Neres het bij Ajax doen, denk je?’. Bijna 31.000 stemmers lieten hun mening horen en bijna een derde van de respondenten, 31 procent, verwacht dat de Braziliaan ‘een regelrechte sensatie’ wordt. Naar de antwoordmogelijkheid ‘Goed’ ging twintig procent van de stemmen, terwijl zestien procent denkt dat Neres een ‘voldoende’ gaat halen bij Ajax.

33 procent van de stemmers denkt dat Ajax, dat maximaal vijftien miljoen euro betaalde aan São Paulo, spijt gaat krijgen van de investering. 22 procent denkt dat Neres namelijk ‘een regelrechte flop’ wordt, terwijl de overige elf procent naar de antwoordmogelijkheden ‘Matig’ en ‘Niet goed’ ging. Neres tekende bij Ajax een contract tot medio 2021.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klopt dus niks van, hoe kunnen jullie 167% in totaal hebben?

22 februari 2017 om 00:19

133% bedoelde ik natuurlijk. Had nog wat andere getallen in me hoofd zitten van iets anders 😂

22 februari 2017 om 00:22

de 33% wordt nog eens uitgesplitst in 22% (flop) en 11% (matig)

22 februari 2017 om 00:26

Ja dat klinkt logisch inderdaad, vandaar ook mijn overschot van 33% dus. Bedankt voor het attent maken

22 februari 2017 om 08:08

Even wachten. 31 procent denk dat ie t geweldig gaat doen, 20% goed en 16% voldoende. Als ik t niet verkeerd heb is dat samen 67%. Vervolgens denkt 33% dat ie het OF matig OF onvoldoende OF slecht gaat doen. Dan kom je toch op 100% uit?
Of is het artikel gewijzigd?

Tja, 99% waaronder ik kennen deze speler niet en baseren dit puur op de berichtgeving en de enkele youtube compilaties die van hem zijn gemaakt. Ik moet het nog afwachten maar heb in ieder geval vertrouwen in de scouting van Ajax. Ik ga er vanuit dat ze deze speler al langer in de gaten hielden en overtuigd raakten van zijn kwaliteiten en potentie.

22 februari 2017 om 02:31

Dat hebben ze inderdaad. Verder speelt hij ook gewoon bij de jeugdelftallen van brazilie. Dus hij moet zeker wat kunnen.

Ben benieuwd hoeveel van die 31.000 hem ook al daad werkelijk ook hebben zien spelen, dat zal geen meerderheid lijkt me. Weinig zinvolle poll lijkt me maar goed.

22 februari 2017 om 08:41

Het is ook onzin om de mensen hier zoiets voor te leggen. Hoe vaak zijn we er al niet ingestonken met een fantastisch Youtube-filmpje? We zullen pas weten wat die jongen kan zodra hij het bij Ajax laat zien. Klaar.

Ik kon niet met vol geweten iets aanklikken aangezien ik hem nog geen minuut heb zien spelen.

Wat mij betreft kan je pas volgend seizoen echt oordelen hoe goed deze jongen is. Hij zal nu eerst moeten gaan aarden en aan de Nederlandse cultuur gaan wennen. Alles wat in de komende maanden goed gaat is mooi meegenomen. (en ja ik weet dat dit een dure aankoop is, en ja ik begrijp dat sommige mensen vinden dat je er dan gelijk moet staan, maar ik ben ook realist en wil deze jongen niet op zijn prijskaartje beoordelen).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren