Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Voetbal betekent alles voor me, maar mijn huwelijk gaat toch voor'

Laatste update:
/

John Lammers kan vrijdagavond in de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht niet over Moussa Kalisse beschikken. De vleugelaanvaller van Excelsior, die in januari een contract met de Kralingers ondertekende, treedt vandaag in het huwelijk. De datum was anderhalf jaar geleden al vastgesteld.

"Voetbal betekent alles voor me, maar mijn huwelijk gaat toch voor", zegt Kalisse vrijdag in het Algemeen Dagblad. De aanvaller heeft er alles aan gedaan om de bruiloft te verzetten. "De aanbetaling was al gemaakt en de mensen van de trouwlocatie konden niet schuiven met de datum. Als iemand het vandaag goed doet op mijn plek, kom ik misschien wel weer op de bank."

"Zo'n excuus hoor je niet elke dag", reageert Lammers op de reden van de afwezigheid van Kalisse. "Moussa heeft het direct verteld en zat er behoorlijk mee in zijn maag. Hij had alles ruim van tevoren geregeld en kon het gewoon niet meer verzetten."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Logisch, dit lijkt me toch een stuk belangrijker dan een wedstrijdje Excelsior.

30 maart 2012 om 09:38

Hoezo, dit klinkt nogal denigerend richting Excelsior en Kalisse. Excelsior is wel een profclub en Kalisse speelt wel betaald voetbal, dat kun waarschijnlijk niet van jou zeggen?

Dat hij zijn huwelijk door laat gaan is natuurlijk totaal niet vreemd.

30 maart 2012 om 09:40

Excelsior stelt niet veel voor in Nederland qua status. Eigenlijk gewoon Feyenoord A1. En zo speciaal is het niet als je betaald voetbal bij Excelsior speelt.

30 maart 2012 om 10:16

Jammer dat je zo praat over Excelsior, echt denigrerend.
Als het Mertens was dan kon het zeker weer niet omdat hij
bij een ' prachtige ' club speelt -__-

Respect voor de ' kleine ' clubs is nog altijd welkom op deze website.
Het is voetbalzone en geen topvoetbalzone. Misschien krijgt Excelsior
wel wat status als ze zich kwalificeren voor Europees voetbal.
Dat wordt voor jou club nog een zware klus met 51 punten en een
Heracles in vorm.

30 maart 2012 om 10:23

Tuurlijk niet, een trouwerij gaat altijd voor.

Wat heeft PSV hier trouwens mee te maken?

30 maart 2012 om 10:23

beetje jammer dat je zo over excelsior doet.
het is een uiterst warme club waar iedereen tenminste nog echt welkom is en ook als mens behandeld wordt.
beetje meer respect voor de kleine clubs zou meer op zijn plaats zijn want zonder de kleintjes zal er ook geen grote club kunnen zijn.

30 maart 2012 om 10:32

Excelsior heeft meer voor het Nederlandse voetbal betekent dan jouw beloved Vvv. Excelsior heeft tot nu toe betere spelers voortgebracht dan Vvv.
Dat Excelsior zo'n kleine club is komt doordat zij de 3de club van Rotterdam zijn. Ze werken met zo'n kleine begroting, maar spelen wel in de Eredivisie!
Wat meer respect zou niet misstaan.

PS. Venlo (de ouders van mijn vriendin wonen in Velden) heeft een grote achterland, vergis je daar niet in. Als VVV die nou zou weten te bereiken......

30 maart 2012 om 10:35

Dat ontken ik toch niet? Alleen qua club in Nederland stelt het niet veel voor.

30 maart 2012 om 10:37

VVV heeft zeker een groot achterland, maar het zal pas echt gaan lopen als het nieuwe stadion er komt.
Maar net als die andere kerel die over PSV begon, wat heeft dat hiermee te maken? VVV is qua status ook een kleine club in Nederland. Maar met verkopen als Honda en Musa zijn ze toch wel een stukkie groter dan Excelsior.

30 maart 2012 om 14:28

Daarbij heeft VVV een eigen identiteit en is Exelcior niet meer dan amateurclub met een aantal Feyenoord 'talenten'. Ik bedoel duizenden mensen dragen amateursclubs door heel het land een warm hart toe.

30 maart 2012 om 10:32

Waarom deze trieste opmerking, Excelsior is gewoon een Bvo, die voorlopig gewoon nog kan handhaven in de Eredivisie ( nacompetitite ). Tuurlijk, het is geen Twente, Psv, Feyenoord of Ajax, maar als je kijkt waar bijv Van Persie vandaan komt, juist excelsior ja. En waar speelt die nu? en hoeveel schiet die er nu binnen? Hij mag dan wel een jaartje of 29 zijn, maar hij heeft wel van zijn Hobby zijn werk kunnen maken. En jij loopt de held achter je PC uit te hangen....

Vind het een begrijpelijke beslissing, en dit moet je een persoon ook gunnen, een trouwerij gaat toch boven het voetbal, of je nou bij BVV Barendrecht speelt, of bij Barca.

30 maart 2012 om 10:40

''het is geen Twente, Psv, Feyenoord of Ajax'', en dan net de club vergeten die eerste staat

30 maart 2012 om 10:41

Hahaha, je hebt gelijk, mijn oprechte excuses. En AZ Natuurlijk

Ik vind het wel sympathiek dan Lammers er mee akkoord gaan. Als Ronaldo ging trouwen dat had Mourhino hem geen vrij gegeven !

30 maart 2012 om 09:33

Dat is inderdaad een hele goeie vergelijking, C. Ronaldo van bijna 100 miljoen vergelijken met Kalisse van Excelsior...

30 maart 2012 om 09:37

Wat maakt dat nu weer uit?
Trouwen is toch belangrijker dan 1 voetbalwedstrijd?
Ik zou het nogal harteloos vinden als je trainer zou zeggen dat je geen vrij krijgt en gewoon wordt verwacht bij de wedstrijd.

30 maart 2012 om 09:38

Inderdaad voor Ronaldo valt het wat eenvoudiger te verzetten zijn qua betaling..

30 maart 2012 om 09:59

En Ronaldo die gaat trouwen? Die verslijt meer vrouwen dan schoenen ;-) (of ferrari's)

on: Logisch dat hij gaat trouwen en gelukkig is er ook respect voor bij Excelsior. Als je zoiets 1,5 jaar van te voren bekent maakt en de club is het er mee eens dan kunnen ze dat nu ook niet meer terug draaien. Misschien hadden ze er iets beter over na moeten denken en hadden ze midden in de zomer moeten trouwen. Dan is er winterstop en dan heb je geen strijd meer tegen degradatie.

30 maart 2012 om 10:03

Nou dat is heel simpel dat het voor C. Ronaldo enerzijds veel makkelijker te betalen is om alles te verzetten.. Anderzijds.. w.s. kost die bruiloft ook zoveel meer dat het in verhouding misschien wel hetzelfde effect heeft...

Hij heeft ook gewoon recht op een vrije dag als je gaat trouwen dus dat scheelt.. Gaat hij nog op huwelijksreis dan?

30 maart 2012 om 10:05

@ Ronaldo Dinho

Ronaldo verdient tientallen miljoenen per jaar. Hij is ook nog eens voor bijna 100 miljoen gekocht. Het is dus een van de rijkste werknemers van de wereld. Als hij een keer niet aanwezig is en Real Madrid verliest die wedstrijd, is dat van heel groot belang. Hij is namelijk de belangrijkste en beste speler van het team en dat kan je een landstitel kosten, en een CL overwinning.

Daar gaat zoveel geld en belangen in om, daar kan zelfs een huwelijk niet tegen op. Dan moet die maar verzet worden, koste wat het kost. Maar hij wordt er ook naar betaald, toch?

Niet alleen voor de supporters is de vrijdag een vervelende dag voor betaald voetbal blijkbaar....

30 maart 2012 om 11:14

En dan krijg je er, als de Knvb de zin doorzet, er binnenkort ook nog een maandag bij. Gezellig!

on:
Raar dat hij zijn bruiloft midden in het seizoen plant. Als Kalisse zijnde weet je dat je in juni niet hoeft te ballen (want naar het EK ga je toch niet). Waarom plan je hem dan niet? Anyway, het is nu zo gepland en dan is het terecht dat dat voorgaat.

Als je Prof voetballer bent dan plan je je huwelijk toch in de zomerstop. Of denk ik nou heel raar.

30 maart 2012 om 09:39

ja dat vind ik eigenlijk ook heel vreemd.

30 maart 2012 om 11:46

Of in ieder geval niet op vrijdag zaterdag of zondag (of evt maandag als je Jupiler League speelt).
De kans dat je op vrijdag speelt in Eredivisie is sowieso niet heel groot. Maarja, het is ook niet zo dat deze jongen elke week de sterren van de hemel van speelt. Heb eerlijk gezegd nog nooit van hem gehoord.

Proficiat Moussa!

on:
Zou idd wel jammer zijn als hij hierdoor op de bank terecht komt. Het is volgens mij wel makkelijk om op de bank terecht te komen bij Excelsior, omdat er makkelijk iemand beter kan zijn dan de ander. Maar ik denk dat het door dit excuus niet zo snel zal gebeuren.

je hebt helemaal gelijk jongen, geniet van die mooie dag!! hopelijk met het zonnetje erbij ;

dat huwelijk kun je binnen 5 min. regelen bij de gemeente, maar het gaat moussa om het feessie. Ofwel, feest is belangrijker dan een voetbalwedstrijd.

Kan ik ook inkomen, maar wat nou als Excelsior morgen moest spelen? Was hij dan wel hersteld? Kortom, een profvoetballer moet zijn huwelijk om het seizoen heen plannen, makkelijk zat. Menig amateurvoetballer houdt hier zelfs rekening mee.

30 maart 2012 om 09:50

Een feest een is normaal onderdeel van een trouwerij, niets raars aan dus wat mij betreft.

//menig amateurvoetballer houdt hier zelfs rekening mee.\\

Amateurs spelen hun westrijden doorgaans op zaterdag en zondag. Dat schijnen niet echt gebruikelijke dagen te zijn om te trouwen. Je kunt het Kalisse moeilijk kwalijk nemen dat hij anderhalf jaar geleden nog niet wist dat hij uitgerekend op deze vrijdagavond een wedstrijd zou moeten spelen. Zo trouwerij verzet je nu eenmaal ook niet zomaar.

30 maart 2012 om 10:02

Ik ben het helemaal eens met Moussa. Zijn trouwdag gaat nou eenmaal voor en Moussa Kalisse komt uit een cultuur waar ik ook vandaan kom. Marokkaanse bruiloften worden echt altijd op zaterdag of zondag gehouden.

Een Marokkaans bruiloft is vaak om vijf uur smiddags tot wel 2uur in de nacht. Het is een traditie die nog altijd bestaat. Sterker nog je hebt een verlovingsfeest of (hennadag) voor de vrouwen en de volgende dag is er pas een bruiloft. In Marokko duurt een bruiloft wel drie dagen achter mekaar.

Weet niet waar die eerder voetbalde maar als hij op zondag moest voetballen is het gewoon goed gepland!

Lijkt me een beetje samenloop van omstandigheden..

Uiteraard gaat trouwen voor een potje voetbal, maar een beetje een vreemd verhaal is het wel. Hiervoor speelde hij in de Jupiler League, dus daar is vrijdagavond juist vaste prik om te voetballen

30 maart 2012 om 10:09

Dan is het inderdaad raar gepland!
Kies dan voor een andere dag!

Hij heeft voetbal als werk en ik werk op kantoor en ben ook gewoon getrouwd op een werkdag.

Laat die jongen lekker trouwen en genieten van de dag. John Lammers is gewoon jaloers dat hij niet op het feesie kan komen

30 maart 2012 om 09:52

Uit het artikel kan ik niet opmaken dat Lammers er een enorm groot probleem van maakt. Hij constateert slechts dat de situatie is zoals die is.

30 maart 2012 om 09:56

Eens, al heb ik wel het idee dat er geprobeerd is om het huwelijk te verzetten gezien de laatste regel.

Ach, wat maakt het ook uit, laten we hopen dat het droog blijft vandaag voor alle mensen die gaan trouwen

30 maart 2012 om 10:14

Als jij weet dat er je op vrijdag een belangrijke meeting hebt zorg je toch ook dat je week later gaat trouwen! Weet zelf ook wel dat trouwen voor de voetbal gaat maar betekent niet dat je het ook een beetje kan plannen.. Als je in Jupiler leage speelt is vrijdag vaste prik dus hoezo dan op vrijdag plannen? Zijn meer dagen in de week om te trouwen!

Als je tegen degradatie aan het voetballen bent en dus elke wedstrijd voor excelsior een finale is dan vind ik het niet meer dan normaal dat de club voor gaat.

Zullen ze Mous nou echt missen dan? Alternatief is vast niet minder.

prima dat z'n trainer er nu dus geen probleem van maakt, maar gezien alle wisselende reacties hier boven vraag ik mij ook af hoe zijn teamgenoten hier tegen aan kijken. En tuurlijk is het een vervelend toeval dat nu juist vandaag die wedstrijd gepland staat, maar nogmaals, ook morgen zou Kalisse geen frisse speler zijn geweest

Waarom niet 's middags trouwen, flink bieren en 's avonds maar zien waar het schip strandt. Misschien doet hij dan voor 1 keer eens onvoorspelbare dingen in het veld.

"de datum was anderhalf jaar geleden al vastgesteld", Toen speelde hij bij Dordrecht. Dan wéét je toch dat je op een vrijdag in maart moet voetballen?

Ik heb het vermoeden dat er niet veel ploegmaten uitgenodigd zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren