Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vitesse ziet in plaaggeest van Ajax opvolger voor Van Aanholt’

Laatste update:

Vitesse weet wie Patrick van Aanholt moet opvolgen. De linkerverdediger keerde terug naar Chelsea en Iasmin Latovlevici is naar verluidt de topkandidaat om de tweevoudig Oranje-international op te volgen. De 28-jarige Roemeen staat nog tot volgend jaar onder contract bij Steaua Boekarest en moet één tot twee miljoen euro kosten.

/

Bij supporters van Ajax gaat er bij de naam van Latovlevici mogelijk een belletje rinkelen. De achtvoudig international scoorde in februari vorig jaar in de Europa League tegen de Amsterdammers en besliste ook de strafschoppenserie in het voordeel van Steaua. De linkspoot speelt sinds 2010 voor Steaua en kwam eerder uit voor onder meer Timisoara.

Volgens de Gazeta Sportirulor zaten twee officials van Vitesse vorige week op de tribune bij de Supercup-wedstrijd tussen Steaua en Astra Giurgiu en waren zij woensdagavond ook aanwezig bij de Champions League-kwalificatiewedstrijd tegen Strömsgodset. Chelsea wordt ook in verband gebracht met Latovlevici en het valt dan ook niet uit te sluiten dat the Blues de speler direct zullen verhuren aan Vitesse. Dinamo Zagreb is eveneens geïnteresseerd, maar de onderhandelingen met die club verlopen ‘moeizaam’.

Romeu
Oriol Romeu heeft een nieuw driejarig contract getekend bij Chelsea, zo maakt de club uit Londen donderdagavond via de officiële kanalen bekend. De 22-jarige middenvelder ligt nu tot de zomer van 2017 vast op Stamford Bridge. De Spanjaard maakte in 2011 de overstap van Barcelona naar Chelsea, maar heeft nog niet weten te overtuigen en werd vorig seizoen al verhuurd aan Valencia. Romeu neemt thans deel aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen met Chelsea.

Denk jij dat Iasmin Latovlevici een goede linksback zou zijn voor Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

geen slechte speler, rent de hele wedstrijd lang.
zou wel een mooie toevoeging zijn voor vitesse

18 juli 2014 om 02:27

Pfffff wat gaat het belletje rinkelen zeg.2miljoen dan zou chelsea hem moeten kopen zeker want vitesse kan dit zekf niet betalen die konden 2jaar terug nog geen 1miljoen voir theo janssen betalen.laat staan nu 2 miljoen voor de roemeen .

18 juli 2014 om 02:45

Vitesse kon wel 1 miljoen betalen voor Janssen, maar wilde dat niet doordat Ajax een vuil spelletje speelde. Elke club mocht hem namelijk gratis ophalen, maar Vitesse moest 1 miljoen betalen (wat een beetje op afpersen leek, aangezien Ajax wist dat de Arnhemse clubleiding zich impopulair zou maken bij de fans als Theo niet kwam). Daarnaast wist Vitesse weer dat Theo graag naar Arnhem terug wilde en al een beetje aan het mokken was bij Ajax. Ajax moest dus van hem af en Vitesse wist dat Ajax daarom toch dat bedrag wel zou verlagen als het langer zou volhouden dan Ajax. Beide clubs speelden dus een hard onderhandelingsspelletje.

Dit vuile spelletje dat Ajax speelde was ook de reden dat Vitesse ook pertinent weigerde om nog spelers te verkopen aan Ajax, waaronder dus Marco Van Ginkel. Niet veel later bood Chelsea uiteindelijk ook een hoger bedrag (9,4 miljoen blijkt uit gerechtelijke stukken) dan Ajax bereid was te betalen (7 miljoen).

Of Vitesse nog steeds niet wil verkopen aan Ajax weet ik niet, Jordania (die juist woedend was op Ajax) is daar nu weg.

18 juli 2014 om 03:33

Nu gaan we Ajax de schuld geven dat Vitesse 1 miljoen moest betalen? Ken jij Theo en het verhaal? Nee, praat dan niet voor je beurt. Vitesse kon het toen niet betalen en dat was een clausule in het contract. Fijne Nacht!!!!

Waarom heeft Chelsea ook interesse in hem.

Je gaat me toch niet wijsmaken dat van Aanholt bij Chelsea aansluit? Dat wordt toch weer verhuren als vanouds. Waarom geen Vitesse meer.

17 juli 2014 om 21:21

Nee hij heeft al gezegd dat hij helemaal klaar is met en bij Chelsea dus die zal ergens andera beginnen. Als die slim is laat hij of zijn contract ontbinden en gaat hij voor een goede carrierestap of hij laat zich verhuren aan een lagere PL club voor wat ervaring in een topcompetitie zodat hij volgend jaar ook wat meer weerstand op zijn CV heeft

17 juli 2014 om 21:28

Van Aanholt wilt niet meer bij Chelsea voetballen en ook niet meer in Nederland. Zelfoverschatting of niet, maar zie hem nooit de echte top halen. Verder geloof ik niet dat dit waar is, Achenteh wordt de eerste man, en Vitesse gaat nooit zoveel betalen, want dat hebben ze volgens mij ook helemaal niet. Zoals het er nu uitziet, wordt de basis ( er moet nog wel een spits komen, en verwacht stiekem ook wel Pasalic) ongeveer zo.
Velthuizen
Wallace kashia heijden achenteh
Leerdam
Propper vejinovic/pasalic
Ibarra spits labyad

Volgens mij js dit best wel aardig toch??

17 juli 2014 om 21:34

Nee helemaal niet aardig. Aangezien ibarra en labyad geen spitsen zijn maar buitenspelers

17 juli 2014 om 21:36

Waar staan ze dan volgens jou, heb Ibarra als rechtsbuiten, en labyad als linksbuiten. Bij spits bedoel ik een aankoop. Dus
Ibarra-aankoop-labyad

Zo duidelijk??

17 juli 2014 om 21:41

Klopt wat Arnhemmer zegt hoor, daarbij heb je nog ollinyk en traore op de bank als buitenspelers.

17 juli 2014 om 23:56

Moet zeggen dat dit er helemaal niet zo slecht uit ziet, ik verwachtte dat ze er erger op achteruit zouden gaan. Hoop voor jullie dat er een goede 10 en spits komen, want dat is toch wat er aan ontbreekt in dit elftal… Kashia ben ik niet zo kapot van (maar ligt geloof ik erg goed bij de supporters) en Achenteh vond ik bij Vitesse niet bepaald overtuigen, bij PEC vond ik m wel prima, dus dat kan er nog uitkomen. Labyad vind ik gewoon een vervelend ventje, eerlijk is eerlijk, hij kan wel voetballen. Als jullie Pröpper kunnen behouden en een goede 10 en spits kunnen halen strijden jullie gewoon weer mee om Europees voetbal!

Wat voor type is Pasalic, ken hem eerlijk gezegd niet...

18 juli 2014 om 04:21

Spits is echt belangrijk. En idd labyad is een naar mannetje als ik op de trainingen kijk dan zie ik eigenlijk alleen maar een gastje die zich maar vreemd blijft gedragen. Ik ben ook wel benieuwd wat ie gaat doen met kruiswijk dat vind ik wel een intelligente verdediger en ook sympathieke sportman. Kashia/vd Heijden ben benieuwd

1 a 2 miljoen euro... Hoe wil Vitesse dat bekostigen terwijl ze geen geld hebben? Ja, geld tekort...

17 juli 2014 om 21:37

nieuwe hoofdsponsor en het geld van bony en van ginkel wat vrijkomt misschien? Daarbij vertrekt marcus pedersen, die heeft nog een 1jarig contract en zal ook minimaal rond de 0,5 a 1 mln euro opbrengen.

17 juli 2014 om 21:55

Jouw club heeft geen geld en speelt in de Jupiler league.

18 juli 2014 om 02:51

Vitesse heeft geen geld tekort (nog altijd een bankrekening met daarop iets meer dan 6 miljoen euro en dat wordt jaarlijks iets groter, aangezien de tekorten op de begroting volledig worden gevuld door de aandeelhouder, vaak met net ietsjes meer).

Vitesse heeft alleen te veel tekorten op de begroting gehad (de stortingen van de eigenaar mag je daar namelijk niet op zetten volgens de FFP-regels). Geld heeft de club dus genoeg, het mag het alleen niet (zomaar) uitgeven.

een ronde later was hij tegen chelsea ook lekker op dreef toen lagen de londenaren er bijna uit, mss hebben ze hem simdsdien in het vizier?

Hoewel ik die wedstrijden van Ajax tegen Steaua Boekarest wel gezien heb destijds zegt de naam van deze speler mij niet direct iets. Alsof ik elke speler ga onthouden die ooit tegen Ajax heeft gescoord, zeker van die clubs uit het voormalige Oostblok (ook al is Steaua niet de minste onbekende club daar). Ik zie hem ook niet echt als een plaaggeest van Ajax maar ik ben van mening dat ajax het zelf uit handen heeft gegeven in de return.

Gaan we nou iedere speler die Ajax ooit uit een toernooi heeft geschopt een plaaggeest noemen? Dan zijn er nog al wat... Er is maar 1 echte plaaggeest de laatste jaren;

Eduard Duplan! Die speelt al 4 jaar lang zijn beste wedstrijden tegen Ajax en scoort altijd!!

Romeu verlengt bij Chelsea maar hij speelt nooit. Ik snap er niks van

18 juli 2014 om 02:14

Voor zo'n salaris zou ik ook wel willen verlengen, je loopt enorm binnen, hoeft nooit meer te werken en hoeft eigenlijk geen serieuze poot uit te steken

Goeie linksback hoor. Qua uiterlijk lijkt hij wel de tweelingbroer van Franck Ribery. Haha..

weet iemand wat er met die Aksentijevic is gebeurt, was toch ook een back en heeft toch 2.5 miljoen gekost?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren