Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vloet keert na veertien jaar terug als trainer van oude club

Laatste update:
/

Wiljan Vloet volgt René van Eck op als hoofdcoach van FC Den Bosch. De club meldt woensdag dat de 53-jarige Vloet voor tweeënhalf jaar heeft getekend in De Vliert. Hij gaat proberen de Bossche club op een goede positie te laten finishen en zal daarna het nieuwe seizoen ingaan. Vloet werkte in het verleden ook al voor FC Den Bosch: eerst als hoofd opleidingen en daarna een seizoen lang als hoofdtrainer.

In december sprak FC Den Bosch al met Vloet over een comeback bij de club, laat algemeen directeur Edward van Wonderen weten. Toen was Van Eck nog in functie als hoofdtrainer, maar de gesprekken gingen op dat moment over een aanstelling vanaf de zomer. “Deze gesprekken hebben de basis gevormd om nu snel te kunnen handelen”, zo geeft de nummer veertien van de Jupiler League te kennen.

“Met de komst van Wiljan Vloet onderstreept de club zijn ambities om in de komende seizoenen te koersen richting de top van de Jupiler League. Het onderliggende contract met Wiljan heeft daarom ook een looptijd tot juni 2018. Ik kijk erg uit naar zijn komst en de dynamiek die dit onze club gaat geven”, geeft Van Wonderen aan. Vloet zelf ziet ernaar uit om weer aan de slag te gaan bij FC Den Bosch, zegt hij.

“De afgelopen periode ben ik op maatschappelijk en managementvlak actief geweest buiten de voetballerij, maar toen FC Den Bosch me benaderde voor het trainerschap is na diverse gesprekken het positieve gevoel ontstaan om weer aan de slag te gaan. Ik kijk met veel vertrouwen en energie uit naar de samenwerking met het kader en de spelersgroep”, aldus de nieuwe trainer, die mikt op deelnmae aan de play-offs. In november kondigde Vloet nog aan te stoppen in het betaald voetbal.

Met Wiljan Vloet zal FC Den Bosch weer stappen vooruit zetten

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij had zich toch teruggetrokken uit de voetballerij?

10 februari 2016 om 12:42

Jep. 12 november 2015:
"wiljan Vloet heeft geen behoefte meer om aan de slag te gaan in het betaald voetbal. De voormalig trainer en directeur van Sparta heeft een open brief geschreven waarin hij kenbaar maakt beschikbaar te zijn als coach in het amateurvoetbal. "ik neem definitief afstand van het betaald voetbal," zegt Vloet tegenover RTV Rijnmond."

Wat een vent.

Kan me dat nog herinneren 14 jaar geleden, heb nog nooit een team zo verdedigend zien spelen in Nederland, het catenaccio van Vloet. Hij noemde het geloof ik nieuw realisme, maar ze vlogen er via de nacompetitie alsnog uit. Al vond ik die Mourad Mghizrat altijd wel een leuke speler, deed het ook best aardig daar in de eredivisie dat seizoen.

10 februari 2016 om 12:50

Klopt , betonvoetbal werd het toen genoemd. Behaalde toen 33 punten in de eredivisie.. Een aantal wat nu genoeg zou zijn voor handhaving.
Ben erg benieuwd hoe hij het nu gaat doen.

10 februari 2016 om 13:02

Met de legendarische Fred van der Hoorn achterin, liep al tegen de veertig in zijn laatste jaar, maar heeft wel een onuitwisbare indruk op mij gemaakt toen . Ik noem Mike ook nog steevast Fred.

10 februari 2016 om 13:13

Diezelfde Fred is nu de grote boeman
Door zijn prutswerk als technisch directeur is Den Bosch na 11 jaar afgezwakt tot een grijze middenmotor. Zolang hij er nog zit zal het nooit wat meer worden.

Als voetballer was het een voorbeeld voor velen.

10 februari 2016 om 13:39

Ja, dat had ik al een beetje begrepen. Dat is het gevaar van iemand die als voetballer veel betekend heeft voor een club, men gelooft dat hij als bestuurder net zo waardevol zal zijn. Niemand durft het tegen zo iemand op te nemen, hij kan veel te lang zijn gang gaan en als hij uiteindelijk weg moet zijn er vooral verliezers, de club een icoon minder, maar wel blijven zitten met de rotzooi die hij heeft achtergelaten.

10 februari 2016 om 13:54

Voorbeeld voor velen? Trapte de toekomst van Danny Hesp aan gort destijds als speler van Ajax.

10 februari 2016 om 14:24

Fred van der Hoorn schoptte van Basten voetbalinvalide.
Dat van Hesp wist ik niet.

10 februari 2016 om 14:45

Fred brak het been van Danny

10 februari 2016 om 15:05

Ik heb het natuurlijk niet over zijn voetbalkwaliteiten opzich, maar over de mentaliteit en instelling die hij als voetballer had. Daar kunnen de jonge mannen van nu nog wel eens een voorbeeld aannemen.

10 februari 2016 om 13:56

Dan denk ik terug dat Wiljan zelf meedeed met een trainingspartij echter scheurde hij een spier af en zat vervolgens in een rolstoel langs de zijlijn als trainer.

Waljan Vloet heeft een goede naam in het zuiden van het land eerst FC Den Bosch naar de Mickey Mouse comeptie brengen en daarna met Roda JC toch voor europees voetbal gaan meedoen en wel af en toe een leuk pot voetbal liet zien dus ik ben benieuwd of dat het weer waar kan maken! maar des ondanks heeft die wel gezegd dat zou stoppen met trainer zijnde in het betaalde voetbal

10 februari 2016 om 13:10

Vloet heeft ons niet naar de eredivisie gebracht,dat was Poortvliet
FC Den Bosch wilde Vloet eigenlijk in 2000 al als trainer maar die had nog geen trainersdiploma,
toen werd Jan Poortvliet de trainer en Vloet assistent samen met van Grinsven,
met Jan Poortvliet werden we dat jaar direct kampioen (2000- 2001) ,
Poortvliet zijn contract werd niet verlengd ,vloet had toen net zijn diploma en
werd vanuit de assistent positie doorgeschoven als de nieuwe trainer in de eredivisie.

Toen werden we ,zoals Denbosch073 hierboven al zegt ,de eerste club die met 33 punten degradeerde uit de eredivisie.(33 punten was altijd genoeg voor behoud)
En ging Vloet vrij snel naar Roda,die hem een zak geld aanbood.

10 februari 2016 om 13:57

Was dat niet 98-99 toen ze promoveerden?

11 februari 2016 om 11:32

Ook,
1998-99 werden we kampioen vd 1e divisie (martin Koopman)
1999-2000 degradeerden we rechtstreeks uit de KPN Telecompetitie (koopman/mark Wotte)
2000-2001 werden we direct weer kampioen vd 1e divisie (poortvliet)
2001-2002 degradeerden we via nacompetitie weer (vloet)
2002-2003 5e in 1e divisie (gert Kruys)
2003-2004 worden we weer kampioen vd 1e divisie (kruys)
2004-2005 werden we gedeeld laatste met de Graafschap en degradeerden we op doelsaldo uit de Holland Casino Eredivisie (henk Wisman,die tussendoor ontslagen wordt , vd Hoorn en vd Horst maken seizoen af)

De jojo jaren van FC Den Bosch,
sindsdien zijn we niet meer gepromoveerd

Het voetbal van Vloet was extreem verdedigend maar het team zo zwak dat het de bus niet uit hoefde te komen. De bus kon zo geparkeerd.
Het verschil met Van Eck is dat Van Eck zelfs tegen VVSB stond te verdedigen, terwijl er nu met Zeldenrust, khalouta of Pozder, Havar en Carlone wel aanvallend gespeeld kan worden. Bovendien speelde Vloet bijna altijd hetzelfde met dezelfde elf spelers. Van Eck stelde elke( ! ) week 3-4 andere spelers op en ook nog eens op verschillende plaatsen. Zo speelden Disveld, Fernandes, Bodaert en Maatsen rechtsback en Esajas, Havar, Thomassen, Smeekens en Zeldenrust rechtsbuiten.

10 februari 2016 om 19:16

Hoe speelt disveld daar eigenlijk? Was toch een leuk talent bij NEC.

Hier springen me ogen ervan uit.

Heel even schrok ik dat ie weer iets met Sparta te maken zou krijgen..

Niet echt een hoge pet op van deze gast. Is overal ook een beetje met een zure nasmaak vertrokken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren