Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vitesse is eruit en stelt Fraser aan als trainer’

Laatste update:

Henk Fraser wordt naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe hoofdtrainer van Vitesse. Journalist Gerard Borgman van de Gelderlander laat vrijdagavond via Twitter weten dat Alfred Schreuder de club uit Arnhem heeft afgezegd en dat Fraser de nieuwe hoofdtrainer wordt. Hij volgt Rob Maas op, die het na Peter Bosz’ vertrek bij de club niet waar wist te maken.

/

Vitesse bevestigt nog niet officieel dat Fraser inderdaad de nieuwe coach wordt. ADO Den Haag rept evenmin over een vertrek van Fraser uit de Hofstad. De oud-verdediger nam het roer in Den Haag in februari 2014 over van Maurice Steijn na diens ontslag en meteen ging het beter met de club. ADO besloot het seizoen uiteindelijk knap op plaats negen en het seizoen erop volgde een dertiende plaats in de eindrangschikking.

Het seizoen 2015/16 eindigde met een elfde plek voor ADO. Fraser slaagde er ondanks beperkte financiële middelen en onrust binnen en rond de club in om ADO tijdig veilig te spelen en nu maakt hij zelf dus promotie. De afgelopen dagen werd al duidelijk dat Fraser open stond voor de baan bij Vitesse. Zelf zei hij dat hij ‘een kop thee’ zou drinken met de club en graag wilde luisteren naar wat men hem daar te zeggen had.

De Gelderlander stelt dat er nog wel twee zaken besproken moeten worden. Ten eerste is het salaris en de duur van Frasers contract in Arnhem nog niet aan bod geweest en daarnaast moet ADO hem nog laten gaan tegen een afkoopsom. De trainer ligt op papier immers nog tot volgend jaar zomer vast in het Kyocera Stadion.

Henk Fraser is een goede trainer voor Vitesse

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi nieuws uitstekende keuze van vitesse heel veel succes

10 juni 2016 om 20:26

Heel jammer dit, gaan we enorm missen bij ADO. Deze man gaf onze club weer een echt vechters character. In mijn ogen de Nederlandse Simeone. Zou hem ook graag zien als bondscoach in de toekomst.

10 juni 2016 om 20:30

Inderdaad! Ik hoop dat deze trainer zich langzaam aan blijft ontwikkelen tot toptrainer. Nu Vitesse, mocht hij het daar naar behoren doen dan kan hij daarna vast de stap maken naar Feyenoord. Daar vind ik hem wel passen!

10 juni 2016 om 20:30

Voor jullie als ado aanhang is dit vervelend nieuws maar deze stap heeft hij wel verdient toch goed gepresteerd met ado in moeilijke tijden en kan er een leuk voetbal ploeg van maken om Arnhem

10 juni 2016 om 20:57

Nederlandse simeone ??
Zat alleen maar kauwgom kauwend in de dug out.
Heeft bij den haag ondermaats gepresteerd met het materiaal wat hij had.
Heeft de club wel altijd goed uitgedragen naar buiten en is altijd keurig netjes gebleven ondanks bestuurlijke perikelen.
Maar had hij maar is uit zijn slof geschoten zoals hij als speler was.
Als echte verdediger heeft hij de spelers niks geleerd verdediging was het slechts bij Ado.
Geen enkele speler is echt beter geworden en de beste speler in mijn ogen alberg daar kon hij niet mee overweg.

10 juni 2016 om 21:08

Nouja, ondermaats gepresteerd.. 11e worden met Ado met dit materiaal is toch gewoon normaal? Het is geen materiaal voor degradatie maar ook geen linkerrijtjemateriaal, dan is 11e toch best. Ervoor deed hij het ook prima.

10 juni 2016 om 21:26

We hebben iets van 10x voor gestaan en 10x hebben we geen 3 punten kunnen pakken.

Sorry maar ik ergerde me er kapot aan. Niet 2x achter elkaar kunnen winnen. Thuis heel saai spelen.

Ben eerlijk gezegd blij dat hij vertrekt.

11 juni 2016 om 00:16

bij ADO niet bijzonder, blijft minder dan Bosz, maar beter dan Maas, maar Vitesse zal er geen top 5 ploeg door worden

11 juni 2016 om 13:22

Top vijf zal het niet worden maar play offs haal je wel met deze trainer ieders geval veel beter dan maas

Goede trainer voor Vitesse, heeft een goede uitstraling naar de buitenwereld en kan goed omgaan met de jeugd. Ik had hem graag bij Roda gezien, aangezien hij ook een verleden heeft bij Roda, maar ja dat wordt dus een andere coach uitzoeken.

Tja goede zet van Vitesse voor ADO zonde.
Gefeliciteerd fraser je heb het verdiend

10 juni 2016 om 20:55

Waarom zonde voor ADO ??? hij had zo wie zo zijn ontslag gehad nu krijgen we een afkoop som of speler van vitesse

10 juni 2016 om 21:23

Hoezo ontslag? Heeft het toch aardig gedaan met dit materiaal.

11 juni 2016 om 00:17

zonde voor Ado? presteerde daar niet zo geweldig, iets minder dan Steyn

11 juni 2016 om 07:03

Tja en nu wil niemand er meer werken omdat het er een zooitje is qua bestuur en budget. Lekker weer vechten tegen degradatie met een goedkope trainer, dat is wat er nu gat gebeuren. Fraser speelde gewoon resultaatvoetbal en deed dat gewoon degelijk. Niet aantrekkelelijk wel effectief.

11 juni 2016 om 08:00

Zullen we niet eerst even afwachten wat er binnen de organisatie gaat gebeuren voordat je een mening geeft? Ik denk dat dit wel eens positief kan gaan uitpakken voor ADO Den Haag. ADO Den Haag was toe aan verfrissing en hopelijk pakt het goed uit voor deze geweldige club.

10 juni 2016 om 22:33

Zonde voor ADO zou ik het niet willen noemen hoor, eerder een verademing dat ADO van hem af is. Heeft zich in de media altijd keurig netjes staande gehouden ondanks bestuurlijke perikelen rond de club. Fraser heeft het sportief minder goed gedaan, want hij heeft niet het maximale uit de groep weten te halen en vaak ging dat gepaard met zeer defensiefvoetbal. Ik ben er zeker niet rouwig dat hij vertrekt eerder opgelucht na 2.5 jaar afbraakvoetbal. Ik hoop wel dat hij slaagt bij Vitesse en wens hem veel succes toe.

11 juni 2016 om 09:08

Had niet verwacht dat er binnen ADO zoveel mensen blij zouden zijn.
Voor de buitenwacht heeft hij het prima gedaan . Ben benieuwd wat er allemaal staat te gebeuren bij ado

Henkie bedankt voor je inzet en geduld!
Veel succes!

Welkom henk, wat mij betreft! Ik hoop dat je de mentaliteit overbrengt die je als speler had.

Jammer. Ik had gehoopt dat er een trainer zou komen dat aanvallend voetbal wil spelen. Iemand met de visie van Bosz. I

10 juni 2016 om 20:56

Kan nog steeds. Fraser speelt ook 433, maar nu met betere spelers. Bij Ado gewoon goed gedaan, ook een hele andere doelstellng gehad natuurlijk.

10 juni 2016 om 22:41

Doelstelling was linker rijtje en EL play offs halen en Henk zelf vindt ook dat hij niet het maximale uit de groep wist te halen.

11 juni 2016 om 00:18

Fraser heeft doelstelling ADO juist niet gehaald,

Ja prima keuze, aardige trainer. Hij straalt tenminste iets uit. Schreuder was een drama keuze.

Vindt het een zeer matige trainer, met de selectie van afgelopen seizoen te laag geëindigd en tactisch heel slecht.

10 juni 2016 om 22:46

Abosluut met eens! Het is een beperkte trainer die een defensieve speelstijl hanteert. Fraser heeft het afgelopen seizoen ondermaats gepresteerd en dan vooral in thuiswedstrijden werden onnodig punten verspeeld.

Opmerkelijk! Is toch niet het type trainer dat je verwacht na Bosz/ Maas. Zijn spelopvatting is toch een stuk voorzichtiger. Wellicht dat het resultaat nu ook heiliger is geworden voor Vitesse na het mislopen van de play-offs. Ik hoop van harte dat Fräser er slaagt.

10 juni 2016 om 22:11

De spelopvatting van Maas was ook niet om over naar huis te schrijven met dat gebrei de hele wedstrijd. En bosz is gewoon een prima trainer. Je moet niet gaan vergelijken en er zal best wel met fraser over de huisstijl zijn gesproken!

Ondanks de onzekere situatie van mijn clubje AD blij dat hij weggaat. Ik denk dat ik spreek namens de overgrote meerderheid van medesupporters als ik zeg dat we al tijden klaar zijn met het laffe voetbal van Henk.in al die jaren dat hij bij ons is geweest hebben we nooit een mooie serie neer kunnen zetten ondanks prima selecties. Her wordt tijd voor een aanvallend ingestelde trainer waardoor het publiek ook weer naar het stadion wordt gelokt. Henk is een correcte aardige vent maar geen trainer voor goed voetbal. Het ga je goed Henk

10 juni 2016 om 22:17

Prima selecties? Denk dat Fraser het maximale er uit heeft gehaald, het voetbal was idd niet spectaculair. Maar het materiaal was ook niet bepaald top 9 waardig als je het mij vraagt.

10 juni 2016 om 22:41

Opmerkelijk dat veel niet ado-supporters positief zijn over Fraser. Zijn tactisch onvermogen heeft de club heel veel punten gekost. Hij heeft ook geen spelers beter gemaakt. Spelers zijn onder hem alleen maar minder gaan voetballen.

10 juni 2016 om 22:50

Ja heeft niet het maximale uit de selectie gehaald en Fraser kan dat zelf ook beamen! Fraser heeft gefaald het afgelopen seizoen en dat is een feit!

De supporters hier negatief als een weet ik niet wat, dat mag maar de opvolger moet het nog steeds beter gaan doen. Het is ook niet alsof Ado dan gelijk een top 8 ploeg wordt

11 juni 2016 om 00:53

Het gaat er nu niet om of de opvolger het beter gaat doen, het gaat erom dat Fraser niet het maximale uit de selectie wist te halen. Henk speelt te defensief en saai voetbal en daar is men na 2.5 jaar in Den Haag op uitgekeken en geef ze ongelijk.

Hoop oprecht dat Fraser het uitstekend gaat doen bij Vitesse.

Fraser leuk voor de camera maar als trainer heeft ie mij allerminst overtuigd, maar is wel beter dan Maas, maar Vitesse schiet hier niet veel mee op verder

Vraag me echt af op basis van welke kwaliteiten Vitesse tot deze keuze is gekomen. Sympathieke vent die lekker meehobbelt, maar tactisch een drama en geen duidelijke visie. Zal mij benieuwen of hij de kerst haalt.

Uitstekende trainer. Goede voor Vitesse.

Lijkt me een sympathieke kerel die Fraser heerlijk nuchter en een doe maar normaal doe je al gek genoeg mentaliteit . Eigenlijk helemaal niet des Vitesse dus . Ben benieuwd of er een klik gaat ontstaan . Hij is natuurlijk wel wat gewend geraakt bij Ado.

Dat zou een goede stap zijn voor Fraser, die is nu uit dat wespennest iig. Bij Vitesse heeft die een grotere begroting en is er toch net even wat minder gezeik dan bij ado. Niet dat er bij Vitresse nooit gezeik is, maar op dit moment kan ik me geen trainer voorstellen die ado wilt trainen. In den Haag zijn gewoon nog steeds 2 kampen en dat komt niet ten goede van de club. Al die randzaken zorgen ervoor dat de focus niet meer ligt op het voetbal en heeft zeker effect op de selectie.
Ben benieuwd hoe Fraser het zal doen, maar vind het wel een aardige trainer die zeker nog wel moet groeien, maar kan dat nu gaan waarmaken hopelijk voor hem. Voor nu lijkt het me een goede keus voor beide partijen en wens ik ado succes met het vinden van een opvolger en dan wel eentje die Nederlands spreekt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren