Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voetbalicoon Valerón verlaat Depor: 'Het wordt Qatar of Las Palmas'

Laatste update:
/

De wegen van Juan Carlos Valerón en Deportivo la Coruña scheiden. Enkele uren na de degradatie op de laatste speeldag maakte de bijna 38-jarige middenvelder op emotionele wijze bekend dat hij de club uit Galicië verlaat. De oud-international is niet van plan te stoppen; hij laat de deur open voor een nieuw avontuur.

"Dit is niet de meest geschikte avond, maar ik ben hier om te communiceren dat ik komend seizoen niet langer deel uitmaak van Deportivo. Ik denk dat het tijd is om mijn cyclus hier te beëindigen en dat doe ik met veel pijn, zeker na deze avond. Ik heb deze beslissing al enkele weken geleden genomen, maar ik had het vanavond (zaterdag, red.) graag op een andere manier gezegd, met lijfsbehoud op zak."

Valerón is een van de meest geliefde voetballers van Spanje. Hij startte zijn loopbaan bij Las Palmas en belandde via Real Mallorca en Atlético Madrid bij Deportivo, waar hij liefst dertien jaar speelde. De spelmaker won drie prijzen met de Galiciërs en speelde 46 interlands voor het nationale elftal. "Het wordt Qatar of Las Palmas", zei Valerón over zijn nabije toekomst. "Qatar is een van de aanbiedingen waar ik in de komende weken een beslissing over zal nemen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ga maar lekker cashen in Qatar jongen, beter kan het niet.

Wat een geweldige voetballer was dit toch en hondstrouw aan Depor!

In zijn top jaren een geweldige middenvelder, maar niet zo slimme gozer blijkbaar. Hij had naar een groter club gemoeten toen het kon. Had het niveau van barca of Real makkelijk aangekund.

2 juni 2013 om 09:47

Het is maar wat je slim noemt. Hij kon idd kiezen voor de Barca of Real bank. Of hij kiest ervoor om een held te zijn bij een kleinere club. Best slim van hem

2 juni 2013 om 09:54

Niet zo slim? In zijn topjaren was Deportivo ook gewoon een Europese topclub...

2 juni 2013 om 14:10

In zijn topjaren speelde Los Turcos jaarlijks voor de titel en kwamen keer op keer uit in de CL (met successen als de halve finale in 03/04). Toen was Barca in een subtopperiode en Real was de enige tegenstander die Depor nog op het vizier had en vica versa.

Ik had het ook geweten toen. Een prachtige club met hartverwarmende supporters. Met topspelers als Makaay en Tristan om je heen.

Niks dan respect voor deze speler, en geef hem eens ongelijk. Bijna 38 jaar, dan kan ie nog 1 of 2 seizoenen mee, laat hem lekker op een lager niveau in Qatar spelen en geld verdienen. Heeft ie wel verdiend na al die jaren. Wat was trouwens dat Deportivo goed zeg, met Makaay, Tristan en Valeron.

Deze man verdient echt zo veel respect van mij.

Niet alleen omdat hij zo trouw was aan Depor maar ook omdat hij altijd alles gaf, in elke wedstrijd.

En al bij al, bij Valencia was de speler met de meeste assists Tino costa en Feghouli met 6 assists.

Valeron Heeft er 8. Dit toont al gewoon zijn klasse. Een van de betere #10 verlaat het voetbal.

Wat een voetballer, zo verfijnd en technisch hoogbegaafd, zo komen ze niet vaak meer voor. Een echte legende deze Valeron !! Ik ben altijd al fan van hem geweest, jammer dat hij nu meer en meer uit de picture gaat verdwijnen.

Heeft een mooie loopbaan gehad en is ook trouw gebleven aan La Coruna. Goeie middenvelder nu kan hij lekker gaan cashen in Quatar, misschien komt hij later terug als trainer van Deportivo.

Zou hij niet naar de VS kunnen? Raar eigenlijk, ik had dat wel gedacht. Als ik hem was zou ik zijn zaakwaarnemer even inschakelen en ervoor proberen te zorgen dat hij daar beland, dan kun je lekker cashen en nog een in een leuke competitie spelen. Qatar is natuurlijk drie keer niets.

Schitterende speler, helaas vaak geblesseerd waardoor zijn talent niet volledig kon worden benut. Verdient het om nog even te cashen in Qatar want hij en Deportivo La Coruña hebben ons allen veel plezier bezorgd met magische Cl-wedstrijden op Highbury en Old Trafford.

In van mij favoriete middenvelders van de afgelopen jaren.
Hij kan nog steeds goed ballen.

Nu is voor hem ook de laatste kans om nog eens flink te cashen.

38 jaar en toch nog zo goed. Hondstrouw gebleven aan zijn club in goede en slechte tijden. Ik gun het hem van harte dat hij nog effe flinkt casht in het buitenland zodat zijn kinderen nog onafhankelijk zijn. Met hem haal je ook wel een grote naam binnen

Fantastische voetballer die echt hield van zijn club. Toen ze twee jaar geleden degradeerden bleef hij bij zijn club. Maar nu wilt hij nog even cashen voordat hij stopt.

3 juni 2013 om 04:13

haha inderdaad Naybet was ook een Deportivo Icoon

Deportivo had toen echt een geweldige ploeg die gelijkwaardig was aan het grote Barcelona van cruijff en mardid destijds.

Vanochtend las ik in la provincia, de lokale krant in las palmas, dat valeron zou stoppen. Na gisteren de wedstrijd tussen depor en real sociedad gespeeld te hebben, verliet hij huilend het veld. Ik vermoedde al een afscheid.

Nu lees ik hier dat hij mogelijk naar las palmas komt!

Wow! Ik kan niet zeggen hoe lang geleden ik zo verheugd ben geweest met de mogelijke komst van een speler.

Straks in het stadion speelt mijn lokale ploeg tegen numancia. De spanning stijgt, want met een plaats bij de eerste zes, plaatst las palmas zich voor de play offs om naar de primera division te promoveren!

Pio Pio!!!!

Met Valerpn naar Primera.....wat een droom!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren